Bitcoin Cash Price Prediction 2020 Q4: Hamarosan csatlakozik-e a BCH a Bitcoin Uptrendhez?

A Bitcoin Cash BCH-t nagyszerű időben, közvetlenül a 2017. negyedik negyedévi emelkedés előtt indították el. Az élet 300 dollárral kezdődött, és az év decemberéig 4147 dollár lett. De a visszaesés a következő évben is nagyon kegyetlen volt, és bizonyos pontokon a [[Bitcoin]] készpénz 50 dollár alá került, mivel a szétválás miatt a Bitcoin közösség támadásai rontották hírnevét. Ez óvta a befektetőket a BCH-tól, ez az egyik oka annak, hogy ez a kriptovaluta a többi fő kriptovaluta mögött maradt, annak ellenére, hogy a piaci kapitalizáció szempontjából a legjobbak közé tartozik.

Olvassa el a legfrissebb frissítést a Bitcoin Cash Price 2021 előrejelzés

 

Az ár visszatért a nyitó árra, 2019 májusa óta 300 dollár körül mozog, de 2020 második felében nagy időt hagyott ki a hullám. A mozgó átlagok ezt az altcoinot is visszafogják, ami nem jó jel , de reméljük, hogy megtalálja az akaratot, hogy meghaladja őket, és csatlakozzon ahhoz a bullish futáshoz, amelyet a kriptopiacon láttunk 2020 nagy részében.

 

A Bitcoin készpénz árának legújabb változásai

Időszak Változás ($) Változás %
30 nap +56 +22,2%
3 hónap +78 +33,9%
6 hónap +70 +29,4%
1 év +133 +76%
3 év -1,513 -83%

 

A Bitcoin Cash-t befolyásoló tényezők

 

A hangulat a kriptopénzpiac egyik fő tényezője, amely ebben az évben meglehetősen pozitív volt, és a BCH is hajlamos a hangulatra. A skálázhatóság vonzó a felhasználók számára, mivel olcsóbbá teszi a kis tranzakciókat, ez volt a legfőbb oka annak, hogy a Bitcoin Cash 2017-ben elvált a Bitcoin-tól. A Bitcoin-nal folytatott verseny szintén fontos tényező a BTC számára, a tranzakciós díjak csökkentek a Bitcoin esetében, míg a BCH azt tervezi a blokk méretének növelése a gyorsabb tranzakciók lehetővé tétele érdekében, ugyanakkor csökkentve a díjakat is. A BCH nagy intézmények vagy befektetők általi adaptálása egy másik tényező, amely hatással lesz a Bitcoin Cash árára, például a Paypal belépése a játékba 2020 szeptemberében.  

Bitcoin Cash-előrejelzés: 2020. negyedik negyedév Bitcoin Cash előrejelzés: 1 év  Bitcoin Cash előrejelzés: 3 év
Ár: 340 USD – 350 USD

Árvezérlők: Kripto állapot, BCH hangulat, Műszaki mutatók

                                                                                     

Ár: 450 dollár – 500 dollár 

Árvezérlők: Kripto piaci hangulat, biztonságos menedék státusz a kriptók számára, skálázhatóság progressziója


                                                                  

Ár: 1500 dollár

Árvezérlők: Kripto piaci státusz, egyéb kripto verseny, negatív hírnév

                                                                              

Bitcoin Cash Live Chart

BCH

 

Bitcoin készpénzár-előrejelzés a következő 5 évre

A Bitcoin Cash legújabb fejlesztései

A Bitcoin Cash azonnali versengésben kezdte a Bitcoint, mivel ez utóbbi kemény villája volt. A Bitcoin-nak skálázhatósági problémája volt, és úgy döntött, hogy a SegWit2x tranzakciókhoz kifejlesztette a Segregated Witness-t, de számos Bitcoin-tulajdonos nem gondolta, hogy ez megoldja a tranzakció időbeli problémáját, ezért úgy döntöttek, hogy elágaznak és létrehozzák a Bitcoin Cash-t. 1 MB-ról 8 MB-ra növelték a blokk méretét, és megígérték, hogy betartják Satoshi Nakamoto fehér könyvcélját.

Ez a BTC-t a Bitcoin közvetlen versenytársává teszi. Tehát a Bitcoin Cash sikerességének fő eleme az lesz, hogy a felhasználók úgy döntenek-e, hogy a blokk méretének közvetlen növelése hatékonyabb, mint a SegWit. A tranzakció sebessége gyorsabb a BCH esetében, 11 000 tranzakció másodpercenként, és tovább nő, mivel a Bitcoin Cash célja a blokk méretének 32 MB-ra növelése.

A Bitcoin-nal folytatott verseny azonban támadásokat eredményezett a Bitcoin Cash ellen, s ezzel megsértette hírnevét, ami az egyik fő tényező volt abban, hogy a BCH nem részesült előnyben a fő kriptovaluták közelmúltbeli emelkedéséből 2017 második felében. De ez még nem megállította a nagybefektetők támogatását, mint például a Paypal, amely 2020 szeptemberében három másik nagy kriptóval együtt fogadta el a BCH-t. De ismételten a BCH nem profitált ebből a hírből. A kriptopiac 2020-ban is nagy hasznot húzott az új menedék státuszból, de a Bitcoin Cash ismét nem használta ki ezt.  

A Bitcoin Cash technikai elemzése – A főigazgatók visszafogják-e a BCH / USD értéket, vagy hamarosan meghaladja-e őket?

 

A BCH / USD túlságosan keményen próbál megtörni a közelmúltban

Amint fentebb említettük, a Bitcoin Cash nagyszerű időben érkezett, közvetlenül azelőtt, hogy 2017 végén megkezdődött a kriptopénzek nagy megugrása. A dollár 300 dollárról, ahol elkezdődött, 4 147 dollárra nőtt az év decemberére, de keményen csökkent 2018 eleje után egy rövid ideig tartó próbálkozás az ár megfordítására 2018. április / május hónapban, 2018 végére 75 dollárra esett. 2019-ben ugrást tapasztaltunk, de az emelkedés az 500 dolláros szint körül megállt, amely idén februárban másodszor tartott. Végül a 20 SMA (zöld) is felzárkózott az árhoz a havi grafikonon, és azóta ellenállást nyújt a BCH / USD számára, és folyamatosan tartja azt.

 

 A következő cél az előző ellenállás 500 dollárnál, ha az MA-k megszakadnak

A heti grafikonon azt látjuk, hogy a 20 SMA 2018 tavaszán rezisztenciává vált a Bitcoin Cash számára, miután megpróbált magasabbra váltani, és 2019 áprilisáig folytatta az árfolyamot, amikor az ár felette ugrott. Az 50 SMA (sárga) 2019 nagy részében nyomta az árat, míg a 100 SMA (zöld) 2020-ban vette be a sorát, és még mindig alacsonyabbra nyomja a visszavezetéseket. Tehát a technikai elemzés nem fest fényes képet a BCH / USD-ről, de ha az ár hamarosan felette tör, mivel a közelmúltban ragaszkodott a 100 SMA-hoz, akkor kitörést láthatunk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map