DIGIPULSE ICO áttekintés és teljes elemzés

Sziasztok srácok! Ha Ön a kriptográfia csodálója, akkor biztosan hallott már az ICO-ról, és ha azok közé tartozik, akik folyamatosan keresik a nagy ethereumot vagy bitcoinot, akkor jó helyen jár! Tehát ma Coingape csapat végigvezeti a sikeresen futó versenyek egyikén DigiPulse ICO. Noha nincsenek írásos szabványok az ICO mérlegelésére, megpróbáljuk elemezni ezt az ICO-t néhány szakértő által kiválasztott paraméterrel, hogy tiszta képet nyújtsunk.

Digipulse ICO Review

Ha aggódik a digitális vagyonának elvesztése miatt, vagy ha az örökösöknek való átadás gondolatai zavarják Önt, akkor ezt az ICO-értékelést nem szabad kihagynia.

Kriptopénzek az elmúlt évtizedben meglehetősen sikeresen építettek ki maguknak egy bemutató színpadot, és bár ezek (kriptovaluták) valóban közel állnak a kényelmes befektetési lehetőségekhez az újkori befektetők számára, ezek kifogástalanul működnek, amikor a jövő generációjának eszközeit kell létrehozni. Van azonban egy fő kérdés, amelyet a legtöbb megbeszélés elmulaszt, amely az örökség átengedését a jogos örökségének adja.

A DigiPulse itt van, hogy megoldja ezt a problémáját. Alapvetően, bár elsőként foglalkoznak a lakhatással kapcsolatos problémákkal, azt tervezték, hogy gondoskodjanak arról, hogy digitális eszközei eljussanak jogos örököseikhez, olyan infrastruktúra felállításával, amelyen dolgoznak, hogy a következő generációk számára kriptotechnikai szabványt alakítsanak ki jön.

Mit próbál megoldani a DigiPulse

A blockchain és a Bitcoin 2009-es bevezetése után elég sok időbe telt, mire az emberek elfogadták ugyanezt. De most a dolgok megváltoztak, mivel ezek a kriptopénzek játszják a főbb befektetési lehetőségek szerepét a jelenlegi forgatókönyvekben. Azonban, amint bemutattuk, ezekben a kriptovalutákban vannak hibák, és a DigiPulse csapata által megszólított nem más, mint az escheatment hibája, amely szerint, ha a digitális eszköz (digitális pénztárca) tulajdonosa nem képes akár halál, akár memória elvesztése esetén ugyanahhoz a hozzáféréshez ezek az eszközök a kiválasztott szolgáltatónál maradnak a szerződés feltételeiben meghatározott időtartamig, és ezt követően ezeket az eszközöket visszaküldik a szerződés állapotába. a bejegyzett társaság.

Üzleti modell – A DigiPulse szervezete havonta vagy évente fizetendő előfizetési díjjal (DGP tokenek vagy fiat pénznemek térítés ellenében érvényesek) a SaaS platformon működik. Ha azonban a felhasználó a DGP token opcióját választja a díj megfizetésére, akkor 50% -kal kevesebbet fizetne ugyanezért az időkeretért a fiat pénznemhez képest. Bár biztosak vagyunk abban, hogy a DigiPulse csapatának ez a lépése elősegíti az érme elismertségének növelését, ugyanez arra ösztönzi majd az embereket is, hogy bányásszák meg a tokent, hogy ingyen vehessék igénybe a szolgáltatásokat..

A DigiPulse tech – A felhasználó lesz az, aki eldöntheti, hogy melyik integrációval kívánja összekapcsolni a fiókját, és hogy milyen módszerrel kívánja nyomon követni tevékenységét (még az inaktivitási periódus is, amely az adatküldést kiváltja). A platform automatikusan megállapítja a felhasználó állapotát mindhárom, az asztali alkalmazás, a webalapú integrációk és a mobilalkalmazások között.

Vagyonátadás történik – A felhasználói azonosítóval és anélkül történő hitelesítés lehetőségével a DigiPulse gondoskodik arról, hogy a felhasználók (akik úgy döntöttek, hogy bejelentkeznek az azonosító nélkül) digitális végrehajtóként járulnak hozzá az eszközök átadásához a választott harmadik fél számára. Míg ha a felhasználó úgy dönt, hogy bejelentkezik az azonosító támogatásával, akkor az információkat közvetlenül továbbadják az örökösnek az eredeti eszköz tulajdonosának támogatásával.

A DigiPulse felhasználó minden tároló közül választhat két lehetőség közül egyet, és ugyanazt titokban tartják, ami azt jelenti, hogy az eszköz tulajdonosán vagy az örökösön kívül senki nem fog elérni semmilyen információt (a tár létrehozása után). Ha azonban olyan képet alkot, hogy ez a folyamat sokkal kevésbé sokrétű, mint gondolta volna, akkor téved. Az inaktivitási időszak elérése után a DigiPulse a számlatulajdonos tartózkodási helyének felkutatásával kezdődik, amikor megerősítést nyer, hogy az örököst be kell helyezni a helyzetbe, a társított integráció típusától függően a három forgatókönyv egyikét alkalmazzák.

