EOS árjóslat 2020. negyedik negyedév: EOS kereskedés egy medve háromszögön

Az EOS az Ethereumhoz hasonló blokklánc-rendszer. 2017 végén hozták létre, piaci kapitalizációja pedig 2,68 milliárd dollárt tett ki 2020 októberétől. Élete első hónapjaiban nagyszerű futás volt. A megfelelő időben jött, közvetlenül azelőtt, hogy akkor elkezdődött a kriptovaluták „aranyláza”. Mint tudjuk, a Bitcoin közel 20 dollárra nőtt, míg az EOS / USD 3 dollár alatt 18,50 dollárra emelkedett 2018 januárjában. Ezután az ár visszahúzódott 4 dollár alá, de az év első néhány hónapjában ismét emelkedett , miközben a kriptopiac többi része lejjebb húzódott. Az EOS 2018 áprilisában érte el a legmagasabb szintet, 23,30 dolláron túllépve, de azóta hosszú távú csökkenő tendenciát mutat, és a helyzet nem tűnik túl ígéretesnek, a nagyobb időkeret-grafikonokon egy bearish háromszög képződik..   

 

Az EOS / USD árának legújabb változásai

Időszak Változás ($) Változás %
30 nap +0,09  +3,4%
3 hónap -0,35

-11,7%
6 hónap -0.11 -4,0%
1 év -0,61 -18,7%
2017 óta +2.23 +531,5%

Az EOS-t befolyásoló tényezők 

A technikai kép nem tűnik túl fényesnek az EOS számára, mivel a trend 2018 áprilisa óta továbbra is csökkenő tendenciát mutat, az alacsonyabb csúcsok és a mozgó átlagok ellenállást nyújtanak a visszavágások során. A legutóbbi árfolyam nem tűnik túl optimista az EOS / USD szempontjából sem, mivel a többi fő kriptovaluta jelentős ütemben növekszik, míg az EOS augusztus óta csökken. Vannak azonban pozitív fejlemények az EOS-nál, mint például az „EOSIO for Business”, amely a vállalati világot célozza meg, ugyanakkor aggodalmak vannak a tétek decentralizációjával kapcsolatban is, ahol a legnagyobb arányban a kormányzó szervezetek a lánc többnyire Kínában található.     

 

EOS / USD előrejelzés: 2020. negyedik negyedév EOS / USD előrejelzés: 1 év EOS / USD előrejelzés: 3 év
Ár: 3 USD – 3,20 USD

Árvezérlők: Műszaki adatok, kriptopiaci hangulat, EOS-hangulat

    

Ár: 4,50 USD – 5 USD

Árvezérlők: Az EOS adaptálása üzleti célokra, kriptopiaci hangulat

Ár: $ 8 – $ 10 

Árvezérlők: Új fejlesztések az EOS-tól, részvényesek kibocsátása, kriptopiac


EOS / USD Élő diagram

EOS / USD

EOS árjóslás a következő 5 évre

Az EOS / USD legújabb fejleményei

Az EOS az EOS.IO rendszeren fut, amely egy decentralizált blokklánc rendszer, amely lehetővé teszi decentralizált alkalmazások vagy Dapps tárolását és futtatását, valamint a Dapps fejlesztését a platformján. Mint fent említettük, ez a hálózati rendszer hasonló az Ethereuméhoz, de míg az Ethereum a munkabiztonsági hadifogollyal a tétbiztosításra akar lépni, az EOS már fut a POS-on, ami olcsóbbá teszi, mint a bányászat.

Az EOS nem számít fel egyedi ügyfeleket tranzakciókért, másodpercenként egymillió tranzakciót (TPS) kínál, és nagy a skálázhatósága. Ehelyett az inflációt használja, amelynek csökkentését az EOK-közösség megszavazta 5% -ról 1% -ra. De az EOS számára jelenleg az a kérdés, hogy a részvényeseinek nagy része Kínába koncentrálódik, ami kevésbé jövedelmezővé teszi a többi résztvevő számára, és kevésbé demokratikus is. Az EOS most kiadta az „EOSIO for Business” alkalmazást, amely a Blockchain-as-a-Service (BaaS) funkcióval rendelkező szoftvert a vállalkozásokra összpontosító változatra modellezte. A LimeChain létrehozta az EOSLIME eszközt, miután megkapta az EOS VC támogatást, hogy segítsen az EOSIO meglévő moduljának testreszabásában vagy egy teljes rendszer telepítésében..

Technikai elemzés – A mozgó átlagok folyamatosan nyomják az EOS / USD értéket?

 

A 20 SMA 2020-ban ellenállást nyújtott az EOS számára

Az EOS-t a megfelelő időben, 2017 végén hozták létre, amikor a kriptovaluták hullámzása éppen elkezdődött. Az EOS / USD pár ugyanabban az évben decemberben és 2018 januárjában megugrott, de a következő két hónapban lejjebb húzódott. Áprilisban egy újabb hatalmas hullámot tapasztaltunk, amely 23,30 dollárra emelte az árat. Azóta a nyomás a hátrány felé irányul, és a magasabb visszajelzések minden alkalommal gyengülnek. Azonban az 1,50 dolláros szint körül kialakult egy támogatási zóna, amely 2018 vége óta tart, és ez egy csökkenő háromszöget alkotott, a bearish trendvonallal együtt. A 20 SMA segít az EOS-nak a havi grafikonon tartásában, és a közelmúltban ellenállást nyújt a visszavonásokról, annak ellenére, hogy párszor áttörték..

 

A sztochasztikus már túl van adva és felkerül a heti listára

A heti grafikonon a bearish trend is látható, az egyes csúcsok egyre alacsonyabbak, ami az eladási nyomást jelzi, bár az eladóknak nem sikerült új mélypontokat elérniük. Ebben az időkeretben a 100 SMA jelentette a végső ellenállást az EOS / USD számára, miután 2020 februárjában ellenállást nyújtott, elutasítva az árat és visszafordítva, egy alatta lévő doji gyertyatartó után, amely egy bearish irányváltó jel a visszalépés magasabbra. A 100 SMA augusztusban ismét elutasította az árat, mivel a sztochasztikus mutató túlvásárolt lett. De most a sztochasztika túl van adva és felfelé fordul, így az év végéig magasabb visszatérést láthatunk a 100 SMA-n, majd egy újabb elutasítást és egy bearish visszafordulást.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map