10 obećavajućih kriptovaluta ispod 10 dolara za ulaganje 2021. godine

obećavajuće kriptovalute

Kao što vidimo, Bitcoin je trenutno u središtu pozornice u prostoru kriptovaluta sa svojim neobičnim rastima cijena. Nakon toga slijedi, naravno, Ethereum, koji je doslovno druga najveća kriptovaluta nakon Bitcoina. Čini se da neke male kapice zaslužuju više pažnje nego što im se trenutno poklanja. Ovaj članak opisuje najperspektivnije kriptos male veličine koji trenutno vrijede manje od 10 USD.

Ova digitalna imovina odabire se na temelju različitih čimbenika. Ako tražite obećavajuće kriptovalute ispod 10 dolara za jeftinu kupnju, ovo su možda podaci koje ste tražili. Dakle, koje su najperspektivnije kriptovalute ispod 10 dolara?

1. Zvjezdani lumeni (XLM)

Trenutna XLM cijena: 0,5030 USD

Tržišna kapitalizacija: 11 248 026 861 USD

Volumen (24 sata): 3.373.397.495 USD

Mreža Stellar jedna je od najpriznatijih kriptovaluta kada su u pitanju plaćanja. Zahvaljujući Rippleu, tvrtka se sada usko natječe sa svojom matičnom tvrtkom u pogledu namire doznaka. Mreža ima milijune računa koji koriste njenu jeftinu i brzu mrežu plaćanja za prijenos sredstava.

Osim plaćanja, Stellar postupno postaje središte stabilnih kovanica, koje njegovi klijenti koriste i kao most prilikom slanja transakcija putem mreže. Drugi najveći po veličini stabilcoin – USDC upravo je lansiran na mrežu prošlog tjedna. Kombinirajući plaćanja koja postaju sve popularnija i stabilne kovanice koje trgovci preferiraju radi manje volatilnosti, Stellarin matični token XLM vjerojatno će vidjeti puno svjetlije dane pred sobom.

2. Tron (TRX)

Trenutna TRX cijena: 0,05243 USD

Tržišna kapitalizacija: 3.744.403.112 USD

Volumen (24 sata): 3.733.881.305 USD

Tron je prilično kontroverzan projekt kriptovaluta koji je privukao brojne kritike dijelova kripto zajednice. Međutim, unatoč kritikama, čini se da je osnivač i izvršni direktor Justin Sun vrlo usredotočen na razvoj mreže kako bi se natjecao s vrhunskim projektima, poput Ethereuma, iz kojeg je izašao i s kojim dijeli mnoge zajedničke stvari..

Iako Ethereum još uvijek prednjači u pametnim ugovorima i dapps-ima, koje Tron također podržava, mreža Tron počinje dobivati ​​prednost nad Ethereumom, jer naknade za transakcije zbog problema s skaliranjem postaju briga za korisnike Ethereuma. Mreža je također počela podržavati DeFi tokene, poput Wrapped BTC i Wrapped ETH. Mnogi obožavatelji Ethereuma DeFi-ja su se s ovim razvojem preselili u manje pretrpan i jeftiniji Tron. Ako se ovaj trend nastavi, TRX-u definitivno predstoji obećavajuća budućnost.


3. Dogecoin (DOGE)

Trenutna cijena DOGE: 0,05826 USD

Tržišna kapitalizacija: 7.479.351.834 USD

Volumen (24 sata): 5.325.286.60 USD

Novčić za meme, zar ne? Da, Dogecoin je zabavna kriptovaluta koja je stvorena za one koji zapravo nisu u znanstvenom aspektu kriptografije kako bi im omogućila da se zabave dok istražuju prostor. Međutim, nedavni događaji sugeriraju da u ovom novčiću “Pas” može biti i više nego što se može vidjeti.

Nakon niza tweetova izvršnog direktora Tesle Elona Muska, Dogecoin je dramatično napumpao, čineći ga jednom od kriptovaluta s najboljom izvedbom do sada u ovoj godini. Čak su ga i programeri koji kriju kripto ostavili na miru neko vrijeme, ali nedavna pumpa zahtijevala je njihov povratak kako bi se nadogradila i osigurala da mreža može podnijeti ogroman promet generiran novim zanimanjem. U budućnosti je malo vjerojatno da će generirani interesi opadati, a Dogecoin će možda nastaviti uspon na kripto ljestvici.

4. Cardano (ADA)

Trenutna cijena ADA: 0,8488 USD

Tržišna kapitalizacija: 26.407.071.454 USD

Volumen (24 sata): 8.658.559.193 USD

Cardano je zasigurno jedna od najperspektivnijih kriptovaluta ispod 10 dolara. Izvršni direktor projekta, Charles Hoskinson, radi danonoćno kako bi vidio da ADA vidi usvajanje za različite slučajeve upotrebe, jer je to presudno za vrijednost kriptovalute.

Do sada je postigao značajan napredak u tome što su trgovci ADA prihvatili kao plaćanje. Tvrtka se također udružila s obrazovnim institucijama kako bi koristila svoju tehnologiju za provjeru certifikata i s vladama kako bi je koristila u upravljanju i drugim područjima. Iako je vrijednost trenutno još uvijek niska u novčanom smislu, to bi se moglo promijeniti u budućnosti, jer se usvajanje pretvara u vrijednost za kriptovalute.

