Paxful Review 2021 – Ez a P2P platform biztonságos és jogszerű?

A pex to peer exchange-ként Paxful elsődleges célja, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye a Bitcoin vásárlását.

Nagyon jó munkát végeznek ennek megvalósításában. Míg a legtöbb tőzsdén két vagy három fizetési lehetőség van, a Paxfulnak több tucat. Az ajándékkártyától a fizikai aranytól a banki átutalásig mindent fel lehet használni.

Mindezen különböző fizetési módok mellett bárki kaphat most Bitcoinot, legyen az Wall Street-i bróker vagy dél-afrikai gazda.

Bitcoin vásárlása Paxful-szal

Mindazok számára, akiknek tisztában kell lenniük azzal, hogy hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni a Paxful-tal, itt minden megtalálható.

A legfontosabb tudnivaló a Paxfulról, hogy csak a Bitcoin vásárlását támogatják.

Ha bármilyen más valutát szeretne megszerezni, XRP, Ethereum, Cardano stb., Először meg kell vásárolnia a Bitcoint a Paxfulon, majd el kell küldenie egy másik kriptovaluta tőzsdére, hogy egy másik eszközzel cserélje ki..

Ha Amerikán kívül tartózkodik, javasoljuk a Binance-t, mivel a legalacsonyabb kereskedési díjak vannak náluk.

Ha Amerikában él, használhatja a Coinbase-t. Annak ellenére, hogy a Coinbase kereskedési díjai magasak, nagyon megbízható és biztonságos csere, meglehetősen tisztességes kriptovalutákkal.

A Bitcoin Paxfulon történő vásárlásának tényleges folyamata nagyon egyszerű.

 1. Hozzon létre egy fiókot. Vannak olyan szabványos követelmények, mint egy érvényes e-mail cím és biztonságos jelszó.
 2. Navigáljon ide Paxful’s buy Bitcoin oldal
 3. Válassza ki a fizetési módot, majd válassza ki, mennyi bitcoinot szeretne vásárolni
 4. Kattintson a gombra "Ajánlatok keresése"
 5. Miután megtalált egy tetsző ajánlatot egy olyan szállítótól, akiben megbízhat, kattintson a gombra "megvesz"

A Paxful most végigvezeti Önt a vásárlási folyamaton, és a Bitcoin megérkezik a Bitcoin pénztárcájába, amint a fizetési módja törlődik.

Fizetési lehetőségek

Valójában ez különbözteti meg a Paxfulot a versenytől, az általuk támogatott fizetési módok számától.

Európában él és használja a Skrill-t? Vásároljon vele Bitcoint! Van iTunes ajándékkártyája, amelyet soha nem fog használni? Vásároljon vele Bitcoint! Csak azért, hogy képet kapjon a Paxful által támogatott fizetési módokról, itt felsorolunk néhányat.

 1. Hitelkártyák és betéti kártyák
 2. banki átutalás
 3. nyugati Únió
 4. Skrill
 5. Ajándékkártya
 6. Alipay
 7. A készpénz kb
 8. ApplePay
 9. Készpénz postai úton
 10. Készpénz személyesen
 11. Sorfizetés
 12. Revolut

A lista folytatódik. A Paxful összes fizetési módjának megtekintéséhez kattints ide.


Vásároljon Bitcoin-t személyesen

Mint említettük, a Paxful személyesen támogatja a készpénzes tranzakciókat. Ezek nagyon előnyösek lehetnek, mivel a vevők és az eladók digitális lábnyom elhagyása nélkül tudnak kapcsolódni és tranzakciókat kötni, azaz. banki átutalási nyilvántartás vagy hitelkártya kivonat.

Míg a Paxful mindent megtesz minden tranzakció biztonságának biztosítása érdekében, mégis fontos, hogy saját kutatást végezzen, különös tekintettel a készpénzre. Kerülje el a kereskedést az új eladókkal, mivel meglehetősen nagy a valószínűsége annak, hogy csalókká válnak. A legjobb, ha végigjárja a Paxful-ot, még akkor is, ha az eladó megtalálja a módját, hogy kapcsolatba lépjen Önnel, és felajánlja, hogy kivágja a Paxful-ot a díjak megtakarítása érdekében..

Végül a Paxful helyes irányba terelheti, ha a Bitcoin ATM. A Paxful nagyon hasznos, mert egy helyen összesítik a Bitcoin ATM-adatait, így láthatja, hogy hol vannak a legközelebbi ATM-ek, és mik a jutalékok.

