Najbolje razmjene bitcoina u 2018

Najbolje razmjene bitcoina

Kriptos

Naknade

 • Stvoritelj: 0,0-0,1%; Zauzimač: 0,1-0,2%

Ciljano tržište

 • Globalno

Valute

 • USD, EUR, GBP, JPY

Depozit

 • Bankovna žica

Postoji razlog zbog kojeg Bitfinex dosljedno proizvodi najveće količine USDBTC likvidnosti, i to ne samo zbog svojih 3-1 spot marginalnih računa. Bitfinex nudi profesionalnu platformu za trgovanje s minimalnim kašnjenjem, tonama različitih kripto valuta u ponudi i najnižim naknadama za spot razmjenu na tržištu.

Dobiti vaše dolare na Bitfinexov bankovni račun sa sjedištem u Hong Kongu može biti malo teško, ali mnogi aktivni trgovci jednostavno deponiraju bitcoin. Američki trgovci nisu prihvaćeni, a Bitfinex se mršti zbog pomalo uobičajene prakse korištenja VPN-a za trgovanje.

Zbog ogromnih količina i njihove relativno sofisticirane platforme, novi će trgovci trebati položiti 10.000 USD u fiat ili kripto ekvivalent za početak trgovanja.

Bitstamp

Bitstamp-ova btceur likvidnost među najvišima je na tržištu. Pouzdan, jednostavan i s pristojnim naknadama. Svakako vrijedi pogledati.

 • prvih pet razmjena po volumenu
 • nudi usluge većini zemalja
 • niske naknade i pet dostupnih kriptozapisa

Kriptos

Naknade

 • Unos: 0,2%; Proizvođač: 0,0%

Ciljano tržište

 • Globalno

Valute

 • USD, EUR

Depozit

 • Kreditna kartica, bankovna uplata, SEPA, debitna kartica

BitStamp je dobra alternativa. Prvo, otvoren je za stanovnike Sjedinjenih Država, Europe i mnogih dodatnih tržišta. Nudi vrlo dobru likvidnost na najvažnijim kriptoima, naime na bitcoinu, ethereumu, litecoinu i rippleu, a naknade su niske. Platforma je vrlo ogoljena, a sučelje za razmjenu bliže je brokerskoj kući.


Najbolja ukupna razmjena multicoina

Binance

Binance je postao vodeća burza na tržištu u pogledu likvidnosti, niskih naknada i broja kripto parova. Također se prate u smislu inovacija i vrijednih poklona kupcima. Ostvarite 10% popusta na naknade za trgovanje, ekskluzivno za BitReview kupce.

 • najveći volumen na stotinama altcoina
 • trenutno ograničenje dnevnog povlačenja od 2 bitcoina na e-poštu
 • Naknade od 0,05%

Kriptos

Naknade

 • .03-0,1%

Ciljano tržište

 • Globalno

Valute

 • Samo kripto

Depozit

 • Samo kripto

Wow, je li Binance došao niotkuda! Idejna ideja bivšeg okcoin CTO Changpeng Zhaoa, Binance je uzdrmao tržište multicoin burzi kojemu je prijeko potrebno bilo protresti. Zahvaljujući najnižim naknadama u kategoriji, velikom izboru kovanica, zanimljivim promocijama i stabilnoj platformi, Binance je uspio svrgnuti Poloniex i Bittrex kao kripto za kripto razmjenu s najvećom količinom na većini svih popularnih kriptoasset parova.

Dodatni sastojak ovog zadivljujućeg uspjeha je njihova podrška za više platformi. Binance ima aplikacije u Android trgovini, a iOS aplikacija dolazi uskoro. Za razliku od Poloniexa, lako je trgovati na svom mobitelu. Web platforma je jednako dobra kao i konkurencija, a čak je razvila i brzi klijent za preuzimanje.

Najbolja razmjena za trgovanje polugom

BitMEX

BitMEX je razvio platformu za trgovanje kripto derivatima koja podržava poluge do 100: 1. Najveći obujam trgovine na tržištu. Ostvarite ekskluzivni popust od 10% naknade.

