A Sentinel Protocol ICO felülvizsgálata és az UPP token elemzésének teljes elvégzése

Sentinel Protocol ICO Review

A mai nap egyik legnagyobb fenyegetése a feltörés. Kombinálva ezt a kriptovaluta világgal, a kockázata félelmetes. A kriptovaluták decentralizált jellege, amely a legjobb tulajdonsága, hátrányokkal is jár. Hiányzik a megfelelő fenyegetésvédelmi rendszer, amely a kriptovalutákat kiszolgáltatottá teszi lopásokkal, csalásokkal és csapkodásokkal szemben. Itt kerül képbe a Sentinel Protokoll, amely azt tervezi, hogy „a decentralizáció hátrányait úgy küszöböli le, hogy a biztonság előnyévé válik”. Mi ez a projekt? Ismerje meg teljes potenciálját átfogó szolgáltatásunkon keresztül Sentinel Protocol ICO Review!

Fontos részletek

Tokenek összesen: 500 000 000

Jelölésre kapható: 300 000 000 (60%)

Token elővétel: Május 23

Token crowdsale: Május 27

Token ár: 1 UPP = 0,16 USD (0,00020 ETH)

Sentinel protokoll: Védelem a feltörések ellen & csalások

A Sentinel Protokoll ICO célja, hogy „konszenzusos és ösztönző rendszerének kihasználásával„ tömegblokkolt fenyegetési híradási adatbázist építsen a blokkláncra ”.

Az őrszemek csoportjába biztonsági szakértők és szervezetek tartoznak, amelyek a decentralizáció erejét kihasználva biztonságos ökoszisztémát hoznak létre. A három fő biztonsági kérdés felismerésével: Hackeknek való kitettség, a támadók azonosítása és az így elszenvedett károk felelőssége a csapat megoldást dolgozott ki.

Ez a biztonsági intelligencia platform megvédi az egyedi kriptovaluta felhasználókat, és egyedülálló szolgáltatásai révén biztosítja a kriptográfiát, a pénztárcákat és a fizetéseket, többek között a fenyegetés hírnevének adatbázisával, a gépi tanulási biztonsági pénztárcával és az elosztott rosszindulatú program-elemző homokozóval, miközben jutalmazza a biztonsági szakembereket a hozzájárulásukért..

Most, az értékelés ideje!!!

 • R-re összpontosító részletes pénzügyi lap pénzeszközökkel&D

A Sentinel Protocol ICO folyóirata részletes leírást ad a problémáról, amely a decentralizációval kapcsolatos biztonsági kérdések, a platform speciális biztonsági jellemzői és a Sentinel Protocol ökoszisztéma..

A vállalat létrehozza az S-Wallet pénztárcáját, amelyet gépi tanulás hajt. Az antivírus szoftver funkcionalitásával az S-wallet proaktív módon reagál ismeretlen fenyegetésekre is.

Ami a prototípust illeti, a csapat dolgozik rajta, de a GitHubon nem állnak rendelkezésre kódok, amint az a webhely GYIK-ben szerepel, amely szerint a kódok elérhetőek lesznek, de néhányat biztonsági okokból nem tesznek közzé.

Az újság bemutatja a felvett források legnagyobb részét, azaz 50 százalékot a kutatás és fejlesztés számára fordítanak. Kiberbiztonsági berendezések költségei, általános műveletek & adminisztratív és számviteli, jogi & a megfelelőségi szakaszok az alapok 10 százalékát kapják. A fennmaradó 20 százalék az értékesítésre irányul & az online és az offline marketing erőfeszítéseket egyaránt magában foglaló marketing.

 • Szingapúr-alapú csapatprofil

A csapat jó inspirációt folytat ehhez a projekthez, mivel az Uppsala Foundation alapítója, az informatikai biztonsági szakemberekből álló csapat egy decentralizált, mégis összekapcsolt kriptovilág lehetővé tétele érdekében dolgozik. Patrick Kim ellopta 7218 éterét, ami ehhez az ötlethez vezetett.

SENTINEL ICO – Csapat

Patrick Kim – Alapító & Vezérigazgató, A hálózati biztonság és a rendszerarchitektúra évtizedes tapasztalatával Patrick Kim az Uppsala Alapítványt is megalapította, és a Cisco, a Palo Alto Networks és az F5 Network munkatársaként dolgozott. Konzultált a kormánnyal és a Samsung-hoz hasonló nagyvállalatokkal is.

