Unibright ICO áttekintés és teljes elemzési jelentés

UNIBRIGHT ICO Review

Meglévő vállalat, jó tapasztalatokkal, lenyűgöző partner- és ügyféllista mellett, Unibright ICO nagyon sok érte megy. Egy olyan környezetben, ahol a blockchain annyi potenciállal és csodálattal rendelkezik, bizonyára csábítónak tűnik egy projekt, amely integrálni tudja a meglévő vállalkozásokat a blockchain technológiával. Ezért vállaltuk, hogy a Unibright ICO Review megérteni, hogy pontosan mit kínál a befektetőknek.

Fontos szempontok

 • A token értékesítés kezdő dátuma– 2018. április 10., 13:00 UTC (14:00 CET)
 • Maximális ellátás – 150 millió zseton
 • Ár – 1 UBT = 0,14 USD
 • Minimális felső határ (minden előzetes értékesítéssel együtt) – 2 200 000 USD
 • Maximális sapka (nyilvános token eladás) – 13 542 375 USD
 • Elfogadott kriptovaluták – ETH, BTC, mások a Shapeshift.io oldalon keresztül

Értéktétel: Blockchain alapú üzleti integráció

A vállalat meghatározza Unibright mint „a blokklánc-alapú üzleti integráció egységes kerete és az ezt a keretet kihasználó alkalmazások összessége”.

Fejlesztői csoport, amely több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az üzleti integráció terén, amelynek célja UBT ICO az integráció blockchain technológia meglévő vállalkozássá.

Abban a meggyőződésben, hogy a blokklánc-technológia csak terjedni fog, a projekt célja a biztonságos és hatékony üzleti integráció lehetővé tétele e technológia használatának jövedelmezőbbé és megvalósíthatóbbá tételével. A vállalat továbbá azzal büszkélkedik, hogy „magabiztos abban, hogy jó helyzetben lesz ahhoz, hogy a blockchain alapú üzleti integráció első szolgáltatójává váljon”.

Az értékelés ideje!!

 • Bonyolult fehérlap

A projekt összefoglalója rendkívül részletesen ismerteti annak koncepcióját, kereteit és ökoszisztémáját, hogy az Unibright hogyan fogja pontosan megvalósítani az üzleti blokkok integrációját. A közönség bemutatása a kihívásokkal és a megfelelő megoldásokkal fehér papír beszél a projekt többszörös felhasználási eseteiről, és különféle sablonokat is biztosít.

Elérhető a projekt prototípusa, amely jelenleg összeköti a vállalat SAP rendszerét az Ethereum intelligens szerződéseivel. A második negyedévben az eszközökre fognak összpontosítani, amelyek június végére bétaverzióként készen állnak. A háttér-alkatrészeket, például a térképészeti motort és a kódgenerálást, már fejlesztették a prototípushoz, míg a frontendet még nem integrálták.  

Ami a tömeges forgalmat illeti, a cég az internetes pénztárcát használja. A társaság folyóirata egyértelmű jelképes értékesítési elosztást biztosít, ahol ennek az értékesítésnek mintegy 50 százaléka platformfejlesztésre irányul, legfeljebb 20 százalékot sablonok előállítására tartanak fenn üzleti felhasználási esetekre, a PR és a marketing osztály kapja meg a 15 százalékot az értékesítésből származó bevételek fennmaradó 15 százaléka a bootstrap kísérleti ügyfeleknek és partnerségek létrehozásának az iparban történik.

 • Csapat profilja & Lenyűgöző partnerek listája & ügyfelek

A német központú, 14 fős csapattal rendelkező projektnek van egy vezérigazgatója, a CTO, valamint a többi részleg, például a mérnöki, marketing és kommunikációs részleg. A csapat körülbelül fele a projekt tanácsadójaként dolgozik.

