Dominium ICO áttekintés és teljes elemzés

Áttekintés

Új ITO (Initial Token Offering) van azon a blokkon, amely kihasználja a jövedelmező 217 billió dolláros ingatlanpiacot, amely elavult technológiával, bonyolult szabályozásokkal és olyan közvetítőkkel rendelkezik, mint a pénzügyi intézmények és ügynökök. Ez az ITO a Dominimum platform, amely azt tervezi, hogy megszünteti a közvetítők akadályait, az átláthatóság és a nyelv hiányát azáltal, hogy integrálja az ingatlanszektort a blockchain technológiával.

Dominium:

„Decentralizált, szabályozott, ingatlanfinanszírozási, vagyonlista és vagyonkezelési platform”

A Dominium alapvetően egy olyan ingatlan szakemberek ötlete, akik tőkéjüket, szakértelmüket és vagyonukat erre a platformra fordítják.

A csapat által meghatározott egyszerűbb szavakkal,

„A Dominium egy teljes platform a„ tulajdonhoz kapcsolódó minden dologhoz ”. Sokféle műveletet hajthat végre, például házat bérelhet, ingatlanalapot hozhat létre, vagy üzenetet küldhet az építtetőjének. Minden, ami a platformon történik, a blokkláncon van regisztrálva, ami azt jelenti, hogy nyilvános nyilvántartás van róla. ”  

 • Mit kaptunk? Nem technikai jellegű fehér papír

A projekt fehér lapja meglehetősen világos, és az összes tényt és számot bemutatja a vállalat részleteivel együtt. Hiányzik azonban a blokklánc technikai szempontjai.

Ha a prototípusról van szó, a csapatnak nincsenek nyílt forráskódjai. Bár sok olyan projekt létezett odakinn, amelyet prototípus nélkül indítottak, ez befektetői szempontból befolyásolja a projekt hitelességét.

Az ITO előtti és az ITO fordulóban így összegyűjtött pénzeszközöket a tőkeáttételes ingatlanportfóliók megvásárlására használják Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Németországban. Bár nincsenek egyértelmű statisztikák az alapok felhasználásáról, megemlítette, hogy a megvásárolt ingatlanból származó jövedelmet a platform fejlesztésére, támogatására és fenntartására fordítják..  

 • Csapat profilja

A projekt csapata elsősorban igazgatókból és nagykövetekből áll. Körülbelül 4 igazgatójuk van, köztük pénzügyi és ingatlanigazgatók, akik éves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanszektorban.

Sven-Thomas Munte – Az elnök, Sven az veterán szektor veteránja, tulajdonosa és irányítója a mintegy 70 háztulajdonos közösséget és több mint 3000 bérlakást kezelő ingatlankezelő társaságnak.

Mark Lloyd – Ügyvezető igazgató, Mark az ingatlanról szól, mivel ő az ingatlan befektetője, edzője, mentora és előadója.


Körülbelül 10 nagykövetük van a világ minden tájáról, beleértve Hollandiát, Japánt, Spanyolországot és Oroszországot & Ukrajna, Vietnam, India, Franciaország, Nigéria, Korea, Indonézia és Törökország.

A csapatnak nagy tapasztalata van az ingatlanszektorban, ami jó, de más részlegekben nincs tehetség, mivel a csapat többi tagjáról szó sincs.

 • Az üzleti modell, DOM: eszköz token

A Dominium platform natív tokenje a DOM, egy segédprogram-token, amelyet „a Dominium platformon használnak a szolgáltatások / a platform funkcióinak használatához”. Ez a token sokféle tevékenységre használható, például eszközök létrehozására és kereskedésére, jótékonysági szervezetekre való szavazásra, eladó vagy kiadó ingatlan felsorolására és bérleti vagy adásvételi szerződés regisztrálására. Ezenkívül a platformon felszámított összes díj euróban lesz megadva, de csak DOM tokenekben fizethető.  

A kriptopiac vagy a platform teljesítményének ingadozásainak kezelése érdekében a Dominium visszavásárlási programot alkalmaz. A csapat szerint ez stabilizálja a DOM tokent, mint az USDT vagy az arany alapú tokenek.

„A platformon használt összes DOM tranzakciós díjat kivonják a forgalomból és elégetik (azaz megsemmisítik)” biztosítja a vállalat.

A token burn and buyback program révén biztosítani lehet, hogy a tokenek kínálata csökkenjen. A tokenek égését ellenőrzik és nyilvánosan bejelentik.

 • Háttértechnika: Ardor-alapú Blockchain

A Dominimum platform az Ardon gyermekláncra épül, amely alapvetően lehetővé teszi az Nxt blockchain technológia fejlett funkcióinak kihasználását. Szabályozási engedély megszerzését is tervezik, hogy szabványosítani lehessen az ingatlanfinanszírozás jogi sablonjainak elkészítését.

A kérdés itt az, hogy miért Ardor blockchain. A jobb tisztázás érdekében megkérdeztük a Dominimum csapatot, amely elmagyarázta,

„Az Ardor technológiának sikerült leküzdenie a blockchain puffadás problémáját, amely lassúvá és drágává teszi a fordításokat. Az Ardor az ellenőrzött eszközök, szavazási rendszer és egyéb jellemzőkkel is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a Dominium fejlődését. Az Ardor engedélyezett gyermeklánca lehetővé teszi számunkra, hogy különböző biztonsági szinteket alkalmazzunk, és ennek megfelelően a platform különböző funkcióit nyissuk meg. Ez fontos az AML / KYC és a megfelelés betartása szempontjából. “

Nos, ennek van értelme!

