Tezos árjóslás 2021-re: A fel-le minta folytatása

Tezos – Előrejelzés összefoglalása

Tezos előrejelzés: 2021. félév

Ár: 5 USD – 6 USD

Árvezérlők: Kriptopiaci hangulat, Elon Musk kriptókkal kapcsolatos megjegyzései, EDO Upgrade

Tezos előrejelzés: 1 év   

Ár: 10–15 USD

Árvezérlők: Tezos frissítések, A globális gazdaság fellendülése, Tezos frissítések

Tezos előrejelzés: 3 év   

Ár: 50–100 USD

Árvezérlők: Kripto piaci hangulat, Tezos általi DeFi-elfogadás, Frissítések, Globális politika

 

Úgy tűnik, hogy a Tezos (XTZ) az egyik leggyengébb kriptovaluta, mivel az elmúlt 6-7 hónapban csak mintegy 300% -ot ért el a normál 1,80 dolláros tartományból, míg más digitális pénznemek hatalmas nyereséget értek el. Bár ez még mindig lenyűgöző a Tezos számára, mert az altcoinra vonatkozó legutóbbi hosszú távú előrejelzésben, még novemberben, a vásárlók még mindig nem voltak sehol, bár a kriptográfia piaca magasabbra emelkedett. De végül elkezdte utolérni a banda többi részét, és február közepére 5,50 dollár fölé emelkedett.

Most azonban 2 dollárral alacsonyabb árfolyamon kereskedik, ami e kriptovaluta gyengeségét jelzi. Más kriptók makacsul ragaszkodnak a legutóbbi nyereségek többségéhez, és egy csomóuk folytonosan újakat készít, köztük a [[Bitcoin]] -t, amely február 15-én 50 000 dollár fölött állt, és Elon Musk és Tesla nagy kezet adott neki, míg a Tezos már az érték közel 40% -át visszaadta. A Tezos történetében erős bullish mozdulatok után visszafordult, és a korábbi nyereségek nagy részét visszaadta, és a jelenlegi visszahúzódás sem ösztönzi a vásárlók bizalmát, sőt el is ijesztheti őket. De ezek a kriptopiac különböző időpontjai, amelyek megváltoztathatják a Tezos szokását, így a következő hetekben meglátjuk, hogy a Tezos megtartja-e nyereségét, vagy visszafordul, mint az előző alkalmakkor.       

 

Jelenlegi XTZ / USD Ár: $

 

A Tezos ár legújabb változásai

Időszak Változás ($) Változás %
1 hónap +0,37 +9,3%
3 hónap +1.05 +46,7%
6 hónap -0,15 -4,4%
1 év +0,40 +13,7%
2 év +2.70 +450%

Tezókat érintő tényezők 

A Tezos egy másik viszonylag új kriptovaluta, és a piaci kapitalizáció szerint a 23. helyet foglalja el, körülbelül 4,408 milliárd dollár, ami messze elmarad a korábbi hosszú távú előrejelzésünk időpontjában a 2020 novemberi 1,550 milliárd dollártól. Bár, amint említettük, ez a piaci korlátozás értékelése kisebb, mint más kriptók piaci korlátjának növekedése. A Tezos 2018-ban kezdte meg az életét, ami nem volt a legjobb idő a kriptovaluták számára, a digitális valutapiac egy összeomlás közepén, 2017 végi hullámzás után következett be. Ennek eredményeként az első néhány évben lefelé követte a fő kriptókat. életének hónapjaiban, értékének több mint 90% -át elveszítve az év decemberéig.

Aztán a Tezos 2019-ben újra életre kelt, mivel növekedett a használata, és a kriptovaluta piac újra élénkülni kezdett, és 2020 augusztusában elérte a 4,38 dollárt. Nem részesült előnyben a digitális valutapiac 2020 negyedik negyedévében tapasztalt növekedéséből, míg a Bitcoin és más kriptók magasabbra fordultak, ami kérdéseket vetett fel. De csatlakozott a kriptográfiai hullámhoz, januárban kezdődött, és különösen idén februárban, néhány korábban sikertelen kísérlet ellenére. Az új Tezos frissítés, az EDO javította az alkalmazások, különösen a DeFi-vel kapcsolatos alkalmazások hasznosságát és fejlesztését, ami február közepén hozzájárult az ár magasabbra emeléséhez. De mint fent említettük, a legtöbb nyereséget visszaadta, mivel a kriptopiac többi része is visszavonul.

Tezos Live Chart

Tezos árjóslás a következő 5 évre

Mint minden más kriptovaluta esetében, most, hogy biztonságos menedék státuszt szereztek, a Tezost is érinti a kriptopiac hangulata. Az utóbbi hónapokban azonban lemaradt a többi nagyobb altcoinról, amelyek magasabbra emelkedtek, míg az XTZ / USD 2021 februárjának harmadik hetében lejjebb húzódott, és 3,40 dollár körüli kereskedést mutatott az 5,40 dolláros csúcsról. Emellett a hálózat alapjai kissé fényesebbek, mivel a Tezos bizonyos európai bankokkal áll partnerségben, és arra törekszik, hogy egy nagy európai központi bank választott blokkláncává váljon. De várnunk kell, és meglátjuk, hogy megy ez, mert a piacok reakciója a hírekre nem volt túl optimista, és általában nem volt túl optimista a Tezos kapcsán.  

