Surfshark

Gyors részletek:

 • Név – Surfshark VPN
 • Székhelye – a Brit Virgin-szigetek
 • Naplók – napló nélküli házirend
 • Legjobb ár – 1,99 USD / hó 24 hónapos előfizetés esetén
 • Támogatás – 24/7 élő chat
 • Visszatérítés időtartama – 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Weboldal – Surfshark

Áttekintés

A Surfshark az egyik legolcsóbb, mégis minőségi termék VPN szolgáltatások a piacon. Döbbenetes, hogy kiváló szolgáltatásokat és szolgáltatásokat kínálnak, és korlátlan számú eszközzel havi 2 dollárnál kevesebb fizetési terv mellett valóban nagy durranás érhető el. Ez a VPN-szolgáltatás a Brit Virgin-szigeteken található, messze a 14 szem joghatóságától és egy olyan országban, ahol a felhasználó magánéletét továbbra is értékelik és tiszteletben tartják. Ha megbízni akar az adatvédelmi irányelveikben, akkor nem gyűjtenek felhasználói adatokat vagy online magatartást, ami nagyszerű dolog. A Surfshark összes funkciója szépen testre szabott, így kielégíti a különböző felhasználók igényeit. Legyen szó torrentezésről, játékosokról vagy olyan emberekről, akik szeretnek olyan videókat közvetíteni, amelyek általában nem érhetők el a saját helyükön, a Surfshark mindent megtalál.

Előnyök & Hátrányok

Előnyök

 • Kiváló fizetési tervek
 • AES-256 titkosítás
 • AdBlock funkció
 • Szigorú naplózási politika
 • MultiHop funkció
 • Statikus IP szolgáltatás
 • Kill Switch funkció
 • Natív alkalmazások minden operációs rendszerhez
 • 30 napos pénz-visszafizetési politika

Hátrányok

 • A társaság tagjai nem hozhatók nyilvánosságra
 • Kevesebb kiszolgáló a versenytársakhoz képest

Előnyök

Hátrányok

 • Kiváló fizetési tervek
 • A társaság tagjai nem hozhatók nyilvánosságra
 • AES-256 titkosítás
 • Kevesebb kiszolgáló a versenytársakhoz képest
 • AdBlock funkció
 • Szigorú naplózási politika
 • MultiHop funkció
 • Statikus IP szolgáltatás
 • Kill Switch funkció
 • Natív alkalmazások minden operációs rendszerhez
 • 30 napos pénz-visszafizetési politika

A Surfshark mit csinál

A Surfshark gyors szervereket kínál 63+ országban a megbízható és privát kapcsolat érdekében, valamint könnyen használható alkalmazásokat minden platformon. A Surfshark kiváló tulajdonságokkal és szolgáltatásokkal, valamint minőségi adatvédelmi irányelvekkel rendelkezik. A magánélet és az anonimitás további rétegéért a felhasználók fizethetnek a Bitcoin-szal.

Helyi sebességvizsgálat

Európában vagyok, ezért több helyet választottam, teszteltem az IP-cím elrejtésének opciót, és böngészőmön keresztül futtattam egy Ookla-sebességtesztet. Íme a megállapítások: Ez a sebesség teszt, mielőtt csatlakoznék a Surfsharkhoz.

szörfcápa sebessége

Az IP-címem és a sebességem, amikor egy szerverhez csatlakozom Görögországban:

surfshark sebessége IP1 surfshark sebessége Görögország

Ezután választottam egy szervert Németországban, és itt vannak az eredmények:

surfshark sebessége IP2 surfshark sebessége Németország

Ezután csatlakozás egy bulgáriai szerverhez, és itt találom:

surfshark sebessége IP3 surfshark sebessége Bulgária

Távolsági sebesség teszt


Csatlakoztam egy pár szerverhez, messze a tartózkodási helyemtől, és ugyanazokat a teszteket futtattam, mint fent. Először egy amerikai alapú szerverhez csatlakoztam, és itt vannak az eredmények:

surfshark sebessége IP4 surfshark sebessége USA

Következik egy indiai szerver:

surfshark sebessége IP4 surfshark sebessége India

Az utolsó sebességtesztemhez csatlakoztam egy thaiföldi szerverhez:

