Najbolji novčanici (DASH) za 2019

Dash novčanici

U današnjem ćemo članku pogledati neke od najboljih Dash novčanika i analizirati neke od njihovih najzapaženijih karakteristika.

O crtici

Za neke Dash nije ništa drugo nego ulazak u top 20 svjetskih kriptovaluta tržišnom kapitalizacijom. Za druge je Dash puno više: to je vrlo pametna peer-to-peer blockchain platforma dizajnirana za pružanje trenutnih, privatnih i sigurnih plaćanja.

Ovaj altcoin je ujedno i prva kriptovaluta koja je uvela koncept masternoda, koncept koji su tada koristile razne druge kripto platforme. Te masternode osiguravaju da Dash ima decentralizirano upravljanje. Masternode mogu glasati za ili protiv novog razvoja mreže Dash.

Dash također koristi nešto što se zove PrivateSend što omogućuje privatne transakcije (što znači da svatko može anonimno slati sredstva). Još jedna korisna tehnologija je značajka InstantSend koja korisnicima omogućuje potvrdu prijenosa sredstava u stvarnom vremenu.

Stvari koje treba razmotriti prije odabira novčanika

Prvo i najvažnije, želite odabrati novčanik koji nudi podršku za DASH token, kao i za sve jedinstvene značajke mreže (InstantSend, PrivateSend itd.). Ako novčanik planirate koristiti za pohranu drugih kripto valuta, tada je novčanik s više valuta najbolja opcija.

Naravno, sigurnost je vjerojatno najvažniji aspekt svakog kripto novčanika. Potražite novčanike koji nude potpunu kontrolu nad vašim privatnim ključevima i mogućnost zaštite putem PIN-a ili dvofaktorske autentifikacije. Budući da ponekad stvari mogu poći po zlu, važno je i da odaberete novčanik s vrlo dobrim mogućnostima sigurnosnog kopiranja i vraćanja, tako da možete lako doći do svojih sredstava u slučaju neočekivanog neuspjeha, pogreške ili pogreške.

I na kraju, ali ne najmanje važno, toplo se preporučuje odabir novčanika s dobrim korisničkim sučeljem. Kriptovalute mogu biti zbunjujuće kakve jesu, posljednje što vam treba (kao početniku) je imati novčanik koji zahtijeva dane da biste naučili.

S tim da to ne uspijemo, evo naše liste najboljih Dash novčanika trenutno na tržištu.

Atomski novčanik

dash_coin_crypto_wallet

Atomski novčanik je multikripto novčanik koji je 2017. stvorio izvršni direktor Changellyja. Ne samo da podržava Dash, već na popisu ima i 300 drugih kripto-datoteka, kao što su Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar i mnogi drugi.

Na temelju njegove funkcije atomske zamjene, korisnici mogu svoje novčiće pretvoriti u crticu ili obrnuto. Njihova značajka razmjene također podržava dodavanje kreditnih kartica Visa i Mastercard i kupnju kriptoza s fiatom.


Ako imate uređaj koji radi na Windows-64 bit, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android ili iOS, možete pronaći kompatibilne verzije novčanika.

Novčanik ne pohranjuje niti jedan od vaših sjemena za oporavak, privatnih ključeva i lozinki. Vi ste jedina osoba koja im može pristupiti i promijeniti ih. Što se tiče sigurnosti, Atomic Wallet koristi AES simetrični algoritam šifriranja kako bi korisničke podatke zaštitio od vanjskih prijetnji, a sve te informacije ostaju na korisnikovom uređaju.

Dash Core (Desktop novčanik)

Dash Core službeni je novčanik i sadrži podršku za sve značajke Dash-a, poput InstantSend i PrivateSend, što znači da je posebno dizajniran za pohranu, slanje i primanje DASH-a. Nadalje, novčanik instalira puni čvor DASH na vaše računalo.

Treba napomenuti činjenicu da ovo nije lagano rješenje. Novčanik će koristiti puno više prostora na tvrdom disku i veću procesorsku snagu od ostalih opcija. Dash Core možete preuzeti s namjenski odjeljak na službenom web mjestu Dash i dostupan je za Windows (oboje 32 i 64-bitni), macOS, i Linux (32 i 64-bitni).

Novčanik Guarda

Guarda je kripto novčanik koji se može koristiti na brojnim platformama i uređajima. Korisnici mogu upravljati svojom imovinom pristupanjem radnoj površini, prijenosnom računalu, tabletu, pametnom telefonu i web pregledniku.

Aplikacija je kompatibilna s Windows, Linux ili Mac OS, Android, iOS i Chrome proširenjima.

Guarda podržava bezbroj digitalnih kovanica i tokena, uključujući Dash i druge kovanice za privatnost kao što su Zcash i Monero. Također podržava Bitcoin, Ethereum i Litecoin.

