Najbolji VPN-ovi za Kubu

Na Kubi sigurno i pouzdano VPN je neophodno ako želite koristiti sve pogodnosti Interneta bez ograničenja. Usporedite najbolje VPN davatelje s našeg popisa i odaberite onoga koji vam najviše odgovara.

Uvod

Kuba svake godine privlači sve više znatiželjnih putnika. Ne čudi zašto, jer je zemlja prilično fascinantna. Ali, trebali biste biti svjesni i pripremiti se za neke izazove s kojima biste se mogli suočiti u srcu Kariba.

Na primjer, pronalaženje WiFi-a i pristup Internetu prilično je zastrašujući zadatak. Kuba je poznata po velikom broju stvari, ali sloboda govora teško je jedna od njih. Zbog toga, čak i ako imate dovoljno sreće da se povežete s mrežom, vlada možda nadgleda svaki vaš korak. Osim toga, ako misle da vaša internetska aktivnost predstavlja prijetnju njihovom socijalističkom društvu, teško da ćete se othrvati šamarom po zglobu. Prema lokalnom zakonu, mogli biste dobiti do 20 godina zatvora.

Na Kubi je pouzdan visokokvalitetni VPN nužan za sigurnost, sigurnost i anonimnost u cyber prostoru. To je zapravo jedini način da se zaobiđu ograničenja. Sljedeći popis pomoći će vam odabrati najbolji VPN za Kubu.

Brza VPN usporedba

USPOREDBA

PureVPN logotip

Čisti VPN

 • Izvrsna cijena
 • Pristojni poslužitelji
 • Nije najprivatniji

KUPI SADA PROČITAJTE RECENZIJU NordVPN logotip

Nord VPN

 • Najbrži VPN
 • Puno poslužitelja
 • U prošlosti je procurilo jedno DNS

KUPI SADA PROČITAJTE RECENZIJU ExpressVPN logotip

Express VPN

 • Većina privatnih VPN-a
 • Brzo plamti
 • Većina poslužitelja i zemalja svih VPN-ova

KUPI SADA PROČITAJTE RECENZIJU Logotip Surfshark

Surfshark VPN

 • Velike brzine
 • Izvrsna sigurnosna evidencija
 • Novi VPN

KUPI SADA PROČITAJTE RECENZIJU

Express VPN

Express VPN

ExpressVPN je zlatni standard za VPN-ove. Ima više od 3000 superbrzih poslužitelja u 94 zemlje i vojnu sigurnost. Također je očit izbor ako se želite povezati s gotovo bilo kojom mrežnom platformom za streaming.

ExpressVPN može istodobno zaštititi 5 uređaja. Dobro funkcionira sa sustavima Windows, Android, MacOS, Linux, pa čak i nekim pametnim televizorima i igraćim konzolama. Aplikacije ExpressVPN vrlo su jednostavne za upotrebu.

Čak i ako imate poteškoća, njihovi agenti za korisnike su vam na raspolaganju 24/7. Jedini nedostatak ovog VPN davatelja usluga može biti cijena. Ali ako u roku od 30 dana odlučite da niste zadovoljni uslugom, jamče vam da ćete vratiti novac.

Čisti VPN

Čisti VPN

ČistiVPN je sve u svemu ravan ExpressVPN-u i čak ga na neki način nadmašuje. Na primjer, daje vam jedno dnevno jamstvo povrata novca i omogućuje povezivanje do 5 uređaja odjednom. PureVPN podržava niz različitih platformi, poput Windows, Mac, iOS, Android i Android TV, kao i Firestick.

Može raditi s manje poslužitelja (preko 2000), ali raspon je mnogo širi (140 zemalja). Pomoću mreže možete gledati svoje omiljene serije na Netflixu, HBO-u, Hulu-u i drugim streaming platformama. Možete koristiti i aplikacije za razmjenu trenutnih poruka.

Sigurnosno pouzdani PureVPN također je vrijedan da se nađe na prvom mjestu, a zaštita od propuštanja DNS-a i prekidač za ubijanje samo su neke od značajki.

Nord VPN

Nord VPN

NordVPN je siguran i pouzdan veteran među VPN-ovima. Ima impresivan broj poslužitelja (najmanje 5000) u 60 zemalja.

S NordVPN možete deblokirati najbolje platforme za streaming i pregledavati u Chromeu, Firefoxu ili Safariju. Poput gore spomenutih, kompatibilan je i sa sustavima Windows, Mac, iOS i Android. Ono po čemu se usluga ističe među ostalima jesu privatnost i sigurnosne značajke. NordVPN nudi namjenski IP, P2P i dvostruki VPN.

Dvostruka sigurnost ima cijenu, jer može usporiti vezu.

CyberGhost

Cyber ​​VPN

CyberGhost VPN je još jedna izvrsna opcija za stanovnike Kube i posjetitelje. Prikladan je za početnike i razmjerno je jeftin, ali glavne značajke nisu nimalo inferiorni.

Mreža CyberGhost može se pohvaliti s preko 3000 poslužitelja u 60 zemalja i neprestano se širi. Njegovi optimizirani poslužitelji omogućuju vam deblokadu Netflixa, Amazon Primea, YouTube Reda i slično. Omogućuje vam i pristup sadržaju popularnih streaming usluga u različitim zemljama.

Uz CyberGhost postaju dostupni Google, Facebook, Instagram, Skype i druge osnovne web stranice. Osim toga, ostajete anonimni kada surfate ili bujite. CyberGhost nudi veliku brzinu u svakom trenutku i čvrstu sigurnost. Također vam omogućuje da zaštitite čak 7 uređaja samo s jednom pretplatom, tako da možete zaštititi sebe i svoju obitelj.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map