JM poluga

Kad je riječ o odabiru ulaganja koje je izdržalo vrijeme, možda ga više nema solidna investicija i u prenesenom i u doslovnom smislu od zlata. Stoljećima je zlato simbol dekadencije i bogatstva, bilo da nekoga ukrašava nakitom ili se njime trguje kao valutom. Zlato je vruće traženi materijal zbog njegove aprecijacije tijekom vremena, a ulagači ga najčešće traže u obliku kovanica ili poluga.

Snimka zaslona jmbullion.com Početna stranica JM Bullion

Ugledni trgovac zlatom i drugim plemenitim metalima je JM Bullion. Što se tiče kupnje zlata, kupci žele konkurentnu cijenu, kao i mirnoću da je ulaganje koje kupuju istinsko i vrhunske kvalitete. U današnjem postu stavit ćemo pod mikroskop ponude JM Bullions, tako da možete informirano investirati ako želite s njima kupiti zlato, srebro ili bilo koji drugi plemeniti metal.

Tko su JM poluga?

JM Bullion mrežni je prodavač zlata, srebra i drugih plemenitih metala poput platine i bakra. Prvenstveno su poznati po svojim zlatnicima i polugama koji su od velike vrijednosti što ih čini vrlo atraktivnim za investitore.

Snimka zaslona jmbullion.com Jmbullion.com – O stranici

Tvrtka je osnovana 2011. u Lancasteru, PA prije nego što se preselila u Dallas, TX dvije godine kasnije, nakon što je prodaja premašila milijun dolara dnevno. JM Bullion brzo je izrastao i postao Inc.com-ova najbrže rastuća tvrtka plemenitih metala u Americi.

Snimka zaslona jmbullion.com Jmbullion.com – O stranici

Unatoč eksponencijalnom rastu zbog kojeg godišnje generira 661,3 milijuna dolara, JM Bullion ostaje relativno mali pogon sa samo 30 zaposlenih. Trenutno djeluju samo u SAD-u samo putem svoje web stranice i pozivnog centra. Iako, s obzirom na to da njihova bogata ponuda plemenitih metala govori sama za sebe, JM Bullion ostaje vrlo unosan igrač u opipljivim ulozima.

Što prodaju JM Bullion?

JM Bullion prodaje razne predmete izrađene od zlata, srebra, platine, paladija ili bakra. Međutim, najistaknutije prodaju kovanice, poluge i nakit.

Kovanice

Snimka zaslona jmbullion.com Jmbullion.com – Odjeljak za kovanice

Novčići od plemenitih metala izuzetno su naplativa imovina koja je popularna kao ulaganja, kao i nasljedstvo. JM Bullion prodaje kovanice izrađene od zlata, srebra, platine, paladija ili bakra (poznate kao ‘pšenične pare’).

Osim toga, JM Bullion također prodaje kovanice popularne kulture, uključujući Disney i Star Trek.

Barovi

Snimka zaslona jmbullion.com Jmbullion.com – Odjeljak zlatnih poluga


Oni koji sanjaju o posjedovanju zlata to čine s imidžom kupnje zlatnih poluga, kojih JM Bullion ne nedostaje, zapravo su otpor cijele njihove web stranice. Međutim, šipke se također mogu kupiti u srebru, platini, paladiju i bakru.

Nakit

Snimka zaslona jmbullion.com Jmbullion.com – Sekcija zlatnog nakita

Iako se JM Bullion ne smatraju draguljarima, kroz njih je moguće pokupiti razne komade, iako samo izrađene od zlata. Njihova ‘Zlatna narukvica s čekićem’ koja se prodaje po cijeni od preko 1800 američkih dolara doista je zaustavni komad.

Materijalna imovina vs virtualna imovina

Neki ulagači preferiraju kombinaciju materijalne i fizičke imovine za diverzifikaciju portfelja. U slučaju JM Bullion, njihovi plemeniti metali također se mogu predati kao nasljedstvo. Zlato je samo po sebi jedna od najdugovječnijih valuta do danas i često se daje prednost rizičnijim mogućnostima ulaganja.

