Eligma ICO felülvizsgálata, értékelése és teljes elemzése

Eligma ICO Review

Az online vásárlás gyorsan növekszik, de ebben a szektorban számos probléma ütközik a hagyományos kiskereskedelmi vásárlásokkal. Ma egy olyan ICO-t fogunk értékelni, amelynek célja ezeknek az elemeknek a megcélzása, azaz felfedezés, vásárlás, nyomon követés és viszonteladás az AI és a blockchain technológia segítségével. Az Eligma ICO összekapcsolja az üzletet a blokklánccal, hogy létrehozzon egy moduláris kereskedelmi platformot, amely segít a felhasználóknak időt spórolni, miközben minden háztartást üzleti vállalkozássá alakítanak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy használt termékeiket biztonságos és átlátható használt piacon értékesítsék. Merüljünk bele az Eligma ICO Review-ba!

Fontos dátumok:

A Token Crowdsale kezdete: 2018. április 17

Token Crowdsale vége: 2018. május 8

Token teljes készlet: 500 000 000

Eladó: 300 000 000

Kemény sapka: ETH 34,180

Puha sapka: ETH 3 000 000 USD egyenértékű

Ár: 1 ELI = 0,1 USD

Eladó eladáskor: 14 550 ETH emelkedett

Elfogadja: ETH

Eligma: AI-alapú és blokklánc-alapú kognitív kereskedelmi platform

Az Eligma ICO egy blockchain alapú projekt, amely az AI-t felhasználva jobb vásárlási élményt kínál. Az online vásárlással és a hagyományos kiskereskedelmi szolgáltatással megegyező problémák megoldása érdekében ez segít az embereknek az online termékek felfedezésében, megvásárlásában, nyomon követésében és viszonteladásában..


A projekt három fő aspektusa a felfedezés, a leltározás és a hűség, amelyek lehetővé teszik számára, hogy személyes kereskedelmi ügynökként működjön. Egyhelyes megoldást kínál Önnek, ahol a világ bármely online áruházában vásárolhat, megnézheti a termékek értékét, és tudja, mi a legjobb idő a továbbértékesítésre..

Ezenkívül egységes vásárlási fiókot kínál, amely lehetővé teszi a kriptovalutákban történő fizetést. A decentralizáció révén az Eligma azt tervezi, hogy az online piacteret egy újabb szintre emeli.

„Az Eligma ICO célja, hogy minden háztartást vállalkozássá alakítson.”

Most, az értékelés ideje!!!

 • Egy sima & kutatás által vezérelt folyóirat

Az Eligma kínál egy Whitepaper, Lightpaper és one-pager alkalmazást, amelyek kellő részletességgel szolgálnak a virágzó e-kereskedelmi iparról, az ebben az ágazatban felmerülő problémákról és az Eligma által megoldani próbált megoldásról. A cikk elsősorban a piacelemzésre és a platform funkcionalitására helyezi a hangsúlyt.

Ami a prototípust illeti, a vállalat rendelkezik a GitHubon elérhető koncepcióval. Bár a cégnek nincs MVP-je, a kódok biztosítása biztosan a javára válik.

A jelképes értékesítési alapok költségvetésének tervezése

A vállalat kristálytiszta képet nyújt a crowdsale alapok költségvetésének tervezéséről. Az alapokat három szakaszban osztják szét, amelyek egyenként 8 millió dollárt tartalmaznak. Fejlesztési szakasz, méretezési szakasz és marketing szakasz.

A fejlesztési fázisban lévő 8 millió dollárt a következő módon osztják szét: 70% a technikai fejlesztési költségekre, 10% a nem technikai termékfejlesztésre, 10% az új online áruházak hozzáadásának költségeit fedezi, míg 5% az első marketing fázist fedezi. a fennmaradó 5% a napi műveletekre.

A méretezési szakasz magában foglalja az alapok 25% -át, amely fedezi a célközönség számára történő közvetlen értékesítés költségeit, 15% -át tárgyalási partnerségek, míg további 15% -át a globális PR-kampányok fedezik. Egy jelentős rész, azaz 45% hozzájárul a folyamatban lévő globális hirdetési kampányhoz a felhasználói adatbázis növelése érdekében.

Az utolsó marketing szakaszban 30% -ot fordítanak a technikai fejlesztésre, míg 10% -kal fedezik a nem technikai termékfejlesztési költségeket. A partnerségi tárgyalásokhoz az alapok 10% -át felhasználják, 15% -át további kiadásokra, 10% -át a rendszeres működésre fordítják, a fennmaradó 25% -ot pedig a marketing költségekre..