Támogatott országok

Sok tőzsdétől eltérően a Paxful nem mondja meg kifejezetten, hogy mely országok lakói vásárolhatnak és adhatnak el Bitcoint a platformjukon. Ehelyett Paxful kijelenti, hogy minden olyan kereskedelem megengedett, amely megsérti a nemzetközi szankciókat. Ezeket az információkat a szolgáltatás feltételei. A Paxful általánosságban azt akarja, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye a Bitcoin adásvételét, ami azt jelenti, hogy megpróbálnak minél több országban részt venni.

Erős indulat Indiában

Amíg mostanában törvényellenes volt a kriptovaluták kereskedelme Indiában, és sok kriptotőzsde kénytelen volt leállni.

Az ilyen típusú környezetben a Paxful nagyon jól teljesített, mivel ez a peer to peer cseréje, ahol a kriptokereskedelem a felhasználók között történik, nem pedig centralizált platformon keresztül. Bár kereskedéshez létre kell hoznia egy Paxful-fiókot, a szolgáltatás sok helyen továbbra is képes repülni a szabályozó radar alatt. Ilyen például India.

Az országban való jelenlétüket felhasználva Paxful felmérést végzett az indiai lakosságról, amely visszatért néhány meglepő eredmény. Az adatok áttekintése alapján a Paxful csapata megállapította, hogy a válaszadók alig kevesebb mint 80% -a használ kriptovalutát, mert ez olcsó, gyors módja a pénzátutalásnak. Meglepőbb, hogy a felmérés megállapította, hogy az összes 18–55 éves indiai befektető közül teljes mértékben 75% -uk rendelkezik legalább néhány kriptovalutával!

Ez a Paxful áttekintés, amely az indiai kriptográfia ilyen pozitív kilátásait mutatja, hatalmas hír. 1,3 milliárd ember él Indiában, és ha továbbra is vásárolnak a titkosításba, nem lehet megmondani, hogy mennyi jót tehetne a piac számára.

Nincs díj Afrikában

Tekintettel arra, hogy Afrikában a kereskedelem nagysága meglehetősen kicsi, a Paxful úgy döntött nem számít fel tranzakciós díjat 20 USD alatti kereskedés esetén. Ez egy merész hosszú távú lépés, amely remélhetőleg nagyobb Bitcoin-elfogadáshoz és a nyereség általános növekedéséhez vezet, mivel többen belépnek a kriptóba.

Ez egy merész lépés is, tekintve, hogy egy áttekintés ezt bebizonyította Paxful összes pénztárcájának 45% -a afrikai kereskedőkhöz tartoznak. A peer to peer szolgáltatás különösen népszerű egy olyan kontinensen, ahol a hagyományos csereprogramokhoz való hozzáférés nehézségekbe ütközhet. Afrika belsejében Paxful kijelentette, hogy Ghánában, Kenyában és Nigériában látták a legnagyobb növekedést.

Támogatott pénznemek

Ahogy egy ilyen, nemzetközileg összpontosító tőzsdétől elvárható, a Paxful jó néhány különböző valutát támogat. Például USD, GBP, CAD, AUD és EUR, hogy csak néhányat említsünk. Valójában a támogatott pénznemek listája sokkal, de sokkal nagyobb.

A Paxful annyi valutát támogathat, mert a webhely architektúrája azt jelenti, hogy valójában nem kötelesek letétkezelni. A kereskedők inkább készpénzzel vagy banki átutalással működhetnek együtt. Ennek eredményeként szinte bármilyen pénznem használható.

BTC eladása Paxful-szal

A Paxful segítségével nemcsak a Bitcoin vásárlása lehetséges, hanem a Bitcoin értékesítése is. Eladóként lehetősége van arra, hogy banki átutalással, Western Union-val vagy készpénzzel fizessen személyesen más fizetési módok mellett.

Ez a helyzet a legtöbb ember számára, aki érdekelt a Bitcoin értékesítésében, egy olyan tőzsde, mint a Coinbase, sokkal jobb megoldás lenne. A Paxfulon történő értékesítést elsősorban a profi eladók számára tervezték, szemben az átlagemberekkel, akik 100 dollár értékű bitcoinot akarnak eladni időnként..

A Paxful.com Legit?

Paxful legit? Sokan kérdezik, és a rövid válasz igen, a Paxful mindenképpen legitim művelet. Alapján Crunchbase, A Paxful 2015-ben alakult, székhelye az Egyesült Államok keleti partján található.

Alapján Paxful honlapja több mint 200 alkalmazottjuk van, akik irodákban dolgoznak a világ minden táján, beleértve az NYC-t, Hong Kong-ot, Észtországot és a Fülöp-szigeteket.

A közösségi médiában való jelenlét szempontjából Paxfulnak vannak fiókjai Facebook, Instagram, Twitter és Youtube.

