CryptoProfile ICO pregled, ocjena i cjelovita analiza

Prijevare, jaka konkurencija i nedostatak sredstava natjerali su mnoge perspektivne ICO projekte u posljednjih nekoliko godina. Cilj CryptoProfile ICO projekta je surađivati ​​s ICO-ima i investitorima nudeći konsolidirano tržište za airdrops i ICO kampanje. Pomoću platforme ICO-ovi će vidjeti kako njihovi tokeni stječu popularnost u cijelom svijetu, dok će ulagači imati koristi od airdropa i drugih nagrada.

CryptoProfile: Ekosistem u kojem svi imaju koristi

CryptoProfile nije vaše redovno web mjesto za airdrop. To je ekosustav zasnovan na blockchainu čiji je cilj potaknuti interes za nove, inovativne ICO projekte. Njihov je poslovni plan jednostavan. Novi ICO koji se želi uključiti plaća 100 000 USD za marketing.

CryptoProfile ICO zaključava CryptoProfile tokene (CP) vrijedne 100.000 USD u pametni ugovor na šest mjeseci. Pokrenuta je marketinška kampanja kako bi se nova ICO učinila popularnom. CryptoProfile će također trebati 10% klijentovog ICO-a za airdrops. Kada je klijentov ICO dovoljno popularan i nađe se na priznatoj razmjeni bitcoina, puštaju se CP žetoni od 100.000 USD koji se drže u pametnom ugovoru.

Registrirani članovi na platformi CryptoProfile kontinuirano zarađuju airdropove od ICO-a koji su partneri s CryptoProfile. Plaćaju se pomoću CP žetona koji su u skladu s ERC20.

  • Detaljna tehnička knjiga

CryptoProfile detaljno opisuje sve o svom ekosustavu u dokumentu s bijelom knjigom od 59 stranica. Sve glavne pojedinosti o projektu i kako CryptoProfile planira učiniti svoj ekosustav precizno su objašnjeni. Ilustracije, slike i dijagrami nadalje daju jasne detalje o Airdrop programima CryptoProfilea i sustavima podjele prihoda.

Prema prijedlogu vrijednosti CryptoProfilea, investitori, ICO-i, lovci na nagrade i pisci rade zajedno – i svi imaju koristi. Jedina kvalifikacija je držanje CP žetona i aktivno sudjelovanje u projektima zajednice.

Kao i svaka ugledna tehnička knjiga, CryptoProfile pruža detaljan prikaz načina na koji će se prikupljena sredstva koristiti. 18,6% sredstava koristit će se kao naknada za uvrštavanje ako startup postigne samo Soft Cap od 1,2 milijuna dolara. Tim koji pruža sadržaj na platformi dobit će 14,5%, dok će marketinški tim dobiti 14,3%. Prodaja će dobiti 10,1%, dok će ostali odjeli podijeliti preostali iznos. Također su dati daljnji detalji o načinu korištenja sredstava ako CryptoProfile dostigne svojih 30,46 milijuna dolara.

CryptoProfile ICO Explainer Video pokazuje vam KAKO DJELUJE

Profil globalnog tima

Tim CryptoProfile sastoji se od sedam članova. Šestero ih je suosnivači, dok će sedmi djelovati kao direktor globalnog poslovnog razvoja startupa. U tvrtki nema savjetnika, a CryptoProfile kaže da im nisu potrebni, jer će se ICO udružiti s CryptoProfileom, koji će se sastojati od stručnjaka i savjetnika u raznim nišama.

  • Max Ng—služeći kao direktor tvrtke, Max je jedan od šest suosnivača projekta. Ima predznanje iz korporativnog marketinga i upravljanja brendovima. Također je edukator, ulogu koju je obavljao otkako je naučio o kriptovalutama.
  • Alan Lew—CTO i također suosnivač. Alan se može pohvaliti da posjeduje veliko znanje iz web razvoja za mala poduzeća. Njegova glavna snaga je sposobnost usmjeravanja startupa da se povežu s potrošačima i prikladno pozicioniraju njihove branove.
  • Jaclyn Lim Zamjenik generalnog direktora, suosnivač. Ona je serijska poduzetnica koja je vodila nekoliko novoosnovanih poduzeća, ima dubinsko iskustvo u pravodobnoj koordinaciji i provedbi administrativnih strategija. Njezine upravljačke vještine uključuju upravljanje sadržajem, pokretanje novih odnosa s klijentima, upravljanje cjevovodima poslova i pružanje marketinške podrške postojećim i potencijalnim klijentima.
  • Charles Ram Prodajni & Direktor marketinga, suosnivač. Bivši je singapurski agent “Pools as Lottery”, u kojem je bio angažiran više od 30 godina. Također je vlasnik ‘Goshcomforta’ već 23 godine i dobio je brojne nagrade od Spirit of Enterprise. Budući da je uvijek imao smisla za marketing, pohađao je brojne tečajeve iz istog područja i započeo kripto ulaganja prije dvije godine.

CryptoProfile timCryptoProfile tim

Snage

  • Unosan tržišni potencijal:

Tržište kriptovaluta jedna je od najbrže rastućih svjetskih industrija, čak i kad je tržište doživjelo medvjeđe tržište do kraja 2018. Iako nestabilno, začetak blockchain tehnologije privukao je mnoge u svemiru, s tržišnim kapitalizacijama općeg tržišta kriptovaluta koji premašuju 150 milijardi dolara.

