ENDO Protokoll ICO áttekintés és elemzés

Áttekintés

A dokumentumok, igazolások, megállapodások, megrendelések, szerződések és más típusú dokumentumok mélyen érintettek az életünkben, amelyek fontos személyes és üzleti információkat is tartalmaznak. A papír azonban törékeny anyag, amely kopásnak és szakadásnak van kitéve, miközben temperálódik. Az ENDO Protokoll ICO azzal a céllal lép be a piacra, hogy megcélozza a személyes információs és azonosító szektort. Tekintettel ezeknek a dokumentumoknak a jelentőségére és az általuk elkövetett csalásokra, az ENDO protokoll automatikus adatolvasással, dokumentumintegrációval és blokklánc technológiával rendelkezik, hogy megvédje az egyéneket, intézményeket és vállalatokat a csalásoktól.

ENDO Protokoll: Hitelesített adatellenőrzési protokoll

„Nyílt forráskódú platform üzleti és felhasználói alkalmazásokkal, a Blockchain működteti”

Az ENDO Protocol alapvetően egy olyan protokoll, amelynek célja a tanúsított információkövetés és a titkosított adattárolás sokféle problémájának megoldása. Az ENDO által kezelt kérdések a központosítás, az ellenőrzés, az információ módosítása, a tárolás kellemetlenségei, az ökológia, a gyártás és a védelem.

Amint azt a csapat laikus értelemben meghatározta,

„Az ENDO Protocol olyan protokoll, amely megoldja a tanúsított információkövetés és a titkosított adattárolás problémáját. Az ENDO Protokoll ökoszisztéma lehetővé teszi a szervezetek és a felhasználók számára, hogy az EToken-en keresztül részt vegyenek az információ- és szolgáltatáscserében. ”

Szabályok, algoritmusok és üzleti folyamatlogika, az ENDO protokoll szabályozza a hálózati egységek közötti interakciót, lehetővé teszi számukra, hogy biztonságos módon kommunikáljanak és továbbítsanak adatokat egymás között..

 • Magyarázó fehérlap & prototípus

A csapat világos és pontos tájékoztatót készített, meghatározva az ENDO platform fontosságát. Különböző felhasználási esetekkel a különböző iparágakban, ez további betekintést enged abba, hogy mit várhatunk el ettől a projekttől. Ugyanakkor nem nyújt információt az alapok költségvetés-tervezéséről.

Ami a prototípust illeti, a projekt tárháza „MVP for Blockchain platform, amely megvalósítja az ENDO protokollt. Forked a Graphene-től, most frissül az EOS-ra ”a GitHub-on. Működő prototípus birtoklása nagy pont a projekt mellett.

Endo ICO

 • Csapat profilja

ENDO A Protocolnak nagy csapata van 72 emberből, különböző területekről, beleértve a közösséget, a befektetéseket, a HR-t, a rendszerépítészeket, a jogi támogatást, az UX / UI tervezőt, az üzletfejlesztést, az üzleti elemzőket, a háttérfejlesztőket, a digitális reklámokat, az előadókat, az operatőröket, a projektmenedzsmentet és Befektetői kapcsolatok.

Yan Palmachinskiy – Alapítója és vezérigazgatója, Yan informatikai technológiai vállalkozó és alapítója egy nemzetközi informatikai cégnek az AI-t használó SAAS-szolgáltatásokkal együtt.

Vladislav Utushkin – CMO, Több mint 10 éves marketing, tanácsadási és elemzési tapasztalattal rendelkező Vladislav sikeresen lezárta a 12 000 000 dollárt jelképes eladás a MARK.SPACE számára.


Mihail Plyaskin – Ügyvezető igazgató, közgazdasági és menedzsment háttérből Mikhail egy olyan vállalat alapítója, amely egyesíti a kommunikációs szektor szervezeteit.

Ami a partnerségeket illeti, nyilvánvalóan a vállalat tárgyalásokat folytat nagy intézményekkel, amelyekről hamarosan kiderül.

 • Az üzleti modell, ET: Utility token

Az EToken (ET) a belső platform tokenje ENDO Protokoll, amely segédprogram-token. Ez az egyetlen csereeszköz, amellyel fizetni lehet az adatok ellenőrzéséért és cseréjéért. Ezeket a tokeneket az adatok ellenőrzésére, a protokoll kifejlesztésére való szavazásra és a fejlesztők ösztönzésére is felhasználjuk.

A csapat a token értékben rejlő magas szintű volatilitást is figyelembe vette. E probléma megoldása érdekében a szolgáltatás ára a dollárhoz lesz kötve. Ahogy a cég megfogalmazta,

„Ha megváltoztatja a token árát, amelyet független források határoznak meg, akkor a token egységére jutó szolgáltatások száma megváltozik. Így a token költségétől függetlenül ez nem befolyásolja hátrányosan a keresletet, és erősödni fog a platformon. ”

 • Háttértechnika: Ethereum-alapú blokklánc

A projekt az ICO-k, azaz az Ethereum blokklánc lebonyolításának népszerű platformján alapszik. A jövőben az ENDO Protocol integrálja az EOS blokkláncot is, ami azt jelenti, hogy „intelligens EOS-szerződések léteznek alkalmazásként az ENDO platformon”.