Osim sigurne pohrane, novčanik Guarda ima i integriranu uslugu kupnje kriptokripte koja vam omogućuje da kripto kupujete izravno s fiatom putem bankovne kartice. Tu je i integrirana usluga razmjene putem koje možete mijenjati kovanice iz novčanika. Ove značajke čine Guardu jednim od najprikladnijih Dash novčanika na našem popisu.

Sve verzije aplikacije Guarda nisu skrbničke, što znači da tvrtka ne čuva nikakve javne / privatne ključeve niti bilo kakve korisničke podatke iza novčanika.

Dash novčanik (mobilni novčanik)

Dash novčanik je mobilna verzija prethodno opisane Dash Core. To je službeni mobilni novčanik za Dash, to je HD novčanik otvorenog koda, koji ima vrlo jednostavno korisničko korisničko sučelje i omogućuje vam potpunu kontrolu nad vašim privatnim ključevima.

Budući da se radi o mobilnom rješenju, malo je minimalističkiji od svog stolnog računala. Na primjer, Dash novčanik dolazi samo s podrškom za značajku InstantSend (PrivateSend nije podržano). No, novčanik to čini jedinstvenom značajkom koja vam omogućuje obradu transakcija izvan mreže pomoću Bluetooth tehnologije vašeg uređaja. Novčanik je dostupan za oboje, iOS i Android, i bez napora se mogu preuzeti iz službenih trgovina.

MyDashWallet (web novčanik)

Razvila tvrtka DeltaEngine.net, MyDashWallet ima za cilj učiniti za Dash ono što radi MyEtherWallet

Rezultat slike za crticu logo png

za Ethereum. To je web novčanik koji pruža brz način povezivanja s blokom Dash, a istovremeno osigurava da u svakom trenutku imate potpunu kontrolu nad svojim privatnim ključevima.

Podržava i InstantSend i PrivateSend, a može se pohvaliti i kompatibilnošću s dva najbolja hardverska novčanika trenutno na tržištu, Ledger Nano S i Trezor.

Novčanik Ledger Nano S (Hardverski novčanik)

Ledger Nano S najpopularniji je hardverski novčanik trenutno na tržištu. Nudi vrhunsku “hladnu” pohranu, kao i najbolje sigurnosne značajke trenutno na tržištu. Omogućuje vam pohranu privatnih ključeva putem PIN koda, dvofaktorsku provjeru autentičnosti i transakcije moraju biti ručno provjerene. To je također hijerarhijski deterministički novčanik što znači da će svaka transakcija imati novu adresu.

Dolazi s podrškom za preko 1000 kriptovaluta (uključujući DASH), a može se koristiti na bilo kojem Windows, macOS ili Linux uređaju putem posebnog softvera Ledger Manager.

Dash Core (papirnati novčanik)

Hardverski novčanici vrlo su dobri u sigurnosnom smislu, ali ako imate proračun, papirnati novčanik može vam uštedjeti puno novca. Novčanici od papira pružaju nevjerojatnu sigurnost (budući da nisu povezani s Internetom), samo ako ih pravilno pohranite. Novčanik Dash Paper dizajniran je iz tog razloga. Više informacija o Dash Core papirnati novčanik dostupan je na službenoj web stranici.

Nažalost, Dash Paper Novčanik ne uključuje podršku za InstantSend i PrivateSend.

Jaxx novčanik (mobitel & Desktop novčanik)

Jaxx novčanik stvorio je Anthony Diiorio 2014. godine, jako je napredovao. Danas je Jaxx proizvod poznat po svojoj svestranosti i uzvišenom korisničkom sučelju. Jaxx je dostupan na radnim površinama Windows, Linux i macOS, kao i na mobilnim uređajima Android i iOS, a dostupan je čak i kao proširenje preglednika Chrome.

Jaxx dolazi s podrškom za neke od najpopularnijih kriptovaluta, kao što su Bitcoin, Litecoin, Ethereum, kao i Dash. Omogućuje vam da imate potpunu kontrolu nad svojim privatnim ključevima spremajući ih izravno na uređaj. Štoviše, Jaxx vam također omogućuje izvoz vaših privatnih ključeva. Još jedna izvrsna značajka Jaxxa je činjenica da ima ShapeShift integraciju, što vam omogućuje pretvaranje kripto valuta bez napuštanja novčanika.

Glavni nedostatak Jaxxa (barem što se tiče pohrane Dash-a) jest činjenica da nema integraciju InstantSend i PrivateSend.

Zaključak

Što se tiče spremanja crtice, postoji puno vrlo dobrih opcija. Ako vam je sigurnost glavna briga, čini se da je hardverski novčanik najbolja opcija, iako će vam, ako svakodnevno trgujete, zasigurno trebati svestranija i praktičnija opcija. Sve novčanike s našeg popisa službeno podržava Dash, pa ih je sigurno isprobati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map