  • Novi ekonomski model:

CryptoProfile je jedan od rijetkih projekata koji pokušava poboljšati airdropping mehanizam koji je jedinstven za tržište kriptovaluta. Osiguravajući da su svi dionici u ICO marketinškom procesu financijski usklađeni i dugoročno, dodaje snažnu vrijednost njihovim izvornim tokenima, CP.

  • Mehanizam dubinske provjere:

Platforma CryptoProfile osigurava da su na njemu samo vjerodostojni projekti. Projekti će se ocjenjivati ​​koristeći strogi standard koji se sastoji od njihove potencijalne održivosti, tehnoloških mjernih podataka, snage tima i korisnosti žetona. Ovo je pozitivna stvar jer je vjerodostojnost platforme CryptoProfile toliko jaka koliko je vjerodostojnost pojedinačnih ICO projekata u ekosustavu.

Poslovni model: CP žeton

CryptoProfile ne planira uzimati zaradu od marketinških ICO-a na njihovoj platformi. Ako ništa, tvrtka će vratiti 100% ostvarene dobiti. Da bi zaradio novac, pokretanje ICO marketinga potaknut će rast CP žetona.

Ekosustav CryptoProfile pokretat će se CP tokenima. Bilo da se radi o novoj ICO-u koja želi svoje marketinške usluge ili airdrop investitorima – posjedovanje CP-a uvjet je u ekosustavu. Članovi tima, uključujući zaposlenike, zaradit će dio CP tokena. A kako ekosustav raste, mogu ih prodavati za profit.

Cryptoprofiel Business modalCryptoProfile ICO pregled & Analiza

Tehnologija potpore: Pokretanje Testneta

CryptoProfile podržava Ethereum blockchain. Izvodi se kao decentralizirana aplikacija, a pokreću je pametni ugovori i ERC tokeni. Projekti ipak neće trajati kao dApp. Nakon pokretanja projekta, tvrtka će se prebaciti na glavnu mrežu. Također će dodati uslugu za izravnu kupnju CP žetona bez oslanjanja na jednu razmjenu.

Kriptootpornost

KYC provjera bit će važan korak pri pridruživanju i kupnji bilo kojeg ekosustava CryptoProfile. Investitori koji dolaze iz zemalja poput Kine, gdje su ICO-i legalni, također nisu prihvaćeni na platformi.

Distribucija tokena

Oboje CryptoProfile web stranica i Whitepaper detaljno objašnjavaju kako startup planira distribuirati svoje tokene. Najveći dio bit će distribuiran u fazama privatne prodaje, pretprodaje i ICO kampanje.

Tijekom tri faze CryptoProfile će u svakoj fazi objaviti 17,7% svojih tokena. Tim će dobiti 6,5%, dok će nagrada dobiti 10%. Glavna ICO faza dobit će 23,5%, dok će Sjeme 1 dobiti 2%. CryptoProfile’s Soft Cap procjenjuje se na 1,162 milijuna USD, dok je tvrdi limit 30 milijuna USD.

Prihvaćanje u zajednici

Iako je novi projekt, CryptoProfile je već prikupio 1.600 obožavatelja na Redditu. Na Facebooku grupa ima 6000 obožavatelja, dok njihov Telegram kanal također ima nekoliko tisuća korisnika. Njihov je twitter tim također vrlo aktivan, nešto što pomaže projektu da brzo stekne popularnost.

Putokaz

  • Faza projekta

U ovoj fazi CryptoProfile održava crowdfunding kampanju za prikupljanje sredstava za svoj nadolazeći projekt. Već su izgradili profesionalnu web stranicu (njihov MVP) i pristupnicu za plaćanja za investitore. Sljedeća je faza izgradnja ispitne mreže i nadamo se lansiranje prve zračne luke u prvom tromjesečju 2019.

Kriptoprofil ICO OcjenaKriptoprofil ICO Ocjena

Napomena za investitore

CryptoProfile ima robustan poslovni plan i kvalificirani tim spreman ga podići na sljedeću razinu. Tim je već pomogao desecima ICO-a u marketingu. Njegov novi ekosustav samo je dodatak onome po čemu je tvrtka poznata.

Sa stotinama ICO-a koji izlaze svakog mjeseca, postoji veliko tržište koje treba iskoristiti. Najveći izazov s kojim se CryptoProfile suočava jest natjerati ove ICO-e da se udruže s njima i vjeruju u njegove ideje. Nakon što se to učini, postoji velik potencijal u projektu CryptoProfile.

Exshell razmjena i MUXE  daje potpunu podršku i financira se u CryptoProfile ICO. Osnivači Exshella su bivši Huobi, zamjenik generalnog direktora Raymonda Shena i CMO Hugo Hu.  Ova dva kombinacija pružaju snažnu podršku ExShell-u na tržištu i u tehnologiji. Osnivač MUXE a Real Estate Blockchain Platform je Jaimy de Vries.

CryptoProfile je sada dostupan na 5 jezika, a vrlo brzo će biti dostupno više jezika.

Da biste saznali više informacija, posjetite web mjesto CP-a: https://cryptoprofile.io

Povežite se na Facebooku: https://www.facebook.com/cryptoprofile

Slijedite na Twitteru: https://twitter.com/cryptoproglobal

Chat na Telegramu: https://t.me/cryptoprofile

Doznajte najnovija ažuriranja o mediju: https://medium.com/cryptoprofile

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map