BDAM započinje 2020. godine sa strateškim partnerstvom Zapaygo, omogućujući korisnicima pristup preko 900 000 trgovina, restorana, hotela i objekata

oglas Phemex

BDAM započinje 2020. godine sa strateškim partnerstvom Zapaygo, omogućujući korisnicima pristup preko 900 000 trgovina, restorana, hotela i objekata.

Kripto i blockchain industrija bilježe rast neviđenim tempom na globalnoj razini. Porast blockchaina, tokenizacije i decentralizirane tehnologije pokrenuo je novu vrstu aplikacija, web lokacija i usluga, ne samo unutar fintech prostora, već u svim glavnim industrijama, uključujući, ali ne ograničavajući se na bankarstvo, industriju lanca opskrbe, medicinsku industriju itd. Iako u razvijenim zemljama kripto projekti poput Bitcoina smatraju se robom, u ekonomski pogođenim zemljama poput Venezuele i Irana te se virtualne valute koriste kao sredstvo plaćanja i čuvanje vrijednosti.

Prihvatljivost je i dalje glavno pitanje

Međutim, unatoč uspješnom tržišnom ograničenju, ova se industrija još uvijek bori s masovnim usvajanjem. Glavni razlog što je postupak kupnje uključuje velik broj posrednika, što rezultira ogromnim naknadama trećih strana i uzrokuje kašnjenja do nekoliko dana. Slično tome, likvidacija vaše kripto imovine također je postupak koji oduzima vrijeme i koji može dovesti do toga da korisnik dobije iznos manji od onog koji je bio poslan u trenutku transakcije zbog naknada i odbitka treće strane. Sljedeće je pitanje korisnost i prihvaćanje odgovarajućih kovanica ili žetona u trgovcima i trgovinama.

Štoviše, burze na kojima se trguje kriptovalutom imaju i svoj vlastiti niz problema. Uzmimo, na primjer, pitanje visokih naknada za trgovanje, sigurnosnih ranjivosti (nekoliko incidenata hakiranja posljednjih mjeseci i godina koji su prouzročili gubitak u milijardama dolara gubitka), neizvjesne prirode operacija u smislu zakonske usklađenosti, nema višejezične podrške i loših korisnička podrška.

BDAM (British Digital Asset Management) nastoji to promijeniti premošćujući jaz između modernog kripto svijeta i postojeće financijske infrastrukture, nudeći istovremeno i razmjenu hibridne arhitekture.

Razgovarali smo s izvršnim direktorom BDAM-a Jaianom Cuttarijem, koji potječe od služenja izvršnoj ulozi u nekoliko tvrtki, ponajviše kao izvršni direktor VelTrusta, vodeće strateške savjetodavne i investicijske tvrtke sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Razgovarajući s njim o projektu, rekao je

„S BDAM-om je naša vizija ponuditi razne financijske proizvode i usluge, a time i stvoriti cjeloviti financijski ekosustav s potpunom uslugom usmjeren na opsluživanje kripto i tradicionalnih tržišta. Ako trenutno vidite status našeg projekta, već smo pokrenuli BDAMX, koja služi kao razmjena kripto-imovine hibridne arhitekture. Istaknuti aspekt ove razmjene je u tome što omogućuje istodobno trgovanje na nekoliko tržišta poput Bitcoina, Ethereuma i mnogih drugih. “

„A sad, razgovarajmo o tome  BDAM plati, za što smo uzbuđeni što možemo najaviti nedavno pokrenuto strateško partnerstvo sa Zapaygo, tvrtkom sa sjedištem iz Velike Britanije, koja ima pristup preko 900 000 trgovina, restorana, hotela i objekata putem njihovih ekskluzivnih partnerstava s NEC grupom. ” – Jaian

„BDAM Pay, koji je postavljen kao jedan od najranijih pristupnika za plaćanje temeljen na EOS-u, omogućit će korisnicima BDAM-a da mogu izvršavati kripto-bazirane transakcije u postojećoj VISA, Mastercard ili UnionPay infrastrukturi. Trgovci poput onih ponuđenih na platformi Zapaygo iz cijelog svijeta moći će prihvaćati plaćanja od BDAM-ovih kupaca koji će odmah moći platiti određenim velikim ili standardnim ERC20 tokenima za bilo koji proizvod ili uslugu na bilo kojem od 42 milijuna POS- terminala širom svijeta. “Gospodin Jaian je nastavio.

Citiran je izvršni direktor Zapaygoa Elliot Hall, koji je također bio dio rasprave, rekavši: „Uz ekosustav koji nudi BDAM, on sigurno ima potencijal za pojednostavljenje trošenja kripto u stvarnom svijetu, najnovije Zapaygoino partnerstvo s BDAM-om pomoći će obojici tvrtke služe svojim kupcima, vodeći napore u ovoj industriji prema stvarnoj implementaciji kriptovaluta. “

“Zamislite da imate pristup preko tisuću trgovina s hranom, restorana, kafića i barova: svi spremni prihvatiti vaše kriptovalute i to također kao prioritet. To je ono što se nadamo postići sa Zapaygom i BDAM-om. ” Nastavio Elliot.


BDAM tim ima viziju riješiti trenutne probleme s kojima se suočava kripto industrija i, na taj način, poboljšati proces usvajanja kriptografije. Kompletnim ekosustavom za projekte, izvanmrežne i internetske tvrtke, pružit će podršku potencijalnim startupima nudeći im platformu za razvijanje njihovog poslovanja, istovremeno stvarajući prijeko potrebnu likvidnost i pomažući im u rastu.

The BDAM tim ima za cilj pokretanje IEO kampanje do ožujka 2020.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map