Ethereum (ETH) árjóslás 2020-ra: Az ETH / USD tovább emelkedik a negyedik negyedévben?

A kriptovalutákat infláció-ellenálló fedezeti ügyletként használják decentralizált jellegük miatt. A koronavírus-járvány gazdasági hatásai a befektetőket olyan eszközök felkutatására késztették, amelyek menedéket nyújthatnak a tőzsdei ingadozások idején. A második legnépszerűbb kriptovaluta legutóbbi növekedésének oka az a bizonytalanság volt, amely a Federal Reserve példátlan monetáris enyhítési programjaival kapcsolatban fennmaradt..

Olvassa el a legfrissebb frissítést a Ethereum Price 2021 előrejelzés

 

A világ második legnagyobb kriptovaluta, az Ethereum az elmúlt három hétben robbanásszerű árteljesítményt mutatott, a valuta 232 dollárról 407 dolláros helyi csúcsra emelkedett..

Az Ethereum fejlesztői augusztus 4-én elindították az ETH 2.0, Medalla néven ismert utolsó tesztnetjét. Jelenleg több mint 20 000 validátor csatlakozott a hálózathoz, és 3670 várakozási módban van. A hálózat nem támogatja a valódi ETH-t; tét céljából azonban több mint 650 000 tesztérmét helyeztek letétbe. 

A Medalla nem fog valódi ETH-t használni, és valódi tétjutalmat sem fog keresni. A hálózat célja kizárólag a tőkésítés szempontjából a második legnagyobb kriptovaluta előkészítése a tét igazolására vonatkozó konszenzus mechanizmusra való áttéréshez.

Ezenkívül csütörtökön a digitális pénznem vagyonkezelője, a Grayscale elmondta, hogy a cég nyilvánosan bejegyzési nyilatkozatot nyújtott be az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (SEC) a 10-es formanyomtatványon a Társaság Ethereum Trust-jához..

 

Jelenlegi ETH / USD Ár:  $

Legutóbbi változások az Ethereum árában

A legutóbbi időkben az Ethereum az egyik legjobban teljesítő érme lett, miután márciusi 90 dollárról augusztusban 407 dollárra tért vissza. Korábban a héten. Az elmúlt két hét rendkívül erős gyűlése után az ETH emelkedett, nyereséget könyvelve el, de a késői üléseken fordított jelet nyomtatott, majd a technikai korrekció következett, amely még mindig tart. Júniustól júliusig az ETH / USD 53,58% -os emelkedést mutatott, amelyből a legtöbb nyereség július utolsó két hetében származott. Augusztus első hetében az ETH / USD árfolyama 2,16% -kal csökkent. Ez viszont felveti a következő kérdést: mi az Ethereum várható előrejelzése?

Ethereum előrejelzés: 2020. negyedik negyedév Ethereum előrejelzés: 1 év Ethereum előrejelzés: 3 év
Ár: 602 USD

Árvezérlők: 38,2% Fibonacci retracement, fokozott arany menedékhely, BTC (pozitív korreláció).

 


Ár: 760 USD

Árvezérlők: 50% Fibonacci kiterjesztés, COVID19 helyreállítás, Fed Rate Cuts

Ár: 1136 USD

Árvezérlők: 50 EMA támogatás, W minta kitöltése 

Ethereum Élő diagram

ETH / USD 

ETH / USD Az Ethereum árát befolyásoló tényezők

Az Ethereum (ETH / USD) a második legnagyobb digitális eszköz, 43,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és hozzávetőlegesen 11 milliárd dolláros napi kereskedéssel. Az ETH / USD áremelkedése a megnövekedett blockchain aktivitásnak tudható be, amely az Ethereum tranzakciós díjak emelkedéséhez vezetett, 2018 óta a legmagasabb szintre. Azóta az Ethereum árai a bullish pályán maradtak, és a közelmúltban , átlépték a 400 dolláros szintet, ami a legmagasabb 2018. augusztus óta. Beszéljük meg az Ethereum jóslatait különböző források szerint.

Az elmúlt évben az Ethereum túlélte az ádáz versenyt. Míg a nehéz népi átmenet lenyomta, a DeFi fellendülés szerencsétlen időben felemelte az ETH-t. A nagyon várt tétbiztosítási átmenet és az Ethereum 2.0 támogatást nyújt 2020-ban.

Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan tényezőt, amelyek a jövőben befolyásolni fogják az Ethereum árát.

