Kako kupiti Ripple (XRP) u Velikoj Britaniji?

Ripple (XRP) je postao vrlo važna kripto valuta u posljednjih nekoliko godina. Zbog toga ćemo u ovom članku analizirati kako kupiti Ripple u Velikoj Britaniji. Ripple je jedna od najvećih digitalnih valuta u svijetu i posljednjih se godina širi. 

Ujedinjeno Kraljevstvo jedna je od najbogatijih zemalja na svijetu. Unatoč činjenici da ih je pogodio Brexit, oni imaju izuzetno veliku kripto zajednicu. Zbog toga se mnogi ulagači na ovom tržištu pitaju kako kupiti Ripple u Velikoj Britaniji.

Ako želite znati kako kupiti Ripple, možete pročitati naš cjeloviti vodič.

Razumijevanje Ripplea

XRP

Ripple je tvrtka koja stoji iza jedne od najvećih platnih mreža na svijetu. Pomoću nje su mnoge banke i financijske institucije sposobne smanjiti troškove prekograničnih plaćanja i transfera. Ripple želi osloboditi milijarde dolara koje su sada na nostro i vostro računima.

Stvaranjem mreže organizacija, pojedinaca i tvrtki, Ripple bi mogao dati novi impuls gospodarstvu. Sva sredstva koja bi dospjela na tržište definitivno bi pomogla financijskoj industriji.

Ripple trenutno promovira upotrebu XRP digitalnog materijala. Njegovom upotrebom vrijeme transakcija i naknade mogu se još više smanjiti. To bi cjelokupno financijsko tržište učinilo mnogo učinkovitijim. Banke će raditi učinkovito, a kupci će uživati ​​u boljim uslugama i nižim naknadama.

Trenutno XRP koristi nekoliko tvrtki koje obavljaju doznake i prekogranična plaćanja. Bez obzira na to, u budućnosti će Ripple možda moći doseći čak i veći broj tržišta.

Kako kupiti Ripple u Velikoj Britaniji

Bitcoin (BTC) nedavno je premašio 15 000 američkih dolara, a na tržištu se šire i druge virtualne valute. XRP / GBP je početkom siječnja započeo trend rasta, koji bi se mogao nastaviti i u budućnosti. Međutim, ulazak na tržište i diverzifikacija kripto portfelja nije lak zadatak. 

Podijelit ćemo s vama neke od najboljih načina kako kupiti Ripple u Velikoj Britaniji. Članak će sadržavati popis web mjesta na kojima korisnici mogu lako kupiti različita digitalna sredstva, uključujući Ripple. Iako ne nude sva ista rješenja, zasigurno će biti korisna za mnoge od nas.

Ujedinjeno Kraljevstvo je tržište koje nudi bolje propise od ostalih jurisdikcija, i zbog toga je tržište moglo rasti i širiti se. Ovo proširenje pružilo je investitorima širok raspon rješenja za trgovce. Sada postoji nekoliko tvrtki koje nude usluge ulaska pojedinaca u prostor.

Razmjena novčića

blog.coinbase.com

Coinbase je jedna od najpopularnijih kripto burzi na tržištu. Istodobno je jedno od najstarijih. Osnovan 2012. godine, Coinbase nudi mogućnost korisnicima da imaju pristup kripto tržištu. Iako mu je trebalo neko vrijeme za pružanje XRP podrške, sada je to jedan od najjednostavnijih načina kako nabaviti Ripple u Velikoj Britaniji.

Ova kripto razmjena omogućuje vam kupnju Ripplea s fiat valutama. To je zasigurno korisno za pridošlice koje žele ući na tržište ili steći Ripple. S obzirom da ovo funkcionira u Ujedinjenom Kraljevstvu, kupci mogu izravno koristiti britansku funtu (GBP) za stjecanje Ripplea.

Coinbase je vrlo dobra razmjena u smislu korisničkog sučelja. Pojedinci mogu lako kupovati i prodavati digitalnu imovinu pomoću ove platforme. Nije teško to učiniti, što je izvrsna opcija za one koji Ripple kupuju samo povremeno.

Vrijedno je uzeti u obzir da Coinbase na svojoj platformi ima vrlo visoke naknade, ali oni koji žele kupiti Ripple i druge kriptovalute mogu platiti vrlo visoke naknade. Zbog toga se svakako preporučuje korištenje Coinbase Pro. Coinbase Pro je profesionalna platforma za trgovce koja korisnicima omogućuje smanjenje cijena.

Nakon nekoliko godina poslovanja, Coinbase sada nudi širok raspon virtualnih valuta. To je također dobro za pojedince koji žele imati raznolik kripto portfelj.

