GG World lottó ICO áttekintés, értékelés és teljes elemzés

Áttekintés

Mivel a globális lottóipar 2017-ben több mint 279 milliárd dollár jegyértékesítést termelt a Lottó Világszövetség szerint, az itt fókuszált piacnak sok lehetősége van. Egy új ICO a piacon, amely már ennek az iparágnak a része, ennek a régimódi iparágnak a fájdalmas pontjait célozza meg, ideértve a korlátozott értékesítési lehetőségeket, a fizikai hardverek működését, és erősen védve van a versennyel szemben. A GG World Lottery az ICO, amely a lottó világának meghódítását tervezi szerte a világon, zökkenőmentes hidat biztosítva a régi iskolai lottóvilág és a kialakuló blockchain technológia között..

GG World Lottery: Teljes engedély, kormány által szabályozott, globális & országos online lottójátékok

A GG World Lottery az első kormány által szabályozott nemzeti, valamint globális online lottózó szervezet. A hagyományos lottó rendszer átalakítását tervezi blokklánc alapú átláthatóság és innovatív True Random Number generátor technológia bevezetésével.

Ez a vállalat felelős az egyedi fehér címkés lottó szoftver létrehozásáért is. A szoftver jegy-vásárlási futárszolgálatot biztosít a világ legnépszerűbb lottóihoz.

12 országban már 17 engedélyt szerzett, miközben 600 millió ember hálózata van. Az ötlet a lottóipar globalizálása ezzel a platformmal és a GG World TV Show-val, amely az első globális tévéműsor lottójátékosokkal a bolygó minden tájáról.

 • Egy részletes Whitepaper

A GG World Lottery magyarázó cikkén keresztül részletes információkat nyújt. A dokumentum professzionális érzésével könnyű megragadni a projekt különböző aspektusait.

A vállalat működő prototípussal rendelkezik befektetői számára, hogy megértsék a projektek megvalósíthatóságát és életképességét.

Ami az alapok elosztását illeti, a legnagyobb darab, amely a crowdsale alapok 25 százaléka, a marketingre kerül. Az alapok 20 százaléka a személyi költségek fedezésére szolgál. A fejlesztési, műszaki és tanúsítási költségeket 15 százalékra, míg 5 százalékot a kiskereskedők beszerzésére fordítják. A szakmai szolgáltatások és az első sorsolás díjainak fedezete az alapok 10 százalékát kapja.

További források 5% -át teszik ki utazási és tartózkodási költségekre, 4% fedezi a jogi költségeket, 2% pedig a helyiségekre. 1 százalék négy kategória felé megy, azaz. Képzési, szórakoztatási, kommunikációs és általános működési költségek.

 • Tapasztalt csapat

A GG World Lottery öt taggal rendelkezik a csapatban, amelybe az alapító, a vezérigazgató, a CTO, a szoftvermérnök és a technológiai szakértő tartozik. Minden taghoz csatolják a saját LinkedIn profilját.

Mark Hutchinson Vezérigazgató és elnök, a globális lottóipar 35 éves veteránja, a Kansas Lottery igazgatója is volt. Hutchinson alapító tagja a Lotto America startupnak, a világ legnagyobb lottójátékának, amelyet később Powerballnak hívtak.

Wojciech Łysak Alapítója, Łysak több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az online marketing és az online játékszórakozás terén. Számos sikeres startupdal dolgozott együtt, miközben szakértelemmel rendelkezik a B2B kapcsolatok és kapcsolatok terén is.

Tomasz Kłapsia CTO, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az internetes és a szerencsejáték-ipar műszaki fejlődésének különböző aspektusaiban. Kłapsia a GG World Lottery vezérigazgatója és projektmenedzsere, valamint a White Lotto szoftver vezető fejlesztőjeként dolgozik. Tapasztalata van a blockchain alkalmazások, mobil alkalmazások és videojátékok fejlesztésében is.

 • Üzleti modell

A GG World Lottery ICO tokenje a GGCOIN (GGC), amely lehetővé teszi az összes token tulajdonos számára, hogy egy életre szóló bevételi részesedést kapjon, amely minden GG világ lottó jackpot nyereményén alapul. Ezen osztalékok összege a GGCOIN teljes értékesítésén alapul. Ez azt jelenti, hogy minél több a zseton, annál inkább kifizetik az osztalékot. Azt is megosztották, hogy a fel nem használt tokenek megégnek.

 • Háttértechnika: Ethereum-alapú Blockchain

A népszerű és leggyakrabban használt Ethereum blokklánc alapján a projekt egyértelmű számmeghatározást nyújt a potenciális befektető számára, hogy belemerüljön. 100 dollárt határoz meg minimális hozzájárulásként, miközben kemény fedezete 500000000 USD.

A vállalat honlapján mintegy 6 tanácsadó szerepel, amelyek különböző szektorokból származnak, elsősorban a műszaki és a média területén.