  • Az Ethereum blockchain tranzakciós díjakból származó bevételek
  • Az Ethereum biztosítékként való felhasználásának nagy lehetőségei a decentralizált pénzügyekben (DeFi)
  • Használata a főbb fizetési csatornákban, például az értékesítés helyén és az online vásárlásban
  • Az ETH tokenek, decentralizált cserék és jutalmazási programok 
  • A kriptovaluta spekulatív kereskedése

Alexis Ohanian, a Reddit társalapítója – 1500 dollár

A kriptográfia területén a Reddit társalapítója, Alex Ohanian szavai nagy súlyt hordoznak. Nagyon optimista a BTC és más kriptovaluták jövőjét illetően. Azt mondja, hogy ő az Ethereum iránt a legpontosabban, egyszerűen azért, mert az emberek valóban építenek rá. Előrejelzése szerint az érme értéke emelkedni fog, végül eléri az 1500 dolláros szintet. A Forbes-szal készített interjúja szerint szereti az Ethereumot, mert a fejlesztők valós projekteket hoznak létre a blokkláncban.

a deVere csoport vezérigazgatója, Nigel Green 2500 USD

Nigel Green, a deVere Group vezetője kivételesen bízik abban, hogy az ETH ára 2020-ban eléri a 2500 dollárt. Előrejelzését három alapvetésre alapozza: az intelligens szerződések népszerűségének és használatának növekedésére, valamint a digitális valuták iránti nagyobb keresletre. úgy véli, hogy a DeFi növelni fogja az ETH / USD árakat.

Online elemző, Bobby Ullery – 700% -os növekedés

Az online elemző, Bobby Ullery úgy véli, hogy a blokklánc technológiának hamarosan sokkal nagyobb szerepe lesz a nemzetközi kereskedelemben és a teljes gazdaságban. Azt mondja, hogy a Bitcoin és az Ethereum egyaránt a teljes kriptográfia 25% -át fogja birtokolni. Azt jósolja, hogy mindkét vezető kriptovaluta teljes piaci kapitalizációja 2020-ban eléri a 4,5 billió dollárt. Ez azt jelenti, hogy jóslata valóra válásához az Ethereumnak több mint 700% -kal kell emelkednie ez év végéig.

Az Ark Capital alapítója, Brian Schuster 100 000 USD

Az Ark Capital LLC megoldások vezető alapítója magasztos képet mutat az Ethereumról – úgy véli, érménként eléri a 100 000 dolláros árat. Azt mondta, hogy az ETH-t végül az arany helyettesítésére, mint értéktárolóra használják, és érménként óriási 100 000 dollárt fog elérni. Azt is elmondta, hogy az Ethereum platformi képességei végül oda vezethetnek, hogy ez egyfajta digitális anyaországgá válik az összes jövőbeli valuta számára.

Fraktál elemzés – Az Ethereum meghaladhatja az 1000 dollárt

A CryptoWolf néven ismert kereskedő / elemző megosztott egy twitter-diagramot, amely bemutatja az Ethereum makroárakcióját, a 2018-as csúcspontoktól egészen mostanáig. Az eredmények szinte megegyeztek a Bitcoin áraktivitásával, a 2014-es csúcspontoktól a 2016-17-es bikafutás kezdetéig.

Az úgynevezett „Fractal Analysis” azt jósolta, hogy az Ethereum meghaladja az 1000 dollárt, valószínűleg 2021 közepén vagy annak vége felé. Az a kereskedő, aki ezt az előrejelzést megfogalmazta, ugyanaz, aki néhány nappal a márciusi baleset után azt jósolta, hogy a BTC valószínűleg vissza fog térni a baleset előtti szintre. Megjósolta a folyamatban lévő ETH-kitörést is.

Bitcoin vs. Ethereum

A héten az Ethereum árai 2,16% -kal csökkentek az elmúlt két hét korrekciójának és nyereségének köszönhetően, amikor az Ethereum 64,21% -kal emelkedett a 12 hónapos csúcsra, a 400 dolláros szint fölé. Másrészt a heti Bitcoin-árak visszaálltak 2020-as csúcsra, 11 392 dollárra. A Bitcoin és az Ethereum közötti korreláció 0,68-on áll, a CoinPredictor jelentés szerint. Ezt az összefüggést mindkét kriptovaluta árfolyam-ingadozása alapján becsülték meg az elmúlt 100 napban.

A Skew csapata azonban azt mondta, hogy az Ethereum és a Bitcoin közötti rövid távú összefüggés fokozatosan csökken. A csökkenés jelezheti a BTC és az ETH közötti 3 éves magas korreláció végét. Az Ethereum korrelációja a Bitcoinnal jelentősen visszaesett 2017-ben és a kriptográfiai bullish ciklus előtt.

