Kako pratiti i upravljati svojim kripto investicijama

kripto ulaganja

Ulaganje u kriptovalute postaje vrlo popularno kako za pojedince tako i za organizacije koje imaju tendenciju da kupuju više digitalne imovine. Kriptovaluta broj jedan ostaje Bitcoin, koji se sada smatra suparničkim vrijednosnim zalihama protiv zlata. Kao i kod bilo kojeg drugog ulaganja, morat ćete pratiti svoja kripto ulaganja kako biste znali ostvarujete li zaradu ili ne i trebate li promijeniti imovinu.

Postoji mnogo načina za praćenje vašeg portfelja ulaganja u kriptovalute. To su omogućili brojni startupi i mobilne aplikacije koje možete prikladno iskoristiti kako biste ostali u korak s onim što se događa s vašom investicijom. U ovom ćemo članku izložiti kako pratiti svoja kripto ulaganja pomoću ovih alata.

Pratioci ulaganja u kriptovalute

U osnovi, tracker za kripto ulaganja je bilo koja digitalna platforma koja investitorima omogućuje praćenje njihovog kripto portfelja. To može biti aplikacija ili web mjesto povezano s novčanikom za kriptovalute radi upravljanja digitalnim sredstvima.

Ostali tragači za investicijama također se integriraju s kripto razmjene izravno, a ulagači ih zapravo mogu koristiti za trgovanje svojom kripto imovinom. Korištenjem ovih alata moći ćete učinkovito upravljati svom imovinom. Kao rezultat, možete maksimizirati svoje ulaganje i povećati svoju neto vrijednost na inače nemoguć način.

kripto ulaganjaunsplash.com

Zašto su vam potrebni uređaji za praćenje ulaganja?

Kriptovalute su novi skup investicijskih sredstava koji postoje tek nešto više od 10 godina. Kako u prostor još nema puno investitora, cijene mogu biti vrlo hirovite i brzo se mijenjati u kratkom vremenu. Promjene mogu biti uzrokovane razvojem događaja poput propisa ili ključnih utjecajnih osoba koje poduzimaju određene radnje.

Zbog brzih promjena cijena, važno je pažljivo pratiti svoja kripto ulaganja kako biste takve promjene iskoristili u svoju korist. Tu ulaze trackeri za kripto ulaganja.

Slijedi nekoliko najboljih tragača koje biste mogli razmotriti.

CoinStats

kripto ulagač trackerppsumo.com

CoinStats je platforma za upravljanje kripto portfeljem koja vam omogućuje pristup raznim kriptovalutama i razmjenama. Trenutno postoji preko 8000 kriptovaluta i 300 razmjena na koje se možete povezati. Jednom kada svoj kripto novčanik povežete s razmjenama ili aplikacijama, lako možete upravljati svojim ulaganjem pomoću ažuriranja cijena u stvarnom vremenu i drugih važnih informacija potrebnih za bolju procjenu portfelja.

CoinStats dostupan je za sve uređaje, i iOS i Android, tako da možete u krizu pratiti svoja kripto ulaganja. Također je dostupan na Webu, macOS-u, Telegram botu i satu s jabukama.

Blockfolio

Pregled blokfotografije


Blockfolio je vrlo popularan što se tiče upravljanja kripto portfeljem. Ima preko 5 milijuna korisnika, stekavši povjerenje mnogih kripto ulagača. Na ovoj platformi imate pristup informacijama poput upozorenja o cijenama za vašu digitalnu imovinu, automatskoj sinkronizaciji vašeg portfelja i razmjena, najnovijim kripto vijestima i mnogim drugim.

Možda je jedna zanimljivost ove poznate platforme za upravljanje portfeljem ta da je potpuno besplatna za upotrebu. Blockfolio podržava preko 8000 kripto valuta, a preko njega možete sinkronizirati do 300 razmjena.

Delta

kripto ulagač tracker

Ovo je kripto portfelj za mobilne uređaje. Iako strogo aplikacija, natječe se s poznatim imenima, kao što je Blockfolio, kada je u pitanju praćenje kripto imovine. S Delta, kripto ulaganja možete pratiti u pokretu bilo da putujete, ostajete u uredu ili kod kuće.

Aplikacija podržava 2000 kriptovaluta i 7 najboljih razmjena s kojima možete sinkronizirati trgovanje sredstvima. Također možete lako pregledavati grafikone i grafikone kripto cijena s lijepo dizajniranim, ali jednostavnim korisničkim sučeljem. Ako ste ljubitelj aplikacija i želite stalno pripaziti na svoja kripto ulaganja, Delta je pratitelj koji vam treba.

Altpocket

kripto ulagač tracker

Ovo je još jedna aplikacija za praćenje kripto portfelja poznata po svom cool dizajnu. Nudi puno više od fizičke atraktivnosti. Pomoću nje možete dodati API ključeve iz različitih kripto novčanika, a možete uvesti sve svoje kripto transakcije i upravljati njima. Poznat kao tragač za društvenim portfeljem, Altpocked također vam omogućuje da razgovarate o kriptovalutama u zajednicama, kao i da učite od najboljih kripto trgovaca. Jednostavna je aplikacija za razumijevanje i lako je prilagodljiva vašem ukusu dajući raznolikost.

Praćenje novčića

Ovo je web mjesto za praćenje kripto ulaganja koje je slučajno prvi pratilac u niši kriptovaluta. Web stranica omogućuje vam praćenje ključnih podataka, poput kripto prihoda od svih izvora, gubitaka i ukradene imovine. Uz to, Contracking ima softver za kripto porez koji olakšava izračun poreza na vašu imovinu.

The Praćenje novčića Aplikacija je također dostupna na iOS i Android uređajima, s pristupom preko 110 sredstava i razmjenama za upravljanje i praćenje. Uz besplatnu verziju možete pratiti do 200 trgovina, što je pristojan broj za prosječnog maloprodajnog ulagača. Međutim, kako bi se moglo pratiti više trgovina, postoji potreba za nadogradnjom na verziju koja se plaća.

Drugi načini upravljanja kripto ulaganjem

Koliko god je važno koristiti aplikacije za upravljanje kripto ulaganjem i druge alate, nećete pogriješiti ako imate druge izvore informacija i smjernica. Jedan od najjednostavnijih načina na koji možete dobiti informacije ključne za upravljanje vašim portfeljem je aktivan u zajednicama svoje imovine. Neki od njih imaju vrlo aktivne zajednice s informacijama u stvarnom vremenu o razvoju događaja koje možda nećete pronaći u vašem tražilici ulaganja.

Takve zajednice možete pronaći na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Reddit i Telegram. Također možete pratiti utjecajne osobe u prostoru koje daju vrijedne novosti o cijeni i drugim informacijama. Dakle, ovo bi vam moglo pomoći da donesete najbolju odluku za bolje upravljanje portfeljem.

Zaključak

Jeste li investitor u kriptovalute? Dobro je znati da biste najbolje iskoristili svoju investiciju, morate ih moći pratiti, pogotovo ako imate mnogo različitih sredstava. Zbog toga trebate pronaći platforma za kriptovalute to će vam pokazati sve što trebate znati. Tragači za investicijama osmišljeni su kako bi vam pomogli u upravljanju mnogim sredstvima, pa će vam zasigurno biti od pomoći.

Istaknuta slika: unsplash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map