surfshark sebessége IP5 surfshark sebessége Thaiföld

Tippek a leggyorsabb sebesség eléréséhez a Surfshark használatakor

A Surfshark jól átgondolt szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy néhány dolgot figyelembe kell venni, amikor ezt a VPN-t használja. A streaming leggyorsabb sebességének eléréséhez tisztában kell lennie azzal, hogy melyik szerverhez csatlakozik. Abban az esetben, ha problémái vannak a Netflix adott tartalmához való hozzáféréssel, ellenőrizze, hogy a megfelelő szerverhez csatlakozott-e. Amikor csatlakozik a Surfshark hálózathoz, a rendszer kéri, hogy csatlakozzon a helyéhez legközelebb eső kiszolgálóhoz. Ez a Gyorscsatlakozás funkció, és a lehető leggyorsabb sebesség elérése a szörfözéshez. Esetemben egy országom egyik szerveréhez csatlakoztam, és nincs gondom a VPN sebességével. A Surfshark súgóoldal jó tudásbázissal rendelkezik minderről, így előnyére tudja használni, amikor gyorsabb sebességre törekszik ezen a VPN-en keresztül.

Streaming minőség

A Surfshark szolgáltatásokkal kapcsolatos kutatásaim és tesztjeim során a Netflix segítségével tesztelhettem az adatfolyam minőségét és sebességét. Európán kívül vagyok, de csatlakoztam egy amerikai székhellyel rendelkező szerverhez, és megkerülhettem a Netflix által használt geolokációs funkciót. Ez minden probléma nélkül hozzáférhetővé tette a Netflix amerikai tartalmait. Ami a streaming sebességet illeti, nem figyeltem meg jelentős késleltetési időt, mivel nem volt észrevehető különbség a Surfshark VPN használatával vagy anélkül..

surfshark netflix USA

Torrentezés minősége

Annak ellenére, hogy a Surfshark olcsóbb, mint a többi prémium VPN-szolgáltatás, ámulatba ejtettek szolgáltatásaikkal. Minden szerverük támogatja a P2P-t, ami elképesztő hír az emberek számára a torrentezés terén. A P2P szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára adatok küldését és fogadását anélkül, hogy bárki is tudatában lenne annak. Az álcázási mód lehetővé teszi a sikeres navigációt a lehetséges IPS korlátozások között, lehetővé téve a forgalom titkosítását. A CleanWeb szolgáltatás lehetővé teszi a tiszta szörfözés élményét nyomkövetők, rosszindulatú programok és adathalász csalások. Vannak más funkciók is, például a MultiHop szolgáltatás, amely lehetővé teszi a csatlakozást különböző országok szervereihez, hogy eltakarja a lábnyomát, és lehetővé tegye a biztonságos torrentezést.

Játék minősége

A Surfshark jó hírnévvel rendelkezik, mint az online játékokat támogató VPN. Jellemzőik úgy vannak megtervezve, hogy segítsék a felhasználókat az összes sajátos szolgáltatás korlátozás nélküli használatában. A játékosok teljes magánéletben játszhatnak a Surfshark felett, és biztosak lehetnek abban, hogy biztonságban maradnak játék közben. A speciális funkciók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy bármihez hozzáférjenek a földrajzi korlátozások nélkül, és biztonságban tudjanak maradni a DDoS támadásoktól. Ami nagyon fontos, hogy a játékosok névtelenek maradjanak, a Surfshark segít elrejteni IP-jét még a csevegések során is. Játékos barátom tesztelte a Surfshark képességeit, miközben online játszott a Call of Duty-val. Szerinte tetszett neki a VPN szolgáltatásai, mivel játék közben nem figyelt meg jelentős késési időket vagy akadozást. Ezt a Surfshark győzelmének nevezném.

