Kako koristiti kripto signale za zaradu?

kripto signali

Sigurno je da bi svaki trgovac želio znati tajnu zahvaljujući kojoj bi se bez napora moglo umnožiti sredstva u svijetu kriptovaluta. Međutim, nije lako korisnicima koji se ne mogu u potpunosti uroniti u promatranje vijesti i presudnih događaja za odabrano područje stručnosti. Najnovije informacije kao i budući događaji ključni su čimbenik koji određuje cijenu određene kriptovalute.

Kako analizirati kako biste bili vješti na tržištu? Stručnjaci koji danima promatraju karte i tumače sporedne okolnosti odgovorne za pumpanje ili odlaganje nekih kripto projekata znaju odgovore na ovo pitanje. Ti stručnjaci vode vlastite telegramske grupe za kripto signale, gdje informiraju zainteresirane stranke s koracima koje će poduzeti. Štoviše, pišu o otvorenim pozicijama i definiraju određene ciljeve prodaje. Zanimljivo je da nas podsjećaju i na zaustavljanje manje sigurnosnih mjera.

Dakle, kako koristiti usluge i alate za kriptovalute kako bi se maksimalizirao profit u trgovanju na razmjenama kao što su Binance, KuCoin, Bittrex, Bitmex i tako dalje? Sljedeći će članak korak po korak objasniti što koristiti i ukratko objasniti što treba izbjegavati.

Odaberite grupu najbolje plaćenih kripto signala

Zaista se može izabrati. Pristup bezbrojnim kanalima koji dijele svoje signale s drugim korisnicima putem Telegrama. Pronaći grupu doista je jednostavno. Međutim, moramo navesti njegovu točnost i učinkovitost.

To je puno teže ostvariti. Ipak, možete koristiti desetke ljestvici, recenzije i preporuke da podrži vaš izbor.

Na temelju gore spomenutih čimbenika shvatili smo da su najpouzdaniji pružatelji signala:

Signali plavi,

Signali debele svinje,

Guru kripto signala,

CryptoWolf’s,

MyCryptoParadise.

Svaka se od ovih skupina razlikuje u pogledu načina na koji djeluju, načina na koji pripremaju analize i koje metode koriste. Međutim, njihov je cilj uvijek isti – generirati dobit korištenjem kripto poziva. Gore spomenute skupine s kripto signalima telegrama su, prema mišljenju korisnika Interneta, najbolji dostupni davatelji usluga na svijetu. Njihova predviđanja postižu najbolju učinkovitost i mogu generirati veliku dobit.

U ovom trenutku vrijedi savjetovati se protiv korištenja besplatnih kanala. U velikoj većini njima upravljaju neiskusni administratori bez odgovarajućeg znanja, a malo veze s trgovinom na kripto tržištu. Jednostavno morate platiti znanje i iskustvo, a to je nešto na što morate stalno misliti. Nitko neće pružati prognoze besplatno, pogotovo ako bi za njihovo pripremanje morali posvetiti puno svog slobodnog vremena.

signali

Odaberite odgovarajuću razmjenu koja je kompatibilna s grupom kripto signala

Prije svega, obratite pažnju na to koje su razmjene kriptovaluta dopuštene u regiji u kojoj živite. Češće postoje određena ograničenja i zabrane određenim regijama, pa pripazite da ništa neće ometati vaše trgovanje.

Ponuda trgovine u paru također je važan aspekt. Trebali bismo se usredotočiti na kvalitetu, a ne na količinu. Razmjena koju odaberemo trebala bi biti kompatibilna sa signalnom skupinom koju ćemo koristiti. Kao rezultat toga, moći ćemo upotrijebiti upozorenja o kupnji i prodaji koja nam pružaju. Na primjer, ako odlučite koristiti Signals Blue, savjetuje se imati račun na jednoj od ovih burzi: Binance, Coinbase Pro, Bittrex, KuCoin, Bitmex. Na taj ćemo način moći otvoriti i koristiti svaki kripto signal.

Odaberite bota koji će automatizirati vaše trgovanje

Ne postoji ništa ugodnije od zarade koja se samo ostvaruje. Da bi se naša trgovina odvijala bez puno posla, vrijedi pronaći posrednika koji nam pruža alate za otvaranje i zatvaranje pozicija zahvaljujući upotrebi API razmjene – rješenja su dobro poznata kao botovi.

