A BDAM 2020-ra indul a stratégiai Zapaygo partnerség révén, amely több mint 900 000 üzlet, étterem, szálloda és helyszín elérését teszi lehetővé a felhasználók számára

hirdetés Phemex

A BDAM 2020-ra indul a stratégiai Zapaygo partnerség révén, amely több mint 900 000 üzlet, étterem, szálloda és helyszín elérését teszi lehetővé a felhasználók számára.

A kripto- és blokkláncipar soha nem látott ütemben rögzíti a növekedést globális szinten. A blokklánc, a tokenizáció és a decentralizált technológia térnyerése újfajta alkalmazásokat, webhelyeket és szolgáltatásokat nyitott meg nemcsak a fintech téren belül, hanem az összes főbb iparágban, beleértve, de nem kizárólagosan a banki, az ellátási lánc-ipar, az orvosi ipar stb. a fejlett országokban az olyan kriptográfiai projekteket, mint a Bitcoin, árucikknek tekintik, a gazdaságilag sújtott országokban, például Venezuelában és Iránban ezeket a virtuális pénznemeket fizetési eszközként és értékraktárként használják..

Az elfogadhatóság továbbra is fontos kérdés

A virágzó piaci korlát ellenére azonban ez az iparág továbbra is tömeges elfogadással küzd. Ennek fő oka a vásárlási folyamat, amely nagyszámú közvetítőt von maga után, ami masszív harmadik fél díjakat eredményez, és akár napokig is késhet. Hasonlóképpen, a kriptográfiai eszközök felszámolása is időigényes folyamat, amelynek eredményeként a kedvezményezettek kevesebb összeget kapnak, mint a tranzakció idején elküldött díjak és harmadik felek levonásai miatt. Egy másik kérdés a megfelelő érmék vagy zsetonok hasznossága és elfogadása kereskedők és kiskereskedelmi üzletek között.

Sőt, azoknak a tőzsdéknek is vannak saját kérdéseik, ahol kriptovalutával kereskednek. Vegyük például a magas kereskedési díjakat, a biztonsági réseket (az elmúlt hónapokban és években több hackeresemény több milliárd dolláros veszteséget okozott), a műveletek bizonytalan jellegét a jogi megfelelés szempontjából, a többnyelvű támogatás hiányát és a gyenge Vevőszolgálat.

A BDAM (British Digital Asset Management) ennek megváltoztatására törekszik azáltal, hogy áthidalja a modern korú rejtjelvilág és a meglévő pénzügyi infrastruktúra közötti szakadékot, miközben hibrid architektúra-cserét is kínál.

Meginterjúvoltuk a BDAM vezérigazgatóját, Jaian Cuttarit, akinek háttere több vállalat vezetői feladatainak ellátásából származik, nevezetesen a VelTrust, az Egyesült Államokban székelő vezető stratégiai tanácsadó és befektetési vállalkozás vezérigazgatójaként. Beszélt vele a projektről, mondta

„A BDAM-mal az a jövőképünk, hogy különféle pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, ezáltal létrehozva egy teljes körű szolgáltatást nyújtó pénzügyi ökoszisztémát, amely mind a kriptográfiai, mind a hagyományos piacok kiszolgálására összpontosít. Ha most látja projektünk állapotát, már elindítottuk BDAMX, amely hibrid architektúrájú kriptográfiai eszközcserének szolgál. A tőzsde kiemelkedő aspektusa az, hogy lehetővé teszi a kereskedést több piacon, például a Bitcoinon, az Ethereumon és még sok máson, egyszerre. “

„Most beszéljünk róla  BDAM Pay, Örömmel jelentjük be a nemrégiben megkezdett stratégiai partnerséget a Zapaygo-val, az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező céggel, amely több mint 900 000 üzlethez, étterembe, szállodához és helyszínhez fér hozzá, a NEC csoporttal fennálló kizárólagos partnerségük révén. ” – Jaian

„A BDAM Pay, amely az egyik legkorábbi EOS-alapú fizetési átjáró, lehetővé teszi a BDAM-felhasználók számára, hogy kriptográfiai tranzakciókat hajthassanak végre a meglévő VISA, Mastercard vagy UnionPay infrastruktúrában. Az olyan kereskedők, mint a Zapaygo platformján kínált szerte a világon, képesek lesznek elfogadni a fizetéseket a BDAM ügyfeleitől, akik képesek azonnal fizetni bizonyos nagy vagy szabványos ERC20 tokenekben bármely termékért vagy szolgáltatásért a 42 millió POS bármelyikén. terminálok világszerte. – folytatta Mr. Jaian.

A Zapaygo vezérigazgatóját, Elliot Hallot, aki szintén részt vett a vitában, idézték: „A BDAM által kínált ökoszisztémával minden bizonnyal lehetősége van egyszerűsíteni a kriptográfiai kiadásokat a való világban, a Zapaygo és a BDAM közötti legújabb együttműködés a vállalatok kiszolgálják ügyfeleiket, miközben ebben az iparágban erőfeszítéseket tesznek a kriptopénz valós megvalósítása felé. “

„Képzelje el, hogy több mint ezer élelmiszerbolthoz, étterembe, kávézóba és bárba férhet hozzá: mindez készen áll arra, hogy elfogadja kriptovalutáit, és ezt is elsőbbséggel. Ezt reméljük elérni a Zapaygo-val és a BDAM-mal. ” – folytatta Elliot.


A BDAM csapatának elképzelése, hogy megoldja a kriptográfia jelenlegi problémáit, és ezáltal fokozza a kriptográfia elfogadásának folyamatát. A projektek, az offline és az online vállalkozások teljes ökoszisztémájával támogatni fogja a potenciális startupokat azzal, hogy platformot kínál számukra üzleti tevékenységük telepítéséhez, miközben megteremti a szükséges likviditást és segíti növekedésüket..

A BDAM Team célja az IEO kampány elindítása 2020 márciusáig.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map