FTX najavljuje nadolazeći pregled projekta IEO “Upbots”

oglas Phemex

Tijekom posljednjih nekoliko godina popularnost kriptovaluta povećala se eksponencijalno, što je dovelo do znatnog porasta svjetskog prometa. Reputacija kriptovaluta kao alternativnog ulaganja, zajedno s globalnim doznakama i špekulativnim zalihama vrijednosti glavni su razlozi nedavnog rasta. Slučajevi višestruke uporabe koje su iznijeli projekti DeFi također igraju ključnu ulogu u trenutnoj revoluciji digitalne valute. 

Suvremeni trgovinski ekosustav sastoji se od kripto razmjena koje nisu pogodne za tržišnu učinkovitost, pružajući široku priliku za arbitražno trgovanje. Međutim, neučinkovita tržišta su ranjiva tržišta. S priljevom novih trgovaca, od kojih mnogi nemaju iskustva, potražnja za praktičnim savjetima i smjernicama za trgovanje cvjeta. 

Veterani kripto trgovci nemaju poticaj za pružanje stvarnih savjeta za pridošlice. Signali i drugi specifični pozivi za trgovanje ne obeshrabruju se jer trgovci riskiraju da im u korist bude etiketa šilinga. Još gore, mogli bi privući pažnju određenih vlasti za promicanje investicijskog savjeta. 

Konačni rezultat, novi trgovci ulaze u visoko konkurentno okruženje bez izgleda za uspjeh protiv okorjelih veterana trgovine. S toliko toga da nauče o upravljanju rizicima, strategijama trgovanja, tržišnim osnovama i metodologijama analize, novi trgovci nalaze se u neobičnoj situaciji.

Moraju birati između rizične, ali odlučne akcije ili poslušnog i strpljivog učenja. Oboje podjednako štete trgovcu u osnovi, bilo zbog nemara, neznanja ili nerada. 

Cilj UpBots-a je smanjiti ulazni prag za nove trgovce kriptovalutama i forexom stvaranjem sučelja za trgovanje prilagođeno početnicima i sveobuhvatno. Upboots služit će kao platforma zasnovana na blockchainu koja olakšava pametne odluke o trgovanju korištenjem botova i drugih naprednih sustava. Nadalje, ova platforma također nudi napredna rješenja namijenjena iskusnim trgovcima i pruža im poticaje da podučavaju druge.

Katalog značajki Inside UpBots

UpBots je osmišljen kako bi pojednostavnio trgovanje za nove korisnike, a entuzijastima pružio napredno sučelje sposobno generirati povećani povrat. Kao sveobuhvatna platforma, jedino ima smisla da UpBots sadrži niz sofisticiranih trgovačkih alata. 

Evo kratkog pregleda:

 • Napredna platforma za trgovanje temeljena na blockchainu koja je u potpunosti kompatibilna sa stolnim i mobilnim uređajima
 • Siguran novčanik s digitalnom valutom za više platformi za pohranu imovine
 • Istodobna podrška za decentraliziranu i centraliziranu razmjenu kriptovaluta (DEX i CEX)
 • Uvođenje automatiziranih trgovačkih botova na temelju provizije koji se brinu o trgovanju u ime korisnika 
 • Sučelje za izradu botova gdje korisnici mogu stvoriti svoje prilagodljive algoritme trgovanja pomoću ugrađenih alata
 • Sposobnost posudbe, posudbe i udjela u imovini temeljenoj na kripto tehnologiji pomoću protokola DeFi
 • Asortiman lako dostupnih naprednih trgovačkih alata
 • Potpuna baza znanja za početnike koja sadrži informacije potrebne da biste postali profesionalni trgovac 
 • Tržište s pružateljima kripto signala koji aktivno pružaju savjete za trgovanje i otkrivaju skrivene mogućnosti
 • Niz alata za upravljanje rizikom koji potiču na očuvanje bogatstva uz pametne trgovačke odluke
 • Pratite najbolje trgovce u industriji s UpBotsovim mogućnostima trgovine kopijama dizajniranim za početnike i zauzete korisnike

Kao takav, praktički ne postoji značajka trgovanja koja nedostaje UpBotsu. Pomoću prilagodljivog sučelja svaki korisnik može platformu tretirati kao svog trgovačkog receptora. 