5. EOS (EOS)

Trenutna EOS cijena: 4,85 USD

Tržišna kapitalizacija: 4.610.215.889 USD

Volumen (24 sata): 8.413.226.300 USD

EOS je bliski suparnik Ethereuma i Trona za dapps i pametne ugovore. Projekt planira razvojnim programerima olakšati izgradnju dapps-a na njegovoj mreži bez stresa. Njegov matični token, EOS, koristi se za interakciju s tim dapps uređajima i pametnim ugovorima.

Kako ovaj aspekt blockchain tehnologije nastavlja rasti u popularnosti, vrijednost tokena će se povećavati, što znači da bi budućnost mogla biti vrlo svijetla za njega.

6. Poligon (MATIC)

Trenutna cijena MATIC-a: 0,1097 USD

Tržišna kapitalizacija: 546.120.182 USD

Volumen (24 sata): 231.761.345 USD

Poligon je mreža Layer 2 koja se fokusira na pružanje rješenja za skaliranje. Mreža je nedavno preimenovana u Matic Network, upravo je integrirana s Ethereum blockchain-om kako bi pomogla donijeti rješenja za probleme skaliranja Ethereuma i smanjila transakcijske naknade. Budući da je ovo ozbiljan problem s kojim se Ethereum suočava, Polygon nudi ovo prijeko potrebno rješenje koristeći svoj token MATIC za mnoge procese. Sredstvo može potrajati nakon ETH-a i početi letjeti u budućnosti.

7. Osnovni znak pažnje (BAT)

Trenutna cijena BAT-a: 0,5509 USD

Tržišna kapitalizacija: 819.136.558 USD

Volumen (24 sata): 566.433.259 USD

BAT je kriptovaluta koja se koristi za davanje napojki kreatorima sadržaja i dionicima na društvenim mrežama kao što su Twitter i Reddit. Korisnici preglednika usmjerenog na privatnost – Brave također prima savjete o BAT-u. Kako sve više ljudi traži privatnost, vjerojatnije je da će koristiti ovaj preglednik i zaraditi BAT, što znači da će postati popularniji i na taj način povećati vrijednost. Zbog toga je jedna od najperspektivnijih kriptovaluta na koju treba pripaziti.

8. DigiByte (DGB)

Trenutna DGB cijena: 0,07014 USD

Tržišna kapitalizacija: 988.162.360 USD

Volumen (24 sata): 111.362.243 USD

Digibyte je blockchain mreža koja podržava stvaranje imovine. Ima jednu od tehnološki najprihvatljivijih mreža za koju tim tvrdi da je visoko podcijenjena. Kako potraga za zvučnom tehnologijom napreduje u svemiru, Digibyte će s vremenom najvjerojatnije postati vrijedniji.

9. mreškanje (XRP)

Trenutna XRP cijena: 0,5680 USD

Tržišna kapitalizacija: 25.954.788.664 USD

Volumen (24 sata): 11.898.169.275 USD

XRP je izvorni token koji koristi međunarodna platna kompanija Mreškanje. Token se koristi za osiguravanje likvidnosti za plaćanja na RippleNetu, mreži za plaćanja. XRP ne ide dobro otkad se srušio nakon bikovog tržišta 2017. godine. Situaciju su pogoršala pravna pitanja s kojima se tvrtka suočila od prosinca 2020. godine.

Međutim, XRP je pokazao snagu usprkos ovom izazovu. Imovina je porasla za 80% u 24 sata u vrijeme kada je Ripple odgovorio na optužbe protiv nje. Ljubitelji XRP-a rekli su da je ovo demonstracija neovisnosti tokena od Ripplea i činjenice da bi mogao dobro i bez tvrtke.

Kako plaćanje postaje vrlo tražena usluga (posebno jeftina i brza), Ripple će vjerojatno dobiti veću relevantnost, što znači da će XRP također dobiti više usvajanja, što ga čini jednom od najperspektivnijih kriptovaluta na tržištu. Čak i sada, žeton pokazuje veliku snagu, s cijenom većom od 0,5 USD.

10. REN (REN)

Trenutna REN cijena: 0,9369 USD

Tržišna kapitalizacija: 942.517.215 USD

Volumen (24 sata): 300.947.383 USD

Ren je mreža otvorenog protokola koja omogućuje interakciju blockchaina i osigurava likvidnost za razmjenu DeFi tokena. Ovom funkcijom mreža planira povećati pristup DeFi tokenima uklanjanjem prepreka za interoperabilnost između različitih blockchaina.

To će eliminirati potrebu za korištenjem omotane imovine kao što je WrappedBTC. REN, izvorni token, služi kao veza između operatora čvora koji čine Ren virtualni stroj (RenVm). S rastućim DeFi ekosustavom, važnost mreže mogla bi se povećati, jer sadrži kritičnu tehnologiju potrebnu za upravljanje rastućim DeFi ekosustavom.

Zaključak

Digitalne valute novo su sredstvo ulaganja koje vam može pomoći da brzo zaradite. Međutim, kriptovalute su također nestalan oblik ulaganja koji mogu dovesti do ukupnog gubitka sredstava. Važno je pripaziti na veličinu tržišta svake kripto imovine. Kriptokovanice spomenute u ovom dijelu vjerojatno će rasti i donijeti više nagrada u budućnosti.

Napomena: Ovaj je post izvorno objavljen 29. prosinca 2018., a u potpunosti je ažuriran radi cjelovitosti i istinitosti sadržaja 15. veljače 2021..

Istaknuta slika: fvptrade.medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map