Datum prodaje globcoin tokena

globcoin

Uvod u Globcoin

Globcoin platforma je zasnovana na Ethereum blockchainu koja će kupcima pružiti sredstva za stvaranje valutnih košarica koje će odgovarati njihovim investicijskim potrebama. Donedavno ovaj način upravljanja valutama nije bio dostupan široj javnosti, a bio je rezerviran za nekolicinu elitnih klijenata zbog visokih naknada i općenite prirode deviznog tržišta. Cilj Globcoin-a je učiniti ovu uslugu dostupnom svim pojedincima bez obzira na njihov zemljopisni i financijski položaj.

Košarice s valutama pružit će odgovarajuće rješenje za širok spektar potreba. Te se košarice sastoje od valuta 15 najvećih ekonomija i zlata. Na taj će način platforma stvoriti sigurnu, stabilnu i likvidnu digitalnu valutu. Sama košarica bila je dostupna najmanje 5 godina, dostupna obiteljskim uredima i institucionalnim investitorima. Tim Globcoin također ima Uspostavljeno 5 godina posao s tisućama kupaca.

Decentralizirana priroda platforme omogućit će pristup svim sudionicima na tržištu. Da bi ovo rješenje bilo dostupno, Globcoin koristi sljedeću strukturu grupe:

Platforma koristi Ethereumovu blockchain tehnologiju i sljedeću strukturu grupe:

 • Rješenja za rezervne valute (RCS SA) osnovana od 2012. godine u Zugu u Švicarskoj, a imaju za cilj izradu i poboljšanje upravljanih valutnih proizvoda poput Globalne rezervne valute. RCS posjeduje neke dijelove IP-a koji se odnose na upravljanje multivalutnim indeksima.
 • OptimInvest – valutni je upravitelj i regulirani član OARG-a (Organisme d’Autorégulation des Gérants de patrimoine). Zadatak je pružanja savjetodavnih mandata velikim klijentima.
 • GLOBCOIN Ltd., stvorena 2016. godine, – ova tvrtka trži jednu od prvih multivalutnih e-novčanika povezanih s multivalutnom Platinum Mastercard koja svom vlasniku omogućava pristup međubankarskim deviznim tečajevima i besplatnim trenutnim peer-to-peer transakcijama u većini svjetskih dostupnih valuta. Sa sjedištem u Londonu, njegovi klijenti su poslovni i fizički putnici i emigranti iz 32 zemlje.

Globcoin planira postići svoj cilj primjenom rješenja RCS-a Dual Token, čime je dva Žetoni etera:

 • GCP: uslužni žeton koji ima zadatak izdavanja i pristupa različitim košaricama valuta, uključujući, ali ne ograničavajući se na Svjetsku rezervu valute.
 • GLX: ovaj token djeluje kao skladište vrijednosti, povezan je s 15 najvažnijih valuta plus zlatom. Podržana je 100% u omjeru 1 prema 1.

Tim

U sjedištu Globcoina u Londonu i Ženevi postoje skupine profesionalnih i iskusnih pojedinaca koji su posvećeni poboljšanju i stavljanju ove valute na raspolaganje svim potrošačima.

Helie d’Hautefort, suosnivačica tvrtke, ima impresivan životopis. Od postavljanja prvog europskog menadžera prekrivanja valuta, upravljanja zaštitom od valuta Peugeot Grupe do upravljanja portfeljem valutnih opcija u raznim bankama.

Bertrand Weisgerber, suosnivač i tvorac TLS Contact-a, svjetski vođa zahtjeva za vize, sa centrima u preko 62 zemlje (15 u Kini), sudjelovao je u nekim velikim pothvatima (SESA-Cap Gemini, Axime-ATOS) i pokrenuo vlastitu investicijsku tvrtku koja je primjenjivala nove tehnologije u tradicionalnim financijskim sektorima.

Pojedinosti o prodaji žetona

Prodaja žetona ima ulogu donošenja dodatnih sredstava za poboljšanje stvarne platforme prodajom GCP tokena. Sredstva koja će proizaći iz ove kampanje koristit će se za razvoj različitih sektora globcoin okruženja, kao što su marketing i PR, lansiranje proizvoda, kupnja kupaca i programi partnerstva.

Prodaja žetona započinje u siječnju (prije ICO-a sa 70% bonusa od 8. do 12., ICO od 13. do 31.).

GLX neće biti dostupan za prodaju na ovoj žetonskoj prodaji.


 • Naziv tokena – GCP;
 • GCP stvoren po 1 eteru – 100;
 • Minimalni eter koji treba prikupiti (sudionici mogu zahtijevati povrat novca ako se ovaj kat ne dosegne) – 5.000;
 • Maksimalni eter (prodaja tokena završava ako se dostigne ovaj limit) – 150.000;
 • Maksimalni eter (pretprodaja završava ako se dosegne ovaj limit) – 30.000;
 • Maksimalan broj tokena generiranih za sudionike crowdsale-a – 15 850 000 do 37,8%;
 • Maksimalan broj tokena generiranih za sudionike u pretprodaji – 5 100 000 do 12,2%;
 • Maksimalan broj tokena generiranih za budući poslovni razvoj i širenje tržišta – 12 570 000 do 30%;
 • Maksimalan broj tokena generiranih u timu, savjetnicima i ranim navijačima – 8 380 000 do 20%
 • Maksimalni broj generiranih GCP-a – 41 900 000 do 100%

Globcoin ima ambiciozan projekt koji će sigurno revolucionirati način upravljanja našim valutama. Globcoin će biti na sljedećim događanjima: London Blockchain Week od 18. do 19. siječnja; 6. sjevernoamerička Bitcoin konferencija 18.-19. Siječnja u Miamiju; Crypto Finance konferencija 17. – 19. siječnja u St. Moritzu, Švicarska; Summit DC Blockchaina, 6-8. Ožujka u Washingtonu.

Kontakti:

Web stranica: https://globcoin.io/

Telegram: https://t.me/globcoin

Cvrkut:  https://twitter.com/Globcoin_io

Facebook:  https://www.facebook.com/globcoin.io/ 

Bijeli papir:  https://globcoin.io/assets/whitepaper.pdf

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map