ČistiVPN

Kao što većina korisnika već zna, postoji nekoliko komercijalnih VPN-ovi na raspolaganju za pomoć u zaštiti vaše privatnosti. Čisti VPN često se pojavio kao važan kandidat za titulu najbolje cijene i kvalitete.

Međutim, recenzije o tvrtki bile su mješovite, a mnogi recenzenti nude pohvalu, dok korisničke recenzije ponekad tvrde suprotno. Ovdje ćemo pokušati razotkriti misterij koji stoji iza Pure VPN-a.

Jesu li toliko dobri kao što recenzenti tvrde da jesu? Ili su korisnici koji kritiziraju uslugu oni koji imaju bolji pogled na ovog davatelja usluga?

Brza raščlamba čistog VPN-a

IME: Čisti VPN

MJESTO: Sjedište u Hong Kongu

PRIJAVA: Zapisivanje sesija, ali nema detaljnog zapisivanja

NAJBOLJA CIJENA: 7-dnevno probno razdoblje za 0,99 USD i 69,82 USD za godinu (5,82 USD mjesečno)

PODRŠKA: Chat uživo

POVRATI: 31-dnevna politika povrata

WEB STRANICA: https://www.purevpn.com/

Pregled čistog VPN-a

Klijent čistog VPN-a podržava puno standardnih protokola za povezivanje. 256-bitna AES enkripcija također je lijep dodir.

Ova dva faktora u kombinaciji čine relativno sigurnu vezu za povremene korisnike. Čisti VPN udovoljava širokom rasponu namjena. Aplikacija se lako konfigurira za najčešće aplikacije, poput streaminga i bujice.

Značajka streaminga je uvjerljiva, što vam omogućuje da deblokirate geo-zaključavanje u Netflixu i Disneyu +. Ne samo da dobivate stabilnu vezu, već će vam opcija streaminga omogućiti streaming bez međuspremnika.

Čisti VPN također dolazi s jednostavnom instalacijom za nekoliko najčešćih platformi. Korisnici koji na svojim usmjerivačima žele softver VPN možda će trebati izvršiti ručnu instalaciju.

Međutim, iako Pure VPN puno toga radi, još uvijek postoje prilično značajni problemi. Iako ste zaštićeni tijekom bujice, brzina preuzimanja pogodi.

Uz to, kao organizacija koja se temelji na privatnosti, pravila zapisivanja Pure VPN-a vrlo su nejasna. Tijekom korištenja aplikacije Windows, činilo se da tvrtka daje prednost jednostavnosti upotrebe nad privatnošću. Ova postavka rezultirala je sumnjivim ponašanjem u aplikaciji kada nije uspjela riješiti OpenVPN poslužitelj.

Zadana je upotreba drugih protokola, bez obavještavanja korisnika o promjeni. Podrška je dostupna putem chata uživo, ali nije uvijek korisna. Međutim, usprkos tim problemima, čisti VPN nije loš.

Nudi pristupačnu zaštitu privatnosti, iako s pregršt stvari koje bi se mogle poboljšati.

Brza VPN usporedba

USPOREDBA

PureVPN logotip

Čisti VPN

 • Izvrsna cijena
 • Pristojni poslužitelji
 • Nije najprivatniji

KUPI SADA NordVPN logotip

Nord VPN

 • Najbrži VPN
 • Puno poslužitelja
 • U prošlosti je procurilo jedno DNS

KUPI SADA PROČITAJTE RECENZIJU ExpressVPN logotip

Express VPN

 • Većina privatnih VPN-a
 • Brzo plamti
 • Većina poslužitelja i zemalja svih VPN-ova

KUPI SADA PROČITAJTE RECENZIJU Logotip Surfshark

Surfshark VPN

 • Velike brzine
 • Izvrsna sigurnosna evidencija
 • Novi VPN

KUPI SADA PROČITAJTE RECENZIJU

Analiza cijena

Kada govorimo o pristupačnosti, Pure VPN nudi svoju uslugu po razumnih 10,95 USD mjesečno. Međutim, nedavno je tvrtka počela nuditi 7-dnevno probno razdoblje koje korisnike košta samo 0,99 USD, a tada će vam biti naplaćeno punih 69,84 USD (što je jednako 5,82 USD mjesečno).