Tezos Evolution

A Tezos projekt 2014-ben indult, amikor Arthur Breitman és Kathleen Breitman kiadta a Tezos-folyóiratot, amelyet „Position Paper” -nek hívtak. Együtt alapítottak egy Dynamic Ledger Solutions nevű startup céget, amelyet azért hoztak létre, hogy megírja a Tezos protokollt alátámasztó kódot. Három évbe telt, egészen 2017-ig, amikor a Texos Alapítvány 232 millió dollárt gyűjtött egy adománygyűjtés során. A Tezos ICO egyik fő befektetője Tim Draper milliárdos volt.

A Tezos hálózat egy tétbiztosítási (POS) mechanizmust használ, amelyet az Ethereum a közelmúltban fogadott el, mivel használata egyszerűbb, mint a munkabiztosításé (PoW), és kevesebb energiát igényel. A Tezos hálózat decentralizált intelligens szerződéses és alkalmazáshálózat. A hálózat hatékony frissítésének lehetővé tétele és az érdekeltek átlátható közösségének biztosítása érdekében egy láncolatú irányítási réteggel rendelkezik. Automatikus frissítéseket hajt végre, amelyek egy szavazási folyamaton mennek keresztül, amelyet a közösség elfogad. Nemrégiben elvégezte a legújabb frissítést, amelyet az alábbiakban ismertetünk.    

A Tezos legújabb frissítései

Az előző szakaszt követően a Tezos hálózat rendszeresen elvégzi az automatikus frissítéseket, ami lehetővé teszi saját maga módosítását. Átmegy egy folyamaton, amelyet műveletek végrehajtásával hajtanak végre a tárolt blokkláncon, annak érdekében, hogy javaslatokat nyújtsanak be (tervezett kódváltozások) és szavazzanak ezekről a változásokról. Ha a javaslatok elegendő szavazatot kapnak, elfogadják őket. Ezután a protokoll frissíti magát az új kódváltozásokkal, amelyek automatikusan beépülnek.

A Tezos frissítési protokollja úgy működik, hogy a résztvevők bekapcsolódhatnak a hálózat irányításába a „sütési” folyamat révén, ahol gyakorlatilag 8000 XTZ-t tulajdonítanak. Ez pénzügyi ösztönzést teremt az őszinte cselekvésre. Ezeket a résztvevőket péknek hívják, és az a feladatuk, hogy szavazzanak a blokklánc-kód javasolt módosításairól, négy lépésben, amely körülbelül 23 napot vesz igénybe..  

A frissítés neve A szavazók jóváhagyása Leírás
Athén Május-19 Megnövelt gázhatár blokkonként; A tekercs méretét 10 000 ꜩ-ról 8 000 ꜩ-ra csökkentette.
Babilon 2.0-2.1 Október-19 Robusztusabb verziója (Emmy +) a blokklánc konszenzus algoritmusának; Megkönnyítette az intelligens szerződések fejlesztését; Finomította a delegálás folyamatát.
Karthágó 2.0 Március-20 Növelte a blokkot és a működési gázhatárt Javult a sütés kiszámításához és a jutalmak jóváhagyásához használt képlet pontossága és rugalmassága; Javítottak különböző apró kérdéseket.
Delphi Szeptember-20 Jobb gázköltségek. 4-szeresére csökkentette a tárolási költségeket, hogy tükrözze az alapul szolgáló tárolási réteg javulását.
Edo Február-20 Ez a frissítés hozzáadja a Sapling, Tickets, egy új „Elfogadási időszakot” a frissítési folyamathoz, BLS12-381, amely lehetővé teszi az adatvédelmet megőrző intelligens szerződéseket és jegyeket natív engedélyekhez, kisebb hibajavításokhoz, valamint a teljesítmény és a gázfogyasztás néhány fejlesztéséhez..

Tezos örökbefogadás

A Tezos iránti kereslet 2021 januárjáig alacsony maradt, mivel a DeFi érmék szélesebb körben elterjedtek, de mint fentebb említettük, ebben a szektorban történt néhány fejlemény az EDO frissítéssel, ami vonzóbbá teszi a tranzakciók számára. A Tezos-t elfogadták vagy különböző intézményekkel kötött együttműködési megállapodásokat. Tavaly a Banque de France bejelentette, hogy a Societe Generale francia befektetési bank és más szervezetek egy olyan projekten fognak dolgozni, amelynek célja a bankközi elszámolások lebonyolítása Európában, a Központi Bank digitális pénznemének felhasználásával, ami népszerűvé teheti a Tezos hálózatot Franciaországban. Ez nagy hír lehet, ha megvalósul, bár a reakció minimális volt, amint azt akkor láttuk, ami azt sugallja, hogy a kereskedők nem túl optimisták ezzel kapcsolatban, bár még egy kicsit korai megítélni.   