A projekt állapota 

• A kifejlesztett platformmal a DigiPulse várja a béta kiadást, amelyet néhány hónap múlva ütemeznek be, miután az eredeti érmeajánlat lejárt.

• Az okostelefon-alkalmazás készen áll, és várja, hogy megjelenjen az alkalmazásboltokban.


• A DigiPulse csapata a PCI DSS biztonsági szintjének beállítását tervezi, megfelelő tanúsítással. A PCI DSS a bankok és más pénzügyi ágazatok által általánosan használt tanúsítási típus, amelyhez erős auditálás és személyazonosításra alkalmas adatok (személyazonosításra alkalmas adatok) védelme szükséges.

• Az informatika, a jog és a kriptovaluta domain szakterületére szakosodott szakemberekből álló csapat összegyűjtése során

• Megszerzett első partneri szolgáltatások – San Francisco-i székhelyű Coinbase 2 (A kriptovaluta pénztárca szolgáltatója lehetővé tette a DigiPulse számára, hogy legfeljebb 50 000 USD értékű eszközt utaljon át a felhasználó nevében)

• A projekt alapkoncepciója Lettországban indult 2016-ban (az APNIKA által), Dmitrij Dementyev-Dedelis részéről, aki mélyreható technikai és pszichológiai ismeretekkel rendelkezik az adománygyűjtésről..

• A DigiPulse nem rendelkezik letéttel – a DigiPulse úgy véli, hogy a letéti letét nem ad hozzá további hitelességi réteget, inkább maga válik feleslegessé.

• A tömeges eladás során az alapok szerződésre kerülnek, és ezt követően egy multisig pénztárcához kerülnek

• A begyűjtött pénzeszközök részletes lebontását a weboldalon és a folyóiratban ismertették

Itt az értékelés ideje!

  1. A Digipulse mögött álló csapat

Kétségtelen, hogy ez a csapat, akiről most készülünk megbeszélést folytatni, hisz abban, hogy megfelelő kommunikációt folytat, miután nemcsak a lehető legegyszerűbben tudták megmagyarázni a terméküket, hanem segítettek annak szükségességének megértésében is. Normunds a lehető legegyszerűbb szavakkal történő magyarázatára ezt a projektet „digitális utolsó akaratként” magyarázta.

Valójában arra a kérdésre, hogy mit szólnak a csapatához, Normunds azt mondta nekünk, hogy „míg a csapat új a kriptográfiai„ szcénában ”, de mi a Start-up és a banki szcénáktól üdvözöljük, amelyekről ismert, hogy a legnehezebben dolgozó emberek. Amiről hiányzik a közvetlen hírnevünk, azt fedezzük azzal, hogy keményen dolgozunk a célunkon és létrehozzuk ezt a szolgáltatást. ”.

Digipulse ICO ReviewDigipulse ICO Review

Dmitrij Dementyev-Dedelis, Társalapító & CTO – azzal a szándékkal, hogy jobb ismereteket szerezzen az emberek viselkedéséről, Dmitry jelenleg részmunkaidős B.Sc. a pszichológia területén. Ő valóban úgy véli, hogy ez a generáció élete felét online éli digitális eszközök fenntartásával és előállításával, és kétségtelen, hogy az eljövendő (generáció) többet fog költeni. Ezért nagyon fontos, hogy ezeket az eszközöket ne csak biztosítsák, hanem jogosultjaik számára is biztosítsák. Miközben az egyetemek adománygyűjtő szektorában dolgozott, Dmitry elsajátította két világ (a valós viselkedés és a digitális birodalom) összeolvasztásának tudását és készségeit. Megírta a token kibocsátási szerződéseket és a tényleges token kibocsátási szoftvert is.

Kvilis Normunds, társalapító & Vezérigazgató – közgazdász mesterképzéssel és analitikus munkatapasztalattal egy vezető skandináv bankban, ahol a legjobb befektetési lehetőségekre és a pénzügyi piac elemzésére összpontosított. Normunds mindig is a kriptovalutákat tartotta a prioritások listáján. És ez az oka annak, hogy képes megérteni a problémákat és megoldásokon dolgozni.

2. A prototípus vagy a kód rendelkezésre állása – amint azt a Normunds-on keresztül megismertük, van egy prototípusuk a platform mögött álló szolgáltatáshoz az alfa fázisban. Jelenleg az ICO-ra összpontosítanak, és a fejlesztő az intelligens szerződés kódját írja, amelyet a következő néhány napban terveznek közzétenni a közösség számára..

