ROOT PROJECT: ICO áttekintés

Gyökérprojekt ICO projekt részleteiGyökérprojekt ICO projekt részletei

A kriptopénz világa a legfejlettebb, és a valódi elemzés hiánya a nehezen megkeresett eszközök elvesztéséhez vezethet.

Mi itt CoinGape elkötelezettek amellett, hogy minden olyan információt megadnak Önnek a közelgő és folyamatban lévő ICO-ról, amelyek segítenek a befektetés jobb döntéshozatalában. Tehát ebben a kiadásban a ROOT project ICO Review-t mutatjuk be. Élvezd az utazást!

Root Project ICO áttekintés:

Dr. Nicholas Adams Judge és Chris Place (politikai közgazdász, illetve AY Combinator ösztöndíjas) társalapítója, ez a nonprofit szervezet nemrégiben megtette a mérföldkövét, hogy a múlt hét pénteken (július 10-én bezárt) az ICO előtti sok sikert aratott és legsikeresebb lett. 2017. július 28-ig). Az azonban jobban lenyűgözött minket, hogy a társalapítók nulla zsetont tartanak maguknak, alapvetően az ésszerű fizetésen túl semmi extra nem kerül az alapítótársak számlájára, amelyet új és elképesztő tudni.

Mit próbál megoldani a Root Project:

Amint a csapat tagjaitól megtudtuk, a RootProject nem impulzív döntés, inkább késő esti megbeszélések és folyamatos párbeszédek eredménye, amelyek arról szólnak, milyen módszereket kell alkalmazniuk, amelyek segítséget nyújtanak abban, hogy egy nonprofit szervezetnek veszteség nélkül állást biztosítsanak. azonossága a profit-szervezetek kriptográfiai eszközvilágában. Végül is, bár fontos volt, hogy a csapat kidolgozzon egy munkamodellt ehhez a projekthez, tisztában voltak azzal, hogy ugyanez támogatni fogja a nonprofit szervezetek gazdaságának örök megváltoztatását.

A Root Projekt egy nonprofit szervezet felépítéséről szól, amelynek fő tevékenysége inkább a hajléktalanellenes munkaprogramokra irányul.

Ami azt illeti, a csapat sikeres amerikai várospolitikai programokra alapozza a projektet, mint például Albuquerque-ban és NM-ben, sőt adatokkal is rendelkeznek, amelyek bizonyítják, hogy ezek a projektek meglehetősen sikeresek voltak.

Alapvetően egyetlen oka annak, hogy ezt a projektet a tömeges finanszírozás platformjára hozzák, nem más, mint az a meggyőződés, hogy az emberek vagy nagy intézmények tömegesen finanszírozhatnak olyan projekteket, amelyek véleményük szerint megváltoztathatják a társadalmat.

Míg a csapattagok megbizonyosodtak arról, hogy az általuk kapott adományok adókötelesek-e (ez az Egyesült Államok adótörvénye szerint nagy dolog), az üzleti fejlesztésekre kapott adományok azonban nem lesznek adókötelesek.

Röviden, amint azt a fenti információkból megtudhatjuk, a Root Project határozottan különbözik az összes folyamatban lévő jótékonysági szervezettől, mivel míg más projektkezdeményezők befejezhetik a projektet, a Root Project úgy véli, hogy a munkaügyi feladatot kiszolgáltatottaknak adja az emberek nem csak a tapasztalatszerzésben, hanem a bérekben is segítenek.

Nem lesz azonban téves azt állítani, hogy a ROOTS tokent két célt szem előtt tartva tervezték

· Igazságos fejlesztési ciklus létrehozása, amely összekapcsolja az eszközértéket és az intézményi fejlődést (miközben megvédi a szervezetet az eszköz árának csökkenő remegésétől azáltal, hogy számos éves funkcionális költségvetést USD-ben tart).


· A kiszámíthatatlanság és a kapcsolatok csökkentése azokkal a titkosítási eszközökkel, amelyeket állítólag ugyanazokban a betétgyűjteményekben találnak fel, mint a ROOTS tokenek.

Értsük meg, hogyan tervezik növelni a tokenek iránti igényt.

  • A közösségi finanszírozás díjazása – lényegében 10% -os díjat számítanak fel az adott projekt adományáért, amelyet aztán nyílt piaci formátumú tokenek vásárlására használnak fel.
  • Nyugdíjpénztári hozzájárulás – a nyílt piacon megszerzett ROOTS token formájában készül, a nyugdíjpénztári támogatást ugyanúgy támogatják, mint a projektek többi részét egy adott projekthez társfinanszírozott hozzájárulásokból.
  • Hatalmas szerződések szervezett közreműködőkkel – legyen az jó szándék vagy pozitív PR tervezése – mindkettő dollárok kisebb hányadát foglalja magában zsetonok vásárlásához és elégetéséhez.

Itt az értékelés ideje!

