Muzika ICO áttekintés és teljes elemzés

Áttekintés

A zeneipar gyors ütemben növekszik, a digitális zenei bevételek globális növekedési üteme 17,7%. Tekintettel a digitális zeneipar fejlődésére és fejlődésére, ez az új ICO nagy lehetőségekkel lép a piacra. Az új digitális zenei ökoszisztéma létrehozásával a decentralizáció felé vezető lépésként a Muzika azt tervezi, hogy vállalja a meglévő közvetítők szerepét és megvalósítja a tisztességes terjesztési struktúrát. Szóval merüljünk egyenesen ki a Muzika ICO-ba, hogy minden értékét megismerjük!

Muzika: A digitális zenébe integrált blokklánc

Muzika belép a kriptográfiai világba, hogy megoldja azt a kihívást, hogy a zenészek és rajongók valódi értékteremtők legyenek a mai zeneiparban, de nem kapnak megfelelő jutalmat az értékteremtésükért..

Ebben a világban, ahol a zenészek nem kapják meg a díjaikat, és a rajongók „fogyasztóként galambosak”, miközben a közvetítők felveszik a nyereséget, a Muzika arra törekszik, hogy az innovációt a digitális zeneipar értékláncába hozza.

A terv az, hogy „megreformálja, hogyan teremtsék és ragadják meg az értéket az ipar különböző szereplői”. A jutalmakat azok kapják meg, akik létrehozzák az értéket, miközben a blockchain technológia révén visszaszerzik a digitális kalózkodásból elvesztett részesedést.

Az értékelés ideje!!

 • Részletes & adat-vezérelt whitepaper

A Muzika részletes és világos tájékoztatást nyújt magyarázó beszámolóján keresztül. Ennek a dokumentumnak a professzionális érzésével részletes tanulmányt kínál a zeneiparról, annak értékéről és növekedéséről. A blockchain technológia technikai aspektusait is könnyedén áttekintjük, miközben adatokkal és diagramokkal mutatjuk be a tényeket.

A Muzika Studio v0.1.0 szoftverbemutatóját a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tették, különféle eszközökhöz. Mac, Windows és Linux.

 • Erős csapatprofil

A Muzika csapat indulása jó, mivel társalapítói az egyik legfiatalabb és sikeres vállalkozó. Átlagosan 22 éves korukban a Forbes 30, 30 és 30 év közötti ázsiai díjat kapott.

Inseo Chung- Társalapító és vezérigazgató: Chung soros vállalkozó, aki mind a zene, mind a blockchain világ tapasztalatával rendelkezik. Profi zongorista, az Országos Diákzenei Versenyen 2. helyezést ért el. Ő volt az egyik legkorábbi Ethereum bányász Koreában.

Sangmin Heo- Társalapító és CTO: Számítástudományi végzettséggel Heo az Intel Science and Engineering Fair globális döntőse volt. Amellett, hogy megfelelő technikai tapasztalattal rendelkezik, ő volt a „The Bamboo Network” egyedüli fejlesztője.

Jangwon Lee- Társalapító és COO: Lee a Shadal Inc. és a Koreai Youthglobe társalapítója, miközben háromnyelvű vállalkozó globális hálózatokkal rendelkezik. Gazdálkodási diplomával rendelkezik a Szöuli Nemzeti Egyetemen.


A vállalat 12 osztályvezetőjét sorolta fel, amelyek a blokkláncot, az üzletfejlesztést, az UX tervezését, a marketinget, a fejlesztőt, a zenemenedzsmentet, a kutatást és a megfelelőséget jelentik..

Befektetők & partnerek: NEO Global Capital, Ontology, BlackHorse, Everest Ventures, 256 Ventures, V3 Ventures, Ulysses Capital, Vestigium és Divergence Digital Currency (DDC) Alap.

 • Üzleti modell: MZK- segédeszköz token

A Muzika mögött egy már létrehozott Mapiacompany nevű platform áll, amelynek körülbelül 2 millió aktív felhasználója van, és több mint 150 nemzetet foglalkoztat, több mint 30 nemzet előfizetői és művészei tekintetében. Most, a hűséges és ösztönzött közösség létrehozása érdekében a vállalat a blockchain útvonalon halad.

A népszerű Steemit projekt közösségéből merítve ihletet, létrejött a Muzika érme (MZK). A Muzika ökoszisztémán belüli egyetlen csereeszköz négy funkciót fog ellátni, nevezetesen. közösségépítés, kereskedelmi cikkek és szolgáltatások tranzakciós eszközei, szponzorálási lehetőségek és közösségi programok.

Az MZK megszerzéséhez három lehetőség áll rendelkezésre, nevezetesen az ICO-ban való részvétel, a kriptovaluta-cserék és a hűségpontok.

