NEX ICO áttekintés és elemzés

NEX ICO FELÜLVIZSGÁLAT

A sokat emlegetett és rendkívül népszerű Initial Coin Offering (ICO) piac milliárdokkal növekszik. Ezért bemutatjuk Önnek az egyik legforróbb ICO áttekintését: NEX ICO Review. A decentralizált tőzsde innovatív és izgalmas ötletével a NEX intelligens szerződéses fizetési és pénzkezelési szolgáltatásokat ígér. De vajon érdemes-e befektetni ezt az ötletet? A megalapozott befektetési döntés meghozatalához olvassa el tovább NEX ICO Review!

Fontos dátumok:

 • Lottó regisztráció nyílt token eladásra: Március 12   
 • A lottó regisztráció: Március 30
 • Az 1. forduló sorsolásának nyertesei kihirdették: Március 31 
 • A 2. forduló sorsolásának nyertesei kihirdették: Április 8
 • Megkezdődik a NEX token eladása: április
 • ICO eladási összeg: 25 millió
 • Maximális ellátás: 50 millió
 • Ár mindkét fordulóra: 1 Nex = 1,00 USD
 • Eladó eladáskor: Nincs elővétel
 • Elfogadja: NEO, GAS

NEX: Hibrid kriptovaluta-csere

Decentralizált csere a NEO platformon, azzal büszkélkedhet, hogy „platform a komplex decentralizált kriptográfiai kereskedelem és fizetési szolgáltatások létrehozása számára”.

A növekvő és folyamatosan fejlődő kriptovaluta világban számos decentralizált tőzsde létezik, de NEX megkülönbözteti magát azáltal, hogy egy láncon kívüli és megbízható motoralapú platformot vezet be. Hasonlóan a láncolaton kívüli közvetítő tőzsdékhez, a NEX „megrendelései láncon kívül is megegyeznek és láncon teljesülnek”, azonban automatikus illesztő motorja bonyolultabb megrendeléseket tesz lehetővé, miközben csökkenti az arbitrázs esélyét.

Decentralizált tőzsde, amely centralizált tőzsdei összehasonlítható teljesítményt nyújt.

Az értékelés ideje!!

 • Részletes fehérlap

A NEX részletes és világos információkat nyújt magyarázó beszámolóján keresztül. Ennek a dokumentumnak a szakmai és technikai érzésével könnyű megragadni a dinamikát és szempontokat – igyekszik a vállalat közvetíteni.

A vállalatnak nincs prototípusa a termékéről, hogy befektetői meg tudják nézni és megértsék a projektek megvalósíthatóságát és életképességét, ami természetesen nem a projekt javára működik. Ezenkívül a folyóirat nem említ semmit, ami pontosan vonatkozna crowdsale alapok fog menni.

 • Globális csapatprofil

A NEX 14 tagú csapata a világ minden tájáról jött létre, és 5 tagja a projekt társalapítója és fejlesztője..

NEX ICO ReviewNEX ICO áttekintés – Neonexchange

Fabio C. Canesin- Társalapító és fejlesztő: A CoZ társalapítója, a Rio de Janeirói Egyetem MSc-je és a Schlumberger-Doll kutatómérnöke, aki szakértelemmel rendelkezik a geomechanika, a petrofizika, az inverzió és az optimalizálás technikáinak számszerű alkalmazásához..

Fabian Wahle- Társalapító és fejlesztő: A CoZ társalapítója, Fabian PhD fokozatot szerzett az ETH Zürichből és CTO-ként dolgozott az Altoida-nál.

Ethan Gyors- Társalapító és fejlesztő: A CoZ társalapítója, a NEON Wallet készítője, aki Ph.D. címet kapott. a Stanford Egyetemen szerzett diplomát.

Luciano Engel és Thomas Saunders szintén társ-alapítói és fejlesztői ennek a projektnek, amelyek létrehozták a NEOScan, illetve a Neo-python rendszert. A fennmaradó kilenc tag a tervező, a fejlesztők, a marketing és kommunikáció, a közönségkapcsolatok és a tanácsadókból áll.


