Najbolji NEO (NEO) novčanici za 2019. godinu

U našem današnjem članku navest ćemo neke od najboljih NEO novčanika. Nastavite čitati kako biste saznali koji je za vas najprikladniji.

O NEO-u

NEO, prije poznat kao AntShares, blokchain je platforma razvijena u Kini koju pokreću dva izvorna tokena kriptovaluta – NEO i GAS. Njegova platforma omogućuje stvaranje i primjenu pametnih ugovora, slično Ethereumu.

Iako je NEO znatno porastao od svog lansiranja, još uvijek nema toliko mogućnosti novčanika poput ostalih kriptovaluta. Međutim, ako ste zainteresirani za kupnju NEO-a, postoji nekoliko opcija koje možete koristiti. Nastavite čitati naš članak kako biste saznali najbolje NEO novčanike koji su vam najprikladniji.

Atomski novčanik

neo_coin_crypto_wallet

Atomski novčanik je opcija multikriptovanja, neskrbnička kripto pohrana koja podržava NEO, Bitcoin i mnoštvo drugih altcoina. NEO korisnici mogu s jednog mjesta pohraniti, poslati, primiti, pa čak i razmijeniti novčić s drugim sredstvima.

Osoblju Atomic Wallet nisu dostupni privatni ključevi i lozinke i samo vi imate kontrolu nad njihovom upotrebom. Što se tiče vaših podataka o prijavi i transakcijama, takvi se podaci šifriraju putem AES algoritma i pohranjuju lokalno na vašem uređaju.

Ugrađenu razmjenu novčanika možete koristiti za zamjenu bilo kojeg od podržanih 300 kovanica u drugu imovinu. Ako nemate kripto, možete početi kupovati nove kovanice koristeći svoj kreditni račun.

Korisnici koji koriste Windows, macOS, Ubuntu, Debian i Fedora na radnoj površini mogu koristiti novčanik. Korisnici Androida ili iOS-a za mobilne uređaje također mogu instalirati odgovarajuće aplikacije novčanika.

NEON novčanik

NEON je novčanik s više platformi koji je stvorio City of Zion, a odobrio NEO, koji radi brzo i omogućava korisnicima da lako pohranjuju i upravljaju NEO, GAS-om i ostalim NEP5 tokenima. NEON novčanik ima jednostavnu postavku i jednostavan je za upotrebu, što ga čini idealnim za one koji su tek ušli u svijet kriptovaluta.

Ovaj lagani novčanik lako je preuzeti i instalirati, a sadrži korisničko sučelje. Kompatibilan je s operativnim sustavima Windows, Mac i Linux – privatni ključevi se ne čuvaju na NEON-ovim poslužiteljima.

Novčanik Guarda


Guarda je novčanik od topola poznat po tome što nudi sveobuhvatno rješenje s više platformi za usluge pohrane i kupnje kripto podataka. Njegov popis podrške uključuje neke od najpopularnijih kripto krila na tržištu, što vam omogućuje pohranu i upravljanje svime, od NEO do Bitcoina.

Guarda je lagani novčanik, što znači da za razliku od NEO novčanika s punim čvorovima, ne morate dugo čekati da se novčanik sinkronizira s blockchainom. Korisnici imaju nadzor nad svojim privatnim ključevima cijelo vrijeme jer nikada ne napuštaju svoje osobne uređaje. Sigurnosno, novčanik je zaštićen PIN-om, a svi ključevi i podaci pogodni su za AES enkripciju.

Guarda je udružen s tvrtkom Changelly koja mu omogućuje pružanje trenutnih i prikladnih usluga kripto razmjene. Još jedan plus je što novčanik ima ugrađene usluge fiat plaćanja koje vam omogućuju kupnju kripto izravno putem vaše bankovne kartice.

Novčanik je kompatibilan s Androidom, iOS-om, Windowsom, Mac OS-om, Linuxom i Chromeom.

Ledger Nano S

Za pohranu NEO-a srednjoročno ili dugoročno, tada je hardverski novčanik vaša najbolja opcija. Ledger Nano S dodao je podršku za NEO u posljednjem kvartalu 2017. godine, a kompatibilan je i s NEON novčanikom. GAS se može zatražiti upotrebom Ledger Nano S u kombinaciji s NEON-om, što ne zahtijeva unos privatnog ključa ili njegovo držanje na računalu.

