Bitrefill

Uvod: Što je Bitrefill?

Bitrefill platforma je zasnovana na kriptovaluti koja omogućava korisnicima da nadopunjuju usluge temeljene na pretplatama poput mobilnih punjenja i dodaju sredstva na svoje novčanike na odabranim platformama. Web stranica svojim korisnicima pruža ogroman katalog darovnih kartica i bonova koje plaćaju kriptovalute poput Bitcoin. Primarni cilj platforme je učiniti proizvode i usluge kriptovaluta dostupnijima svima u svijetu.

Snimka zaslona bitrefill.com Početna stranica Bitrefill.com

Bitrefill koristi Lightning Network i Blockchain tehnologija pružiti svojim korisnicima sigurno iskustvo nudeći zamjenu za bankovne i mjenjačke račune. Gromobranska mreža osigurava trenutne transakcije i komercijalne Bitcoin usluge kako bi korisnici mogli lako kupovati sa svojim kripto.

Platforma nudi više od 750 darovnih kartica i mogućnosti punjenja, koje su podržane u preko 170 zemalja svijeta. Također pruža glatko korisničko sučelje i olakšava brze transakcije u popularnim kriptovalutama poput Bitcoina, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, i Crtica.

Za i protiv

Kao i druge platforme za kriptovalute, Bitrefill ima neke prednosti i neka područja za poboljšanje. Najznačajnije prednosti i nedostaci platforme navedeni su u nastavku:

Pros

 • Vrhunsko korisničko sučelje
 • Podržava više kripto valuta
 • Izvrsna korisnička usluga
 • Trenutna obrada narudžbe
 • Nema zahtjeva za provjeru KYC
 • Mobilna aplikacija kompatibilna s Androidom i IOS-om
 • Nema ograničenja u zemlji

Protiv

 • Fiatova valuta nije podržana
 • VISA / MasterCard nije podržana
 • Chat uživo nije dostupan na web mjestu
 • Relativno veće naknade

Pros

Protiv

 • Vrhunsko korisničko sučelje
 • Fiatova valuta nije podržana
 • Podržava više kripto valuta
 • VISA / MasterCard nije podržana
 • Izvrsna korisnička usluga
 • Chat uživo nije dostupan na web mjestu
 • Trenutna obrada narudžbe
 • Relativno veće naknade
 • Nema zahtjeva za provjeru KYC
 • Mobilna aplikacija kompatibilna s Androidom i IOS-om
 • Nema ograničenja u zemlji

Bitrefill Background

Bitrefill je 2014. godine suosnivač Sergej Kotliar, koji je trenutno izvršni direktor, zajedno s Michael Grunberger, tko je financijski direktor. Stina Liland trenutačni je operativni direktor, a njihov tim uglavnom čine iskusni stručnjaci za Bitcoin, poduzetnici, IT stručnjaci i odvjetnici. Sjedište tvrtke je u Stockholmu u Švedskoj. Prije toga dobio je sjeme u Silicijskoj dolini 2014. godine kako bi pomoglo u osnivanju tvrtke.

Prema njihovom izvršnom timu, glavni cilj pokretanja Bitrefilla je pružiti ljudima dostupne alate koji pomažu procesu korištenja kriptovaluta za razmjenu novca i kupovinu.

Platforma je uspjela ostvariti ovu misiju udruživanjem s preko 1.650 tvrtki širom svijeta. Štoviše, nova poduzeća kontinuirano se dodaju u kombinaciju kako bi pomogla proširiti svoju bazu kupaca.

Je li Bitrefill siguran?

Platforma je primijenila nekoliko sigurnosnih mjera kako bi zaštitila svoje kupce. Njihov je tim visoko vješt u kibernetičkoj i fizičkoj sigurnosti i osmislio je vrhunski program informacijske sigurnosti.

Platforma također provodi strogu kontrolu za identificiranje, provjeru autentičnosti i odobravanje pristupa sustavima i web lokacijama trećih strana. Sve informacije koje se prenose preko njihovih poslužitelja šifrirane su na odgovarajući način kako bi se osiguralo zaštita i privatnost. Štoviše, svi zaposlenici Bitrefilla imaju odgovarajuću obuku u vezi s ažuriranim sigurnosnim praksama. Tim se neprestano bavi uključivanjem novih tehnologija kako bi poboljšao svoj sigurnosni sustav.

Usluge

Bitrefill svojim korisnicima nudi nekoliko prikladnih alata

Bitrefill pruža svojim korisnicima neke prikladne alate koji im pomažu u obavljanju transakcija s njihovim digitalnim sredstvima. Platforma trenutno nudi tri ključne usluge za svoje korisnike, tj. Darovne kartice, pristup munjevitoj mreži i punjenje telefona.