Unibright ICO ReviewUNIBRIGHT ICO: Csapat

 • Marten Jung – vezérigazgató, alapító és a Blockchain Development vezetője
 • Stefan Schmidt – CTO, társalapító, a szoftverarchitektúra vezetője
 • Patrick Lowry – Vezető partner & Vezérigazgató, kockázati tőkés, 8 éves tapasztalattal. PwC auditor és induló társalapító / pénzügyi igazgató MBA, CPA licenccel.
 • Prof. Günter Schmidt – Modelltanácsadó, 40 év feletti tapasztalat matematikai modellezésben, absztrakcióban és konkretizálásban

A csapat alapvetően magasan képzett és hozzáértő emberekkel büszkélkedhet, akik éves tapasztalattal rendelkeznek az adott területen. Ami a tanácsadó csapatot illeti, gazdag, széleskörű ipari tapasztalattal rendelkezik.

Partnerségek: Olyan nevekkel, mint a Microsoft Partner, a Chainium, az Ambisafe, az Iconiq lab és a Zuhlke, ez a német vállalat minden készen áll.

Ügyfelek – Csakúgy, mint a partnerek, az Unibrightnak is van már néhány nagy ügyfele a nevében. Samsung, Lufthansa, Unilever, Siemens, ABB, Nestle Waters, Radeberger, DG Verlag, RHI Magnesita és OpenStorage AG.

Unibright ICO ReviewUNIBRIGHT ICO: Paraméterek

 • Üzleti modell

Tekintettel a növekvő keresletre és a blockchain technológia növekedésére, az Unibright által bemutatott ötlet érdemi súlyt hordoz. Továbbá azzal a céllal, hogy megkönnyítse a képzett blokklánc-mérnökök elérhetőségével kapcsolatos nehézségeket, intelligens szerződést alkalmazzon a blokkláncokra, integrálja a blokkláncot a meglévő üzleti életbe, és a blokklánc-adatokat valami hasznosgá alakítsa, a probléma érvényes problémákat kezel és legitim megoldásokat hoz elő.

A Unibright token (UBT) összesen 150 milliót szabadít fel, amelynek célja az Unibright keretrendszerének megerősítése. Az Unibright intelligens szerződéseihez való regisztrációhoz az Unibright Tokenekben kell fizetnie, ez az egyetlen lehetőség.

Sőt, ha valaki igénybe akarja venni az Unibright kiegészítő szolgáltatásait, mondjuk intelligens adapterekkel integrálva a jelenlegi ERP rendszert a blokkláncba, akkor ennek elérésére az Unibright Token az egyetlen módja.

A token értékesítést a blockchain szolgáltatások és az ICO megoldások szolgáltatója, az Ambisafe Financial kezeli, amely a múltban több mint 15 token értékesítést sikerült sikeresen kezelnie..

 • Háttértechnika: Ethereum-alapú ERC20

A projekt az Ethereum blokkláncon alapul, amely jelenleg az ICO-projektek jól ismert és leggyakrabban használt technológiája. Miután 7 tanácsadóból álló csapat dinamikus ipari tapasztalattal rendelkezik olyan területekről, mint a blokklánc, a kriptopénz, az ERP-rendszer, az indulás és a stratégia, a projekt jó potenciált mutat be.

Az UBT ICO nem nyújt olyan feltételeket, amelyeket a befektetőknek be kell tartaniuk, bár minden részletet megadtak a teljes projektjükkel, az elérni kívánt céllal, a kerettel és a jövőbeli elvárásokkal kapcsolatban.

 • Crypto-sale rugalmasság

A társaság bejegyzett Németországban van, ahol a tokenek alapvetően segédprogramok, és az ICO üzemeltetőinek teljesíteniük kell bizonyos feltételeket.

A 150 millió token Unibright token-terjesztésének lesz a legnagyobb darabja, amely ezeknek a tokeneknek a 67 százalékát teszi ki a nyilvános értékesítéshez. A korai vásárlók számára 9 százalékot különítenek el, míg 12 százalékot a hűtőházi likviditási tartalék képezi. Ami a csapatot illeti, 6 százalék zseton jut erre a részlegre, amelyet 12 hónapra zárolnak, a fennmaradó 6 százalék pedig a jogi vagy jelképes eladási költségeket fedezi..

A biztonság minden bizonnyal a vállalat szempontja, mivel az üzleti integráció és a blokklánc is magában foglalja a biztonságot a titkosítás és az érvényesítés szempontjából, ugyanakkor ugyanarra az elemre nincs különösebb információ..