Ako se odlučite za njihov šestomjesečni plan, možete dobiti pola godine VPN usluge za nešto manje od 50 USD. Možda nije najjeftiniji VPN dostupan, ali nudi izvanrednu vrijednost za novac kada uključite probnu ponudu. Standardna cijena usluge bez probnog postupka može biti ipak skupa.

Feature Rich

Značajke koje Pure VPN nudi slične su mnogim drugim VPN uslugama. Međutim, postoje neke značajne razlike. Dok se drugi VPN pružatelji bore nadvladati Netflixovo blokiranje regije, Pure VPN to čini brzo.

Uz to, Pure VPN je pro-torrenting. Ovaj stav znači da tvrtka prihvaća da biste mogli koristiti njihovu uslugu za obavljanje peer-to-peer prijenosa datoteka – na što se drugi VPN-ovi mrze. Čiste VPN-ove aplikacije čak imaju i ad-blocker kao dodatnu vrijednost.

Čisti VPN također uspijeva izvršiti primarnu funkciju VPN-a nudeći klijentima anonimno pregledavanje. Njihova zaštita od propuštanja DNS-a osigurava da IP podaci korisnika ostanu prikriveni i protežu se čak i na IPv6 adrese.

Ispitivanje brzine

Da bismo utvrdili koliko je Pure VPN dobar s brzinom prenošenja veze, odlučili smo napraviti nekoliko testova referentne vrijednosti. Za pokušaj ovih testova koristimo postavku privatnog pregledavanja na Pure VPN-u. Nismo izmijenili nijednu postavku, tako da testovi ukazuju na zadane vrijednosti.

Naša je metodologija pokušala izvesti eksperimente koristeći isti brzinas poslužitelj kao kontrolu. Također, da bismo uspostavili kontrolu, izvršili smo prvo testiranje na poslužitelju izvan VPN-a. Rezultati otvorenog testa su sljedeći:

Testiranje brzine izvan VPN-a

Odatle smo se odlučili povezati s istim poslužiteljem, koristeći nam najbliži VPN poslužitelj. Ovo su rezultati koje smo dobili:

Testiranje brzine pomoću najbližeg VPN poslužitelja

Ping od 112ms nije loš za lokalni poslužitelj, iako bi mogao biti bolji. Brzine preuzimanja radile su na razumnih 24,86 Mbps, iako se ova vrijednost čini puno nižom od otvorene, ne-VPN zaštićene veze.

Brzine prijenosa registrirane na 16,50 Mbps, što je bilo prihvatljivo i u skladu s nezaštićenom vezom. Sve u svemu, nije loša izvedba za lokalni poslužitelj.

Zatim smo odlučili malo gurnuti omotnicu i izvršiti test brzine s najudaljenijim mogućim poslužiteljem od našeg mjesta.

Izračunali smo da će nas to dovesti negdje u Aziju i odlučili smo se testirati indijski poslužitelj koji nudi Pure VPN. Za test smo koristili isti ping poslužitelj kao i prethodni testovi radi lakšeg uspoređivanja.

Testiranje brzine s najudaljenijim mogućim poslužiteljem

Odmah nakon palice, ping se čini užasnim na 350ms, više nego dvostruko u odnosu na prethodni test. Brzine preuzimanja također su pretrpjele, smanjujući se na 8,78 Mbps.

U iznenađujućem raspletu događaja, brzina prijenosa uopće nije patila, iako je to možda samo zbog ograničenja prijenosa prijenosa veze na kojoj smo je testirali.

Testiranje brzine Čisti VPN otkrio je nekoliko važnih detalja za korisnike koji žele povećati brzinu. Prvo, ako ručno odabirete poslužitelj, trebali biste se usredotočiti na poslužitelje koji su zemljopisno blizu vašeg mjesta.

Kao što vidimo iz rezultata, brzine pinga i preuzimanja drastično se povećavaju, što ste bliže kući.

Osim toga, drugi su korisnici spomenuli da biste se trebali pridržavati zadanih postavki šifriranja kako biste održali brzu vezu.

Praktične primjene pri korištenju čistog VPN-a

U želji da bude jednostavniji za upotrebu, Pure VPN nudi unaprijed postavljene postavke za svoje usluge povezivanja.

Korisnici mogu odabrati anonimne mogućnosti pregledavanja, streaminga ili peer-to-peer veza, svaki sa svojim željenim poslužiteljima i postavkama. Koliko su ove postavke učinkovite u pružanju pozitivnog korisničkog iskustva?