S tim u vezi, vodeća rješenja na tržištu su, između ostalog, SignalGroups (besplatna, vrlo intuitivna ploča, na koju možemo lako povezati API iz Binancea, Bittrexa i Bitmexa), Gunbot i Kryll.io. Predlažemo da svaki od njih pogledate zasebno. Zahvaljujući tome moći ćete odabrati opciju koja vam najviše odgovara. Dobra je ideja koristiti ove botove samo kada ih možemo podržati legitimnim signalima koji dolaze iz najboljih telegramskih grupa s kripto signalima, poput onih koje smo prije spomenuli.

Ističe i činjenica da sam bot nije nešto potpuno neophodno. Dane položaje možemo ručno otvarati i zatvarati bez upotrebe vanjskih alata. Neke skupine imaju tendenciju slati informacije da je u određenom trenutku ostvaren prodajni cilj. Sugerira da bismo trebali zatvoriti metu. Na temelju tih podataka možemo jednostavno otići na razmjenu i prodati uz ostvarivanje dobiti.

Odaberite Crypto Price Tracker

Trebali bismo stvarati upozorenja o cijenama prilikom otvaranja svake pozicije. Na taj način možemo dobiti informacije o probijanju zadane mete ili dostizanju određene razine zaustavnog gubitka. Vrijedno je paziti na cijenu koja zbog različitih čimbenika može naglo povući potez. Na taj ćemo način moći utvrditi postoji li daljnji potencijal prema gore ili prema dolje i resetirati svoje razine koje smo prethodno postavili u našem kripto botu. Najbolje je koristiti programe koji su dostupni na pametnim telefonima s iOS ili Android operativnim sustavima. Na tržištu postoji mnoštvo rješenja koja možete uspješno koristiti. Najbolji alati za Android uređaje su sljedeći: Delta, Crypto Tracker & Bitcoin cijena – statistika kovanica, računovodstvo – Crypto Tracker. Za iOS možemo preporučiti sljedeće: Blockfolio – Crypto Tracker, statistika kovanica – Crypto Portfolio, kovanica: Bitcoin & Altcoin.

Gotovo svaka aplikacija koju smo gore spomenuli nudi mogućnost povezivanja s API-jem za razmjenu, što će dodatno olakšati praćenje vlastitih transakcija. Uz to, definirat će posebna upozorenja o cijenama za njih.

Kao i u prethodnom slučaju, upotreba pratilaca kripto cijena nije obavezna. Ovo su samo dodatni alati koji nam mogu olakšati i učiniti ugodnijim posao vezan uz kripto trgovanje.

kripto

Iskoristite trenutačno tržišne mogućnosti korištenjem kripto-signala Telegram

Možda je sada najbolji trenutak da se pobliže pogleda kripto tržište. Lako je primijetiti da iz godine u godinu zanimanje za to definitivno raste. Također odgovara većoj zajednici koja se pridružuje hypeu, a koji također prati Bitcoin i ostatak altcoina. Iz tog razloga vrijedi znati što kupiti, a što prodati kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal zarade kriptovaluta.

Kao što je ranije napomenuto, preporučujemo da vjerujete ljudima ili tvrtkama koji to već čine ostvarili značajnu dobit na tržištu. Njihovo znanje omogućit će svima da se lako urone u svijet kriptovaluta. Zahvaljujući njima, moći ćemo naučiti i tehnike za analizu i utvrđivanje potencijala različitih predmeta na tržištu. Ako koristite Bitmex signale ili Binance signale, također je moguće učinkovito proširiti vlastiti portfelj. Vrijedna je pažnje činjenica da se prilično često troškovi pristupa grupi s altcoin signalima i bitcoin signalima mogu povratiti nakon nekoliko sati ili dana.

Nije tajna da samostalno donošenje trgovačkih odluka često može rezultirati popriličnim gubitkom, a time i poput metka u koljeno. Ako se ne posvetimo u potpunosti tržištu, nećemo moći prepoznati potencijalne mogućnosti za odabrane kriptovalute. U ovom trenutku često nas mogu voditi emocije i ishitrene odluke koje će na kraju završiti gubitkom cijelog našeg kapitala. Štoviše, besmisleno je slušati savjete ljudi koji se izražavaju na društvenim mrežama ili tematskim forumima. Takav amaterski kripto trgovac uvijek će tvrditi da će pozicija koju je otvorio donijeti dobit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map