 • Közösségi elfogadás

A csapat elérhetővé tette LinkedIn profiljait a Xing mellett, ahol részletesen megszerezheti a tagok összes szakmai és oktatási képesítését. Ami a vállalatot illeti, a Telegram csatornán több mint 7000 taggal vannak jelen. A Telegram mellett a Facebookon, a Twitteren, a Mediumon és a Reddit-en is elérhetők.

Unibright ICO ReviewUNIBRIGHT ICO: Értékelések

Átlagos értékelés: 8.5 / 10

 • Ütemterv

A projekt szakasza:

Az anyavállalat 1989 óta nyújt SAP megoldást, és több mint 20 éve rendelkezik vállalati integrációs tapasztalattal, amely körülbelül 4 évvel ezelőtt került a blokklánc technológiába.

Jelenleg a projekt ütemterve szerint a jelképes értékesítés az idei év első felében, azaz 2018. áprilisában lesz. A megvalósítási szakasz ez év második negyedévében lenne, míg a teljesen működőképes termék 2020-ig érkezik..

Piros zászlók:

A cégnek nincsenek elérhető kódjai a Githubon, amelyek ellene tudnak működni, bár a jövőben tesztelési stratégiát akarnak kialakítani, és sablonjaikat más vállalatok tesztelik. Tekintettel a blockchain eredendő összetettségére, az üzleti integráció gondolata nem olyan egyszerű és gördülékeny, mint amilyennek látszik, a kihívás az lenne, hogy ezt elérjük.

A projekt vonzó tulajdonsága a partnerek és a csapat, de egy ilyen kifinomult termék kivitelezése jelentős időt vesz igénybe. Befektető lévén, nemcsak ötletre van szükség, amelyre támaszkodhat.

Megjegyzés a befektetőknek

A Unibright ICO projekt világos, de nagyon technikai jellegű fehér könyvet, sablonokat és technikai dokumentumot nyújt számunkra, amely rendkívül részletesen beszél az Unibright keretrendszeréről és az ökoszisztémáról. Ha van anyavállalata és évtizedekig némiképp hasonló tevékenységet folytat, az biztosan a projekt javát szolgálja. Az üzleti modell és a csapat együtt a hitelességet is mutatja. A vonzó ötlet ellenére azonban a probléma a tényleges integrációban rejlik. A vállalat minden bizonnyal nagy beszélgetést folytat, de a kivitelezés során a vállalatnak valami lényeges dolgot kell bemutatnia.

Módszertan

Az ICO értékeléséhez kövessük azokat a paramétereket, amelyek alapvetően a KPI-k (Főbb teljesítménymutatók) egy projekt nevezetesen:

 • Fehér papír – A kód vagy prototípus rendelkezésre állása, a pénzeszközök lebontása, pénztárca a tömeges értékesítéshez
 • Csapat profilja – A csapat ereje és hírneve
 • Üzleti modell – Probléma megoldva, cél & a token és a gazdasági modell hasznossága
 • Háttechnika – Blockchain infrastruktúra, a kifejezések egyértelműsége & feltételek és token szoftver
 • Kriptoeladási rugalmasság – Beépítés, token terjesztés, jogi kockázatok és biztonsági szempontok
 • Közösségi elfogadás – Világosság & a kommunikáció gyakorisága és a közösségi média jelenléte

Megfelelő kérdések feltevésével fenntartjuk az integritását és életképességét ICO áttekintés miközben egy adott tényező kritikusságán alapuló minősítési módszert követ. Például olyan elemeket kaptak a legfontosabbak, mint a jelképes segédprogram és az alapok lebontása, míg a csapattagok hírneve és felhasználói bázisának vonzereje közepesen kritikus.

Robusztus szakemberekből álló csapatunk van, akik teljesen elfogulatlanul értékelik az ICO projekteket.

Vigyázat: Coingape kiadja a Az ICO projekt áttekintése csak tájékoztatás céljából. Ez nem befektetési felhívás. A befektetési döntések meghozatalakor végezze el egyéni értékelését, és konzultáljon egy tanácsadóval.

Szeretné áttekinteni a Coingape által készített ICO-t? Tudasd velünk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map