YPTOSPACE ICO felülvizsgálata, értékelése és teljes elemzése

Az elmúlt években az ICO-k jelentős része ötleteket adott ki a kriptovaluták forradalmi ökoszisztémáinak felépítéséről, és kudarcot vallott. Különbözik a YPTOSPACE? A seychelle-i székhelyű YPTOSPACE egy digitális valuta piac, egy online üzlet, egy kriptokártya, egy bankrendszer, egy fogadási oldal, egy kereskedelmi bot és még sok más szolgáltatás bevezetését tervezi..

YPTOSPACE: Pénzügyi ökoszisztéma, amelyet a Crypto működtet

YPTOSPACE egy ambiciózus blokklánc-alapú projekt, amely ökoszisztéma kiépítését tervezi a kriptográfia minden főbb felhasználására. A vállalat tokenje (YPTO) segítségével a kriptográfiai befektetők altkoinnal és bitcoinnal kereskedhetnek egy hamarosan induló kereskedési platformon. Hozzáférhetnek egy speciális kereskedési bothoz is, amely minden tevékenységüket automatizálja.

Kriptográfiai híreket olvashatnak, és kapcsolatba léphetnek más befektetőkkel az ökoszisztéma híroldalán és chat fórumain. Azok, akik szeretik a streaming tartalmakat, híreket szereznek a platform YPTO TV-jében, míg a befektető gondolkodásúak speciális platformot kapnak az ötletek kereskedésére.

A BankYPTO néven ismert egyedi banki platform segít a projekt befektetőinek abban, hogy pénzüket több pénztárcával integrált számlán tartsák. Fiat és a legtöbb kriptovaluta használatával is küldhetnek és fogadhatnak pénzt.

Mint minden modern bank, a BankYPTO felhasználói, valamint a nem használók is hozzáférhetnek egy olyan betéti kártyához, amely lehetővé teszi a vásárlást és a pénzfelvételt bármely ATM-gépen világszerte. A kártyatulajdonosok feltöltenek titkosítást, eurót vagy amerikai dollárt. A befektetők továbbra is hozzáférnek a PayYPTO-hoz, egy e-pénztárca alkalmazáshoz, amely lehetővé teszi pénzeszközök küldését és fogadását kriptográfia vagy FIAT használatával.

A YPTOSPACE utolsó eleme egy olyan vásárlási webhely lesz, ahol az emberek különböző termékeket vásárolnak és adnak el. Gondoljon eBay-szerű platformra – csak azt, hogy a blokklánc működteti, és a kriptográfia a szokásos fizetési mód.

  • Egy részletes Whitepaper

Az YPTOSPACE a projekt minden aspektusát egy áttekinthető, 31 oldalas fehér dokumentumban részletezi. A kriptográfia által megszakított összes iparág kiemelésével kezdődik, mielőtt elmélyedne az YPTOSPACE ökoszisztémában és annak építésében..

Mindent, amit a YPTOSPACE szeretne, hogy a befektetői tudják, intelligensen dokumentálják. Az ICO fő célkitűzése, hogy olyan platformot építsen ki, amely összeköti a valós szolgáltatásokat a blokklánccal, elmagyarázza. Az ICO jelzőjének felhasználása és a befektetők által ebből származó érték megfelelően fel vannak sorolva. A technikai szempontokat világos és tömör szavakkal magyarázzák. Ráadásul a folyóirat szakszerűen magyarázza el az YPTOSPACE szolgáltatásait és azok előnyeit. Nincs túlzás és irreális ígéretek érzése.

Sajnos a papír nem tartalmaz olyan fontos részleteket, amelyeket sok befektető tudni szeretne. Például a dokumentum azt állítja, hogy az YPTOSPACE képzett csapattagokból áll, de nem sorolja fel a csapattagok nevét.

Ezenkívül kihagyja az összegyűjtött pénzeszközök felhasználására vonatkozó információkat. A folyóirat megemlíti, hogy az ICO 150 milliárd YPTO-érmét akar bányászni. 60% -uk már előre kitermelt. 30% -át az ICO során értékesítik, míg a fennmaradó 30% -ot az YTPOSPACE tartja. De ettől eltekintve nem említi, hogy az ICO szakaszában összegyűlt pénzt milyen célokra fogják felhasználni.

YPTOSPACE ICO videó


Globális csapatprofil

Sok ICO megosztja az információkat a csapattagokról és a hitelesítő adatokról. Felfedhetetlen okokból a YPTOSPACE csak részleteket árul el alapítójukról.

  • Gregory STOOS—Alapító és vezérigazgató. Gregory háttérrel rendelkezik a szoftverfejlesztésben. Korábban több vállalatot alapított, és az YPTOSPACE megkezdése előtt szabadúszó webfejlesztőként dolgozott. Oktatási háttere a számítástechnikához is kapcsolódik, és reméli, hogy készségek remélik, hogy globális magasságokba vezetik kriptográfiai indítását.

YPTOSPACE Erősségek

  • Célszolgáltatások Bizonyítottan Blockchain térben működik

Bár a blokkláncot a valós problémák széles skálájának megoldására képesnek tartják, egyes szektorokban jobban sikerült, mint másokon. Az YPTOSPACE a blokklánc összes kulcsfontosságú területét célozza meg: banki tevékenységet, kereskedelmet, szerencsejátékot és online vásárlást.

Ha az ICO képes egy működő blokklánc-alapú ökoszisztéma kiépítésére, nagy az esélye annak, hogy a projekt sikeres lesz az összes általa megcélzott ágazatban.