● A Root Project mögött álló csapat

Azzal, hogy jártasak a projekt egyszerű angol nyelvű magyarázatában, eléggé meg vagyunk győződve arról, hogy a Root Projektben részt vevő emberek rendelkeznek a szakértelemmel ahhoz, hogy ekkora dolgot hatékonyan működjenek. Mindig hiszünk abban, hogy olvasónknak megadjuk a csapattagok alapvető adatait, amelyek segítik őket abban, hogy ne csak jobban ismerjék a terméket, hanem előreláthassák jövőbeni növekedését is. Az alábbiakban néhány alapvető tény kapcsolódik a Root Project csapathoz.

root projekt ico TeamGyökérprojekt ICO csapata

Anton Kraminkin- Fejlesztési igazgató – közgazdász és a Blockchain kezdeti támogatója – Oliver Wyman-nal (egy kiemelkedő nemzetközi vezetői tanácsadó cég) dolgozott, Anton közgazdász diplomát szerzett a Warwicki Egyetemen (Egyesült Királyság), és hamarosan tervezi a szociális diplomát tudománya a Chicagói Egyetemről.

Chris Place – Társalapító – BA (Hons) diplomával, ipari formatervezéssel Chris a Prepd társalapítója és az Y Combinatory munkatársa. Ezenkívül Prepd több mint 5 millió dolláros eladást ért el 1,5 éven belül felügyelete alatt. A világszerte elismert márkákon díjnyertes tervezővel való együttműködés tapasztalatával Chris marketing tapasztalattal rendelkezik mind a hagyományos, mind az induló környezetben..

Dr. Nicholas Adams bíró – társalapító – bostoni politikai közgazdász és jelenleg New Yorkban él. Nick 2013-ban fejezte be PhD-ját a Wisconsini Egyetem Madison államtudományi tanszékén. Mielőtt megalapította és felépítette a vándor + -t, Nick a forradalom elemzésével dolgozott. mint big data programozó

Dr. Ashley Hooper – Tanácsadó – Ashley San Franciscóban él, PhD fokozatát a San Diego-i Kaliforniai Egyetem gazdasági tanszékén végezte. A Keystone stratégiánál vezető közgazdász pozícióba lépve Ashley a CRE és a CMBS kutatás vezetőjeként dolgozott a Deutsche Banknál..

Zac Filan – Fő szoftvermérnök – MS és BS fokozattal rendelkezik az informatikában, Zac fő szoftvermérnökként dolgozik az Allscriptsnél, és több mint két évtizedet töltött mérnöki szerepekben (ennek az időnek a fele az IBM-nél).

Alex Bazhanau –Fő Ethereum mérnök – az Adformnál dolgozott háttérszoftver mérnökként, Alexet az IBM vette fel, hogy segítse az alkalmazások fejlesztését a Hyperledgeren (Afrika esetében). Az informatika MS-jével Alex intelligens szerződés-fejlesztőként dolgozik a RootProjectnél.

● Fehér papír

Mivel az intelligens szerződések egy része már a projekt GitHub oldalán található, a projektcsoport szerint a crowdfunding entitás kódjának egy része továbbra is helyi. Amikor megkérdeztük a token célját, azt mondták nekünk, hogy –

· Ugyanez a decentralizált kormányzás ösztönzése és a visszacsatolási hurok lehetővé tétele.

· A nyugdíjalapban eszközként működni

· A gyors méretezhetőség lehetővé tétele olyan területen, ahol a probléma a méretezhetőség.

· Likviditás létrehozása a ROOTS számára, amelyekkel az ICO után nagyobb tőzsdéken kereskednek

● Közösségi elfogadás

Annak ellenére, hogy biztosak vagyunk abban, hogy több mint 1000 tag van lazán, a Root Project csapatának mindenképpen sikerül közösséget építenie az ötlete körül. Azonban nem akartuk elszalasztani az esélyt, hogy többet megtudjunk a projektről magának a csapatnak. Kérdésünkre azt mondták nekünk, hogy nem csak nekik sikerül segíteniük a befektetőket a termék megértésében, hanem az ICO előtti értékesítésre tervezett teljes gyűjteményük 260% -át összeszedték.

A mi projektünk

Határozottan az általunk tárgyalt ötlet rejlik a potenciálban, miután ugyanez nem csupán béreket nyújt az embereknek és megmenti őket a brutális szenvedéstől, hanem segíti őket a munkahelyi tapasztalatok megszerzésében és a jövőbeli lehetőségekben is. De bár mindez jó, nehéz valami ilyen nagy teljesítményt elérni, amíg egy szervezet nem kap erőforrásokat, és ehhez a projekthez a kriptopénzek világába való belépés is ugyanezt teszi. A csapat bevezette a ROOTS nevű tokent, amelyet a befektetők megvásárolhatnak. Szeretnénk elmondani azt a tényt is, hogy a ROOTS tokent úgy tervezték, hogy értékelje az idő múlásával. Így a RootProject nem jótékonysági szervezet – ez egy platform a befektetők és a szegények érdekeinek összekapcsolására.

root projekt ico áttekintésRoot Project ICO minősítések

Átlagos értékelés: 9/10

Feliratkozhat Steemit csatornánkra is https://steemit.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map