Razmjena Binancea

Binance je poznata kripto razmjena na tržištu. Ovo je također vrlo korisna platforma za one koji žele nabaviti Ripple. U usporedbi s Coinbaseom, Binance je pokrenut 2017. godine i od tada je doživio masovnu ekspanziju.

Ova platforma sada omogućava korisnicima kupnju velikog broja digitalnih sredstava. Doista, postoje stotine trgovačkih parova. Unatoč tome, razmjena također uključuje nekoliko XRP trgovačkih parova.

Korisnici mogu zamijeniti XRP protiv Tethera (USDT), USD kovanice (USDC), True USD (TUSD) i mnogih drugih. Neki od tih digitalnih sredstava uključuju PAX, ETH, BUSD, BTC i BNB. Pojedinci će također moći kupiti Ripple koristeći debitne i kreditne kartice.

Binance je multifunkcionalna platforma. Oni nude širok spektar usluga. Na primjer, vrijedi koristiti Binance za traženje alternativnih ulaganja. Korisnici mogu ulagati u digitalne valute, posuđivati ​​svoja sredstva ili samo nagađati na spot tržištu. Štoviše, postoji buduće tržište, trgovanje maržom i tako dalje.

Još jedna zanimljiva značajka ove razmjene je Binance Launchpad. Ovo je platforma koja pomaže korisnicima da sudjeluju u širokom spektru početnih ponuda za razmjenu (IEO). Binance bi u budućnosti mogao ponuditi nova rješenja za trgovce i investitore.

CEX.IO Razmjena

Druga platforma koja bi bila vrlo korisna za korisnike u Velikoj Britaniji za kupnju XRP-a je CEX.IO. To bi vam jednostavno pomoglo da prijeđete na tradicionalnu kripto razmjenu i dobijete XRP u samo nekoliko koraka. Korisnici na CEX.IO mogu jednostavno uplatiti GBP na platformu i zamijeniti ih za XRP.

Obrada prijenosa može potrajati nekoliko dana, zato je važno imati na raspolaganju neka sredstva. Ulaganje u Ripple bit će jednostavan zadatak kada sredstva budu na platformi. Iako ova razmjena nije velika kao Binance ili Coinbase, vrlo je korisna za trgovce.

Jednostavno možete otići na stranicu “Kupuj i prodaj” ili naručite u odjeljku “Trgovina”. Trgovine bi bile naprednija opcija u kojoj možete odlučiti koju ćete narudžbu poslati. Uz to, stranica “Kupuj i prodaj” mogla bi biti korisna ako želite brzo dobiti Ripple.

Ova digitalna mjenjačnica ispunjava sve potrebne stvari za korisnike da steknu Ripple. Ako sumnjate kako ga koristiti, imaju dobru korisničku podršku.

Ledger kriptovaluta Hardware Wallet

Sad kad ste naučili kako kupiti Ripple u Velikoj Britaniji, morat ćete osigurati svoj XRP. Kao što možda znate, rukovanje digitalnim valutama na mjenjačnicama ponekad je opasna stvar. Ako imate velike količine virtualnih valuta, najbolje je poslati ih u svoj kripto novčanik.

Novčanik s kriptovalutom pružit će vam nadzor nad vašim sredstvima u svakom trenutku. To je istina dok posjedujete privatne ključeve tog novčanika. Kako postoje različite kripto burze, tako je i širok raspon kripto novčanika. Hardverski novčanici (hladnjača) najbolje su rješenje za velike količine. Vrući novčanici bolji su za male količine kriptografije.

Ledger je jedan od najvećih i najpriznatijih proizvođača hardverskih novčanika na svijetu. Stvorili su nekoliko rješenja i proizvoda za korisnike kako bi pravilno pohranili svoja sredstva. Najbolja rješenja uključuju Ledger Nano S i Ledger Nano X.

Pomoću ovih hardverskih novčanika možete biti sigurni da će vaš Ripple biti zaštićen. Burze se mogu hakirati u bilo kojem trenutku, a mnogi od njih nemaju osiguranje u svojim fondovima. Zbog toga se uvijek preporučuje upotreba hardverskog novčanika za pohranu digitalnih sredstava.

Možete posjetiti službenu stranicu Knjiga kako biste saznali više o njihovim nevjerojatnim rješenjima. Ako ste veća tvrtka, lako možete vidjeti njihove mogućnosti za institucije ili korporativne investitore.

Zaključak

Ovim člankom glavni cilj bio je pokazati vam kako kupiti Ripple u Velikoj Britaniji. Objasnili smo vam koje su najkorisnije razmjene u zemlji i kako kupiti XRP. Uz to, rekli smo vam kako se Ripple širi po cijelom svijetu.

Nadalje, Ripple se sada kreće naprijed na tržištu. Ova digitalna valuta može pružiti velike mogućnosti investitorima koji traže različite načine kako diverzificirati svoje portfelje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map