Pregled web stranica JM Bullion

Kada ulažete u bilo koju vrstu, želite biti u mogućnosti utvrditi što točno kupujete. Budući da su plemeniti metali materijalna imovina, obično biste ih mogli provjeriti vlastitim očima prije kupnje. Međutim, web stranica JM Bullion prikazuje vrlo velike slike svih njihovih ponuda, tako da možete jasno vidjeti što kupujete za svoj duševni mir.

Snimka zaslona jmbullion.com Jmbullion / com – Američki odjel za zlatne orlove

Prikazane su opcije kupnje za svaki komad zajedno sa 6 različitih načina plaćanja koje možete odabrati. Većina predmeta ima mogućnosti kupnje između 1 i 100 jedinica. Na svakom je stavku navedena i “prodajte nam cijenu” što je zgodno za postojeće investitore određenog komada.

Načini plaćanja na JM poluga

Ispod svakog navedenog dijela nalazi se velikodušan opis predmeta, specifikacija kao i općeniti popis često postavljanih pitanja. Kao i kod svakog ulaganja, takve su informacije ključne jesu li vam nova ulaganja u materijalnu imovinu ili ne. Dakle, u usporedbi s neujednačenim popisom eBaya bez podataka o artiklu, JM Bullion se zaista potrudio biti transparentan tijekom cijelog postupka.

Opis predmeta i često postavljana pitanja Opis predmeta i česta pitanja

Web stranica JM Bullion također koristi obrazovni blog, vodič za ulaganja i stalno ažurirane ljestvice procjene zlata i srebra. Informacije su lako probavljive i za početnike i za iskusne investitore.

JM Bullion natjecatelji

  • Apmex
  • Rijetki novčići u Austinu & Poluga
  • Kitco
  • Sjeverozapadna teritorijalna kovnica novca
  • Provident Metals
  • Ured za zlato Sjedinjenih Država

Budući da su zlato i srebro tražena roba koja je u stanju izdržati i najkomplikovanija financijska razdoblja, uz JM Bullion postoje mnoge tvrtke širom svijeta koje ih prodaju. To je rečeno, gornji popis su oni za koje se smatra da su izravni konkurenti.

Recenzije kupaca JM Bullion

Na shopperapproved.com JM Bullion ima 280.000 recenzija kupaca, od čega je 86,5% 5 zvjezdica. Kupci su pozdravili tvrtku zbog fleksibilnih mogućnosti plaćanja (posebno mogućnosti kupnje putem Bitcoin) i njihove transparentne cijene. Samo 0,6% kupaca ocijenilo ih je ispod 3 zvjezdice, što je prilično izvrsno i ujedno znači povjerenje investitora.

Recenzije kupaca na shopperapproved.com

JM Bullion cijene otpreme & Osiguranje

JM Bullion isporučuje svoje predmete s USPS-om ili UPS-om. Za sve kupnje iznad 99 USD poštarina je besplatna i košta 3,99 USD za kupnje ispod ovog iznosa. JM Bullion isporučuje se samo na američke adrese koje uključuju poštanske sandučiće i vojne lokacije. Ne isporučuju se u UPS trgovine ili usluge prosljeđivanja pošte, iako je s obzirom na to da su paketi velike vrijednosti to razumljivo.

Snimka zaslona jmbullion.com Jmbullion.com – odjeljak otpreme

Predmeti su sigurno umotani u zaštitno pakiranje, što uključuje dodavanje dodatnog materijala za zaustavljanje kretanja proizvoda tijekom otpreme.

Ogroman plus kod isporuke općenito je što je to učinjeno na diskretan način i nema naznaka da se radi o paketu velike vrijednosti. To dodaje mir za kupce, posebno u slučaju kada drugi (poput susjeda) mogu imati pristup vašoj pošti.

Uz to, sve su pošiljke u potpunosti pokrivene osiguranjem koje uključuje čitav put od njihovog skladišta do vašeg prebivališta. Ovo osiguranje vrijedi do trenutka potpisivanja paketa, što je prilično standardno. Dobro je nazvati davatelja osiguranja prije vremena kako bi vaši artikli bili odmah pokriveni od tog trenutka.

Načini plaćanja JM poluga

Jedan od najatraktivnijih aspekata JM Bullion su različiti načini plaćanja koje prihvaćaju. To njihove predmete čini puno dostupnijima, a ujedno je i način na koji kripto ulagači mogu diverzificirati svoje tokove. Zapravo, Bitcoin je kupcima najatraktivnija opcija plaćanja jer nema minimalnu potrošnju. Ipak, maksimalni prag i popust niži su od plaćanja putem bankovne banke.