HM Park – A Park társalapítója / üzemeltetési vezetője éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai biztonság, a fintech biztonság és a gépi tanulás terén. Megtervezte a KB bank DB architektúráját, és vezette az F5 Networks és a Darktrace globális üzleti műveleteit.

John Kirch – John Kirch főevangelista több mint 25 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a szoftveres megoldások terén, és korábban a Softbankban, a Watchguardban és a Darktrace-ben dolgozott.

Dayeol Lee – Core Development, Lee jelenleg Ph.D.-t folytat. a hardver- és rendszerbiztonságról, aki 3. helyet nyert a szimulált hackerversenyen a 2010-es DEFCON-on, amely a világ legnagyobb hackeregyezménye. Szimulációkat szimulált vállalkozások, kormányok és egyetemi weboldalak számára is.

A csapat nyolc másik emberből áll a tervező, a fejlesztő, a marketing, a pénzügy, a biztonság és az intelligencia osztályon.

Sentinel Protocol ICO - RészletekSentinel Protocol ICO – Részletek

 • Üzleti modell: Segédprogram-token

A Sentinel Protocol rendelkezik saját UPP nevű, azaz Uppsala nevű kriptovalutával, amely felhasználható a platform által kínált áruk és szolgáltatások kifizetésére. Az UPP tokenek arra is használhatók, hogy a pénztárca fejlett biztonsági funkcióit kihasználhassák egyéb szolgáltatások, például a sebezhetőség felmérése, a tanácsadás és a részletes internetes törvényszéki szolgáltatás között..

A segítségre szorulók és a segítséget nyújtók ösztönzése érdekében a korai hozzájárulók nagyobb ösztönzést kapnak. Emellett egy kezdeti inflációs rátát is évente 3-7 százalék között fognak meghatározni, amelyet fokozatosan csökkenteni kell 0 százalékos inflációs rátáig. Az UPP bevételének 30 százaléka a közösségi közreműködőkhöz kerül.

 • Háttértechnika: ICON blokklánc

A Sentinel Protokoll az ICON blokkláncot fogja használni, azonban a csapatnak nincs saját blokklánc szakembere. A projektnek van egy full-stack fejlesztője és egy core fejlesztője, de önmagukban nem rendelkeznek blockchain ismeretekkel.

Világos feltételrendszerrel a projekt követi a KYC intézkedéseit, és tisztázza az alkalmazandó min / max hozzájárulási határértéket, amely 30-300 ETH. A KYC regisztráció szükséges lépés mind az előzetes, mind a tömeges értékesítéshez, amely olyan Ethereum pénztárca címet kér, amely nem lehet központi központ. Ezenkívül az azonosításhoz a vezetői engedély nem elfogadható, inkább a nemzeti személyi igazolványt és az útlevelet tekintik érvényes lehetőségnek.

 • Kriptoeladási rugalmasság

A bejegyzett vállalat a szingapúri székhelyű Uppsala Foundation, amely ICO központként jelent meg. A kormány pozitívan viszonyul a fintech és az adózási szabályokhoz. 2017 novemberében az ország Monetáris Hatósága iránymutatásokat adott ki a tokenértékesítésekről, megjegyezve, hogy nem szabályozza a digitális pénznemeket, inkább üdvözli őket innovációként.

A papírlap egyértelműen kimondja, hogy a kínai és az amerikai emberek nem vehetnek részt ebben az ICO-ban olyan országok állampolgáraival együtt, ahol korlátozott vagy illetéktelen az ICO-ban való részvétel..

Token terjesztés: Az összesen 500 000 000 összegből 15 százalékot, azaz 75 milliót az Uppsala Alapítvány kap, míg további 15 százalék az üzletfejlesztés felé fordul. A korai közreműködőknek az eredeti UPP 33,7 százaléka lesz, a teljes tokenek 26,3 százaléka pedig állami közreműködőkhöz kerül. A 131 500 000 UPP nyilvános token terjesztése tovább oszlik a nyilvános előfizetői (33,25%), a crowdsale (28,7%), a stratégiai közreműködők (33,25%) és az előzetes őrszemek (3,8%) között. A teljes tokenek 8 százaléka lesz fenntartott kiosztásra, míg a fennmaradó 2 százalékos arány csak tanácsadókhoz kerül.

Ami a tanácsadókat illeti, a csapat 6 emberből áll, ti. JH Kim, aki az ICON alapító tanácsában van, Simon Kim, John Ng, Kenneth Oh, Hongzhuang Lim és Wong Lee Hong, aki a Kyber Network ügyvezető tanácsadója..