 • Nagy csapat egy ambiciózus projekthez

Eligma ICO van egy nagy csapata, amely 3 alapítón és tanácsadón kívül 26 emberből áll. Hatalmas csapatukba tartozik egy technológiai főtiszt, operatív vezérigazgató, biztonsági vezérigazgató, vezető gépi tanulási mérnök, blockchain fejlesztők, blockchain üzleti tanácsadók, üzletfejlesztő, tervező, UX / UI szakértő, marketing & kommunikáció, tartalomkészítők és tanácsadók, közösségi média tanácsadók és termékfejlesztők.

Eligma ICOCsapat – ELIGMA ICO

Dejan Roljic – Alapító & Dejan vezérigazgatója vállalkozóként kezd, aki megalapította az ABC Accelerator-t, amely világszerte több mint 80 startupba fektetett be.

Matej Gregorcic – Társalapító, egy marketing ügynökség alapítója, a stratégiai tervezésre és vezetésre szakosodott. Matej nemrégiben részt vett a Viberate sikeres token eladásában.

Joze Mermal – Társalapító, Joze 1993 óta irányítja a BTC vállalatot, majd később megalapította a BTC City-t, amely Európa egyik legnagyobb bevásárló-, rekreációs és szórakoztató központja.

Összességében nagy és jó csapatuk van, amely rengeteg tapasztalattal rendelkezik, ami biztosan táplálja az ilyen ambiciózus projektet.

Partnerek: Az olyan nevekkel, mint a Microsoft, a Cisco, a BTC, a Spartan, az ABC Accelerator, az IceCat, a Viberate, az AmaZix és a Netix, mint partnerei, az Eligma minden bizonnyal jó támogatást nyújt.

Eligma ICO részletekEligma ICO részletek

 • Üzleti modell

Az Eligma platform saját token ELI-vel rendelkezik, amelynek értéke 0,10 USD. A token számos olyan dologra használható, amely vásárol az Eligma platformon, igénybe veszi annak különféle szolgáltatásait, például a „termékvadász” és letéti szolgáltatást. Használhatja az ELI tokent a platformon történő hirdetésekhez, kereskedőknél történő vásárlásokhoz és a cikkértékesítések befejezéséhez.

Az ELI-tokenek a felhasználóknak is jutalomban részesülnek olyan esetekben, amikor a felhasználó a közösségi média bejegyzéseket és kívánságlistákat hoz létre Eligma, vásároljon a beiratkozott kereskedőktől, és bizonyos műveleteket hajt végre a platformon, például nyugták feltöltése, új felhasználók átirányítása és profiladatok hozzáadása többek között.

 • Háttértechnika: Ethereum-alapú Blockchain

Az Eligma egy ERC20-kompatibilis platform, amely meghatározza a beruházás feltételeit. A projekt engedélyezési listával és KYC eljárással rendelkezik, amely előírja a közreműködő számára, hogy nyilvánosságra hozza személyes adatait, amelyeket a vállalat kötelezővé tett.

Az ICO a 0.1ETH határt is előírja minimális beruházásként a projekt számára, amely csak ETH-t fogad el.

 • Crypto-Sale rugalmasság

A projektet Szlovéniában építették be, és a törvényi korlátozások miatt korlátozza a jelképes értékesítést bizonyos joghatóságokban, például Kanadában, Szingapúrban, Dél-Koreában, Kínában és az Egyesült Államokban (beleértve Puerto Ricót, az Egyesült Államok Virgin-szigeteit vagy bármely más amerikai területet).

A teljes 500 millió jelképes ellátásból ennek 60 százalékát, azaz 300 milliót tömeges felhasználásra fordítják. Az Eligma csapat megkapja ezen zsetonok 19 százalékát, amelyeket 2 évre ruháznak fel, míg 5 százalékot 2 évig tartó tanácsadók kapják. Három éves jogvesztési periódus esetén 4 százalékos hozzájárulást kapnak a jövőbeni partnerek, míg a fennmaradó 12 százalék fedezi a közösség és a felhasználók növekedését, amely nem rendelkezik jogosultsági idővel.  

Biztonsági intézkedések: A projekt különös figyelmet fordított a biztonságra egy többrétegű biztonság megvalósításával az identitáslopások és az internethez kapcsolódó csalások megelőzése érdekében. Azáltal, hogy GDPR-panasznak számít, a felhasználóknak saját adataikat ellenőrzik, lehetővé téve számukra, hogy egy kattintással töröljék személyes adataikat. A kriptovaluta-fizetések biztonsága érdekében az alapokat hideg és meleg pénztárcákra osztják szét.