 • Háttértechnika: Ontológia-alapú Blockchain

A Muzika az Ontology platformot használja ki decentralizált projektjének felépítéséhez. Az átláthatóságra és a biztonságra összpontosítva az Ontology platform kiválasztása remekül működik a projekt számára. Ami az intelligens szerződéseket illeti, a csapat először megpróbálja megérteni a funkcionalitást és a megvalósítási eljárást.

 • Crypto-sale rugalmasság

A projektet Szingapúrban alapították, míg a Muzika mögött álló vállalat koreai székhelyű, amely nemcsak a digitális technika élmezőnyével van felszerelve, hanem a koreai zenei piac bevétel szerint a világ 10. legnagyobb.

Mintegy 12 tanácsadó szerepel a weboldalán, az összes pontra kiterjedt. Olyan nevekkel, mint Michael Cho – a Kakao nem ügyvezető igazgatója, JoonKee Hong – a Kakao Bank nem ügyvezető igazgatója, Yoonwoo Lee – (EX) vezérigazgató & A Samsung Electronics alelnöke és Stella Kung – a QTUM CMO-ja sok más mellett – Muzika jó hosszú tanácsadók listáját készítette.

Token terjesztés

Az összesen egymilliárd MZK zsetonból 20,5 százalék, azaz 205 000 000 token lesz értékesíthető. A zsetonok fő része, azaz 40 százaléka jutalom ökoszisztémára jut. A partnerség és a csapat egyaránt kap 10 százalékot az MZK-zsetonokból. Körülbelül 14,5 százalék kerül tartalékba, míg maradék 5 százalék a tanácsadóké.

 • Közösségi elfogadás

A vállalat jó elérhetőséget kínál potenciális befektetőinek a Reddit, a Facebook, a Twitter, a Medium és a GitHub révén. A Chinese Telegram csatornának több mint 280 tagja van, míg az angol változatnak mintegy 2160, a koreai verziónak pedig több mint 1480 tagja van.

 • Ütemterv

A projekt szakasza:

 • A projekt egy működő és megvalósítható ütemtervet mutat be, amely minden negyedévben jelentős fejlesztési kiegészítéseket tartalmaz a platformon. 2017. első negyedévétől kezdődően a projekt élőben fogja megvalósítani a token eladását.
 • Az Exchange listák, a testnet, majd a platform mainnet indítása a projekt jövőbeli célja.

Megjegyzés a befektetőknek

Az ötlet, hogy forradalmasítsák a milliárd dolláros zeneipart, miközben célba veszik a fájdalom pontjait, a projekt jól indul. Tovább lép egy erős és tapasztalt csapattal, miközben szoftveres bemutatót kínál a közönségnek. Ezenkívül a csapat jól kidolgozott és megvalósítható ütemtervet mutatott be, amely fokozatos növekedést jelent.

A legfontosabb szempont, amelyet érdemes megjegyezni, hogy a Muzika mögött 2 millió felhasználóval rendelkező platform létezik, amely kihasználja a blokklánc-technológia decentralizált jellegét.

Módszertan

Az ICO besorolásához követjük a paraméterek listáját, amelyek alapvetően a projekt KPI-k (Key Performance Indicators):

 • Whitepaper – A kód vagy prototípus rendelkezésre állása, az alapok lebontása, pénztárca a tömegárusok számára
 • Csapat profil – A csapat ereje és hírneve
 • Üzleti modell – Probléma megoldva, cél & a token és a gazdasági modell hasznossága
 • Támogató technológia – Blockchain infrastruktúra, a kifejezések egyértelműsége & feltételek és token szoftver
 • Crypto-sale Resilience – beépítés, token terjesztés, jogi kockázatok és biztonsági szempontok
 • Közösségi elfogadás – egyértelműség & a kommunikáció gyakorisága és a közösségi média jelenléte

A megfelelő kérdések feltevésével fenntartjuk az ICO felülvizsgálatának integritását és életképességét, miközben egy adott tényező kritikáján alapuló minősítési módszert követünk. Például olyan elemeket kaptak a legfontosabbak, mint a jelképes segédprogram és az alapok lebontása, míg a csapattagok hírneve és felhasználói bázisának vonzereje közepesen kritikus.

Robusztus szakemberekből álló csapatunk van, akik teljesen elfogulatlanul értékelik az ICO projekteket.

Vigyázat: A Coingape csak tájékoztatási célból teszi közzé az ICO projekt áttekintéseit. Ez nem befektetési felhívás. A befektetési döntések meghozatalakor végezze el egyéni értékelését, és konzultáljon egy tanácsadóval.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map