Darovne kartice

Bitrefill svojim korisnicima pruža mogućnost kupnje poklon kartica kriptovaluta. Imaju bogatu kolekciju poklon kartica s više od 750 mogućnosti odabira. Podijeljeni su u kategorije poput igara na sreću, zabave i putovanja. Na primjer, za Amazon su dostupni bonovi kojima možete kupiti poklone za svoje najmilije.

Trezor naljepnica zaštitnog holograma Model T Bitrefill.com – Kupite širom svijeta

Platforma čini postupak vrlo jednostavnim i prikladnim. Prepoznaje mjesto korisnika i u skladu s tim daje preporuke. Nije potrebno da se korisnici registriraju za račun ili potvrde prije kupnje. Nadalje, za kupnju treba slijediti samo tri jednostavna koraka.

Postupak je brz, a korisnici će dobiti svoje poklon kartice za otprilike 2 minute. To je prikladan način za pretvaranje digitalnih valuta u oblik koji se više troši.

Punjenje telefona

Bitrefill svojim korisnicima također nudi uslugu nadopunjavanja njihovih pretplaćenih mobitela Bitcoinom i drugim kriptovalutama s bilo kojeg mjesta na svijetu. Može se koristiti za bilo koji broj i dostupan je u 160 zemalja. Platforma podržava preko 900 telefonskih operatera širom svijeta.

Bitrefill svojim korisnicima nudi uslugu nadoplate njihovih pretplaćenih mobitela

Postupak za nadopunu stanja na telefonu vrlo je jednostavan. Korisnici moraju jednostavno odabrati svoje telefonske operatore i unijeti iznos i telefonski broj koji žele napuniti. Na njihove adrese e-pošte nalazi se kôd za ponovno punjenje. Nakon skeniranja QR koda, njihovo plaćanje potvrđuje sustav. Zatim se odabrani iznos gotovo trenutačno doda na vaš telefon. Također možete nadopuniti saldo drugih ljudi dodavanjem njihovih telefonskih brojeva.

Lightning Network

Bitrefill je također predstavio jedinstveni mrežni kanal munje pod nazivom “Thor”. Omogućuje korisnicima otvaranje praznih privatnih kanala s Bitrefill-ovim čvorom. Daje im mogućnost primanja trenutnih plaćanja putem ovog kanala iz cijelog svijeta.

Bitrefill je također predstavio jedinstveni mrežni kanal munje

Thor omogućuje bilo kome da trenutno prima ili šalje kriptovalute na Lightning sa svojom aplikacijom i vezom. Ovu vezu možete podijeliti sa svima koji žele pristup kanalu. Lightning Network je inovativno rješenje za trgovce koji žele vršiti razmjene koristeći kriptovalute.

Podržani načini plaćanja i naknade

Platforma podržava samo plaćanja izvršena u kriptovalutama. Prihvaćaju se sljedeće kripto-datoteke:

Podržani načini plaćanja

Bitcoin

Bitrefill pruža korisnicima Bitcoin Lighting Network, koja je mreža bočnog lanca. Korisnici mogu brzo vršiti transakcije putem ovog lanca.

Ethereum

Riječ je o sljedećoj generaciji, poboljšane kriptovalute temeljene na blockchainu koja koristi decentralizirane načine plaćanja i koju podržava Bitrefill platforma.

Litecoin

Ovo je jeftinija i brža gromobranska mreža od Bitcoina, koju je moguće izravno zamijeniti pomoću vanjskog novčanika.

Dashcoin

To je anonimna i nova kriptovaluta koja olakšava brze transakcije.

Dogecoin

Ovo je najjeftinija kriptovaluta koja je dostupna na platformi zbog velike ponude.

Međutim, platforma svojim korisnicima ne pruža jasnu strukturu naknada. Njihova web stranica također ne sadrži ove podatke. Naknade koje platforma naplaćuje ugrađene su u transakciju. Te naknade također se razlikuju ovisno o proizvodu ili usluzi i načinu plaćanja koji se koristi.

Prema nekim korisnicima, naknada koja se naplaćuje za AT&T u SAD-u iznosio je oko 1%, a za MTN u Nigeriji 4,5%. Naknada u prosjeku varira od 2 do 3%, ovisno o proizvodu i iznosu izvršene transakcije.

Podržane zemlje

Bitrefill podržava sve zemlje. Njihova web stranica nudi višejezičnu podršku za svoje korisnike iz cijelog svijeta.

