Popis slavina Dogecoin: Najbolji načini zarade na kripto

Dogecoin slavina

Dogecoin slavina je najlakši način za besplatni DOGE. Postoji čitav niz interneta koje svatko može koristiti. Neki od njih zahtijevaju samo pritiskanje gumba u intervalima, dok drugi traže da izvršite nekoliko zadataka. Nagrade dobivene od njih također variraju. U ovom ćemo članku raspravljati o najzaslužnijim ovim Dogecoin slavinama koje možete koristiti za besplatni kripto.

Allcoins.pw Dogecoin slavina

Allcoins.pw je jedna od najkorisnijih slavina. Dug je popis kriptovaluta, uključujući Dogecoin, Bitcoin, Ethereum i Litecoin. Možete zatražiti DOGE svakih 6 minuta samo klikom na gumb. Između okretaja možete zaraditi više kovanica igrajući igre, zidove s ponudom ili koristiti automatsku slavinu.

Ova slavina također nudi izdašnu proviziju od 50% na zaradu vaše preporuke. Možete uputiti svoje referalne veze s prijateljima i pozvati ih da budu nagrađeni. Štoviše, slavinu možete koristiti za kopanje Dogecoina ako želite zaraditi još više. Možete jednostavno preuzeti Command Miner i pustiti ga da radi u pozadini računala. Ovo minira Dogecoin na autopilotu dok vi radite druge stvari. Svakako vrijedi pokušati ako želite dobiti dobru količinu besplatnog Dogecoina iz slavine s dodanom zabavom.

Fly-Doge slavina

Ovo je jedan od najnevjerojatnijih DOGE slavine. Isplatio je preko milijun Dogecoina od svog osnutka. Pomoću ove Dogecoin slavine svaki sat možete osvojiti do 200 dolara u DOGE-u. Nakon što se prijavite, možete samo kliknuti gumb i okrenuti se. Možete se kotrljati nakon svakog sata da biste zaradili više. Oni također vode pridruženi program koji vam plaća 20% DOGA koji vaša podružnica zaradi. Tu je i HI-LO igra s klađenjem koju možete igrati kako biste umnožili svoj DOGE.

Dogecoin možete podići kad god želite, ali slavina vam plaća kamate ako je ostavite u novčaniku slavine. Uplate se šalju na fly-mart.com i pretvaraju u tokene po trenutnim važećim cijenama. Možda je najhladnija stvar kod ove slavine to što je možete koristiti za uzimanje kripto kredita putem lokalnih bankovnih transfera. Ovo je jedna od najboljih Dogecoin slavina koje možete pronaći na mreži, pa biste je trebali isprobati.

FireFaucet

FireFaucet je još jedno mjesto za besplatni Dogecoin. Kao i Allcoins.pw, nudi nagrade u drugim kriptovalutama. Jedna značajna stvar kod ove Dogecoin slavine je da ne postoji vremenski interval između okretaja. To znači da se možete vrtjeti koliko god puta želite, a da ne morate čekati ni sekunde. Naravno, ovo vam značajno povećava potencijal zarade.

Slavina korisnicima također plaća proviziju od 20% kada upućuju ljude da koriste slavinu. Oni imaju pravo na proviziju doživotno sve dok preporuke nastave zarađivati. Postoji nekoliko bonusa i mnogo drugih načina da osvojite više Dogecoina. Uključuju dnevne nagrade za rang, dnevna postignuća i razine. Uplata se šalje izravno u vaš privatni novčanik na zahtjev kada se dosegne prag. Sveukupno je podržano 9 kriptovaluta, pa biste osim Dogecoina mogli zaraditi bilo koju drugu kripto valutu. Isprobajte da zaradite DOGE i druge omiljene digitalne elemente.

ESFaucet

ESFaucet je još jedna nevjerojatna Dogecoin slavina. Tim koji stoji iza njega želi dati kripto u ruke svima ovom slavinom. Stoga ne čudi što je tako izdašna. Pomoću nje možete zaraditi Dogecoin svakih 5 minuta. Količina generirane kriptografije vremenom se troši, ali postoje načini za nadoknadu. Možete dodatno zaraditi prikupljanjem ES kovanica koje je moguće iskoristiti za Dogecoin ili bilo koju drugu podržanu kriptovalutu.

Tu su i dnevni bonusi za osvajanje, plus 20% provizije. Za sve koji se na vašu vezu povezuju sa slavinom, zaradite 20% njihove zarade. Stvarno zanimljiv aspekt ove slavine je što ima Android aplikaciju koju možete preuzeti i zatražiti besplatni Dogecoin u pokretu. IOS aplikacija je još uvijek u fazi izrade kako bi svi mogli pristupiti većoj količini sredstava gdje god se nalazili. Nema opravdanja da uz ESFaucet ne dobijete besplatni Dogecoin.

Faucetcrypto

Faucetcrypto je zadnja Dogecoin slavina koju ćemo razmotriti. Ovo je još jedna multikripto slavina koja osim Dogecoina daje i drugu imovinu. Postoji nekoliko načina za zaradu na ovoj slavini. Možete samo zatražiti besplatnu kripto svakih 40 minuta, što je najlakši način. Da biste povećali zaradu, možete gledati oglase, sudjelovati u anketama i zidovima ponuda.

Faucetcrypto također nudi proviziju od 25% kada uputite prijatelje na web mjesto. Ovo je još jedan jednostavan način pasivnijih zarada. Kada zaradite dovoljno, možete postaviti zahtjev i vaša će kripto krilat biti poslana izravno u vaš osobni novčanik. Ostale dostupne slavine uključuju Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin i mnoge druge. Uđite na Faucetcrypto i počnite zarađivati ​​besplatni Dogecoin. Već sada blizu milijun ljudi svakodnevno koristi slavinu, a vi možete biti jedan od njih.

Zaključak

Ovo su najtoplije slavine za Dogecoin. Dogecoin je postao omiljena kripto valuta i svi ga žele, posebno zbog promjena cijena DOGE u posljednjih nekoliko mjeseci. Možete isprobati bilo koju od ovih slavina ili čak sve njih da vam se u novčanik ulije nešto Dogecoina i drugih kriptovaluta. Sretno i zabavite se prikupljajući kripto imovinu za budućnost.

Istaknuta slika: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map