Strujanje

Čisti VPN jedan je od rijetkih VPN-ova koji dobro surađuje s Netflixom, nudeći raznolike kataloge iz cijelog svijeta. Tijekom testiranja platformi za streaming primijetili smo da nije bilo zaostajanja ili međuspremnika videozapisa.

Streaming je bio stalno visoke kvalitete. Međutim, iako možete strujati Disney + i Netflix bez brige o sadržaju zaključanom u regiji, to ne možete učiniti s Amazon Prime Video.

Bujanje

Čisti VPN ističe se kao zagovornik peer-to-peer dijeljenja i nudi specifičnu unaprijed postavljenu torentnu verziju za korisnike za preuzimanje datoteka daleko od znatiželjnih očiju njihovih ISP-a..

Korisničke veze su sigurne, a zaštita od propuštanja DNS-a Pure VPN-a osigurava da ostanu takve. Postoji loša strana u tome što će brzine patiti.

Prolazak kroz sekundarni poslužitelj utječe na brzinu preuzimanja, ali mala je cijena koju treba platiti za poboljšanje sigurnosti.

Igre

Lokalni poslužitelji širom svijeta mogu vam pomoći smanjiti vrijeme pinga i omogućiti vam da testirate svoje vještine na potpuno novim poslužiteljima. Nije bilo problema s povezivanjem s različitim poslužiteljima na League of Legends.

Ping je bio nešto veći, ali ne primjetno. Otvorene veze očito su bile brže, ali latencija nije dovela do zaostajanja ili gumenih traka.

Otključavanje regije

Jedna od najčešćih upotreba VPN-a u današnje vrijeme je omogućavanje pristupa regionalno zaključanom sadržaju u određenim dijelovima svijeta.

Zahvaljujući poslužiteljima koji postoje u preko 140 zemalja širom svijeta, Pure VPN idealna je opcija za zaobilaženje zemljopisnih ograničenja.

Testirali smo Pure VPN na Netflixu, Disneyu +, Amazon Prime Video i nekoliko drugih streaming usluga kao što su Hulu i BBC iPlayer.

Netflixov logotip

Španjolski Netflix je dobro funkcionirao

Streaming u Japanu

Kao i Japan

Nažalost, čak i dok smo koristili američki poslužitelj, blokirali smo Amazon Prime Video sadržaj. BBC iPlayer također je imao nekih problema u rješavanju. S ostalima smo brzo mogli pronaći i povezati se s poslužiteljima što nam omogućuje strujanje sadržaja kao da smo povezani lokalno.

BBC iPlayer natpis

iPlayer je poprsje

Sigurnost i prijava

Kada je Pure VPN prvi put započeo s radom, istaknuli su svoju politiku “bez prijave”. Međutim, u slučaju iz 2017. godine tvrtka je predala zapisnike policiji kao dokaz u slučaju cyberstalkinga.

Od tada su se promijenile njihove politike u vezi s bilježenjem podataka o klijentima. Prema svojoj zasluzi, ažurirali su svoja pravila o privatnosti.

Činjenica da su objavili zapisnike utječe na vjeru klijenta u pružatelja usluga.

Unutar objašnjenja politike privatnosti tvrtke nalazimo značajnu iznimku. Čisti VPN izjavio je da vode zapisnike sesija koji uključuju:

 • Datum veze s njihovim poslužiteljima
 • Od kojeg ste se ISP-a povezali
 • Kojem ste od njihovih poslužitelja pristupili

Iako su ovi podaci relativno bezopasni, možda je i više nego što je ugodno za neke korisnike. Čisti VPN tvrdi da ne prikuplja podatke o pregledavanju od svojih korisnika, a do sada se nisu pojavili dokazi koji bi tu izjavu doveli u pitanje.

VPN davatelji oslanjaju se na povjerenje, a činjenica da Pure VPN nije obavijestio korisnike o njihovoj prijavi prije nego što ih je slučaj cyberstalkinga natjerao na to loše se odražava na njihovu pouzdanost.

Činjenica da tvrtka ne evidentira podatke znači da ne postoji zahtjev za brisanje podataka koje prikupi od vas tijekom vaše sesije.

Na vašem lokalnom računalu nije jasno vrši li Pure VPN brisanje podataka kada zatvorite aplikaciju. Sljedeći kritični čimbenik kojeg bi korisnici trebali biti svjesni je uporaba virtualnih poslužitelja.

