Kako kupiti Ripple (XRP) u Sjedinjenim Državama

Ripple je jedna od najpopularnijih virtualnih valuta na tržištu. Međutim, ne znaju svi kako ga kupiti. U ovom ćemo vam članku objasniti kako kupiti Ripple u SAD-u. Glavni cilj bit će podijeliti s vama neke od najboljih načina za stjecanje XRP-a na ovom tržištu. 

Vrijedno je spomenuti da svaka od zemalja u kojima kriptovalute posluju ima različita pravila. Ne dopuštaju sve jurisdikcije korisnicima rukovanje digitalnom imovinom na isti način. Zbog toga neke razmjene u nekim zemljama ne bi uspjele.

Što je mreškanje?

Iako je XRP treća po veličini virtualna valuta na tržištu, postoje ulagači koji za nju ne znaju. Ovo je jedna od najprofitabilnijih i najvećih digitalnih imovina na svijetu. Doista, CoinMarketCap pokazuje da je sada najpopularnija kripto krilatica nakon Bitcoina (BTC) i Ethereuma (ETH) i Tethera (USDT). 

Ripple, tvrtka koja stoji iza XRP-a i njegovog razvoja, pomaže cijeloj mreži da se proširi. Potpisuju nova partnerstva s financijskim tvrtkama i promiču upotrebu XRP-a. XRP se može koristiti za smanjenje transakcijskih troškova za prekogranične prijenose. To je svakako korisno za tvrtke koje nude usluge doznaka.

Sjedinjene Države važno su tržište doznaka. Veliki broj pojedinaca sada radi u SAD-u i vraća sredstva u svoje matične zemlje. Ovo tržište doznaka raste iz dana u dan. Zbog toga je važno znati kako kupiti Ripple u SAD-u.

Potrebno je ponuditi bolje usluge financijskim tvrtkama koje pomažu korisnicima u slanju sredstava preko granica. Zbog toga Ripple radi veličanstven posao, proširujući upotrebu XRP-a u različitim jurisdikcijama. Trenutno postoji preko 300 tvrtki širom svijeta koje koriste Rippleove usluge.

Kako kupiti Ripple u SAD-u

Ripple ide naprijed na tržištu. Kao što je već spomenuto, pokušavaju privući veći broj tvrtki s različitih kontinenata. To će zasigurno dugoročno povećati cijenu XRP-a prema gore.

U ovom ćemo odjeljku podijeliti s vama koji su najučinkovitiji načini kupnje Ripplea u SAD-u. U osnovi, razmjene su najbrža i najjednostavnija opcija za korisnike da imaju pristup ovoj virtualnoj valuti. Ako već koristite neke od najpopularnijih burzi, ovaj će vam vodič biti vrlo jednostavan. Imajući ovo na umu, možda ćete naučiti o novoj opciji za stjecanje Ripplea.

Binance.US kripto razmjena

Binance je možda najpopularnija kripto platforma za stjecanje digitalne imovine. Iako je djelovao pod domenom Binance.com, sada nudi usluge putem Binance.US.

Osnovno rješenje je spot razmjena. Binance omogućava trgovcima da razmjenjuju virtualne valute za američke dolare na njihovoj verziji Binance.US. Istodobno, uključuju nekoliko stabilnih kovanica za trgovce koji smatraju da je bolje koristiti kripto. Binance je jedan od najlakših načina za kupnju Ripplea u SAD-u. 

Osim toga, Binance je već dodao terminske pogodnosti i trgovanje maržom za virtualne valute. Ovo je također vrlo korisno za trgovce koji žele poboljšati svoje strategije trgovanja. Nadalje, Binance ima velik broj trgovinskih parova, što je dobro za diverzifikaciju vašeg portfelja.

Burza također nudi širok spektar financijskih usluga. Oni sada omogućuju korisnicima da ulože svoje virtualne valute – ako je primjenjivo. Štoviše, Binance nudi usluge posudbe koje pomažu korisnicima da generiraju neka dodatna sredstva na svojim računima.

Ovo će vam biti jedan od najlakših načina kako kupiti Ripple u SAD-u. Binance također pomaže korisnicima u kupnji digitalnih valuta koristeći kreditne i debitne kartice. Ovo je jedan od najjednostavnijih načina kupnje i prodaje virtualnih valuta. Ako ste već kripto korisnik, svoja sredstva možete poslati Binanceu i zamijeniti ih za XRP.

Kripto razmjena Coinbase

blog.coinbase.com

Coinbase je još jedna popularna platforma za kripto trgovanje na tržištu. Oni djeluju ne samo u Sjedinjenim Državama, već su prisutni i u velikom broju zemalja. Glavna razlika s Binanceom je činjenica da Coinbase ima manje trgovačkih parova. Stoga bi Binance bila bolja platforma ako imate raznolik portfelj.