 • Crypto-Sale rugalmasság

A projekt be van építve a Brit Virgin-szigetekre, számos ország korlátozott területként szerepel, azaz. USA, Egyesült Királyság, Hollandia, Szingapúr, Svájc, Kína, Németország, Izrael, Kanada, Liechtenstein, Dél-Korea, Thaiföld, Spanyolország, Málta és az Egyesült Arab Emírségek. Ezenkívül a résztvevőknek be kell nyújtaniuk KYC dokumentumaikat a törvényességi intézkedések teljesítése érdekében.

Token terjesztés

A vállalat tiszta képet nyújt a tokenek forgalmazásáról, összesen 500 millió GGC-tokennel ellátva. Ebből 75 százalék a crowdsale-re, míg 20 százalék a csapatra és az általános fejlécre jut. A fennmaradó 5 százalékot az affiliate rendszerhez rendelik.

A biztonság a GG World Lottery egyik legfőbb gondja, mivel a hagyományos lottó rendszer fizikai és elektronikus biztonsági aggályokkal jár, miközben korlátozza a versenyt. A vállalat bejelentette a bounty programot, hogy biztosítsa a hibák azonosítását és a biztonság fenntartását a blockchain platformján.

 • Közösségi elfogadás

A projektcsapat meglehetősen aktív a projektjükkel kapcsolatban a közösségi médiában, mivel állandó fejlesztési információkat nyújt befektetőinek. Számos platformon állnak rendelkezésre, pl. Twitter, távirat, GitHub, Medium, Bitcoin Talk, Facebook, YouTube, LinkedIn és levelezőlista. Több mint 5 000 követője van a Facebookon, körülbelül 2200 előfizetője van a YouTube-on, közel 2900 követője van a Twitteren, és több mint 3600 tagja van a Telegramnak.

 • Ütemterv

A projekt szakasza:

 • A projekt egy működő és megvalósítható ütemtervet mutat be, amely az év 1. negyedévében kezdődik a WhiteLotto és a LottoPark elindításával, valamint a cégalapítással. A projekt jelenleg az ICO részén dolgozik, amely 2018. november végén lép életbe.
 • 2019 elsősorban az ICO és a token piac bevezetésének végét jelentené. 2020-ban a GG World Lottery nyilvános közzététele jelenik meg a kormány által szabályozott piacokon, megvásárolható jegyek, piacok bővítése és a GG World Show formájában..

Megjegyzés a befektetőknek

Az egymilliárd dolláros és a régi iskolai ipar az átláthatóságra, a biztonságra és a technikai szempontokra összpontosító GG World lottó ICO célpiaca. A globális terjeszkedéssel kapcsolatos jövőbeli törekvések nagyot jelentenek a vállalat számára.

A GG World lottó már rendelkezik működő prototípussal és tapasztalt szakemberekkel. Ezenkívül minden információt szolgáltatott a GGC tokenjének ösztönzött bevételi modelljével, amely tovább vonzhatja a befektetőket és a felhasználókat. A bevezetés utáni megvalósítás és előrelépés azonban jobban megmutatja, hogy a régi iskolai lottóipar pontosan hogyan veszi fel és egyesül a még mindig kialakulóban lévő blokklánc technológiával.

Módszertan

Az ICO besorolásához követjük a paraméterek listáját, amelyek alapvetően a projekt KPI-k (Key Performance Indicators):

 • Whitepaper – A kód vagy prototípus rendelkezésre állása, az alapok lebontása, pénztárca a tömegárusok számára
 • Csapat profil – A csapat ereje és hírneve
 • Üzleti modell – Probléma megoldva, cél & a token és a gazdasági modell hasznossága
 • Támogató technológia – Blockchain infrastruktúra, a kifejezések egyértelműsége & feltételek és token szoftver
 • Crypto-sale Resilience – beépítés, token terjesztés, jogi kockázatok és biztonsági szempontok
 • Közösségi elfogadás – egyértelműség & a kommunikáció gyakorisága és a közösségi média jelenléte

A megfelelő kérdések feltevésével fenntartjuk az ICO felülvizsgálatának integritását és életképességét, miközben egy adott tényező kritikáján alapuló minősítési módszert követünk. Például olyan elemeket kaptak a legfontosabbak, mint a token segédprogram és az alapok lebontása, míg a csapattagok hírneve és felhasználói bázisának vonzereje közepesen kritikus.

Robusztus szakemberekből álló csapatunk van, akik teljesen elfogulatlanul értékelik az ICO projekteket.

Vigyázat: A Coingape csak tájékoztatási célból teszi közzé az ICO projekt áttekintéseit. Ez nem befektetési felhívás. A befektetési döntések meghozatalakor végezze el egyéni értékelését, és konzultáljon egy tanácsadóval.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map