Kako gledati Netflix pomoću VPN-a

Gledajući Netflix s a VPN je više od geeky eksperimenta za ljubitelje privatnosti. To je prilika za otkrivanje sadržaja koji je dostupan samo u određenim dijelovima svijeta.

Na primjer, emisija Rowana Atkinsona iz 1982. godine “The Black Adder” dostupna je samo na Netflixu UK. Dakle, čak i ako ste izvorni govornik engleskog iz SAD-a, nećete mu moći pristupiti bez VPN-a.

Čini se da su politike za sadržaj uvijek proizvoljne. Najvjerojatnije ovise o ugovorima sa studijima i stvaraju geo-ograničenja. Ali ako upotrebljavate VPN, ne morate brinuti o takvim detaljima. Ako nešto postoji na Netflixu u bilo kojoj zemlji, moći ćete to gledati.

Deblokiranje Netflixovih ograničenja pomoću VPN-a

Iako zvuči kao kompliciran postupak, gledanje Netflixa s VPN-om vrlo je jednostavno. Sve što trebate je internetska veza, pretplata na Netflix i pristup dobroj VPN usluzi.

Najvažniji dio postupka je odabir najboljeg VPN-a za streaming. A ako vam je cilj uživati ​​u što većem broju sadržaja, onda ne biste trebali raditi kompromise. Postoji na desetke VPN usluga, ali većina ih koristi poslužitelje koje je Netflix stavio na crnu listu.

Ako upotrebljavate loš VPN, Netflix će otkriti da koristite proxy i zatražiti da ga isključite. To se obično događa s besplatnim VPN ili jeftinim uslugama. Ali što se tiče ove zabavne značajke, ne biste trebali raditi kompromise. Za obavljanje posla potreban vam je premium VPN.

ExpressVPN, SurfsharkVPN i NordVPN jesu najbolji izbor za streaming. Nudi brze poslužitelje u stotinama zemalja i izvrsnu privatnost. Također, većina njihovih poslužitelja otključava Netflix bez ikakvih problema.

Prasak za novac je Surfshark, jer dobivate vrhunske usluge za 1,99 USD mjesečno. Čak i multi-hop poslužitelji (dvije veze) otključavaju Netflix s velikom pouzdanošću.

Dakle, ako želite gledati Netflix sa svojim VPN-om, sve što trebate jest uključiti ga i pristupiti web mjestu za streaming. Također je važno dobro paziti na mjesto poslužitelja. Ovisno o zemlji, vaše će se iskustvo s Netflixom razlikovati. Dakle, ako volite francusku kinematografiju, svakako biste trebali odabrati VPN poslužitelj iz Francuske.

Ako Netflix odbije određeni poslužitelj, odaberite drugi iz iste zemlje. Premium VPN usluge poput Surfshark, Nord i Express završit će posao. Brzi su, pouzdani i nude hrpu poslužitelja za svaku zemlju.

Zašto biste Netflix trebali gledati s VPN-om?

Puno je razloga zašto biste Netflix trebali gledati s VPN-om. Prije svega, štiti vašu privatnost. Ako je vaš VPN uključen, streaming streaming neće znati vašeg davatelja internetskih usluga i lokaciju.

Netflix će i dalje znati tko ste, na temelju vjerodajnica za plaćanje. Također, vaše navike gledanja i dalje će se računati za internu statistiku. Ali važno je zadržati određeni stupanj privatnosti. Ako date neke podatke, ne znači da biste trebali pružiti sve.

Da predstavimo sličan primjer, zaposlenici iz kina mogu znati neke informacije o vama. Možda će otkriti koji žanr filmova više volite. Moguće je pratiti količinu kokica i pića koje konzumirate. Oni definitivno znaju koje ste mjesto odabrali. Ali to ne znači da moraju znati vaš identitet ili gdje živite.

Osobni podaci koje navedete trebali bi biti kontekstualni, a ne univerzalni. I nema razloga da Netflix zna gdje ste i tko je vaš ISP.

Otključavanje sadržaja je još jedan veliki razlog zašto biste za gledanje Netflixa trebali koristiti VPN. Web lokacija za streaming ima desetke ekskluzivnih sadržaja u svakoj zemlji.

Neki su filmovi i TV emisije čak titlovani i sinkronizirani na lokalni jezik. Što znači da otključavanje Netflixa može biti i edukativno. Uz pomoć VPN-a možete učiti i vježbati strani jezik.

Postoje i neke nepravedne situacije u kojima Netflix UK ima sadržaj koji ne postoji u SAD-u. A da biste gledali ove serije ili filmove, sve što morate učiniti je povezati se s pravim VPN poslužiteljem. Ako odaberete pouzdan i brz poslužitelj, uživat ćete u više sadržaja nego što ste očekivali.

VPN-ovi pretvaraju Netflix u bolji novac: dobivate više filmova na više jezika. To vam može pomoći da naučite strani jezik ili se naviknete na drugu kulturu. I povrh svega, uživate u više privatnosti. To je dobitna situacija kako god je gledate.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map