Najbolje kriptovalute koje se mogu pridružiti na Facebooku 2021. godine

kriptovalute

Grupe kriptovaluta nalaze se na svim platformama društvenih medija zbog sve veće popularnosti digitalne imovine. Da biste dobili najnovije informacije o takvoj imovini, samo se trebate pridružiti tim grupama kriptovaluta. Ovaj se članak fokusira na Facebook kriptovalute kojima biste se trebali pridružiti 2021. godine.

Klub kolekcionara kriptovaluta

kriptovalute

Neke grupe kriptovaluta na Facebooku zlatni su rudnik za pridošlice u kriptoprostoru. Klub kolekcionara kriptovaluta je jedan od njih s preko 75 000 članova. To čini mnogo znanja dostupnim od različitih iskusnih članova grupe. Stoga je idealno mjesto za novajlije da postavljaju pitanja i dobiju odgovore.

Oni koji imaju pitanja u vezi s kripto trgovanjem, ova će skupina biti posebno korisna zbog specijaliziranog članstva u ovom području. Iako je idealan za pridošlice, pogodan je i za sve u bilo kojoj fazi znanja u industriji kriptovaluta. Uvijek postoji ponešto za svakoga, pa ako tražite odgovore, ovo je jedna grupa koju treba provjeriti.

Akademija za kriptovalute

kriptovalute za pridruživanje

Kao što naziv govori, ovo je mjesto na kojem članovi mogu naučiti o kriptovaluti. Dok se većina grupa kriptovaluta na Facebooku uglavnom fokusira na trgovinu, Akademija za kriptovalute pruža informacije izvan stručnosti trgovanja. Ako tražite informacije o blockchain tehnologiji, ovo je mjesto koje trebate otići.

U grupi ćete pronaći informacije o najboljim ICO-ima, prijenose uživo konferencija i općenite članke o kriptovalutama, koji su važan izvor informacija o industriji. Što se tiče legalnosti ove platforme, ne morate brinuti. Zapamtiti Ben Yu je izvršni direktor tvrtke StreamToken? Pa, on je administrator grupe, tako da možete biti sigurni da ćete od njega dobiti točne podatke.

Bitcoin

Facebook kriptovalute

Tako je. Grupa je dobio ime po samoj kriptovaluti broj jedan. U ovoj ćete grupi pronaći najnovije informacije o Bitcoinu. Štoviše, postoje vodiči o najzanimljivijim aspektima Bitcoina temeljeni na nedavnom razvoju događaja. Nedavna tema koja se obrađuje je pitanje naknada za transakcije, koje postaju glavobolja svaki put kad je Bitcoin na bikovom tržištu.

Grupa nije samo aktivna, već je i otvorena, što znači da joj svatko može pristupiti bez posebnog dopuštenja. Također imate pristup Youtube video zapisima o kritičnim temama o najvećoj digitalnoj imovini. Dakle, to je savršen način da budete u toku s vodećim događajima u kripto prostoru.

SCM – Suppoman’s Crypto Masterminds

kriptovalute

Suppoman’s Crypto Masterminds jedna je od grupa kriptovaluta s najviše povjerenja na Facebooku. Ima gotovo 25 000 članova, a novi se dodaju svakodnevno. Također je vrlo aktivna grupa, s novim sadržajima objavljenim svaki dan kako bi vam um bio ispunjen informacijama o kriptovalutama.

Grupu je stvorio Suppoman, istaknuta ličnost u prostoru kriptovaluta za svoje studente. Suppoman pruža sadržaj o cijenama kriptovaluta i daje predviđanja što će se vjerojatno dogoditi kripto valutama. Ako vam ovo zvuči dobro, pridružite se grupi da biste joj pristupili.

Grupa vijesti Crypt0’s

kriptovalute za pridruživanje

Kao što naziv govori, Grupa vijesti Crypt0’s je sve o vijestima o kriptovalutama. To uključuje sve o Bitcoinu i ostalim kriptovalutama. Postoje i tračevi o kriptovalutama, glasine i rasprave o cijenama. Stvorena je 2018. godine, mlada je, ali rastuća grupa s nešto više od 2000 članova. Kao i većina drugih grupa kriptovaluta, to je privatna grupa, pa ćete se morati prijaviti za pridruživanje grupi, a cjelokupnom sadržaju možete pristupiti nakon što vaša prijava bude odobrena.