  • Használja a Blockchain-t

A teljes YPTOSPACE ökoszisztéma a blokkláncra fog épülni. Ez fontos bónusz minden ICO sikeréhez. A biztonságtól a fizetési rendszerekig a projektet a biztonságos és megváltoztathatatlan blockchain projekt integrálja és védi.

  • Hatalmas piaci potenciál

Az YPTOSPACE által megcélzott összes iparág milliárd dolláros iparág. Az online banki és szerencsejáték-piacok indulásuk óta növekednek. A kriptokereskedelmet milliók özönlik, miközben a vásárlás évtizedek óta globális ipar.

Lényegében az ökoszisztémának hatalmas, kész piaca van. Csak annyit kell tennie, hogy teljesíti ígéreteit és megfelelő módon értékesíti szolgáltatásait, és az YPTO érme az egekbe szökhet..

Üzleti modell: YPTO Token

Az YPTOSPACE azt tervezi, hogy profitál ökoszisztémájából azáltal, hogy megtartja az YPTO tokenek töredékét és alacsony szolgáltatásdíjat számít fel egyes szolgáltatásaiért. Pontosabban: a cég alapítói a 150 milliárd YPTO token 30% -át birtokolják. Az ICO fázisaiban 45 milliárd tokent adnak el, míg a fennmaradó 40% -ot később bányászzák.

A vállalat ökoszisztémája szinte minden vásárláskor az YPTO tokenektől függ. Függetlenül attól, hogy kereskedik-e a piacán, vagy pénzzel konvertálnak-e a bankján, a tokenek valahol felhasználásra kerülnek. Ha az YPTOSPACE sikerrel jár, a vállalat is sikeres lesz. Ha összeomlik, a vállalat és a token összes befektetője szenved.

A projekt sikerének biztosítása érdekében a startup marketing részlege jelenleg olyan referral programot tart, amely mindenkit megjutalmaz, aki népszerűsíti az YPTO tokent. A csapat a közösségi média csatornáin is aktív, rendszeres kampányokat és egyéb promóciós módszereket tart.

Háttértechnika: elindult a Testnet

Az YPTO egy blockchain ökoszisztémán fog dolgozni, amely alapjaitól felépül és integrálódik a hagyományos szoftver programokkal. Az induló a blokkláncot használja ökoszisztémájának biztosítására és a gyors, alacsony díjas fizetések támogatására.

A társaság mainnet-jét később indítják. Úgy fogják megtervezni, hogy könnyen kezelje a vállalat terjeszkedését, integráljon több valutát és blokkláncok közötti cseréket. Ez tovább lehetővé teszi az YPTO ökoszisztéma-felhasználók számára a fiat és a kriptográfia hatékony kereskedelmét.

Kriptorugalmasság

A KYC ellenőrzése kötelező a befektetők számára, hogy részt vegyenek az YPTOSPACE projektben. A korai befektetőnek azonban vannak előnyei is. Azok, akik március 25-e előtt vásárolnak YPTO tokent, tokenenként csak 0,01 dollárt fizetnek. Más befektetők többet fizetnek. A befektetők több jelzőt is kereshetnek, ha részt vesznek a referral programban.

Token terjesztés

A YPTO a becslések szerint jelenleg csak 150 milliárd tokenjének csak 60% -át bányászta. Noha nem mutatja meg részletesen, hogy a tokenek hogyan lesznek megosztva, mégis tippet ad arra, hogy miként kerülnek terjesztésre. Az előre bányászott zsetonok 30% -át visszatartja a vállalat, feltehetően a munkatársai között. A fennmaradó 30% -ot az ICO szakaszaiban értékesítik.

Az ICO nem mondja meg, hogy tanácsadóinak hány százalékát kapják meg a tokenek, és hogy a csapattagok részvényeit biztonsági okokból lezárják-e. Sok ICO osztja meg ezeket az információkat átláthatósági okokból és a befektetők biztosítása érdekében, hogy a vezérigazgató nem menekül el az ICO lejárta után.

Közösségi elfogadás

A YPTOSPACE projekt még nemrég indult el, és jelenleg a közösségi média platformjain népszerűsíti szolgáltatásait. A társaság Facebook-, Twitter-, Instagram- és Telegram-menedzserei mind aktívak.

Ütemterv

  • Projekt szakasz

 Van egy professzionális weboldaluk és egy fehér könyv, amely megosztja elképzeléseit, néhány negyed van hátra a szolgáltatásaik teljesítésétől. Jelenleg a vállalat az ICO szakaszában van, és négy hét alatt 1,05 milliárd dolláros kemény fedezet előteremtését tervezi.

A tőkével a társaság 2019 második negyedévében indítja el mainnet platformját. A platform tartalmazni fogja a PayPTO-t, a BetPTO-t, a TradePTO-t és a CardPTO-t. A chat- és ötletplatformokat a harmadik negyedévben indítja el, és további szolgáltatásokat indít 2019 végén és 2020 első negyedévében.

Megjegyzés a befektetőknek

Az YPTOSPACE egy ambiciózus projekt, amely összefogja a kriptográfusok rajongóinak számos más szolgáltatását. Az ICO alacsonyabb díjak és nulla tőzsdei bevezetés ígéretével érkezik kereskedői és partner altcoinjai számára.

A médiacsatornák, fogadási szolgáltatások és banki rendszerek, a többnyelvű támogatás hozzáadásával a YPTOSPACE túlságosan jó ötletnek tűnik. Idővel kiderül, hogy agresszív céljaik valósággá válnak-e vagy sem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map