A három legfontosabb IEO, amelyre figyelni kell az első negyedévben

hirdetés Phemex

Nehéz elhinni, hogy tavaly ezúttal gyakorlatilag senki sem hallott az első cserealkányról (IEO). Májusig a Binance Launchpad által úttörő finanszírozási eszköz teljes lendülettel mozgott, a rivális tőzsde a Bitfinex lesz az első 1 dollár milliárd IEO. A PwC jelentés Júniusban kiadva megjegyezte, hogy az IEO elfogadása „erősen felgyorsul”, csak 2019 első öt hónapjában félmilliárdot gyűjtött a Bitfinex értékesítésen felül. 

Most, 2020-ban, nem jelent meg olyan finanszírozási módszer, amely az IEO-hoz képest minden hasonló előnyt kínálna. A projektek garantálják bizonyos likviditást a tőzsde felhasználói bázisán keresztül, és az IEO-tokenek értékesítését is vonzóvá teszik a befektetők számára, és óvakodnak attól, hogy az ICO összeomlása után ragaszkodjanak az illikvid zsetonokhoz..

Az értékesítés résztvevőit szintén előzetesen ellenőrzik, mint tőzsdei felhasználókat, eltávolítva ezzel a megfelelés terheit a projektből. A cserekapcsolatok is profitálnak a cserejelzőik fellendüléséből és az egyedi új projektek felsorolásának vonzerejéből. 

A felhasználók, a projektek és a cserék ezen előnyeinek kombinációjával nem meglepő, hogy 2020-ban az IEO trend nem mutatja a csökkenés jeleit. Coincodex több mint 30 IEO-t sorol fel, amelyek az írás idején vagy folyamatban vannak, vagy várhatók. Itt van egy olyan három választás, amelyet érdemes megnézni. 

QAN

A Google kvantumfölényének elérésével 2019 végén a kvantumszámítás hatalmas ugrást tett előre. A kvantumszámítás azonban komolyan fenyegethet a blokklánc biztonsága a jövőben, mert az olyan blokkláncok által használt SHA-256 titkosítási szabvány, mint például a Bitcoin és az Ethereum, hajlamos a kvantumtámadásokra. Ez azt jelenti, hogy a következő 5-10 évben komoly biztonsági frissítésekre vagy más megoldásokra lesz szükség, mielőtt a kvantumgépek kifejlődnének és tovább alkalmaznák őket. 

Tehát, a megjelenése QAN időszerű. A QAN a világ első kvantumrezisztens intelligens szerződéses platformja, amely egy rács-kriptográfia néven ismert kvantum utáni biztonsági változatot használ. Míg az SHA-256 használatával a nyilvános kulcsok kiszolgáltatottá válnak egy kvantumgép erőszakos támadásának, a rácsos rejtjelezés immunis a kvantumszámítógépek támadásaival szemben. 

A QAN számos más funkcióval rendelkezik, amelyek vonzóvá teszik a vállalati felhasználókat. Skálázható, másodpercenként 1600 tranzakcióval fut, és sokkal energiatakarékosabb, mint elődei, például a Bitcoin vagy az Ethereum. Bár a QARK-token vezérli a hálózatot, a QAN a tranzakciós árakat is fiat pénznemben rögzíti, így a vállalati felhasználók pontosan előrejelezhetik a felhasználást anélkül, hogy a kriptovaluta volatilitása alá kerülnének.. 

A QAN IEO január 20-tól élőben jelenik meg a Bitbay tőzsdén. Ellentétben sok IEO-val, ahol a felhasználók csak cserejelző használatával vehetnek részt, a QARK tokenek különféle fiat és kriptovalutákban lesznek értékesítve.. 

Multichain Ventures

Multichain Ventures 2016 óta létezik, és ez idő alatt a vállalat több vállalati szintű blockchain megoldást is kifejlesztett. Többek között ide tartoznak az ellátási lánc láthatósága és a kriptovaluta fizetés feldolgozó eszközei. 

A fizetési megoldások tartalmazzák a kriptovaluta értékesítési pontjait, az e-kereskedelmi integrációkat, a mobil pénztárcákat és a kriptopénz ATM integrációit a bolti token vásárlásokhoz. Ezek elérhetőek azonnali telepítésre kész általános csomagként, általános csomagként, vagy fehér címkés megoldásként, amely lehetővé teszi a szoftver új márkázását és licencelését egy adott réshez vagy ágazathoz. 


Hasonlóképpen, az ellátási lánc eszköztár egyben iparági-agnosztikai eszközkészlet is, amely minden olyan vállalat vagy ágazat számára telepíthető, amely javítani kívánja a termékek láthatóságát és nyomon követését az ellátási láncban. Ezeknek a termékeknek a skálázható és megbízható Reli.cloud, a Multichain Ventures testvérvállalata is otthont ad.

Háromszoros

Háromszoros egy másik megalapított vállalat, amelynek tapasztalata van a területén. A projekt célja a számítógépek „autonóm informatikai” hálózatának létrehozása, amely tárolási és számítási kapacitást biztosít. Bármely Linuxon futtatható alkalmazás – amely magában foglalja az összes Android-telefont és sok IoT-eszközt – futtatható a Háromszoros rácson. 

A cég nagy nevekkel áll partnerként, bár a Hewlett Packard Enterprise talán a legismertebb. A HPE az EMEA régió ügyfeleinek csatlakozást biztosít a háromszoros hálózathoz. A Kleos egy másik résztvevő, egy 5G technológiai vállalat, amely a Threefold-nal dolgozik, hogy segítsen az utolsó mérföldes csatlakozáson az alacsonyabb jövedelmű országokban. 

Ebben az évben a vállalat azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a Háromszoros rácsot. Ambiciózus célja, hogy 2025-ig egymilliárd emberhez jusson ez a megoldás, gyors és megfizethető hozzáférést biztosítva az internethez. 

A Threefold Network token eladása elindul a Liquid tőzsdén, és január 20-tól február 10-ig tart. 

Ezen projektek mindegyikének merész és kihívást jelentő célja a blokklánc széleskörű elterjesztése. Ezért sokat beszél az IEO-ról, hogy mindegyik ezt választotta adománygyűjtési módszerének. Ellentétben az ICO-val, amelyről kiderült, hogy gyorsan felrobbanó buborék, úgy tűnik, hogy az IEO komoly eséllyel képes tartani a távolságot.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map