Najbolje američke razmjene bitcoina

Američko tržište bitcoina je ogromno. S prilično prilagodljivim stavom prema bitcoin tvrtkama, sjedište mnogih najvećih svjetskih burzi je u Sjedinjenim Državama. Ogroman iznos rizičnog kapitala slivao se u te razmjene, predvođene Coinbaseom s prikupljenih oko 250 milijuna dolara, sada s procjenom da mnogi pripisuju 5 milijardi dolara+.

Veliki novac i relativno blago okruženje za usklađivanje doveli su do procvata razmjene. Ovi su proizvodi jedni od najboljih na tržištu, sa sigurnosnim standardima koji se nadmeću s glavnim bankama, a količina likvidnosti, iako su ograničeni na američka tržišta, među najvišima na svijetu.  

Ovdje detaljno opisujemo glavne burze na američkom tržištu. Pri određivanju koje su američke bitcoin razmjene najbolje, uzimamo u obzir brojne podatkovne točke, uključujući relativne cijene, korisničku uslugu, privatnost kupaca, sigurnost, pokrivenost novčića i kvalitetu platforme.

A Top Bitcoin razmjena u SAD-u je …

Kriptos

Naknade

 • Proizvođač: 0%; Zauzimač: 0,25-0,1%

Ciljano tržište

 • Australija, Austrija, Belgija, Bugarska, Kanada, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Finska, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Malta, Nizozemska, Norveška, Poljska, San Marino, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Sjedinjene Države

Valute

 • USD, EUR, GBP

Depozit

 • Kreditna kartica, bankovna uplata, ACH, brže plaćanje

Coinbase je izvrstan proizvod. Trgovci na malo imaju izbor standardnog Coinbase posredovanja ili velike razmjene, GDAX. Posredovanje je jednostavan način kupnje i prodaje bitcoina, litecoina, bitcoin gotovine i ethereuma po tržišnoj cijeni, iako je naknada od 1% mnogo veća od GDAX stopa. GDAX nudi stopu na temelju mjesečne količine, .3% – .1% na strani preuzimatelja i 0% na proizvođača! Naravno, dodatna je vrijednost u korištenju brokerske kuće jer odmah dobijete točnu prikazanu cijenu i ne morate se petljati oko razmjene. Stanovnici iz Minnesote također su ograničeni na posredovanje.

Vaši su gotovinski depoziti osigurani, isto kao da sjede u tradicionalnoj banci. Kriptovaluta je također osigurana, iako kršenje na strani klijenta nije pokriveno – što znači da ako netko dođe do vaše lozinke i ukrade vaš bitcoin, nemate sreće. Da biste se zaštitili od krađe računala, Coinbase ima trezor hladnjaka koji je objavljen na vrijeme i zahtijeva potvrdu e-poštom od vas i dodatnog odgovornog partnera (poput supružnika ili poslovnog partnera).

Imajte na umu da je Coinbase u središtu pozornosti IRS-a. Stanovnici SAD-a imat će izuzetno teško izbjeći porez bez obzira na to gdje kupujete i prodajete svoj bitcoin. Čini se da su Coinbase računi jednostavno prvi na redu za provjeru.

Gotovinska aplikacija po kvadratu

Aplikacija za gotovinu je Square-ova aplikacija za prijenos novca od osobe do osobe. Kupci postavljaju jedinstveno ime, prilažu bankovni račun i mogu primati i slati novac izravno kolegama bez ikakvih troškova. Osnovao ga je Twitterov Jack Jacksey, aplikacija Cash ima više od 7 milijuna aktivnih kupaca mjesečno.

Zahvala je dio entuzijazma gospodina Dorseya za bitcoin, aplikacija Cash pokrenula je značajku trgovanja bitcoinima početkom 2018. Trenutno se bitcoin može kupovati i prodavati na brokerskom modelu, a cijenu bitcoina određuje neotkriveni ponderirani indeks američkih razmjena bitcoina. Prema opisu aplikacija za gotovinu, nema nula naknada, iako tko može biti 100% siguran da malo nije skriveno u cijeni.