Ami a tanácsadókat illeti, bár a csapat még nem tett közzé neveket, honlapjuk szerint hamarosan meghirdetik a 6 tanácsadót. Ezenkívül a KYC eljárásait követi a biztonság és a szabályoknak való megfelelés biztosítása érdekében.

 • Crypto-sale rugalmasság

Az ENDO Protocol a szingapúri joghatósághoz tartozik, amely kriptográfia és az ICO számára kedvező ország, és intézkedéseket és szabályozásokat vezetett be ennek az ágazatnak a növekedése érdekében.

Token terjesztés

A teljes zsetonkészlet 100 millió tokenenként 0,375 USD áron, amelyet később kiskereskedelemben értékesítenek 1 dolláros árértékkel.

A token nagy részét, azaz 40% -át felhasználják a token értékesítésénél. Az ösztönzés + C-pool 15 százalékot kap, míg további 15 százalék a likviditási alapba kerül. A csapat és a tanácsadók 14, illetve 12 százalékot kapnak. A fennmaradó 4 százalékot elosztják, egyenként 2 százalékot a fej és az áttétel között.     

 • Közösségi elfogadás

Ami a piaci jelenlétet illeti, az ENDO Protocol tág megközelítést követ, ami nyilvánvaló a több platformon való elérhetőségéből. A Facebook, a Telegram, a Youtube, a Twitter, a Reddit, a Medium, az Instagram, a LinkedIn és a GitHub az Endo Protocol által használt közösségi média csatornák. Az ENDO Protocol több mint 11 000 taggal rendelkezik a Telegram-on, és sok figyelmet kapott, ami várható, tekintettel arra, hogy a közös piacszervezés marketing szakértő.

 • Ütemterv

A projekt szakasza:

Az ütemtervnek megfelelően a projekt a 4. szakaszában van, ahol befejezte marketing kampányát, és készen áll arra, hogy belépjen a token értékesítés és a platform interfész MVP részébe. Világos ütemterv mellett az idei év fontos mérföldkövei a platform nyilvános testnet-indítása és a mainnet-indítás, valamint számos egyéb szolgáltatás bevezetése. 2019-ben megkapják az EOS integrációját, míg 2020-ban a kormányhoz fordulnak.

Endo ICO

Megjegyzés a befektetőknek

Az azonosítás és az ellenőrzés mind az egyén, mind az üzleti élet szerves részét képezi. Ez az ágazat óriási kockázatokat rejt magában, de nem rendelkezik működő és hatékony megoldással. Ennek a szegmensnek a fájdalompontjainak megcélzásával az ENDO Protocol jó ötletet hozott létre. De az összegyűjtött források költségvetési tervezéséről nincsenek olyan információk, amelyeknek a csapat prioritása is kellett volna.

Az ötlet egy prototípussal, egy tapasztalt és szerteágazó csapattal, valamint egy ambiciózus ütemtervvel progresszív és potenciális képet ad nekünk. Az azonban még várat magára, hogy az Endo Protocol csapata mennyire hatékonyan valósítja meg terveiket.

Módszertan

Az ICO besorolásához követjük a paraméterek listáját, amelyek alapvetően a projekt KPI-k (Key Performance Indicators):

 • Fehér papír – A kód vagy prototípus rendelkezésre állása, az alapok lebontása, pénztárca a tömeges eladáshoz
 • Csapat profilja – A csapat ereje és hírneve
 • Üzleti modell – Probléma megoldva, cél & a token és a gazdasági modell hasznossága
 • Háttechnika – Blockchain infrastruktúra, a kifejezések egyértelműsége & feltételek és token szoftver
 • Kriptoeladási rugalmasság – Beépítés, token terjesztés, jogi kockázatok és biztonsági szempontok
 • Közösségi elfogadás – Világosság & a kommunikáció gyakorisága és a közösségi média jelenléte

A megfelelő kérdések feltevésével fenntartjuk az ICO felülvizsgálatának integritását és életképességét, miközben egy adott tényező kritikáján alapuló minősítési módszert követünk. Például olyan elemeket kaptak a legfontosabbak, mint a jelképes segédprogram és az alapok lebontása, míg a csapattagok hírneve és felhasználói bázisának vonzereje közepesen kritikus.

Robusztus szakemberekből álló csapatunk van, akik teljesen elfogulatlanul értékelik az ICO projekteket.

Szeretné, hogy az Ön ICO-ját Coingape ellenőrizze? Tudasd velünk

Vigyázat: A Coingape csak tájékoztatási célból teszi közzé az ICO projekt áttekintéseit. Ez nem befektetési felhívás. A befektetési döntések meghozatalakor végezze el egyéni értékelését, és konzultáljon egy tanácsadóval.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map