Zemlje i jezici

Podržani jezici uključuju engleski, španjolski, ruski, francuski, njemački, vijetnamski, talijanski, portugalski, kineski i korejski.

Kupnja ograničenja

Bitrefill nameće određena ograničenja za kupnje, ovisno o proizvodu i usluzi. Postoje dnevna ograničenja za kupnju poklon kartica, ovisno o vrsti proizvoda. Ta se ograničenja ponekad mogu povećati ako korisnici potvrde svoje račune. Na primjer, poklon-bon za Amazon.com ima maksimalno ograničenje od 2.000 USD po transakciji. Minimalna cijena darovne kartice je oko 10 USD.

Snimka zaslona bitrefill.com Bitrefill.com – kupujte od Amazona

Dnevna ograničenja za nadopunu telefona iznose oko 100 USD ili ekvivalentno za jedan telefonski broj. Ako se ovo ograničenje prijeđe, to može dovesti do pogreške u transakciji. U ovom slučaju, Bitrefill tvrdi da će vratiti dodatni iznos korisniku prema njihovoj politici povrata. Štoviše, Thor Lightning Network Channel ima minimalno i maksimalno ograničenje od 50 USD i 1500 USD.

Korisničko sučelje

Bitrefill pruža čisto i dobro razvijeno korisničko sučelje putem svoje web stranice i mobilne aplikacije.

Radna površina

Njihova web stranica je jednostavna za navigaciju, a postupak kupnje darovnih kartica i punjenja telefonskog kredita čini vrlo jednostavnim. Štoviše, web stranica odmah prepoznaje lokaciju korisnika i čini povezane ponude darovnih kartica vidljivima.

App

Telefonska aplikacija pokrenuta je 10. travnja 2018., A podržava je Android i iOS. Trenutno ima više od 10.000 preuzimanja i ocjenu od 4,1 zvjezdice od svojih korisnika. Od tada se aplikacija ažurirala nekoliko puta kako bi se uklonile sve pogreške u radu. Korisnicima ne samo da omogućuje kupnju putem Bitcoina bez ulaganja novca na račun, već također može držati korisničku ravnotežu i služiti kao novčanik.

Aplikacija Bitrefill na Google Playu

Koliko brzo Bitrefill šalje vaše novčiće?

Bitrefill tvrdi da vrši trenutne transakcije putem svoje munjevite mrežne tehnologije. U slučaju dopuna, uplata se šalje čim sustav potvrdi plaćanje transakcije. Nakon što je iznos poslan, korisnici dobivaju e-poštu s potvrdom svoje transakcije. Međutim, u nekim se slučajevima mogu suočiti s kašnjenjem do 24 sata. To se događa zbog velikog opterećenja na Bitcoin mreži.

Platforma navodi cijene u Bitcoinima, što je prilično nestabilno. Stoga, kada korisnici izvrše narudžbu, iznos naveden u BTC primjenjiv je samo za sljedećih 15 minuta. Nakon toga bi se promijenio tečaj Bitcoina i prikazala bi se nova cijena. Narudžbe obično isteknu u 15-minutnom prozoru, a korisnici moraju osvježiti stranicu i dobiti novu na mjestu.

Korisnička podrška

Bitrefill ima solidnu uslugu korisničke podrške za svoje korisnike. Njihova je web stranica jednostavna i ne zahtijeva puno pomoći ili objašnjenja. Oni također imaju namjenski Pitanja stranicu kako biste odgovorili na osnovna pitanja u vezi s platformom. Njihov primarni izvor kontakta je putem njihove e-pošte.

Korisnici mogu poslati svoje upite na [email protected], i odgovor će dobiti od tima u roku od 24 sata. Njihova web stranica također ima Kontaktirajte nas stranicu na kojoj korisnici mogu izravno poslati svoje upite. Platforma nema sustav podrške za chat uživo i ne mogu se postavljati telefonski upiti. Oni također održavaju a blog da informiraju svoje korisnike o proizvodima i novim uslugama.

Snimka zaslona bitrefill.com Odjeljak za kontakt Bitrefill.com

Tvrtka je aktivno prisutna na društvenim mrežama poput Cvrkut, Facebook, i Telegram.

Podređenje Bitrefill puno je problema s kupcima i upita za pomoć u vezi s greškama i padovima tijekom transakcija. Međutim, tim korisničke podrške uglavnom ne odgovara na ove upite. Njihovim Telegramom također upravlja bot.

