ATROMG8 konačno objavljen na BIBOX-u – Nabavite svoje tokene odmah!

ATROMG8

BIBOX je jedna od najboljih svjetskih platformi za razmjenu kriptovaluta s dnevnim prometom koji premašuje granicu od milijardu dolara (USD). Pod upravom visokokvalificiranog tima ranih kriptosvojitelja, BIBOX je definitivno sila s kojom treba računati u industriji. 

Gotovo svi projekti Blockchain i Cryptocurrency imaju za cilj dosegnuti milijune ljudi u sekundi putem popisa na vodećim svjetskim kripto burzama kao što je BIBOX. ATROMG8 je jedan od onih inovativnih projekata koji je imao čast biti nedavno uvršten na BIBOX. Sav ovaj veliki uspjeh proizlazi iz nevjerojatnih tehnoloških inovacija koje su prikazali tvorci, programeri i dizajneri u kombinaciji s marljivim radom cijelog tima. Ali što je točno to? Što to radi? Zašto je takve svjetski poznate platforme za razmjenu navode? Hajde da vidimo!

O krajoliku

ATROMG8 iznosi 5,0. MixNet Superstruktura s Multi Blockchain platformom. Sa svojim vrlo naprednim ekosustavom, platforma ATROMG8 dizajnirana je tako da svojim korisnicima pruži najvišu razinu sigurnosti i privatnosti trenutno dostupnu na tržištu. Jedinstvenost ATROMG8 nadilazi njegovu sposobnost povezivanja s više blockchaina. Sve je u želji za kombiniranjem proizvoda različitih pružatelja usluga u industriji i stvaranjem sigurnog i brzog ekosustava u stvarnom vremenu. Ekosustav ATROMG8 je poput trgovačkog centra u kojem možete pronaći sve što vam treba. Sve u jednom Zahtjev pod jednim kišobranom.

Mogućnost stvaranja vlastitog ekosustava i povezivanja s našom platformom samo je jedna od mnogih dodanih vrijednosti ATROMG8. Povezivanjem s našom mrežom dobit ćete eksponencijalni rast vaših pruženih usluga i besplatnu reklamu za lansiranje vaših novih proizvoda. Dakle, generiranje win-win ishoda za sve sudionike. Od danas se nekoliko grupa i organizacija predvođenih nekim od najistaknutijih ličnosti u prostoru zajednice Blockchain dogovorilo da će svoje projekte rasporediti na ATROMG8. Posjetite ATROMG8.com 

Otklanjanje prijevara izuzetno je bitno u današnjem visoko digitaliziranom svijetu u kojem podaci vrijede više od nafte i zlata. Hakeri uvijek neumorno traže žlijeb u oklopu kako bi pristupili ključnim podacima i nepotrebno ih iskoristili. Svake godine milijuni dolara iznude se ili ukradu takvim operacijama krađe podataka. U mnogim slučajevima te operacije rezultiraju krađom identiteta, što je često gore od gubitka novca. Zbog toga je očajnička potreba za hakerskim okruženjem u kojem korisnici mogu bezbrižno razmjenjivati ​​podatke ne bojeći se da će njihove privatne podatke treće strane koristiti bez njihovog znanja i pristanka. Na temelju ovih temeljnih principa, ATROMG8 stvorio je visoko-sigurnosni glasnik koji povezuje ljude i stvara sigurno okruženje za tvrtke, vladine i obrazovne institucije da otvoreno komuniciraju i razmjenjuju osjetljive informacije bez straha da će ikad biti hakirani. 

Zaštita podataka

Što se tiče šifriranja podataka i sigurnosti od krađe podataka, naš ekosustav štiti sve strane uključene u bilo koju transakciju. Bez obzira koji dio usluge ili industrije uzima, tehnološke inovacije korištene u svrhe dizajna i razvoja i dalje nude visok stupanj sigurnosti. Kako bi osigurali kvalitetu, svjetski poznati stručnjaci okupili su se kao tim, kako bi razvili nešto tako briljantno i revolucionarno što će iznenaditi cijeli svijet. Po prvi put postoji messenger u kojem će se u bliskoj budućnosti dodati desetci drugih naprednih značajki. Dakle, korisnici mogu razmjenjivati ​​podatke, komunicirati, pa čak i kupovati ili prodavati usluge povezane s različitim industrijskim granama. Sve u jednoj platformi koju pokreće blockchain. 

Da bi dosegao olimpijsku razinu u današnjoj Blockchain sferi, ATROMG8 sudjeluje sa svojim Enterprise Accelerator programom, zajedno s našim 5.0. MixNet nadgradnja, u projektu Accubits Technologies Chainsat. Misija, nazvana Chainsat, trebala bi poslati u svemir 12 kilograma težak satelit niske orbite u težnji da stvori poslovnu knjigu blokova koji može omogućiti sigurnu transakcijsku mrežu za financijske i IoT sustave sutrašnjice. Tamo gdje se blockchain tehnologija u potpunosti vrti oko koncepta decentralizacije i transparentnih operacija, potencijal ove svestrane tehnologije nije u potpunosti ostvaren zbog neučinkovitih modela dijeljenja podataka prisutnih u trenutnoj kulturi. Ipak, Blockchain uspijeva samo na pojmu sigurnosti, što je upravo ono što će Chainsat postaviti, paralelno se pridržavajući konvencionalnih propisa o zaštiti podataka. 

Uhvatite se u ruke ATROMG8 tokena

ATROMG8-ovom 5.0 MixNet nadgradnjom podižemo stvari na potpuno novu razinu čineći korisničko iskustvo besprijekornim i bez napora. Naš je cilj uvijek bio podići ljudsku komunikaciju na višu razinu i postići revoluciju u digitalnom svijetu. Sada kada je ATROMG8 naveden na BIBOX, svatko može lako iskoristiti naše sjajne ponude na ATROM novčiću! Dakle, samo naprijed i registrirajte se danas da biste pristupili najboljim ponudama na ATROM kovanicama! 

Ticker:             AG8

Web stranica:         ATROMG8.com


Razmjena:      Bibox.com

Referenca:    https://coinmarketcap.com/exchanges/bibox/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map