 • Crypto-sale rugalmasság

A Dominium platform mögött álló vállalat a Dominium B.V., amely holland bejegyzett társaság, amelyet 2016 márciusában alapítottak.

Lehet, hogy a vállalatnak nincs sokszínű csapata, de megpróbálta leküzdeni ezt a gyengeséget azzal, hogy 8 különböző tanácsadóból álló tanácsadót nevezett ki. A blockchain-től kezdve a jogi léptéktől a megfelelésig és a marketingig a Dominimumnak rengeteg tapasztalt és sokszínű tanácsadója van.

Token terjesztés

A DOM tokenek teljes mennyisége 1 milliárd. Ebből a 100 millióból a kezdő forduló jut, és további 100 millió az ITO előtti, 0,05 euró / DOM. 500 millió DOM token az ITO fordulójához, különféle árakon. Az Airdrop és a referral programhoz 50 millió DOM tokent rendelnek. A fennmaradó 200 millió zsetont a Dominimum alapítói és csapata kapja.

 • Közösségi elfogadás

A Dominium sokféle közösségi média platformon hozta létre jelenlétét. A Facebook, a Twitter, a Telegram, a Youtube, a Medium, az Instagram és a LinkedIn között széles körű megközelítést alkalmaznak. Több mint 5 ezer követője van a Twitteren, és mintegy 1240 tagja van a Telegramnak.

A projekt azonban nem érhető el a Reddit és a GitHub webhelyeken, ami elengedhetetlen a blokklánc-közösség számára, hogy megosszák nyílt forráskódjaikat.

 • Ütemterv

A projekt szakasza:

A Dominium jelenleg az ITO szakaszában van a negyedik negyedévben, azaz szeptemberben, miután az Egyesült Királyságban, Németországban és holland nyelven teljesítette a szabályozás betartását. Az ütemtervnek megfelelően a vállalat jó ütemben halad, azonban az eszközök platformra történő áttelepítésével és a szabályozási dokumentumok beszerzésével kapcsolatos további mérföldköveknek nincs konkrét dátumuk vagy negyedévük, inkább a következő év végére készülnek el..

Hurdle őrnagy:

A csapat szerint,

„Néha nehéz felfogni a projekt hatalmas voltát. A Dominium talán megelőzi korát, mivel potenciálisan az egész világ földhivatalává válhat, a blokkláncban rögzített összes ingatlanra vonatkozó összes információval mindenki számára látható. ”.

A cél kétségtelenül progresszív, de tekintettel a reflektorfénybe, az ICO-k kapják a hatóságokat, még nem látható, hogy a projekt képes lesz-e kezelni a szabályozás bonyodalmait, amelynek ennek a jövőképnek át kell esnie.

Megjegyzés a befektetőknek

Az az ötlet, hogy a jövedelmező ingatlanpiacot a növekvő blokklánc-piaccal összekapcsolják, progresszív lépés. A szabályozási dokumentációs kényszerek, a nyelvi akadályok és a közvetítők megcélzása céljából Dominimum erősen rámutat. A projekt mögött már létezik egy vállalat, amely növeli annak értékét. Nyilvánvalóan azonban rendelkezik prototípussal, de a weboldal erről semmilyen információt nem tartalmaz. Sőt, a vállalat különféle területekről, köztük a blockchain-ból is kinevezett tanácsadókat, az alapcsapat tagjai az igazgatókon kívül nem kerültek felsorolásra. Összességében ez egy elég egyszerű projekt, amely két népszerű és jövedelmező iparágat ötvöz, amelynek célja az ingatlanfinanszírozás, -kezelés és -kereskedelem egyszerűsítése..

Módszertan

Az ICO besorolásához követjük a paraméterek listáját, amelyek alapvetően a projekt KPI-k (Key Performance Indicators):

 • Fehér papír – A kód vagy a prototípus rendelkezésre állása, az alapok lebontása, pénztárca a tömeges eladáshoz
 • Csapat profil – A csapat ereje és hírneve
 • Üzleti modell – Probléma megoldva, cél & a token és a gazdasági modell hasznossága
 • Háttechnika – Blockchain infrastruktúra, a kifejezések egyértelműsége & feltételek és token szoftver
 • Kriptoeladási rugalmasság – Beépítés, token terjesztés, jogi kockázatok és biztonsági szempontok
 • Közösségi elfogadás – Világosság & a kommunikáció gyakorisága és a közösségi média jelenléte

A megfelelő kérdések feltevésével fenntartjuk az ICO felülvizsgálatának integritását és életképességét, miközben egy adott tényező kritikáján alapuló minősítési módszert követünk. Például olyan elemeket kaptak a legfontosabbak, mint a jelképes segédprogram és az alapok lebontása, míg a csapattagok hírneve és felhasználói bázisának vonzereje közepesen kritikus.

Robusztus szakemberekből álló csapatunk van, akik teljesen elfogulatlanul értékelik az ICO projekteket.

Szeretné, ha a Coingape felülvizsgálná az ICO-t? Tudasd velünk

Vigyázat: A Coingape csak tájékoztatási célból teszi közzé az ICO projekt áttekintéseit. Ez nem befektetési felhívás. A befektetési döntések meghozatalakor végezze el egyéni értékelését, és konzultáljon egy tanácsadóval.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map