A projekt csapattagjaihoz csatolták a LinkedIn profilokat, amelyek minden információt tartalmaznak az iskolai végzettségtől a szakmai tapasztalatig.

A NEX alapítói számos csatornán keresztül, például a Quora, a Twitter és a Medium aktív résztvevői a társadalmi közösségnek.

NEX ICO áttekintés: ParaméterekNEX ICO áttekintés: Paraméterek

 • Üzleti modell: Eszköz token

A NEX token A projekt egyenes elképzelést nyújt a decentralizált cseréről egy intelligens szerződéses menedzsment szolgáltatással. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hagyományos csatornákon vásároljanak eszközöket, és kölcsönhatásba léphessenek ezekkel az eszközökkel a NEO blokklánc a NEX-en keresztül Intelligens szerződés. Üzleti modellje lehetővé teszi a láncok közötti cserét is, lehetővé téve az eszközök NEX-en történő kereskedését.  

A FINMA irányelvei szerint a NEX egy eszköz token, amely lehetővé teszi tulajdonosainak, hogy a csere és a fizetési szolgáltatás által generált díjak bizonyos százalékát megszerezzék. Ezek a díjak 50 millió zsetont kértek arra, hogy nyereségüket egy tétfolyamaton keresztül igényelhessék. Ez a folyamat hasonló a NEO hálózat GAS igény-számításaihoz.

Minél többet használják a cserét, annál több díj keletkezik, és annál több jutalmat kap egy NEX-tulajdonos.  

 • Háttértechnika: NEO-alapú blokklánc

A társaságnak körülbelül 3 tanácsadója van, ti. Muzzammil Zaveri, aki Y Combinator timsó, Da Hongfei, az Onchain vezérigazgatója és a NEO tanács tagja, valamint Erik Zhang, az Onchain CTO és a NEO tanács tagja is.

A 2015-ben indított kínai NEO blokklánc alapján a projekt egyértelmű számmeghatározást nyújt a potenciális befektető számára, hogy belemerüljön. Mivel az első fordulóban 1000 dollár, a második körben pedig 9000 dollár a maximális hozzájárulás, ez egyben a NEO minimális hozzájárulását is intimálja. fejenként.

 • Crypto-sale rugalmasság

A projektet a svájci Zugban építik be, ahol szorosan együttműködik a hatóságokkal a megfelelés biztosítása érdekében, a befektetők védelme érdekében. A társaságnak nincsenek jogi tanácsadói, amelyek önmagukban szerepelnek, de biztosítja a befektetők számára a maximális korlátot a kétfordulós ICO eladásra. Ezenkívül a résztvevőknek be kell nyújtaniuk KYC dokumentumaikat a törvényességi intézkedések teljesítése érdekében.

 • Token terjesztés

A társaság weboldala világos képet nyújt a tokenek elosztásáról, mivel az összesen 50 millió NEX token közül 1% az ESOP-ra jut, 4% a vállalati alapra, 10% a partnerségre, 15% a NEO tanácsra, 20% alapítóknak, a fennmaradó 50% pedig nyilvános ICO-hoz jutna.

Számos országot kizárnak a sorsolásból, nevezetesen: Algéria, Bolívia, Vietnam, Indonézia, Kirgizisztán, Libanon, Marokkó, Namíbia, Nepál, Pakisztán, Ecuador, Mianmar, Elefántcsontpart, Kuba, Irán, Észak-Korea és Szíria.

A központosított központok biztonsági problémájának megoldása, a sebesség jellemzőjének fenntartása mellett, a NEX egy hibrid rendszert kínál, amely mindkettőt egy teljesen láncon kívüli motorral ötvözi. Ezenkívül a felhasználók biztonságát intelligens szerződésen alapuló kereskedelmi módszerrel érik el.

 • Közösségi elfogadás

A projektcsapat meglehetősen aktív és lelkes a projektjük iránt, mivel állandó fejlesztési információkat nyújt befektetőinek. Bár a vállalat nem szerepel a táviratban, a laza és a levelezőlistán, az átverés sebezhetőségére és a fejlesztési fókuszra hivatkozva hivatkozik erre, jó elérhetőséget kínál potenciális befektetőit a LinkedIn, a Twitter, a Medium és a Youtube segítségével.

