Bitcoin Poker Freeroll

A legjobb Bitcoin Poker Freeroll webhelyek

Legjobbnak értékelt

# 1

Ignition Poker

Ignition Poker logó 300% -os bónusz 1000 dollárig 300% -os bónusz 1000 dollárig

  • Nagyszerű játékválaszték

Olvassa el az áttekintést Játssz most

# 2

Bovada

Bovada logó 100% bónusz 500 dollárig 100% bónusz 500 dollárig

  • Hírneves játék

Olvassa el az áttekintést Játssz most

# 3

Black Chip Poker

Black Chip Poker logó 200% bónusz 1000 dollárig 200% bónusz 1000 dollárig

  • Nagylelkű bónuszok

Olvassa el az áttekintést Játssz most

# 4

BetOnline

BetOnline logó 100% Crypto bónusz 100% Crypto bónusz

  • 4 kriptó elfogadott

Olvassa el az áttekintést Játssz most

# 5

Amerika kártyaterme

Amerika Cardroom logója 35% Crypto Bónusz 35% Crypto Bónusz

  • Sok kriptó elfogadott

Olvassa el az áttekintést Játssz most

Freeroll Poker vs. Play Money Poker

A legtöbb pókerjátékos összekeveri a freeroll pókerversenyeket a játékpóker versenyekkel. Nagyon különböző játékok. A játékpénzes pókerversenyeken ingyen játszhatsz, de az odaítélt nyeremények csak játékzsetonokban vannak. Még ha megnyeri is a tornát, soha nem nyer egy fillért vagy szatashit a tényleges pénznemben.

Freeroll versenyeken lehetősége van valódi pénznyereményeket nyerni. A nyeremények nem hatalmasak, de ha pénzt keresel, akkor ezt a pénzt felhasználhatod a pókeroldalon való játékra. Amíg a belépés ingyenes, akkor is valódi pénzes pókert játszol.

Bitcoin Poker Freeroll


Freeroll struktúrák és jutalmak

A freerollok különféle formái megtalálhatók a Bitcoin pókertermekben. Ezek a játékok az ingyenes Bitcoinokat jutalmazzák a legjobb játékosoknak. Egyes oldalaknál a freeroll versenyek csak promóciók útján érhetők el. Például az Americas Cardroom új játékos freerollokat kínálhat hozzá nyeremény pénzzel. A pályázatokat a Welcome Bonus webhelyek részeként ítéljük oda.

Más freerollokat véletlenszerűen futtathatnak a Bitcoin póker oldalai. Néha a freerollok egy speciális versenysorozat részét képezik. Az újabb pókerszobák freeroll pókerversenyeket kínálnak a weboldal forgalmának növelésére. Más oldalak, például a Blockchain Poker, óránként ingyenes versenyeket kínálnak a játékosok elkötelezettségének fenntartása érdekében.

A póker bitcoin freeroll versenyek két általános formátumban érkeznek. Az első a freezeout versenyek, ahol a játékosok egyetlen nevezést kapnak, hogy megpróbálják megnyerni a tornát. Ezeknek az eseményeknek statikus kifizetési halmaza van. Ezután ismételt belépés vagy rebuy freerollok következnek. Ezek a versenyek lehetővé teszik az ingyenes belépést, de ha az újbóli belépési szakaszban kikapnak, akkor Bitcoin vagy kriptovaluta segítségével vásárolhatnak vissza. A visszatérő freerollok statikus számú kifizetéssel kezdődnek, ami növekszik, ahogy a játékosok újra belépnek.

Ami a kifizetéseket illeti, a Bitcoin freerollok általában a játékosok kisebb százalékát fizetik, mint a szokásos online pókerversenyek. A freeroll versenyeket kínáló oldalak általában a teljes mezőny körülbelül 5% -át, a mezőny legfeljebb 1% -át fizetik. Például, ha a torna 1000 játékost vonz, csak 50 játékos kaphat fizetést. Szélsőséges esetben csak 10 kaphat kifizetést.