Čisti VPN ne skriva da koriste virtualne poslužitelje. Oni čak označavaju virtualne poslužitelje legendom “VS” u odabiru poslužitelja kako bi ih odvojili od fizičkih poslužitelja (PS).

Budući da je ogroman broj lokacija za povezivanje značajno prodajno mjesto za Pure VPN, nije iznenađujuće što bi oni posvetili virtualne poslužitelje za povećanje broja.

Nekoliko korisnika moglo bi voljeti imati pristup statičkoj ili namjenskoj IP adresi. Čisti VPN nudi uslugu, ali uz pretplatu dolazi uz dodatni trošak.

Srećom, namjenski IP vratit će vam samo dodatnih 0,99 USD.

Ispitivanje politike privatnosti

Otkako je nalet Pure VPN-a na provođenje zakona izložio njihovu politiku evidentiranja podataka, tvrtka je morala napraviti velike korake kako bi povratila povjerenje klijenata. Jedan od tih koraka bila je neovisna revizija njihovih sustava.

U kolovozu 2019. Altius IT (neovisni revizor iz Kalifornije) certificirao je Pure VPN nakon detaljne sigurnosne revizije. U idealnom slučaju, tvrtka bi trebala nastaviti obavljati redovite inspekcije. Hoće li se to nastaviti, tek ćemo vidjeti.

Čisti VPN ima neke aspekte koji idu na ruku u pogledu povjerenja potrošača. Njihovo mjesto u Hong Kongu vidi ih u relativno slobodnom društvu. Unatoč tome što je došla pod kinesku vlast, grad-država uglavnom se samoupravlja i u velikoj mjeri poštuje osobne slobode.

Vlasnici i operateri Pure VPN-a tvrtka je poznata kao GZ sustavi. Iako je njihova matična tvrtka uglavnom poznata po izradi sportskih aplikacija za Android, Pure VPN korak je u drugom smjeru. I dalje su posvećeni pružanju najbolje usluge koju mogu korisnicima Pure VPN-a.

Slučaj zbog kojeg je politika evidentiranja Pure VPN-a postala izložena javnosti usredotočena na muškarca iz Massachusettsa optuženog za cyberstalking.

Američki savezni istražni ured subponirao je Pure VPN za informacije povezane sa slučajem kada je muškarac uznemiravao ženu na mreži.

Predajući podatke smještene u njihovim pristupnim zapisnicima, tvrtka je pomogla FBI-u da zaključi njihov slučaj. PC Mag je nakon toga primijetio da Pure VPN nije djelovao izvan granica njihovih pravila o privatnosti.

Nažalost, korisnicima je poljuljano povjerenje u tvrtku. Čisti VPN nikada prije nije spomenuo da je vodio zapisnike sesija, skrivajući činjenicu u svojim detaljnim pravilima o privatnosti.

Zanimljive značajke čistog VPN-a

Čisti VPN ima više od dvije tisuće (2000) poslužitelja, virtualnih i fizičkih, koji obuhvaćaju stotinu četrdeset (140) zemalja. Mreži ove veličine teško je uskladiti se.

Korisnici Pure VPN-a imaju izbor poslužitelja na različitim geografskim lokacijama. Pored ovog masivnog izbora poslužitelja, postoji još nekoliko opcija koje Pure VPN nudi, uključujući:

 • Konfiguracija dvostrukog VPN-a, iako je za postavljanje možda potrebno kontaktiranje korisničke podrške
 • Proširenja za većinu modernih preglednika kao što su Chrome i Firefox
 • Split tuneliranje
 • Ubojiti prekidač
 • DNS test curenja
 • Adblocker

DNS zaštita od curenja koju nudi Pure VPN proširuje se i na IPv6 adrese. Nažalost, ovaj određeni VPN davatelj usluge ne nudi pristup Tor mreži.

Pozitivna je strana što Pure VPN dolazi s instalaterima za većinu konvencionalnih operativnih sustava. Korisnici sustava Windows, Linux, Mac, iOS i Android mogu bez puno brige instalirati aplikaciju Pure VPN.

Za ostale sustave instalacija nije nemoguća. Potrebno je samo malo više truda. Na usmjerivačima se također može instalirati Pure VPN, ali zasad samo DD-WRT usmjerivači imaju mogućnost jednostavne instalacije.