Uređaj ima gumbe i OLED zaslon koji vam omogućuje navigaciju i ručnu potvrdu svake transakcije. Vaši su privatni ključevi zaštićeni PIN kodom, dvostepenom provjerom autentičnosti, a računi su sigurnosno kopirani na listu za oporavak. Postupak postavljanja za Nano S prilično je jednostavan. Uz NEO, podržava i Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) i niz drugih kriptozapisa.

NEO GUI

Ovaj službeni novčanik za stolna računala omogućuje vam pristup vašem NEO posjedu pomoću grafičkog korisničkog sučelja (GUI). Ovo je sinkronizirani novčanik, što znači da na računalo morate preuzeti cijeli blockchain. Proces može potrajati, a također zahtijeva značajnu količinu memorije na vašem računalu.

Po završetku postupka sinkronizacije možete stvoriti lozinku kako biste zaštitili novčanik, a zatim šifrirajte privatni ključ za sigurnosnu kopiju novčanika. Novčanik vam omogućuje slanje ili primanje NEO-a ili spremanje vaših tokena za tokene generirane GAS-om. NEO GUI nudi veliku sigurnost, ali korisnici koji nisu upoznati s tehnologijom i kriptoima mogu biti teško koristiti.

NEO novčanik

Ovaj web novčanik razvio je i održavao NEO tim za razvoj zajednice. The NEO novčanik službeno je ‘offline’ novčanik, što znači da se datoteke novčanika ili privatni ključevi ne prenose na NEO poslužitelj novčanika. Koristi sučelje aplikacijskog programiranja (API) koje šifrira sve poruke prije slanja.

Ovaj novčanik omogućuje korisnicima pohranu, slanje i primanje NEO-ovih tokena – GAS i NEO, kao i polaganje prava na GAS rezultiran držanjem NEO tokena. NEO novčanik može se preuzeti putem internetskih preglednika Chrome i Edge, a dostupan je na engleskom i kineskom jeziku.

Novčanik NEO Tracker

Novčanik NEO Tracker je novčanik zasnovan na webu koji je razvijen neovisno od NEO-a. Napisan je na Javascriptu i omogućava nositeljima NEO-a da komuniciraju i istražuju NEO blockchain putem weba.

NEO Tracker djeluje kao izvanmrežni novčanik, koristeći vaš web preglednik za generiranje potrebnih podataka, a na poslužiteljima NEO Trackera ne čuvaju se ključevi ili podaci. U mogućnosti ste pohraniti i izvršiti transakcije i NEO i GAS tokena, kao i potraživati ​​bilo koji GAS generiran ulaganjem NEO.

Novčanik NEO Tracker nije projekt NEO programera. Međutim, implementira snažnu sigurnost za korisnička sredstva. Kako se generira NEO novčanik, primit ćete datoteku pohrane ključeva za preuzimanje. Ključevi su u ovoj datoteci pohranjeni u šifriranom obliku. Novčanik NEO Tracker može se preuzeti putem internetskih preglednika Chrome i Edge.

NEO CLI

Ovaj NEO novčanik je također stvaranje službenog NEO razvojnog tima. Za razliku od NEO GUI novčanika, ovo je CLI novčanik, što znači da mu se može pristupiti samo pomoću uputa naredbenog retka.

NEO CLI ima napredne sigurnosne značajke, ali za početnike nije tako jednostavan. Ovaj novčanik namijenjen je naprednijim korisnicima koji imaju određeno znanje CLI jezika. Novčanik podržava transakcije s NEO i GAS, a također imateljima NEO omogućuje polaganje prava na svoje GAS tokene – kompatibilan je sa sustavima Linux i Windows i dostupan je samo na engleskom jeziku.

O3 novčanik

The O3 novčanik je mobilni novčanik koji se može koristiti na sustavima Android i iOS. Aplikacija ima pojednostavljeni dizajn koji vam omogućuje jednostavno upravljanje NEO tokenima u pokretu.

Stvoren za upotrebu samo za NEO, ovaj lagani novčanik da ne biste upravljali svojim NEO portfeljem u stvarnom vremenu. Omogućuje vam dijeljenje sredstava u dva novčanika – vrući za svakodnevnu upotrebu i hladni za držanje sredstava za GAS. Ovaj besplatni novčanik s otvorenim kodom jednostavan je za upotrebu, ali imajte na umu da nije toliko siguran kao hardverski novčanik.

Najbolji NEO novčanici: Zaključak

Ovo je naš članak koji sadrži najbolje novčanike za pohranu NEO-a i GAS-a. Nadamo se da vam je ovo pomoglo u donošenju informirane odluke o tome koji novčanik odgovara vašim potrebama za pohranu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map