NEX ICO minősítésNEX ICO minősítés

Átlagos értékelés: 8.2 / 10

 • Ütemterv

A projekt szakasza

A projekt egy működő és megvalósítható ütemtervet mutat be, amely minden negyedévben folyamatosan fejleszti a platformot. Jelenleg a projekt élőben kívánja megvalósítani a token értékesítését, amelyet a projekt 2018 első negyedévének kezdetén képes megvalósítani a tervezett első negyedévhez képest.

Piros zászlók:

Mivel a NEO még nem érte el a piacon történő tömeges elterjedést, fennáll annak a veszélye, hogy a kínai kormány kriptopénz körüli szabályozása helyettesítheti vagy feleslegessé teheti az elsődleges NEX szükségességét..

Főbb akadályok:

Mivel a token NEP-5 (NEO blockchain), a token nem biztos, hogy azonnal elérhető a kereskedelemben. Hasonló példát mutat a Red Pulse, az első NEO blokklánc alapú ICO token, amelyet még nem soroltak fel egy első szintű cserére. Ez minden bizonnyal visszatarthatja a nagyon rövid távú befektetőket.

Ahhoz, hogy a projekt sikeres legyen, jelentős mennyiségű NEP-5 tokennek kell a piacon rendelkezésre állnia a cserére. Bár a láncok közötti támogatást fejlesztik, először is ez nem lesz könnyű bravúr, másodszor pedig jelentősen el fog maradni a többi Ethereum DEX (Decentralized Exchanges) mögött.

Megjegyzés a befektetőknek

Hiteles a hibrid decentralizált csere ötlete, amelyet biztonság, sebesség és megbízhatóság jellemez. Jó globális csapattal és eszközzel a NEX token mindenképpen figyelmet igényel. A prototípus hiánya, a tömeges alap elhelyezkedése és a jogi tanácsadók azonban meghatározzák a jól átgondolt projekt értékét. Ezenkívül a vállalatnak nincs felhasználói bázisa és nincs szélesebb társadalmi interakciója. Ennek ellenére a KYC-eljárás, a min-max korlát és a svájci hatóságoknak való megfelelés érvényes projektvé teszi, amely megfelelő idő, erőforrások és tapintat mellett valóban nyereségesnek bizonyulhat.

Befektetünk-e?

Igen, befektetünk ebbe a projektbe. A hibrid csere ötlete egy új és merész koncepció, amely a projekt néhány hibája ellenére segíthet a kriptovaluta-csere világának átalakításában..

ICO felülvizsgálati módszertanunk

Az ICO minősítéséhez követjük a projekt KPI-jainak listáját (Key Performance Indicators):

 • Fehér papír – A kód vagy prototípus rendelkezésre állása, a pénzeszközök lebontása, pénztárca tömeges értékesítéshez.
 • Csapat profilja – A csapat ereje és hírneve.
 • Üzleti modell – Probléma megoldva, cél & a token és a gazdasági modell hasznossága.
 • Háttechnika – Blockchain infrastruktúra, a kifejezések egyértelműsége & feltételek és token szoftver.
 • Kriptoeladási rugalmasság – Beépítés, token terjesztés, jogi kockázatok és biztonsági szempontok.
 • Közösségi elfogadás – Világosság & a kommunikáció gyakorisága és a közösségi média jelenléte.

Megfelelő kérdések feltevésével fenntartjuk az integritását és életképességét ICO áttekintés miközben egy adott tényező kritikusságán alapuló minősítési módszert követ. Például olyan elemeket kaptak a legfontosabbak, mint a jelképes segédprogram és az alapok lebontása, míg a csapattagok hírneve és felhasználói bázisának vonzereje közepesen kritikus.

Robusztus szakemberekből álló csapatunk van, akik teljesen elfogulatlanul értékelik az ICO projekteket.

Vigyázat: A Coingape csak tájékoztatási célból teszi közzé az ICO projekt áttekintéseit. Ez nem befektetési felhívás. A befektetési döntések meghozatalakor végezze el egyéni értékelését, és konzultáljon egy tanácsadóval.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map