VPN összehasonlítás

ÖSSZEHASONLÍTÁS

PureVPN logó

Tiszta VPN

 • Nagy árképzés
 • Tisztességes szerverek
 • Nem a legprivátabb

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT NordVPN logó

Nord VPN

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT ExpressVPN logó

Express VPN

 • A legtöbb magán VPN
 • Gyorsan lángol
 • A legtöbb szerver és ország az összes VPN-ből

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Surfshark logó

Surfshark VPN

 • Nagy sebesség
 • Nagyszerű biztonsági rekord
 • Új VPN

VÁSÁROLJ MOST

Földrajzi kerítés kijátszása

Kutatásaim és tesztjeim alapján azt láttam, hogy a Surfshark nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek olyan webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, amelyekhez általában nem férnek hozzá. Ez különösen fontos olyan streaming szolgáltatások esetében, mint a Netflix, a Hulu, az ESPN, a BBC iPlayer, a Disney + és mások. A Surfshark jó VPN ilyen használatra, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a geoblokkot, és a felhasználók hozzáférhessenek ehhez a tartalomhoz. Európában vagyok és az Egyesült Államok szervereihez csatlakozom a Netflix US eléréséhez. Nem teszteltem a Surfsharkot más streaming szolgáltatásokon, de ugyanezekre az eredményekre számítok. Azt is észrevettem, hogy a Surfshark lehetővé tette számomra, hogy meghatározott szerverekhez csatlakozzak, és hozzáférhessek olyan Youtube-videókhoz, amelyek hazámban korlátozottak. Egy másik jó példa a geoblokkok kijátszására.

Naplózási irányelvek összefoglalása

A Sufrshark szigorú naplózási politikával rendelkezik. Ez hasonló e téren a többi jelentős szereplőhöz. Csak olyan alapvető információkat gyűjtenek, mint az Ön e-mail címe és jelszava. Így minőségi szolgáltatást nyújthatnak Önnek, és nyomon követhetik az alkalmazás esetleges összeomlását. A többi személyes információ a szolgáltatásaik kifizetéséhez kapcsolódik, és visszatérítés esetén 30 napig megőrzésre kerül. Ha úgy dönt, hogy fizet egy harmadik féltől származó szolgáltatáson keresztül, akkor a Surfshark nem gyűjt semmilyen személyes adatot. A felhasználóknak lehetőségük van kriptovalután fizetni a Surfshark szolgáltatások névtelen használatáért. Adatvédelmi irányelveik szerint a Surfshark nem gyűjt IP-címadatokat, böngészési előzményeket, munkamenet-információkat, használt sávszélességet, csatlakozási időbélyegeket, hálózati forgalmat vagy más hasonló információkat. ha szerkeszteni kívánja adatait, vagy fiókját véglegesen törli, írhat egy e-mailt a Surfsharknak, és eleget tesznek az Ön kérésének, amíg nincs jogi probléma.

Adattörlés

Az Adatvédelmi irányelvek és a felhasználási feltételek szerint a Surfshark nem gyűjt személyes adatokat. Szigorú naplózási szabályuk van, és nem gyűjtenek adatokat a munkamenetekből. A cég hivatalos honlapja szerint a Surfshark szerverek 70% -a csak RAM-ot használ. Azon dolgoznak, hogy az összes szervert csak RAM-mal cseréljék le, mivel jobb biztonsági és biztonsági funkciókat kínálnak.

Virtuális kiszolgáló helyei

Több ügyfél befogadásához a Surfshark virtuális szervereket kínál azokban az országokban, ahol nincs fizikai szerverük. A Surfshark nyitott és világos a felhasználóival a virtuális szerver helyükhöz való csatlakozással kapcsolatban. Világosan mondják, magyarázzák el, hogy a virtuális szerver helyét használják, így rengeteg csatlakozási lehetőség mellett gyorsabb sebességet tudnak eljuttatni az ügyfelekhez. Nagyon átláthatóak ezzel kapcsolatban, mivel a Surfshark alkalmazás lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy fizikai vagy virtuális szerverhez csatlakozzon. A virtuális szervereket szürke V jellel jelölik az alkalmazás helyeinek listáján. Minden felhasználó tisztában van azzal, hogy virtuális vagy fizikai szerverhez csatlakozik-e. De azt is biztosítják ügyfeleiknek, hogy minden fizikai szerver megfelel a szigorú adatvédelmi és biztonsági kritériumoknak, minden szerver friss Linux telepítést és kiterjedt biztonsági tesztet kap az indítás előtt. Biztosítják a felhasználók számára, hogy nem számít, hogy fizikai vagy virtuális szerverhez csatlakoznak-e, ugyanazokat a biztonsági szolgáltatásokat kapják meg.