Az egyik vezető ingatlanfejlesztő Nagy-Britanniában, az Alliance nemrégiben bejelentette, hogy az Egyesült Királyság ingatlanjait 500 millió GBP értékben fogja jelképezni. Első digitális biztonsági projektjéhez, a Manchester Plaza központjában található River Plaza-hoz, a tZero-hoz és a Megalodon digitális értékpapír-tanácsadó butikhoz.

A Reit BZ, amely egy brazíliai projekt, amelyet Latin-Amerika legnagyobb befektetési bankja, a BTG Pactual támogat, a Reit BZ (RBZ) nevű biztonsági token révén külföldi befektetőknek kínál hozzáférést Brazília növekvő ingatlanpiacához. Az RBZ jelzőket nehéz helyzetben lévő ingatlanok fedezik, elsősorban São Paulo és Rio de Janeiro államokban. A Tezos az RBZ biztonsági tokenjének alapértelmezett blokkláncaként szolgál.  

A vezető Crypto Wallet BRD lehetővé teszi a tétek hozzáadásával az első téteket. Az egyik legbiztonságosabb mobil kriptovaluta pénztárca, amelyben körülbelül 7,5 millió felhasználó bízik és több mint 20 milliárd dollár értékű digitális eszköz van védelem alatt, bejelentette, hogy támogatja a Tezos blokklánc integrációját. A Travala.com, amely az egyik legfontosabb kriptovaluta-barát utazási foglalási platform, a Binance támogatásával, szintén nemrégiben együttműködött a Tezos Commonsszal. Ennek célja az önmódosító Tezos kriptográfiai főkönyv integrálása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világszerte több mint 3 000 000 utazási terméket foglalhassanak el, például szállodákat, repülőjáratokat, túrákat és tevékenységeket a Travala.com-on a natív Tezos tokennel (XTZ)..

Technikai elemzés – A nyereség nagy része ismét elveszett

A Tezos rövid élettartama alatt ingatag volt, és ez a közelmúltbeli hullámzás és a visszafordulás után körülbelül egy hét múlva is így van. De ennek ellenére hosszú távon bullish, amint azt a diagramok mutatják, bár közel sem olyan bullish, mint a többi altcoin. Láttunk néhány vad gyűlést a Tezoson, majd hasonló visszahúzódások következtek. Ez a digitális fizetőeszköz a kriptopénzek számára rossz időben, 2018. június végén kezdte meg az életét, amikor a kriptopiac nagy ereszkedést ért el, a 2017 végi hatalmas fellendülés után. 4 dollár körül kezdődött és 4,38 dollárra emelkedett, de majd hanyatlani kezdett, és az év decemberére 0,325 dollárra emelkedett, ahol néhány hónapig maradt, és több kis doji gyertyatartót alkotott, amelyek bullish visszafordító jelek a visszaesés után. Az ár 2019 elején magasabbra fordult, és azóta bullish tendenciát mutat.

 A Tezos visszaadta a februári nyereség nagy részét

A 20 SMA (szürke) 2020 januárjában megtört, és azonnal támogatássá vált. Másodszor tartott márciusban, amikor a koronavírus kitört, amely a kriptopiacot alacsonyabban merítette a bizonytalanság miatt, de később a globális bizonytalanság pozitívnak bizonyult a digitális pénznemek tekintetében, és az XTZ / USD felmászott 4,33 USD augusztusig. De a Tezos a következő hónapokban nem követte a piac többi részét, és az ár alacsonyabbra fordult, ismét a 20 SMA-ra esett a havi grafikonon. A 20 SMA ismét tartott, ami azt sugallja, hogy ez a mozgó átlag jelenti a Tezos végső támogatását, ami jó vásárlási helyet jelent, mivel az ár ismét visszahúzódik, miután a mozgó átlagról korábban visszapattant..  

 Visszavonul-e a Tezos a trendvonalra??

A heti grafikonon azt látjuk, hogy az 50 SMA (sárga) támogatássá vált, amikor az ár felette mozgott. Ez a mozgó átlag volt a Tezos végső támogatási mutatója ebben az időkeretben 2020 októberéig, amikor is megtört, de a 100 SMA (zöld) helyet kapott. A Tezos december végén felpattant erről a mozgó átlagról, és februárban magasabbra emelkedett. De a hónap vége felé haladva lefelé fordul, ami azt jelenti, hogy az erős bullish mozdulatok, majd a nagy bearish visszafordulások folytatódnak. A 20 SMA eredetileg a heti diagram csökkenését tartotta, amely 3 dollár körül mozgott, tehát nézzük meg, hogy most véget ér-e a csökkenés, vagy folytatja-e tovább az emelkedő trendvonalig, 1,80 dollárnál, ahol a 100 SMA is abban a pillanatban állva.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map