 • Pruža najveći volumen tržišta terminskim ugovorima i spot derivatima
 • Niske naknade za sve kriptoasete
 • Osigurajte do 100X poluge

Kriptos

Naknade

 • Proizvođač: -025%; Zauzimatelj:, 075%

Valute

 • Samo kripto

Depozit

 • Samo kripto

Bitmex je razmjena derivata kriptovaluta broj jedan koja nudi masovne poluge na brojnim parovima kriptoaseta na spot i futures tržištima. Poluge su visoke (prilagodljive od 1,1-100X), naknade su mikroskopske i količine su apsolutno velike.

Bitmex je 100% bitcoin. Depoziti su samo u bitcoinima. Sva trgovina, čak i derivati ​​koji nisu bitcoin, kolateralizirani su u bitcoinima. To omogućuje potpuno anonimne račune, iako američki trgovci nisu prihvaćeni i preporuča se ne koristiti VPN. Bitmex je odgovoran građanin bitcoina, izvlačenje sredstava podiže jednom dnevno, što pomaže i iz sigurnosne perspektive, kao i minimiziranje zagušenja blockchaina.

Bitmex je jedinstven po tome što eksponencijalni rast nije narušio njegovu podršku. Velik dio podrške nudi se javno putem trollboxa, ali na e-adrese se brzo odgovara. To bi moglo biti dobro zbog Bitmexove jedinstvene podrške za bitcoin depozite i isplate, što uvelike minimalizira režijske transakcije.

Drugoplasirani: OKCoin

Najbolja razmjena za P2P trgovanje: LocalBitcoins

LocalBitcoins

Bez obzira gdje živite, LocalBitcoins će vas povezati s prodavačima bitcoina koji će udovoljiti lokalnim uvjetima kako bi osigurali što ugodniju moguću kupnju bitcoina.

Kriptos

Naknade

 • Postavio prodavač

Ciljano tržište

 • Globalno

Valute

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Depozit

 • Kreditna kartica, bankovna uplata, ACH, SEPA, Paypal, debitna kartica, interakcija, gotovina, OKPay, savršeni novac, samo kripto, e-prijenos, Neteller, Skrill, prijenos novca

LocalBitcoins je vjerojatno učinio više za širenje bitcoina u svaki kutak svijeta nego bilo koji drugi posao. Model je jednostavan: localbitcoins je tržište koje izravno povezuje lokalne kupce i prodavače koji mogu obavljati transakcije kako god žele s načinom plaćanja po njihovom izboru. Iako nude escrow mehanizam za mrežne razmjene, mnogi se korisnici zapravo susreću licem u lice, koristeći sustav reputacijskog upravljanja Localbitcoins, koji agregira povratne informacije i broj transakcija za svakog člana kako bi pružio ocjenu povjerenja.

Najljepša stvar kod Localbitcoina je koliko transakcije mogu biti lokalizirane. Općenito su dostupne najčešće ili tražene opcije depozita na svakom mjestu, budući da su prodavači bitcoina svjesni uvjeta i zahtjeva na lokalnom tržištu. Ovisno o tržištu, Localbitcoins mogu postati skupi, ali to je često zbog nedostatka opipljivih alternativa.

Sve mogućnosti pologa!

Kockice

Cubits je izvrsno posredovanje samo za bitcoin za tržišta eurozone. Vrlo intuitivna, razumna cijena i mnoštvo lokalnih opcija pologa.

 • Brokersko posredovanje koje često zanemaruje prihvaća tone deviznih depozita
 • Izuzetno jednostavan za upotrebu uz prihvatljive naknade
 • Dostupno je puno mogućnosti pologa

Kriptos

Naknade

 • 0,9%

Ciljano tržište

 • Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Kanada, Kina, Cipar, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Island, Indija, Italija, Japan, Lihtenštajn, Malezija, Malta, Meksiko, Nizozemska, Norveška , Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Južna Afrika, Južna Koreja, Švedska, Švicarska, Tajland, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Venezuela

Valute

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HUF, INR, JPY, KRW, MXN, MYR, PLN, RUB, SEK, SGD, ZAR

Depozit

 • Kreditna kartica, bankovna uplata, SEPA, debitna kartica, OKPay, Neteller, Skrill

Cubits je podcijenjeno bitcoin posredovanje koje nudi niz mogućnosti depozita za oko 20+ različitih tržišta i valuta. Cubits je bolji od konkurenata Coinmame i CEX-a ne samo zato što nude niže naknade za depozite na kreditnim karticama, već i zbog njihove integracije brojnih opcija plaćanja važnih izvan EU-a, poput OKPay i Skrill.

