Bitcoin Snooker klađenje

Najbolja mjesta za klađenje na Bitcoin snooker

Najbolje ocijenjeno

# 1

Bovada

Logo Bovada 125% Bonus do 3750 USD 125% Bonus do 3750 USD

  • Ugledno igranje

Pročitajte recenziju Igraj sada

# 2

Black Chip Poker

Logotip Black Chip Pokera 200% Bonus do 1000 USD 200% Bonus do 1000 USD

  • Izdašni bonusi

Pročitajte recenziju Igraj sada

# 3

BetOnline

BetOnline logotip 100% kripto bonus 100% kripto bonus

  • 4 kripto prihvaćene

Pročitajte recenziju Igraj sada

Što je Snooker?

Snooker je igra u biljarskom stilu razvijena u 19. stoljeću. Igra se postavlja na pravokutni stol koji je obično veći od standardnog biljarskog stola. Cilj igre je postići više bodova od protivničkog igrača. Bodovi se boduju kada igrač koristi bijelu bijelu kuglu za postavljanje ostalih lopti. Postoji 15 crvenih kuglica i 6 kuglica u boji. Kako se svaka kugla nalazi u loncu, dodijeljeni bodovi temelje se na boji kuglice. Evo broja bodova koje vrijedi svaka kuglica:

Crvena – 1

Žuta boja – 2

Zelena – 3

Smeđa – 4

Plava – 5

Ružičasta – 6


Crno – 7

Snooker klađenje

Postoji određeni redoslijed igranja igre. Igrač prvo mora staviti crvenu kuglu. Nakon što stave crvenu kuglu, mogu se odlučiti za pucanje u jednu od obojenih kuglica. Ako igrač potopi jednu od obojenih kuglica, taj se zbroj dodaje njihovom zbroju, a obojena kuglica vraća se na stol.

To se nastavlja sve dok se sve crvene kuglice ne stave u posudu. Nakon što se 15 crvenih stavi u posudu, igrač mora pucati u obojene kuglice u rastućem redoslijedu bodovnih vrijednosti. To znači da ćete snimati žutu, zatim zelenu, smeđu, plavu, ružičastu i crnu boju. Kada se crna kugla napokon stavi u lonac, igrač s najviše bodova bit će pobjednik meča.

Igrač koji puca nastavlja pucati sve dok se sve kuglice ne ulože ili igrač ne napravi prekršaj. To znači da ne uspiju ubaciti crvenu kuglu ili pogoditi loptu koju ne bi smjeli pogoditi, poput pozivanja crne i udaranja žute. Također, dodirivanje palice štapićem ili kucanje kuglice sa stola može rezultirati prekršajem.

Kada se dogodi prekršaj, red je na drugom igraču. Također, tom igraču bit će dodijeljena 4 boda. Ako faul uključuje plave, ružičaste ili crne snooker lopte, drugi igrač dobit će bodove koji odgovaraju boji lopte. Ako igrač počini prekršaj, a drugi igrač bude smrknut, što znači da nema pravolinijski udarac, može dobiti slobodnu loptu. To znači da mogu pucati u bilo koju obojenu loptu i dobiti jedan bod.

Profesionalne bilijarske igre obično se igraju u kadrovima od 11, 15 ili 17 sličica. Snooker mečevi dulji su od igre biljara, jer se mnogi mečevi s 9 ili 8 lopti odrađuju nakon 9 sličica. Igrač koji osvoji najviše sličica pobijedi u meču.

Osnove klađenja na Bitcoin snooker

Ako ste novi u snooker klađenju, ovdje smo kako bismo vam pružili detaljan prikaz kako se kladiti na igru. Prvo se morate prijaviti u Bitcoin snooker kasinu. BetOnline je sjajna opcija koja nudi internetsko snooker klađenje.

Snooker klađenje slično je onome što vidite u mnogim sportovima poput bejzbola i nogometa. Evo nekoliko uobičajenih oklada koje možete staviti na snooker utakmice:

Pobjednik meča – Slično kao i klađenje na novac, kladite se na to tko će pobijediti u meču.

Pobjednik okvira – Možete se kladiti na to tko će osvojiti svaki kadar.

Ocjena okvira – Umjesto direktnog pobjednika, kladite se na točan rezultat svakog kadra.

Duljina okvira – Možete se kladiti na ukupno vrijeme potrebno za svaki kadar.

Dužina podudaranja – Možete se kladiti na ukupnu duljinu meča.

Najveća stanka – Kladite se na to koji će igrač napraviti najveći break.

Prva lopta – Bit ćete na prvoj lopti koja se ubaci u meč.

Klađenje na hendikep – Slično razmaku bodova. Favorizirani igrači imat će negativne frame šanse, dok će underdog imati pozitivne frame šanse. Na primjer, ako je igrač 1 underdog i ima +3 sličica, dobit ćete okladu na tog igrača ako izravno pobijedi ili izgubi sa 3 ili manje okvira.

Budućnosti – Kladite se na budući snooker događaj, poput onoga tko će pobijediti na Svjetskom prvenstvu u snookeru.

Glavni događaji na mjestima za klađenje na snooker

Snooker događaji klađenja događaju se redovito. Međutim, nekoliko događaja uzrokuje određeni porast u klađenju. Prvo, tu je Svjetsko prvenstvo. U Sheffieldu traje više od 17 dana i velika je kada je u pitanju snooker klađenje.

Ostali značajni događaji u snooker kladionici su UK Championship i Masters. Ova dva događaja su korak ispod važnosti Svjetova, ali pomažu ispuniti Trostruku krunu snookera. Ostali manji događaji bit će dostupni na većini web mjesta Bitcoin online casina i Bitcoin sportskih knjiga.

Klađenje na Bitcoin snooker događaje možete pronaći na Bitcoin sportskim klubovima poput DirectBet.eu i BetEast.eu. Snooker izgledi dostupni su i u Nitrogen Sportsu i ostalim Web stranice za sportsko klađenje na Bitcoin. Na ovom web mjestu možete pronaći recenzije svakog Bitcoin kasina i kasino igara koje nude.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map