Testiranje je pokazalo da se botovi platforme mogu osposobiti za obavljanje složenih trgovina, na temelju interesa korisnika i trenutnog osjećaja kripto tržišta. Botovi olakšavaju 24/7 trgovinu, što je cilj kojem se niti jedan čovjek ne može nadati. 

Analiza tržišta pokazala je da nalozi male ili regulirane kupnje / prodaje koje daju botovi mogu odražavati potencijalnu profitabilnost trgovanja po ljudskom danu. Vjeruje se da će UpBots ubrzati razvoj i primjenu inovativnih trgovačkih robota koji potencijalno mogu eliminirati potrebu korisnika za stalnim provođenjem tehničke analize karata i tržišnih trendova.

UpBots ’Training Marketplace 

Od Upboots nastoji smanjiti barijeru za ulazak na tržište, početnici, pa čak i napredni korisnici moći će iskoristiti sveobuhvatnu bazu znanja platforme. Obilje tečajeva bit će osigurano zahvaljujući BrainFeed partnerstvu. Neki od glavnih modula obuke koji se mogu kupiti uključuju resurse o trgovini, upravljanju novcem, financijskoj ekonomiji, tehničkoj analizi, kriptovalutama, blockchainu, razvoju botova, primjeni pametnih ugovora, temeljnoj analizi i još mnogo toga. 

Ekosustav UBXT tokena

Platforma vjeruje da je uslužni token ključan kada se radi o osiguranju sigurne upotrebe, transparentnosti i povjerenja. Dakle, UBXT predstavlja ERC-20 token s nekoliko slučajeva korištenja. Ukupno će se iskovati 500 milijuna UBXT tokena, po početnoj cijeni od 0,01 USD / UBXT. 

Evo nekoliko relevantnih detalja koji se tiču ​​izvornog tokena UpBots-a. 

 • Sredstva plaćanja

Korisnici će moći koristiti UBXT token kako bi platili pretplate na platformu, signale, obuku korisnika, uz niz drugih usluga koje se mogu kupiti.. 

 • Osiguravanje trgovanja kopijama i izvedbe botova

Kupci mogu iskoristiti trgovinu kopijama kako bi zrcalili profitabilne transakcije najboljih svjetskih trgovaca. Slično tome, mogu se unajmiti moćni botovi koji vrše 24/7 trgovanje. Provizije se plaćaju programerima botova i korisnicima koji pružaju usluge trgovanja kopijama na temelju njihove izvedbe.

 • Program upućivanja

Postojeći kupci koji preporuče UpBots drugim trgovcima moći će potražiti naknadu za preporuku koja će se platiti putem UBXT-a.. 

 • HODL-ing

Niz poticaja daje se korisnicima koji drže svoje UBXT tokene. To uključuje veće uplate putem preporuka, besplatne alate za trgovanje i besplatno članstvo, između ostalog. 

 • UpBotsova Tokenomics Vision

Vrijednost UXBT tokena sačuvat će se i pojačati kroz financijsku politiku platforme. Aspekti kao što su ograničenja tokena, zaključavanje tokena, sagorijevanje tokena i program HODL aktivno će kontrolirati UBXT-ovu brzinu i sigurnost kao sredstvo. 

FTX prodaja žetona 

Nakon uspješnih institucionalnih i privatnih token poslova, UpBots će održati javnu prodaju tokena 14. rujna, kao dio napora za prikupljanje kapitala i privlačenje novih korisnika. 

Prodaja će se odvijati kroz partnerstvo s FTX-om, jednom od vodećih svjetskih burzi derivata kriptovaluta. The događaj javne prodaje pruža pristup 6% UBXT tokena. Ostatak je prodan putem instituta & privatnoj prodaji ili su dodijeljeni rezervi tvrtke, razvojnom fondu, timu, savjetnicima i programu nagrađivanja. 

Prikupljeni kapital iskoristit će se za olakšavanje razvoja platforme, marketinga, partnera, rezerve, pravnih savjeta, svakodnevnog poslovanja i napora za širenje poslovanja. UpBots želi revolucionirati trenutnu paradigmu digitalne razmjene valuta, lansiranjem sveobuhvatne platforme koja će zadovoljiti i početnike i veterane trgovce kriptovalutama širom svijeta. 

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map