Međutim, u usporedbi s posredništvom Coinbase, čini se da su cijene u gotovinskim aplikacijama često bolje. Uz to, aplikacija je izuzetno jednostavna za upotrebu. Kupnja bitcoina potpuni je povjetarac, kao i sve ostalo što možete učiniti na ovoj prekrasnoj aplikaciji. Očekujemo da će aplikacija Cash uložiti više resursa u ispiranje bitcoin aspekta svog poslovanja. Više od možda bilo kojeg drugog izazivača, Square ima priliku poremetiti maloprodajno tržište bitcoina u SAD-u i poduzeti značajan dio akcije od Coinbasea.  

To je dvostruko slučaj jer je mnoge korisnike bitcoina frustrirao prividni antagonizam izvršnog direktora Coinbasea Briana Armstronga prema Bitcoinu tijekom 2017. godine i možda traže održivu alternativu.

Pozivanje svih institucionalnih investitora!

itBit

itBit je burza sa sjedištem u New Yorku za velike trgovce bitcoinima, pojedince ili institucije.

 • Najbolje OTC usluge na tržištu
 • Osigurani bitcoin i dolarski računi
 • Služi posebno za institucionalne i vrlo aktivne trgovce

Kriptos

Naknade

 • Unos: 0,2%; Proizvođač: 0,0%

Ciljano tržište

 • Singapur, Sjedinjene Države

Valute

 • USD, SGD

Depozit

 • Bankovna žica

ItBit se fokusira na institucionalne investitore i velike trgovce. Od američkih burzi, ili bilo kojih mjenjačkih burzi, ona ima naj robusnije OTC usluge koje se koriste za pravilno olakšavanje izuzetno visokih narudžbi za kupnju i prodaju. Poput Coinbase, dolari i bitcoin depoziti su osigurani, a bitcoin se drži 100% izvan mreže.

Količina je velika, iako općenito otprilike jedna trećina volumena Coinbasea zbog manje trgovine na malo. itBit se u potpunosti fokusira na bitcoin i nudi naknade od 0,2% na strani preuzimatelja, 0% na proizvođača. podrška za itBit 24/7 superiorna je u odnosu na Coinbase, što je važno za institucionalne trgovce, ali i trgovce na malo koji su pretrpjeli smetnje podrške Coinbasea u četvrtom tromjesečju 2017., prvom kvartalu 2018. Osim toga, itBit razmjena nije padala s povećanim prometom jer je Coinbase više puta jeste, premda treba imati na umu da itBit nije primio isti opseg prometa.    

Pojačajte, momci!

Blizanci

Blizanci imaju izvrsnu priliku da zagrizu veliku dominaciju Coinbasea na tržištu, ali neke od donesenih odluka su ih sputale.

 • Dobra platforma i sigurnost
 • Naknade su previsoke
 • Provjera može trajati mjesecima

Kriptos

Naknade

 • 1% -0% na temelju mjesečnog obujma trgovine

Ciljano tržište

 • Ujedinjene države

Valute

 • USD

Depozit

 • Bankovna žica, ACH

Čovječe, želimo li da Blizance možemo svrstati u vrh burze u Sjedinjenim Državama, ali avaj. Blizanci nemaju odgovarajuću podršku za provjeru računa tijekom razdoblja velike potražnje. Ovaj je pisac čekao više od 2 mjeseca da provjeri svoj račun KYC, što je neugodno loša izvedba po bilo kojem standardu. Naknade, iako se spuštaju prema dostižnim ciljevima opsega, počinju previsoke od 1%. Nemamo pojma zašto su napravili tako veliko povećanje naknada. Likvidnost je opala, a to je možda upravo zbog ova dva razloga.