Meg kell azonban említeni, hogy ezek a számlák nagyrészt promóciós célokat szolgálnak, és nem az ügyfélszolgálat egyik formáját jelentik. Ha ügyfélszolgálatra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a Paxful csevegősorral (erről további információk alább).

Partnerség a Binance-szel

További bizonyítékot arra, hogy a Paxful valóban törvényes művelet, a közelmúltban a Binance-szel, a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjével való együttműködésük bizonyítja. Míg a Binance arról híres, hogy több száz kriptovalutát listázott, a fizetési módokról nagyon hiányoznak. A Binance-nek lehetősége van arra, hogy felhasználóik kriptot vásároljanak hitel- vagy betéti kártyával, de ennyi.

Másrészt van egy Paxful, amelynek több tucat fizetési lehetősége van, de az egyetlen érme a Bitcoin. Még érméket sem lehet közvetlenül Paxfulon vagy Paxful pénztárcán keresztül kicserélni. Tehát a Binance és a Paxful partnersége teljesen értelmes. Nagyjából nem versenyeznek egymással, de mindegyiknek van olyan ereje, amely a másik gyengeségét dicséri.

További információ a partnerségről a következő címen érhető el Binance honlapja. Ezzel az integrációval a Paxful-ot használó személyeknek könnyen meg kell kezdeniük a Binance-t, hogy kicserélhessék Bitcoin-jukat bármilyen más kriptóra, amit csak akarnak.

Fiókellenőrzés

Mint minden más amerikai központban, a Paxfulnak is van KYC ellenőrzési folyamata. Ami azonban megkülönbözteti őket a többi tőzsdétől, az az, hogy a Paxfulon kereskedni lehet egy bizonyos összegig, igazoló dokumentumok benyújtása nélkül..

Az első szintű Paxful ellenőrzéshez csak érvényes e-mail címre és telefonszámra van szükség, hasonlóan a sok Bitcoin ATM használatához szükséges követelményekhez. Ellenőrzési szinten az egyik vevő és eladó akár 1500 dollárt is lebonyolíthat, további dokumentáció benyújtása nélkül.

A második ellenőrzési szint 10 000 USD értékű kereskedési korlátot tesz lehetővé az egész életen át. Ezen a szinten a felhasználónak be kell nyújtania vezetői engedélyének vagy útlevelének másolatát személyazonosságának igazolása érdekében.

Vannak további ellenőrzési szintek, egészen a negyedik szintig, és ezekről az ellenőrzési szintekről további információ található elérhető itt. Paxfulnak van egy másik cikke is, amely elmagyarázza, miért is akarják a kereskedők ellenőrizze a számláikat.

Paxful ügyfélszolgálat

Nem számít, hol van a világon, elérheti a Paxful ügyfélszolgálati csapatát, mivel a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Paxful szerint az ügyfél-támogatással az élő csevegés révén lehet a legjobban kapcsolatba lépni. További információ az élő csevegés indításáról elérhető Paxful honlapján.

Lehetséges e-mailt küldeni a Paxfulnak a következő címen: [e-mail védett] bár úgy tűnik, hogy az élő chat a leggyorsabb módja a támogatás megszerzésének. A halászat lebeszélése érdekében a Paxful figyelmezteti az összes kereskedőt, hogy ellenőrizzék, melyik e-mail címről származik az üzenet. Ha a fent felsorolt ​​e-mail címen kívül másról van szó, az nem a Paxful hivatalos támogatási csapata.

Engedélyezze a 2FA-t

A 2FA (két faktoros hitelesítés) engedélyezése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy megvédje fiókját a feltöréstől. Fájdalmas támogatja a 2FA-t és amint létrehozza a fiókját, engedélyeznie kell.

Ahelyett, hogy a 2FA-t összekapcsolná a SIM-kártyával (egyszeri jelszót kapna szövegként), jobb a Google Authenticator programot használni. A GA segítségével a jelszó helyileg generálódik a telefonon, és egyedi a telefon hardveréhez. Ez azt jelenti, hogy egy hacker csak akkor tudja elérni a fiókját, ha rendelkezik a telefonnal.

Kié a Paxful?

A Paxful egy magáncég, amelynek soha nem volt IPO-ja vagy ICO-ja. A céget Artur Schaback és Ray Youssef alapította.

Mitől egyedi a Paxful?

Partnerprogram

A Paxful nagyvonalú társult programmal jutalmazza azokat a kereskedőket, akik arra késztetik barátaikat, hogy kezdjék el használni a platformot. Ha hivatkozik egy barátjára, akkor jogosult lesz a kereskedési díjak 50% -át megkapni.