Ne feledje, hogy egy online póker webhely freeroll póker bajnokság szatelliteket kínálhat, amelyek nagyobb versenyek bejutását díjazzák. Gyakran előfordulhat, hogy ezek a freerollok csak egy-öt helyet fizetnek egy versenyen.

Bitcoin Poker webhely kiválasztása

Mielőtt elsőként játszana egy póker Bitcoin freerollon, ki kell választania egy Bitcoin póker webhelyet. Számos tényezőt kell figyelembe vennie a pókerszoba kiválasztásakor. Itt van egy gyors áttekintés arról, hogy mire kell figyelni a póker szerencsejáték webhelyeken:

Játékok – A weboldal csak a Texas Hold’em-et kínálja, vagy más pókerformákat kínál? A több pókerváltozattal rendelkező webhelyek általában több játékost vonzanak.

Verseny garanciák – Nézze meg a pókerversenyek részt és nézze meg a garanciákat. Nagyvonalúak a garanciák, vagy csekélyek? Ha az oldalon van egy csomó kisebb garantált verseny, akkor a verseny mezői és a nyeremények nem lesznek túl nagyok.

Akciók – A freeroll pókerversenyek mellett a pókerszoba a Bitcoin bónuszok más formáit is kínálja. Mennyire nagyvonalú az üdvözlő bónusz, és rendelkezésre állnak-e újratöltési bónuszok? Rendelkezik a webhely jutalmazási programmal? Rakeback-et kínálnak?

Forgalom – A forgalom megítélésének két módja a futó készpénzes asztalok száma és a verseny garanciája. Ha sok asztal fut várólistával, ez jó jel. Ha az oldal nagyobb versenygaranciákkal rendelkezik, és rendszeresen teljesíti ezeket a garanciákat, az azt jelenti, hogy jó a forgalom a weboldalon.

Vevőszolgálat – Milyen a weboldal támogatása? A pókerjátékos számos alapvető kérdésre megtalál választ a súgóban? A webhely kínál Live Chat támogatást?

Betétek és visszavonások – Természetesen olyan webhelyet szeretne, amely Bitcoin betéteket kínál, de kínál-e betéteket más kriptovalutákra? Ezenkívül vannak-e díjak a befizetésre és a készpénzfelvételre? A legjobb webhelyek lehetővé teszik a befizetést Bitcoin-ban és legalább néhány felső altcoinban. Ezenkívül a webhely nem számolhat fel díjat a befizetésekért vagy a kifizetésekért. Bányász díjakat számolunk fel, de a blockchain ezt megteszi, és a póker webhelye nem tudja ellenőrizni ezeket a díjakat.

Megéri-e az Ön idejét a Bitcoin Freerollok?

A póker Bitcoin freeroll versenyeket nézők legfőbb kérdése az, hogy érdemes-e játszaniuk. A válasz céljaitól és befizetési hajlandóságától függ. Ha az a célja, hogy egy póker bankrollt nulláról építsen fel, akkor a freerollok lesznek a legjobb megoldás. Ha Bitcoin pókert akar játszani, kevés és semmilyen kockázat nélkül, akkor a freerollok az Ön számára szólnak.

Ha azonban nem bánja a befizetést, előfordulhat, hogy a freerollok nem érik meg az Ön idejét. Ne feledje, hogy a kapott Bitcoin mennyisége minimális. Bizonyos esetekben a fődíj csak néhány centet érhet a Bitcoin-nál. Egyes oldalak nem is ítélnek oda ennyit.

Végül a Bitcoin póker freerollok a legalkalmasabbak az újabb játékosok vagy azok számára, akik ingyen szeretnének játszani. A játékok értékes tapasztalatokat kínálhatnak, miközben lehetővé teszik egy kis bankroll építésének megkezdését. Vannak olyan pókerjátékosok, akik póker freerollokat játszottak és nulláról nagy bankrollokat forgattak fel, de ehhez idő és odaadás kellett. Ha van ideje és elkötelezettsége a felpörgetéséhez, akkor a Bitcoin freerollok tökéletesen megfelelhetnek a pókerjátéknak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map