Javno mišljenje

Prema mnogim recenzijama na mreži, Bitrefill je pouzdani pružatelj kripto usluga koji osigurava pouzdane transakcije. Brzina i upotrebljivost platforme vrlo su cijenjeni u kripto zajednici. Njihova telefonska aplikacija također održava ocjenu s 4,1 zvjezdice na temelju recenzija korisnika. Međutim, primljeno je mnogo negativnih povratnih informacija o njihovom podreditu.

Odjeljak za javno mnijenje

Mnogi korisnici nisu mogli dobiti jasnu podršku svog tima u vezi s njihovim problemima. Bilo je mnogo slučajeva padova transakcija i padova sustava koje treba ozbiljno riješiti. Od pokretanja platforme nije bilo izvještaja o prevarama ili hakiranju.

Privatnost

Sjedište je u Europi, a podliježe Europski opći propisi o zaštiti podataka (GDPR), koji osiguravaju poštivanje privatnosti svojih korisnika. Bitrefill od kupaca nema bilo kakvih zahtjeva za KYC ili AML za upotrebu platforme.

Snimka zaslona bitrefill.com Stranica privatnosti Bitrefill.com

Međutim, kupci još uvijek imaju mogućnost registrirati se za račun i pružiti neke osobne podatke. Može sadržavati njihovo ime, kontaktne podatke, profesionalne podatke i tehničke podatke poput njihovih IP adresa. Tvrtka osigurava povjerljivost svih osobnih podataka koji se dijele.

Bitrefill Vodič

Postupak stvaranja računa na Bitrefillu vrlo je jednostavan. Treba slijediti sljedeće korake:

 1. Prijavite se na web mjesto Bitrefill i kliknite “Prijavi se”.
 2. Unesite važeću e-mail adresu.
 3. Odaberite jaku lozinku za svoj račun.
 4. Provjerite CAPTCHA.
 5. Kliknite gumb Stvori račun.

Snimka zaslona bitrefill.com Stranica za prijavu Bitrefill.com

Tada ćete na navedeni ID e-pošte dobiti e-poruku s potvrdom. Kliknite vezu u e-poruci da biste potvrdili račun. Sada možete lako pristupiti platformi i koristiti se njezinim značajkama bez ikakvih ograničenja. Nije uključen dugotrajan postupak provjere KYC-a. Korisnici ne moraju svoj novac slati na platformu, već ga mogu držati u novčaniku prema svojoj želji.

Zaključak

Bitrefill je legitimna platforma koja je dobila snažnu podršku istaknutih kripto entuzijasta u zajednici. Usluge platforme glatke su i jednostavne za upotrebu, što rezultira zadovoljavajućim korisničkim iskustvom. Proces trošenja kripto na darovne kartice i telefonske kredite napravljen je brzo i jednostavno.

Platforma nudi mali izbor kriptovaluta, ali ogroman izbor poklon kartica. Također ima prikladnu strukturu naknada, koja se kreće između 2 i 3%, što je još jedno pero na kapici. Njegove inovativne značajke, poput munjevitog mrežnog kanala, zasigurno će stvoriti interes među trgovcima širom svijeta koji žele iskoristiti kripto tržište.

Međutim, Bitrefill ima neka područja za poboljšanje. Njegove usluge korisničke podrške trebaju se poboljšati i odgovoriti na pritužbe kupaca. Platforma također mora uključivati ​​više načina plaćanja i uvesti opciju fiat valute kako bi se olakšalo ljudima koji nemaju kripto. Sve u svemu, platforma je inovativan način da kriptovalutu potrošite na razne svakodnevne proizvode iz cijelog svijeta.

Ocjena

Konačna presuda

Naša ocjena

8.5

Posjetite web mjesto

Pitanja

Što je Bitrefill?

Bitrefill je on-line davatelj darovnih kartica, pretplaćenih mobilnih stranica i usluga Lightning umrežavanja pomoću Bitcoina i drugih kriptovaluta širom svijeta.

Koliko zemalja Bitrefill podržava?

Prema njihovoj web stranici, Bitrefill podržava 170+ zemalja širom svijeta.

Nameće li Bitrefill neka ograničenja za kupnje?

Da, ima. Postoje dnevna ograničenja za kupnju poklon kartica, ovisno o vrsti proizvoda.

Mogu li platiti USD na Bitrefill.com?

Ne, ne možete. Bitrefill.com podržava samo plaćanja izvršena u kriptovalutama.

Kako mogu kupiti bitcoin?

Možeš kupujte Bitcoin debitnom ili kreditnom karticom. Prvo, morate imati bitcoin novčanik, tada možete platiti tradicionalnim metodama, poput kreditne kartice, bankovnog prijenosa (ACH) ili debitne kartice za kupnju bitcoina na razmjeni bitcoina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map