Ez már jó üzlet, de íme, ami nagyon jó, ha a barátod hivatkozik valakire, akkor az illető kereskedési díjának 10% -át megkapod. A Paxful ezt egy 2. szintű leányvállalatnak nevezi.

Sok más csereprogram rendelkezik társprogramokkal, de közülük nagyon kevés olyan nagylelkű, mint a Paxful program. További információ elérhető itt.

Arany adás-vétel Paxful-szal

A Paxful egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, amely megkülönbözteti őket a világ szinte minden más kriptotőzsdéjétől, hogy beléptek az arany üzletágba. A felhasználói igényekre válaszul most már lehetséges a Paxful to kereskedjen arannyal a Bitcoinért.

A kereskedelem biztonságos lebonyolítása érdekében a Bitcoin a Paxful letéti rendszerében van tárolva. Addig marad, amíg az eladó nem erősíti meg, hogy a fizikai aranyért kézbesítették a Bitcoinért cserébe.

Ez egy igazán érdekes tulajdonsága a Paxfulnak, és sok értelme van, mivel ugyanazok az emberek, akiket érdekel az arany, sokakat érdekelhet a Bitcoin is. Emellett segít csökkenteni a kereskedelem költségeit. Korábban, ha az aranyból a Bitcoinba szeretett volna jutni, akkor készpénzben kellett volna eladni az aranyat, majd ezt a készpénzt a Bitcoin vásárlására kellett felhasználnia. Egész idő alatt csere- és jutalékot fizetne. Ez az új eljárás könnyen használható, és valóban nagyszerű kiegészítője a kriptográfiai ökoszisztémának.

Az egyik hátránya, hogy minden 50 dollár feletti kereskedelem esetén a kereskedőnek ki kell töltenie egy KYC-ellenőrzést, mielőtt az befejezhető lenne.

Siker 2019-ben

A Paxful nagyszerű 2019-es évet töltött el, amikor több mint 1,6 milliárd dollárt tett ki egymással egyenrangú Bitcoin kereskedelemben. Első pillantásra ez nem tűnhet soknak, tekintve, hogy a Binance-hez hasonló csere pár naponta kitisztítja ezt a mennyiséget. A peer-to-peer cseréjéhez azonban 1,6 milliárd dollár jelent nagy forgalmat, és ez stabil növekedést jelent a Paxful 2015-ös alapítása óta.

A pénztárcák tekintetében millió új Paxful Bitcoin pénztárca számlát nyitottak 2019-ben, ami azt jelenti, hogy a Paxfulnak összesen három millió Bitcoin pénztárca számlája van. Nem rossz egy olyan platform esetében, amely mindössze 5,9 millió dollár értékű kereskedelmet hajtott végre első üzleti évében.

A Paxful összességében állandó, 25% -os növekedést mutatott. Ennek a terjeszkedésnek a fényében várhatóan komoly platform lesz jelentős kereskedési volumennel a következő néhány évben.

Bitcoin a tömegek számára

A Paxful egy bizonyos szerepet tölt be a kriptovaluta ökoszisztémán belül. Minden, amit eladnak, a Bitcoin, és a tőzsde elsődleges jellemzője az a hihetetlenül sok fizetési lehetőség, amelyet engedélyeznek.

Akár néhány régi ajándékkártyát, akár a Western Union-t szeretne használni, a Paxful rendelkezik olyan fizetési móddal, amely szinte bárki számára használható. Az indulás is könnyű, mivel a kereskedelmi fiók létrehozásához csak egy e-mail cím és egy mobiltelefonszám szükséges.

Tekintettel arra, hogy a LocalBitcoins nemrégiben kiterjesztették KYC követelményeiket, A Paxful fontosabb, mint valaha. A kriptovaluta-ökoszisztémának szüksége van egy helyre, ahol az emberek megvásárolhatják a Bitcoin-ot anélkül, hogy indokolatlanul sok személyes információt kellene megadniuk, és a Paxful az ideális peer to peer cseréje e szerep betöltéséhez.

Végül meg kell jegyezni, hogy a Paxful egyike azon kevés helynek az interneten, ahol az ajándékkártyákat Bitcoin-vá lehet alakítani. Ez egy igazán egyedülálló szolgáltatás, és segít abban, hogy a Paxful távol álljon a versenytől

A Paxful biztonságos? Mindaddig, amíg kutatást végez, és csak megbízható szállítókkal köt üzletet, mindenképpen! Tehát, ha készen áll a számla megnyitására és a Bitcoin megvásárlására, a kezdéshez lépjen a Paxful.com oldalra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map