Načini plaćanja na Jmbullion.com Jmbullion.com – Odjeljak o načinima plaćanja

Evo pregleda načina plaćanja od 6 JM Bullion, zajedno s minimalnim i maksimalnim pragovima i svim primjenjivim popustima za koje će vas kvalificirati:

Kreditna / debitna kartica

Minimum: 0 USD
Maksimum: 5000 dolara
Popust: Nijedna

PayPal

Minimum: 0 USD
Maksimum: 10.000 USD
Popust: Nijedna

Provjera papira

Minimum: 0 USD
Maksimum: 50 000 američkih dolara
Popust: 4%

e-provjera (ACH)

Minimum: 0 USD
Maksimum: 25.000 američkih dolara
Popust: 4%

Bankovna žica

Minimum: 2500 dolara
Maksimum: 250 000 američkih dolara
Popust: 4%

Bitcoin

Minimum: 0 USD
Maksimum: 150 000 američkih dolara
Popust: 3%

Prodajem JM polugama

Prodaja zlata ili srebra na JM Bullion popularan je i jednostavan postupak. Korisnici jednostavno trebaju kliknuti ‘Prodaja nama’ na glavnoj alatnoj traci da započnu postupak. Minimalni iznos kupnje je 1.000 USD, što može biti problem za one koji imaju manje vrijednosti, osim ako ih ne prodajete u velikoj količini.

Snimka zaslona jmbullion.com Vodič za investiranje JM Bullion-a

Da bi prodali predmete, korisnici prvo moraju zatražiti procjenu u kojoj se trenutku zaključava cijena. Stavke zatim treba poslati poštom JM Bullionu koji će potom ovjeriti dijelove. Nakon što sve provjerite, plaćanje će se izvršiti u roku od 1-3 radna dana.

Sažetak

Za nove i stare investitore, JM Bullion stvorili su vrlo jednostavan postupak kupnje i prodaje što je nesumnjivo jedan od mnogih razloga njihovog brzog uspona do uspjeha. Iako ne prodaju na međunarodnoj razini (što je šteta s obzirom da prodaju komade međunarodnog podrijetla) i imaju minimalni prag prodaje od 1.000 USD, sve u svemu njihova je ponuda izvrsna. Jasna struktura cijena i raznolikost prihvaćenih načina plaćanja posebne su pogodnosti.

Kao i za svako ulaganje, cijena će vjerojatno oscilirati posebno tijekom teških ekonomskih razdoblja. Uz to, zlato se oduvijek smatralo razumnom investicijom, a s obzirom na to da je bit onoga što JM Bullion prodaje, to je ohrabrujući znak. Korisnici mogu početi s malim ulaganjima u srebro (ili čak bakar), što platformu čini dostupnom svim proračunima. Kao i kod bilo kojeg ulaganja (čak i sigurnog), uvijek biste trebali istraživati ​​i biti spremni na oscilacije vrijednosti vašeg portfelja.

Ocjena

Konačna presuda

Naša ocjena

9,0

Posjetite web mjesto

Pitanja

Gdje se nalazi JM Bullion?

Sjedište tvrtke JM Bullion nalazi se u Dallasu u Teksasu, a centar za korisničku podršku također je u Dallasu. Njegova je poslovna adresa 11700 Preston Road, Suite 660153, Dallas, Texas 75230, ali ovo nije fizička adresa.

Prodaje li JM Bullion krivotvorine?

JM Bullion osigurava da je svaki komad metalnog materijala koji prodaju autentičan.

Je li nezakonito posjedovanje zlatnih poluga u SAD-u?

Nije protuzakonito posjedovanje kovanica od 1975. Bilo koji američki građanin može slobodno držati zlato, bez ikakvih licenciranja ili ograničenja bilo koje vrste.

Je li kupnja zlata prijavljena Poreznoj upravi?

Prodaja zlata ili srebra smatra se prihodom, pa se ovakva prodaja mora prijaviti na Popisu D obrasca 1040 u vašoj poreznoj prijavi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map