Za razliku od CEX-a, indeks cijena Cubits prilično je blizu konsenzusa u industriji, pa je navedena cijena manje-više široko prihvaćena.

Pazi na Cashappa

Američkim tržištem bitcoina prilično je dominirala Coinbase koja je rano došla na tržište i prikupila velike količine likvidnosti zahvaljujući svom zgodnom i laganom proizvodu.

Uđite u CashApp sa Squarea, koji je počeo testirati opciju kupovine bitcoina na aplikaciji. Ovdje postoji ogroman remetilački potencijal. U svijetu je malo aplikacija za prijenos novca koje dosežu tako veliku publiku. Paypal je jedan. Square Cash je još jedan. Ne kladite se protiv Jacka Dorseyja, naoružanog tržišnom kapitalizacijom Square-a od 16 milijardi dolara, i nasuprot tvrtki u Coinbaseu koja čini jednu grešku za drugom.

Razmjena odijela i kravate

Coinbase

Osigurani računi, velike količine likvidnosti i integrirane debitne kartice protiv upitnih prioriteta, prekomjerne usklađenosti i loše podrške. Nabavite 10 dolara besplatno na vrhu bitcoin burze u SAD-u.

Kriptos

Naknade

 • Proizvođač: 0%; Preuzimač: 0,25-0,1%

Ciljano tržište

 • Australija, Austrija, Belgija, Bugarska, Kanada, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Finska, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Malta, Nizozemska, Norveška, Poljska, San Marino, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Sjedinjene Države

Valute

 • USD, EUR, GBP

Depozit

 • Kreditna kartica, bankovna uplata, ACH, brže plaćanje

Coinbase je i dalje najbolja razmjena u SAD-u, vjerojatno svijetu, za trgovce bitcoinima. HOWEVA – Koristim ovu najbolju stranicu za emitiranje pritužbi.

Nema veze što se njihova podrška pokazala potpuno neadekvatnom za upravljanje povećanom potražnjom. Ne obazirite se na dosadnu naviku njihovog predsjednika da objavljuje poruke na twitteru koje mogu ili ne moraju biti u suprotnosti s izjavama njegove vlastite tvrtke, i ne brinite o stalnim prekidima i smrzavanjima usluga (sve bolje moram napomenuti).

Ono što zaista vrijedi kod Coinbasea jest percepcija da oni (ili njihov izvršni direktor, točnije) pokušavaju potkopati bitcoin. Zvuči kontra intuitivno, zar ne? Pa ipak:

 1. Žale se na troškove transakcija, kojima i sami nerazmjerno doprinose, ali nisu uložili ni centa da ublaže problem do vrlo kasno.
 2. Trebali su im mjeseci da integriraju segwit i još uvijek nemaju skupne transakcije (vidi točku 1.), ali pronašli su vremena za glupe stvari poput integriranja kriptotoka.
 3. Iznenadili su tržište integracijom bitcoin gotovine koja je izazvala porast zahvaljujući trgovanju iznutra, a zatim kolapsom koji je bez sumnje mnogo njihovih kupaca izgubio puno novca.
 4. Nastavili su podržavati S2X hard fork protiv silne volje zajednice, sve do trenutka kada tehnički nije uspio u vrlo javnom i ponižavajućem načinu, srušivši se nakon lansiranja.
 5. Njihov je izvršni direktor iskrcao većinu svog bitcoina da bi kupio Ethereum, pa se čini da postoji popriličan sukob interesa koji pomaže u objašnjavanju svih ostalih stvari.

No, oni su i dalje najbolja američka razmjena bitcoina, a njihovo angažiranje PR menadžera nadat će se da će spriječiti neke od gore navedenih stvari.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map