Interakcija kupca

Kao i kod svake druge tvrtke, korisnička podrška ima značajan utjecaj na to ima li proizvoda smisla za naručivanje. Za razliku od ostalih VPN davatelja usluga, imate istu razinu podrške za chat uživo, bez obzira na razinu pretplate. Isplati li se podrška, potpuno je druga stvar. U nekim se izvješćima navodi da osoblje podrške za Pure VPN ne čini se baš upućenim u softver.

Često vas tim jednostavno usmjeri na jedan od svojih članaka iz baze znanja, čak i ako taj članak ne rješava vaš određeni problem. Općenito, vremena odziva variraju. Neki su klijenti uspjeli dobiti brzu i učinkovitu podršku predstavnika tvrtke.

Međutim, puno se korisnika požalilo da pomoćno osoblje sporo reagira na ulaznice. Općenito, korisnici interneta bili su nezadovoljni podrškom za chat putem Pure VPN-a uživo.

Ne pomaže što je jedini način da se prijavite za pregled prolazak kroz njihov sustav za chat uživo. Iako Pure VPN primjećuje da im nije potrebno objašnjenje prije otkazivanja pretplate, korisnička služba i dalje vas pita s razlogom.

Čini se da tvrtka namjerava osigurati da klijenti ostanu uz uslugu. Ova poteškoća zauzvrat čini oporavak vašeg novca povratom posla.

Cijena i mogućnosti plaćanja

Unatoč tim manjim štucanjima, Pure VPN nudi veliku vrijednost za novac. Njihova 6-mjesečna cijena ispod 50 USD impresivna je za pretplatničku uslugu. Ažurirani trošak od 5,82 dolara nakon početnog 7-dnevnog probnog postupka od 0,99 dolara također je izvanredan.

Standardni trošak od 10,95 dolara mjesečno u usporedbi se čini prilično skupim. Čisti VPN također pokušava olakšati plaćanje kupcima. Klijenti imaju standardne mogućnosti kreditnih i debitnih kartica uz sustave plaćanja kao što su PayPal, BlueSnap i PaymentWall.

Osim toga, klijenti mogu koristiti kriptovalute za plaćanje svojih pretplata. Čisti VPN prihvaća plaćanja u Etherium, Bitcoin i Litecoin.

Brze specifikacije za čisti VPN

Klijentske softverske platforme: svi korisnici sustava Windows, MAC, iOS, Android i Linux mogu instalirati izvorne aplikacije.

Izvorno podržane platforme: Windows, MAC, iOS, Android, Linux Podržani protokoli: Podržano je nekoliko VPN protokola, uključujući OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP, pa čak i IKEv2 Broj poslužitelja: Više od dvije tisuće (2000+) Broj zemalja: Preko sto četrdeset (140+) Zemlja registracije: Hong Kong Načini plačanja: Kreditna / debitna kartica, PayPal, PaymentWall, BlueSnap, BTC, LTC, ETH Potrebno pravo ime: Ne Protokol šifriranja: 256-bitni AES Ograničenje upotrebe podataka: Ne Ograničenje upotrebe propusnosti: Ne Maks. Ne. istovremeno povezanih uređaja: 10 Korisnička podrška: Podrška za chat uživo Pravila o privatnosti: Tvrdi da ima minimalno bilježenje detalja sesije. Nema detaljnih dnevnika.

Vrijedi li čisti VPN?

Puno je stvari koje preporučuju Pure VPN kao izvrsnog pružatelja usluga. Jednostavno sučelje idealno je za klijente koji ne znaju puno o ulazima i nedostacima VPN-ova.

Ipak, on i dalje nudi određenu razinu kontrole moćnim korisnicima. Brzine za mrežne platforme za streaming su iznadprosječne. Igre ne trpe zbog zaostajanja i otvaraju nove regije za igranje.

Sve u svemu, Pure VPN je pristupačan VN pružatelj. Racionalizirali su svoje sučelje kako bi ga učinili što jednostavnijim za upotrebu. Doduše, time su morali ukloniti neke stvari koje su iskusnijim korisnicima možda potrebne za rješavanje pogrešaka.

Nedostatak kompetentne korisničke službe samo pogoršava problem. Većina korisnika koji žele koristiti Pure VPN na nestandardnom hardveru morat će podnijeti korisničku uslugu samo da bi koristili svoj kupljeni softver. Oni koji se odluče za odbijanje usluge na sličan način morat će preskočiti obruče kako bi dobili novac natrag.