Tekintettel arra a tényre, hogy a Sentinel Protocol ICO a blockchain biztonsági hírszerzési platformja, a biztonság a fő tényező ennek az egész projektnek. Három egyedi biztonsági funkcióval rendelkezik, nevezetesen a Threat reputációs adatbázissal (TRDB), a Machine Learning (ML) motorba integrált biztonsági pénztárcával (S-Wallet) és az Elosztott malware elemző homokozóval (D-Sandbox) a biztonságos Sentinel Protocol ökoszisztéma biztosítása érdekében..  

Közösségi elfogadás

A Sentinel Protocol projekt társadalmi jelenléte a Facebookon, a Twitteren, a médiumban, a Redditben és a Youtube-on található. Telegram csatornájuknak több mint 30 ezer tagja van, ami jó szám. Bár van egy blog részük, ez nem túl aktív. A csapat tagjairól szólva frissítik és elemzésre készek a teljes életrajzok.

Sentinel Protocol ICO - ÉrtékelésekSentinel Protocol ICO – Értékelések

Átlagos értékelés: 7.7 / 10

 • Ütemterv

A projekt szakasza:

 • A projekt idén januárban kezdődött, melyen megnyerte a Kyber Network Developer’s Versenyt is. Az ütemterv márciusban jelzi a token kibocsátását, de mind az elővásárlás, mind a crowdsale május végén lesz.
 • A projekt állítólag egy prototípust tartalmaz a testneten, de a nyilvánosság számára nem elérhető. Az ICON csúcstalálkozón bemutatták prototípusukat is. Az ütemtervnek megfelelően a mainnet júliusban indul, míg a gépi tanulás és a Sandbox ez év végén életbe lép.

Piros zászlók:

 • A projekt még nem tett közzé olyan partnerségi bejelentéseket, amelyek szükségesek a méretezéséhez. Az őrszem protokolljának sikere a protokollt kihasználó cseréktől függ, és ismét nem érkezett ilyen bejelentés a cserékkel való partnerségről.

Megjegyzés a befektetőknek

A kriptovaluta-feltörések és lopások számának növekedésével ez az ICO erős jelentéssel bír. A piacnak azonban nagyobb tudatosságra és figyelmességre van szüksége a koncepcióval kapcsolatban. A Sentinel Protocol bizonyára az akkori kriptográfia igénye. A projektnek jó csapata van, jelentős éves tapasztalattal, de hiányzik a megfelelő a Blockchain-ban. Ami a prototípust illeti, a csapat már dolgozik rajta, de a GitHubon még nem állnak rendelkezésre kódok. Miután elmondta, hogy a vállalat a projekt érzékeny jellege miatt már említett, nem kerül teljesen nyilvánosságra. Összességében ez egy potenciális és jó csapatú projekt!

Módszertan

Az ICO besorolásához követjük a paraméterek listáját, amelyek alapvetően a projekt KPI-k (Key Performance Indicators):

 • Fehér papír – A kód vagy a prototípus rendelkezésre állása, az alapok lebontása, pénztárca a tömeges eladáshoz
 • Csapat profilja – A csapat ereje és hírneve
 • Üzleti modell – Probléma megoldva, cél & a token és a gazdasági modell hasznossága
 • Háttechnika – Blockchain infrastruktúra, a kifejezések egyértelműsége & feltételek és token szoftver
 • Kriptoeladási rugalmasság – Beépítés, token terjesztés, jogi kockázatok és biztonsági szempontok
 • Közösségi elfogadás – Világosság & a kommunikáció gyakorisága és a közösségi média jelenléte

Megfelelő kérdések feltevésével fenntartjuk az integritását és életképességét ICO áttekintés miközben egy adott tényező kritikusságán alapuló minősítési módszert követ. Például olyan elemeket kaptak a legfontosabbak, mint a token segédprogram és az alapok lebontása, míg a csapattagok hírneve és felhasználói bázisának vonzereje közepesen kritikus.

Van egy robusztus szakemberekből álló csapat, akik értékelik a ICO projektek teljesen elfogulatlan módon.

Szeretné, ha a Coingape felülvizsgálná az ICO-t? Tudasd velünk

Vigyázat: A Coingape csak tájékoztatási célból teszi közzé az ICO projekt áttekintéseit. Ez nem befektetési felhívás. A befektetési döntések meghozatalakor végezze el egyéni értékelését, és konzultáljon egy tanácsadóval.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map