A Bloomberg szerint az Ethereum kilátásai továbbra sem imponálóak. „Spekulatívnak” nevezték a gyűlést, ezzel szemben kijelentették, hogy a Bitcoin növekedése szilárd talajon alapult. A jelentés azt sugallta, hogy az Ethereum rengeteg versennyel néz szembe hasonló kriptográfiai platformok és mintegy 6000 forgalomképes érme miatt. A Bloomberg továbbra is folyamatosan növekszik a Bitcoinnal kapcsolatban, kijelentve, hogy aranyszerű tulajdonságai és a megnövekedett intézményi kereslet az árak emelkedését okozta.

Ether elismerését a DeFi űr sikerének tulajdonították, mint más intelligens szerződéses platformok esetében; a verseny csak keményebb lesz. A lényeg az, hogy ha a profi befektetők világáról van szó, akkor Ethernek nincs egyértelmű eladási pontja, mint például a Bitcoin korlátozott kínálata.

Pénteken a Weiss Rating trónfosztotta a Bitcoint, és az Ethereumot helyezte a legfőbb kriptovaluta közé. Az osztályozó cég frissítette általános digitális eszközrangsorát olyan tényezők alapján, mint az elfogadás, a technológia, a piaci lendület és a befektetési kockázat. Weiss az Ethereumot helyezte az első helyre, majd Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) és Stellar (XLM) következett..

Amerikai dollár és Ethereum

Az Ethereum emelkedése az amerikai dollár felfúvódásával is összefüggésbe hozható, amelyet az amerikai gazdaság összeomlásától való félelem vált ki. A túlfűtött tőzsde és az amerikai kormány elmulasztása a COVID-19 ösztönzőcsomag megegyezésében arra késztette a kereskedőket, hogy fektessenek be többet olyan kemény eszközök biztonságába, mint az arany, vagy az olyan kriptovaluták, mint az Ethereum és a Bitcoin.. 

Az Ethereum végre készen áll az újabb bullish érzelmekre, mivel az Ethereum fejlesztője, Hudson Jameson arra számít, hogy az érvényesítők számának növekedése folytatódik. Sok haragra ösztönöz a közelgő ETH 2.0 bevezetése körül.

 

Technikai elemzés – Számíthatunk-e meddőkorrekcióra az Ethereumban – ETH / USD?

A piac technikai oldaláról szólva az Ethereum erős bullish elfogultsággal kereskedik, a 422 dolláros szintre emelkedett. A havi időkeretben az Ethereum megsértette a dupla felső ellenállási szintet, a 300 dollárt, és átlépi a 23,6% -os Fibonacci retracement szintet is, amely 400 dollár. A közelmúltban a havi időkereten belüli, bullish elnyelő gyertya erős esélyekre utal. további vásárlások az Ethereumban.

Az Ethereum hosszú távú előrejelzését tekintve a második legtöbb kereskedésű kriptopár bullishnak tűnik. A felső oldalon az Ethereum következő ellenállását 602 dollár körül találhatja meg, ami 38,2% -os Fibonacci retracementet jelent, míg a 602 dolláros bullish crossover az Ethereum árát 761,50 dollár felé terelheti. Ezen felül valószínűleg 911,46 dollár fog működni a következő ellenállásként.

ETH / USD Bullish Engulfing, RSI és MACD – Mindenki vásárlási javaslatot tesz

A havi grafikonon az 50 periódusú Exponenciális Mozgó Átlag erős bullish elfogultságot sugall, ugyanakkor egyúttal szilárd esélyeket mutat a bearish korrekcióra is, mivel értéke olyan szinten marad, amely messze van a jelenlegi piaci ártól 265 dollárból.

ETH / USD Fibonacci visszakövetés 

Ami az Ethereum 2021 közepére vonatkozó előrejelzését illeti, számíthatunk arra, hogy az Ethereum árai 600 dollárra süllyednek, egy bearish korrekció nyomán, különösen az 50% -os Fibonacci retracement befejezése után. A 600 dolláros támogatási szint tesztelése után az ETH / USD ára az elkövetkező években még magasabbra, 1142 dollárig emelkedhet. A legutóbbi, bullish elnyelő, hármas alsó támogatás 87 dollárnál, és a Doji gyertyák e szint felett meghaladja az ETH / USD bullish elfogultságát..

ETH / USD – 3 éves előrejelzés – A bullish elfogultság dominál

Ebben a frissítésben számos lélegzetelállító előrejelzést és véleményt tártunk fel néhány híres szakembertől a kriptotérben. Mindegyiküknek komoly érve van a boltban, ami még lenyűgözőbbé teszi annak megfigyelését, mi lazul ki 2020 vége felé. Akik látják a bullish eseményt, azok jelenleg kötélhúzást folytatnak azokkal, akik előre látják a medve fejlődését. Vigyázzunk az év második felére, jobban figyelemmel kísérve a piac alapvető oldalát, annak érdekében, hogy megragadjuk az Ethereum hangulatában bekövetkező változásokat.

Sok szerencsét! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map