Nagyon kevés esetben mondhatjuk, hogy a lehető legjobban illusztrált módon magyaráztak minket a termékről, azonban ez a csapat is ezt teszi. Mint amikor azt kérdeztük tőlük, érdemes-e befektetni az ötletet, amelyen dolgoznak, Normunds azt mondta nekünk: „Először egy olyan szolgáltatást hoz létre, amely hiányzik ebben az iparágban. Mindenkit elkap a nyereség üldözése, de ez egy valódi kérdés, amellyel foglalkozni kell – azt tervezzük, hogy helyesen fejlesszük. Másodszor, mivel növekszik a szolgáltatásunk és a felhasználói bázis kitettsége, több érme lesz elérhető és felhasználható szolgáltatásunk kifizetésére.

Digipulse ICO ReviewDigipulse ICO Review

Általános vagy homályos – a csapat semmilyen módon nem korlátozta a résztvevőket. Egyszerűbben fogalmazva: ezen a projekten dolgoznak azzal a céllal, hogy segítsék a közösséget. Egyetértenek azonban azzal a ténnyel, hogy bár ez nem lesz mindenki számára tökéletes, mégis a legjobb élményt kívánják nyújtani azok számára, akik értéket látnak eszközeik továbbadásában.

Miközben azt tervezik, hogy kapcsolatba lépnek a meglévő közjegyzőkkel és biztosítási alkuszokkal, akik már rendelkeznek kiépített ügyfélkörrel, és velük dolgoznak. A DigiPulse rendelkezik egy második cselekvési tervvel is, amely megközelíti a digitális szolgáltatásokat és partnerségeket kínál (akárcsak az érmebázishoz). Csapatonként az ICO elegendő tőkeáttételt (közösségi támogatást) biztosítana számukra, hogy elmondják, hogy ezt a meglévő probléma kölcsönös javításának tartják.

3. A token célja – A token célja, hogy segítse a csapatot abban, hogy megértse, ki járult hozzá, és ez belépőként működik az éremkészletükbe is. Egyszerű szavakkal, a tokenek olyan kulcsként működnek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a DigiPulse érmék elérését.

Például abban az esetben, ha úgy érzi, hogy szüksége van a DigiPulse szolgáltatásra, előfizetési díj befizetésével használhatja, de ha korán járult hozzá, érméket szerez (ha birtokolja a tokent), és így csak egyet készített fizetés az elején.

• A felesleges érméket a tőzsdéken el lehet adni további bevételért.

• A token megadja a „passzív bányászat” funkciót is, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy arányosan részesedjenek az érmékből a kollektív bányászati ​​medencéből anélkül, hogy ténylegesen ki kellene bányászniuk őket.

4. Gazdasági modell – Normunds, amikor arra kérték, hogy írjon le egy mögöttes életképes gazdasági modellt, „szolgáltatásunkat kétféle ügyfél számára használjuk: azok számára, akik részt vettek az ICO-ban, és akiknek nem. Tehát az utóbbival kezdem. Az emberek előfizethetnek szolgáltatásunkra fiat és kriptovaluták használatával (havi, éves előfizetés). Ebben az esetben profitot termelünk, amelyet tovább felhasználunk a vállalat növekedésének és működésének elősegítésére.

Tehát, minél nagyobb a szolgáltatás igénye, annál több érmét bányásznak. És mivel fizetőeszközként használják őket, végül visszatérnek a DigiPulse-hoz, amely viszont cserék segítségével képes lesz szabályozni a szabályozás alatt álló érmék teljes mennyiségét. ”.

Látszólagos vélt vagy valós szabályozási kockázatok – Az egyik legnagyobb kockázat az Egyesült Államok és az Egyesült Államok 1933. évi értékpapír-törvényével kapcsolatos. A közelmúltban a SEC közölte, hogy az ICO-k az értékpapírtörvény hatálya alá tartoznak, és ezért a DigiPulse nem kínálhat ICO-jukat az amerikai állampolgároknak. Ez nyilvánvaló és valós. A kockázat abban rejlik, hogy más országok is követhetik példájukat.

5. Közösségépítés

Rendszeres hírlevélre való feliratkozással és a Bitcointalks támogatásával meglehetősen egyszerű azt mondani, hogy ez a csapat meglehetősen sikeresen épített közösséget a terméke körül..

A mi projektünk

Az egyik szempont a probléma megoldásával történő kiszolgálás, azonban annak biztosítása, hogy a felhasználó képes legyen megérteni ugyanazt, és a tulajdonságait elkenje, teljesen más. A DigiPulse csapata meglehetősen keményen dolgozik azon, hogy ne csak a technikában jártas emberek megértsék, mi történik a kriptopénz világában, hanem mindenkinek ugyanazzal a tudással kell rendelkeznie..

Digipulse ICO ReviewDigipulse ICO Review

Átlagos értékelés: 9/10

Feliratkozhat a közepes csatornánkra is a https://medium.com/@coingape címen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map