Čisti VPN izvrstan je alat za korisnike koji samo žele da njihov VPN radi bez dodatne gnjavaže oko postavljanja. Za one od nas koji preferiraju podešavanja kako bi se prilagodili, traženje drugdje bolji je plan.

Upute za instalaciju

KORAK 1: Prijavite se na web stranicu.

Ako već imate račun, možete prijeći ravno na odjeljak za preuzimanje. U suprotnom, Pure VPN zatražit će od vas da se prijavite u tvrtku kako biste dobili svoje podatke za prijavu i platili pretplatu.

KORAK 2: Dvaput kliknite instalacijski program i krenite kroz korake.

Instalacija je jednostavna i ne postoji skriveni špijunski softver stranica sa zlonamjernim softverom s kojim se trebate nositi. Također imate mogućnost instaliranja dodataka za preglednik u slučaju da želite dodati taj korak tijekom pregledavanja otvorenog interneta.

KORAK 3: Odaberite vrstu pregledavanja

Kad završite s instalacijom, od vas će se zatražiti da odaberete vrstu pregledavanja koje ćete obavljati. Odaberite koji vam najviše odgovara i poslužitelj za povezivanje i sve ste spremni!

Ocjena

Često postavljana pitanja

Je li VPN brz i pouzdan?

Čisti VPN ima nekoliko zamjenskih rutina veze. Njihova zaštita od curenja DNS-a, zajedno s prekidačem za ubijanje uključenim u aplikaciju, pomaže vam u zaštiti vaše veze. Poslužitelji smješteni po cijelom svijetu omogućuju brzu vezu, bez obzira gdje se nalazite.

Hoće li upotreba ovog VPN-a zaustaviti smanjenje propusnosti?

Da. Čisti VPN štiti vaš internetski promet od znatiželjnih pogleda vašeg davatelja internetskih usluga. Budući da vaš davatelj internetskih usluga ne može vidjeti što radite na mreži, ne mogu prosuditi trebaju li smanjiti vašu propusnost.

Koji su poslužitelji ovog VPN-a najbolji za Netflix?

Postoji specijalizirana opcija prijenosa za VPN koja je idealna za Netflix. Morate odabrati i kojem dijelu svijeta želite imati pristup, učinkovito bacajući Netflixove protokole za geofenciranje.

Postoji li besplatna verzija ovog VPN-a?

Ne postoji besplatna verzija, ali cijena mjesečne pretplate pristupačna je u usporedbi s drugim VPN-ovima.

Zašto mi je ponekad onemogućen Netflix kada koristim ovaj VPN?

Čisti VPN nudi specijalizirane mogućnosti povezivanja koje biste trebali odabrati na temelju svoje vrste upotrebe. Ako se odlučite za dijeljenje datoteka kao svoju opciju, nećete imati optimiziranu vezu za streaming. Web mjesta poput Netflixa mogu odbiti vaš pokušaj povezivanja.

Koliko dobro funkcioniraju značajke i postavke zaštite od curenja?

Opcije anonimnosti izvrsno djeluju, učinkovito skrivajući vašu lokaciju. Kill-switch i split tuneli također se izvrsno izvode. Dodatna zaštita zaštite od curenja DNS-a izvrsna je zamjenska opcija u slučaju problema s poslužiteljem.

Jesu li VPN aplikacije sigurne i jednostavne za upotrebu?

Aplikacija je intuitivna s pristojnim korisničkim sučeljem za iskusne korisnike. Početnici se mogu lako izgubiti. Čini se da je aplikacija sigurna, ali ne obavještava iskusnije korisnike kada prebacuje protokole.

Može li deblokirati Netflix i druge streaming usluge?

Čisti VPN dobro funkcionira s Netflixom i Disneyem +. S Amazon Primeom nije baš najbolje. Izvještaji o tome radi li BBC iPlayer s Pure VPN-om također su različiti.

Vrijedi li stvarno cijene?

Cijena s popustom vrijedi, ali standardni mjesečni trošak može biti malo skuplji za ono što nudi.

Možete li koristiti VPN za bujice?

Čisti VPN uključuje specijaliziranu postavku za P2P prijenose koja osigurava bujice.

Radi li VPN u Kini?

Da, s poslužiteljima koji se nalaze unutar kineskog kopna.

Koliko simultanih veza podržava ovaj VPN?

Korisnici imaju pristup do deset (10) simultanih veza odjednom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map