Glavna prednost korištenja Coinbasea povezana je s njezinim user-friendly rješenjima. To može biti izvrsna platforma za pridošlice koje ne znaju kako se nositi s digitalnim valutama. Ova razmjena nudi korisnicima mogućnost kupnje Ripplea i drugih virtualnih valuta u samo nekoliko klikova.

Istodobno, ako ste napredniji korisnik, možete jednostavno otvoriti račun Coinbase Pro. Coinbase Pro je napredna verzija usluga kripto trgovanja koje nudi Coinbase. Ako želite trgovati digitalnom imovinom, ovo će biti vrlo korisna platforma za vas.

Štoviše, Coinbase nudi slične usluge Binanceu u smislu ulaganja. S obzirom na to da neke virtualne valute omogućuju korisnicima da nagrade zarađuju ulaganjem, razmjene to kapitaliziraju. Jedna od digitalnih imovina koja sada nudi ova rješenja je Tezos (XTZ). U budućnosti bi se mogao dodati i Cardano (ADA).

I Coinbase i Binance usko se pridržavaju američkih propisa. Ovo će biti vrlo korisno u slučaju da razmjena doživi pravni problem. Mnoge kripto tvrtke u prošlosti su morale zatvoriti svoje poslovanje zbog činjenice da se nisu pridržavale lokalnih propisa.

Coinbase također može dodati rješenja za ulaganja na određeno vrijeme za korisnike. To bi moglo biti vrlo korisno za privlačenje novih trgovaca. Ulagači traže različite načine za diverzifikaciju svojih ulaganja i sredstava. Kao što smo prethodno rekli, Coinbase je vrlo koristan za nove korisnike i one koji nemaju veliko iskustvo.

Bitstamp kripto razmjena

Bitstamp je također popularna razmjena kriptovaluta koja je usredotočena na samo nekoliko trgovačkih parova za korisnike. Oni sada pojedincima nude mogućnost trgovanja XRP-om s USD i EUR. Ovo je posebno korisno za one koji imaju bankovne račune u eurima i USD.

Način na koji to radi vrlo je jednostavan. Da biste nabavili Ripple, morat ćete poslati nešto sredstava na platformu. Nakon obrade prijenosa imat ćete mogućnost stjecanja XRP-a koji želite.

Na Bitstamp-u ćete moći trgovati XRP-om protiv BTC-a, EUR-a i USD-a, kao što je već spomenuto. Ova tri trgovačka para predstavljaju 15% ukupnog volumena trgovanja platforme. Ako ste zainteresirani samo za kupnju Ripple-a, to će biti vrlo lako učiniti putem Bitstampa.

Štoviše, uvijek možete imati minimalnu diverzifikaciju. Na primjer, na ovoj burzi možete kupiti Bitcoin, Ethereum i Litecoin. U budućnosti, Bitstamp također može početi nuditi druge usluge baš kao što to trenutno rade Coinbase i Binance.

Ledger hardverski novčanik

shop.ledger.com

Držanje najpopularnijih kriptovaluta – uključujući Ripple – na razmjeni je opasna stvar. Ako ste vlasnik velike količine XRP-a, tada je najbolje koristiti hardverski novčanik. Ovi novčanici omogućuju vam ne samo da budete stvarni vlasnik svojih sredstava već i da se zaštitite od napada.

Hakeri obično ciljaju kripto burze kako bi im ukrali sredstva. Kada se to dogodi, sva sredstva koja imate na internetskoj platformi lako mogu nestati. Zbog toga je Ledger razvio dva najbolja rješenja za pohranu Ripplea i ostalih kriptovaluta.

Ledger Nano S i Ledger Nano X najpopularniji su uređaji koje je stvorio Ledger. Ova dva hardverska novčanika korisnicima nude mogućnost kontrole nad njihovim novčanim sredstvima. Istodobno su zaštićeni od kripto hakiranja i napada na burze.

Zaključak

U ovom smo članku odgovorili na pitanje kako kupiti Ripple u SAD-u. Tri su glavne platforme koje bi vam to omogućile: Coinbase, Binance i Bitstamp. Bez obzira na to, u zemlji postoje mnoge druge platforme za kupnju Ripplea. U stvari, Ripple možete čak kupiti i gotovinom ako vaš prijatelj prodaje ovu virtualnu valutu.

Istodobno, savjetovali smo vam da nabavite hardverski novčanik za čuvanje vaše digitalne imovine. Na taj će način vaša sredstva biti zaštićena u svakom trenutku od napadača i hakova koji trpe kripto burze.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map