Ovo je stvarno šteta. Naknade su porasle otprilike u isto vrijeme kad su se Blizanci smatrali održivom alternativom Coinbaseu. Mnogi trgovci bili su i izuzetno su razočarani u ponašanju Coinbasea u 2017. godini, podršci za hard fork inferiornom protokolu (srušio se nakon pokretanja), integraciji glupih tehnologija poput kripto mačaka ispred rješenja za skaliranje bitcoina potrebnih za smanjenje naknada i skandal s trgovinom iznutra koji uključuje bitcoin gotovinu, koji je na kraju propao i vjerojatno uzrokovao nenatučenim kupcima tonu novca. 

Kao marka voljenih bitcoin investitora, blizanci Winklevoss, Blizanci su trebali iskoristiti ove nedostatke. Nisu, a vrijeme istječe. Višestruki službenici za odnose s javnošću koje je angažirao Coinbase vjerojatno će umanjiti bijes, a dolazi i Cash App.

Decentralizirana razmjena

Bisq

Korisničko sučelje je sjajno, platforma radi ono što kaže, navedene ponude su blizu tržišne cijene. Bisq je siguran, privatan i otporan na cenzuru, može li izgraditi likvidnost?

 • Anonimnost zaštićena
 • Sredstva u vašem novčaniku
 • trgujte izravno s vršnjacima koristeći Bisqovu izuzetnu p2p platformu

Kriptos

Naknade

 • 0,2%

Ciljano tržište

 • Globalno

Valute

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD, CHF, INR, SEK

Depozit

 • Bankovna žica, SEPA, interac, OKPay, Perfect Money, Skrill, Sofort

Želite anonimnost? Tada je Bisq vaša najbolja oklada. Bisq je lokalna bitcoin nova generacija, potpuno anonimna i decentralizirana internetska burza. Localbitcoins bila je izuzetno popularna opcija za američko trgovanje bitcoinima, sve dok tajni policajci nisu započeli sastanke s prodavačima i odvezali ih u zatvor.  

S Bisqom se ne treba sastajati. Dodajte svoj bankovni račun ili bilo koju drugu opciju plaćanja koju želite na platformu i dodajte svoju ponudu za bitcoin kao postotak od prevladavajuće stope. Prodavači, učinite potpuno isto s druge strane. Ili jednostavno možete ispuniti postojeće naloge, koristeći Bisqovu integriranu arbitražnu metodologiju kako biste spriječili varanje.

Naknada iznosi 2%, a količine neprestano rastu. Novčić se šalje na vaše vanjske novčanike – iako prodavači očito moraju spremiti novčić potreban za popunjavanje narudžbi u njihov Bisq novčanik, koji se i dalje generira na klijentskoj strani i ne pohranjuje nigdje na Bisqovim poslužiteljima.

Ovaj će proizvod biti izuzetno atraktivan onima kojima nije ugodno povjeriti svoj novčić skrbničkim burzama, kao i onima koji žele što veću anonimnost.   

Samo gotovina

BitQuick

BitQuick je platforma za kupnju bitcoina gotovinom putem bankovnog pologa ili u određenim prikladnim trgovinama.

 • Kupujte i prodajte bitcoin s gotovinskim depozitima izravno na bankovni račun prodavatelja
 • Za upotrebu proizvoda potreban je ID fotografije
 • Dobra evidencija o olakšavanju ovog modela pologa u gotovini

Kriptos

Naknade

 • 2% za kupca

Ciljano tržište

 • Ujedinjene države

Valute

 • USD

Depozit

 • Unovčiti

Bitquick je izvrstan mali proizvod namijenjen niši samo za gotovinu. Platforma, poput Bisq-a, omogućuje peer-to-peer transakcije, razlika je u tome što je Bitquick sav novac, a od kupca zahtijeva da položi gotovinu na bankovni račun prodavatelja.  

Knjiga narudžbi prikazuje iznos, cijenu i banku svakog prodavatelja. Nakon što kupac odabere ponudu, upućuje mu se da položi iznos na određeni broj bankovnog računa, nakon čega se za potvrdu mora učitati račun za polog. U međuvremenu, bitquick drži kovanicu prodavatelja pod escrowom i pušta je nakon što prodavač potvrdi primitak gotovine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map