Litecoin (službeni LTC) Nema botova

kriptovalute

Jeste li ljubitelj Litecoina? Ovaj stranica je posebno za ljubitelje Litecoina, a u njemu ćete pronaći mnogo istomišljenika. Grupa je nova, stvorena je 10. siječnja 2021. godine, a trenutno ima samo 74 člana. Sve rasprave moraju biti povezane s Litecoinom, a namjeravajući članovi moraju odgovoriti na nekoliko pitanja prije nego što njihovo članstvo može biti odobreno. Iako bilo tko može pronaći ovu grupu, to je zatvorena grupa koja članovima omogućuje samo da vide druge članove i ono što rade.

Ulaganje kriptovaluta

Facebook kriptovalute

Ulaganje kriptovaluta je grupa za kripto investitore. U ovoj ćete grupi pronaći relevantne informacije o ulaganju, uključujući videozapise, postove, a također možete postaviti bilo kakva pitanja o kripto. Grupa također objavljuje vijesti i nekoliko predviđanja cijena. Ako ste novi u kripto tehnologiji i tražite upute kako u nju uložiti, isprobajte ovu otvorenu grupu s preko 74 000 članova. Za pridruživanje grupi ne treba vam nikakvo posebno dopuštenje, pa zašto ne biste pokušali?

Bitcoin Argentina

kriptovalute

Bitcoin Argentina je mjesto za ljubitelje kriptovaluta koji govore španjolski. Iako se u naslovu pojavljuje jedini Bitcoin, moći ćete pronaći informacije o kriptovaluti općenito. Ako razumijete španjolski i tražite odgovore na pitanja koja dodiruju kriptovalute, tada je to mjesto koje trebate ići.

Grupa sada broji preko 62 000 članova i brzo raste. Privatna je, pa ćete se morati prijaviti i dobiti odobrenje za pridruživanje i ulazak u nevjerojatni kripto svijet za španjolske govornike.

Captain Altcoin – kriptovaluta

Captain Altcoin – kriptovaluta je platforma za kripto ulagače, trgovce i entuzijaste. U osnovi, svatko tko je znatiželjan o kripto ima mjesta u grupi u kojoj se vode rasprave o kriptovalutama. Grupa je svaki dan prilično aktivna s novim sadržajima. Pomoći će vam da bolje razumijete kriptovalutnu industriju i imate čvršće temelje u trgovanju i ulaganju općenito.

Kripto ratnici

Kripto ratnici jedinstvena je grupa za informacije o kriptovalutama na Facebooku. Iako pruža opće informacije o kriptovalutama, jedina je grupa koja ima svoj token, Crypto Warriors Token (CWT), posebno za Facebook grupu. Članovi koriste žeton za prijavljivanje na natjecanja i osvajanje nagrada.

Skupina pokušava donijeti visokokvalitetni sadržaj iz velikog broja informacija na Internetu. Ako želite kvalitetnu raspravu o kripto i mogućnost da osvojite neke nagrade, Crypto Warriors je grupa za vas.

Vijesti o kriptovalutama 2021

kriptovalute

Ova je grupa stvorena 2018. godine i nastavlja privlačiti sve više i više ljudi zainteresiranih za najnovije kripto vijesti. Vijesti o kriptovalutama 2021 stvoren je kako biste bili u toku s najcjenjenijim vijestima. Tih 20,3 tisuća članova dokazuju da je objavljeni sadržaj visokokvalitetan kako bi privukao što veći broj kripto entuzijasta.

Štoviše, dnevni postovi pokazuju ozbiljnost ove grupe. Ako vas privlači kripto svijet i želite obogatiti svoje znanje na ovom polju, samo se morate pridružiti kako ne biste propustili najnovije vijesti.

Zaključak

Ovo su najbolje Facebook grupe za kriptovalute koje treba slijediti 2021. Bez obzira jeste li investitor, trgovac ili samo kripto entuzijast, barem jedna od ovih grupa pružit će vrstu sadržaja koji tražite. Ako ste tek započeli kripto, također ćete otkriti da mnoge grupe pružaju vrstu podrške koju tražite. Stoga im se pridružite i započnite putovanje da biste postali kripto stručnjak.

Istaknuta slika: tradersdna.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map