A csapatnak van egy jó 11 fős, nagy horderejű tanácsadókból álló csapata is, mint Charlie Shrem, Hermann Eul, Nick Zaharias, Jeff Arrillaga, Sunny Saini és Mark Plesko.

 • Jó közösségi elfogadottság

Egy nagy csapat, jó gyakorlati tapasztalattal, biztosan beszél a projekt mellett. A Linkedin profil linkjeivel könnyen megismerhetik tehetségüket és szakmai hátterüket, bár kissé nehéz kutatni a csapat tagjait az alapítókon és az ismert tanácsadókon kívül, ami kissé elkedvetleníthet az emberek számára.

A Facebook, a Twitter, a LinkedIn, a YouTube, a BitcoinTalk, a Medium és a GitHub között a projekt hatalmas jelenléttel rendelkezik a közösségi médiában. A Telegram több mint 8500 tagot is támogat.

Eligma ICOEligma ICO – Értékelések

Átlagos értékelés: 8.05 / 10

 • Ütemterv

A projekt szakasza:

Az Eligma ICO az ütemtervének nagyon korai szakaszában van. Jelenleg a nyilvános tömeges értékesítés szakaszában a vállalat még nem indította el az MVP platformját, amelyet augusztusban kell kiadni, vagyis még 3 hónap múlva.

Major akadályok:

A projekt ütemterve a negyedet a teljes projekt elindításának időpontjaként 2021 első évévé teszi, vagyis „Globális egységes vásárlási számla kriptofizetési átjáróval”. A végső időrés túl messze van, ami motiválhatja a befektetőket.

Megjegyzés a befektetőknek

Az Eligma ICO szilárd ötlettel rendelkezik, hogy jobbá tegye a vásárlási élményt, amelynek jó felhasználási esete van, és ha jól végrehajtják, akkor nagy sikernek bizonyulhat. Kétségtelen, hogy a projekt kiterjedt szakmai szakértői csapattal rendelkezik, amely a sikeres projekt gerincét képezi. Sőt, a csapat olyan produktív projekteken dolgozott, mint a Viberate, amelyek hozzáadott értéket adnak ennek a projektnek, miközben a BTC városa lesz a partnere, amely megkönnyíti az Eligma használati esetének funkcionalitását. A vállalatnak azonban előbb az MVP-n kellett dolgoznia, majd a tömeggel el kellett kerülnie a piacra, de a GitHub koncepciójának igazolása kissé emészthetővé teszi a működő prototípus hiányát. Most mindez a végrehajtáshoz tartozik, ha az Eligma sikeresen megvalósítja az ötletet, a projekt átalakíthatja az online vásárlás teljes forgatókönyvét.

Módszertan

Az ICO besorolásához követjük a paraméterek listáját, amelyek alapvetően a projekt KPI-k (Key Performance Indicators):

 • Fehér papír – A kód vagy prototípus rendelkezésre állása, a pénzeszközök lebontása, pénztárca a tömeges értékesítéshez
 • Csapat profil – A csapat ereje és hírneve
 • Üzleti modell – Probléma megoldva, cél & a token és a gazdasági modell hasznossága
 • Háttechnika – Blockchain infrastruktúra, a kifejezések egyértelműsége & feltételek és token szoftver
 • Kriptoeladási rugalmasság – Beépítés, token terjesztés, jogi kockázatok és biztonsági szempontok
 • Közösségi elfogadás – Világosság & a kommunikáció gyakorisága és a közösségi média jelenléte

Megfelelő kérdések feltevésével fenntartjuk az integritását és életképességét ICO áttekintés miközben egy adott tényező kritikusságán alapuló minősítési módszert követ. Például olyan elemeket kaptak a legfontosabbak, mint a jelképes segédprogram és az alapok lebontása, míg a csapattagok hírneve és felhasználói bázisának vonzereje közepesen kritikus.

Robusztus szakemberekből álló csapatunk van, akik teljesen elfogulatlanul értékelik az ICO projekteket.

Szeretné, ha a Coingape felülvizsgálná az ICO-t? Tudasd velünk

Vigyázat: A Coingape csak tájékoztatási célból teszi közzé az ICO projekt áttekintéseit. Ez nem befektetési felhívás. A befektetési döntések meghozatalakor végezze el egyéni értékelését, és konzultáljon egy tanácsadóval.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map