Statikus / dedikált IP-cím

A Surfsharknak lehetősége van arra, hogy felhasználói statikus IP-címhez csatlakozzanak. Így a felhasználók hozzáférhetnek olyan speciális szolgáltatásokhoz és szolgáltatásokhoz, amelyek rendelkeznek VPN-felderítő szoftverrel. A statikus IP-cím használata ezt megkerülheti. A Surfshark lehetővé teszi, hogy mindig ugyanahhoz a szerverhez csatlakozzon, és ugyanazt az IP-címet kapja meg. A statikus IP-címet támogató kiszolgálókat szürke S betű jelöli az alkalmazásban.

surfshark Statikus IP

Harmadik fél által végzett biztonsági ellenőrzések és a meghatározott irányelvek betartása

Annak biztosítása érdekében, hogy a Surfshark betartja a megadott politikát, harmadik fél általi ellenőrzésnek vetették alá őket. A Chrome és a Mozilla böngészőbővítményeit auditnak vetették alá, amelyet a Cure53 kódbiztonsági és behatolási tesztelő cég végzett. Megállapításaik szerint mindkét kiterjesztés repülő színnel telt el. A Surfshark egyéb nyilvánosan bejelentett tervezett vagy már elvégzett ellenőrzésére nem került sor.

A VPN olyan helyen található, amely tiszteletben tartja az adatvédelmet?

A Surfshark a Brit Virgin-szigeteken található. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a szigetország adatvédelmi törvényei szerint nagyon magas szintű adatvédelmet nyújtsanak felhasználóinak. A törvények szerint a társaságot semmilyen módon nem sürgetik a felhasználókról vagy az online tevékenységről szóló privát információk gyűjtésére vagy tárolására. Kicsit szkeptikus vagyok abban, hogy mindez teljesen igaz, de ennek oka lehet a gyanús természetem, és a Surfshark nagyon is tiszteletben tarthatja ügyfelei magánéletét.

Kié a VPN és mi a hírnevük?

Sok kutatás után nem tudtam megtudni részleteket a Surfshark tulajdonosairól. Csak akkor tudtam meg, hogy a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett vállalat tulajdonában vannak, és nem tartoznak a 14 szemű joghatóság alá..

A szivárgások története vagy az adatok kormányoknak történő átadásának elfogadása

A felülvizsgálat megírásának idején a Surfshark nem volt összefüggésben semmilyen nagyobb szivárgással vagy feltöréssel. Nem vettek részt semmilyen nagyobb botrányban, és nem is kényszerültek arra, hogy adatot adjanak át kormányoknak. Értékelik ügyfeleik magánéletét, és úgy tűnik, tisztelik azt.

A hálózat mérete

A Surfshark szerverhálózat 1700+ szerverből áll, amelyek 63 és több országban vannak szétszórva. Minden szerverük rendelkezik saját DNS-sel, mindegyik P2P-barát, és mindegyik betartja a szigorú naplózási tilalmat.

surfshark szerver térkép

VPN összehasonlítás

ÖSSZEHASONLÍTÁS

PureVPN logó

Tiszta VPN

 • Nagy árképzés
 • Tisztességes szerverek
 • Nem a legprivátabb

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT NordVPN logó

Nord VPN

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT ExpressVPN logó

Express VPN

 • A legtöbb magán VPN
 • Gyorsan lángol
 • A legtöbb szerver és ország az összes VPN-ből

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Surfshark logó

Surfshark VPN

 • Nagy sebesség
 • Nagyszerű biztonsági rekord
 • Új VPN

VÁSÁROLJ MOST

Extra funkciók

Itt található a Surfshark által kínált szolgáltatások és szolgáltatások részletes listája, valamint ezek magyarázata.

 • WhiteLister – A Surfshark lehetővé teszi, hogy bizonyos alkalmazások és webhelyek megkerüljék a VPN-t. Ez a funkció hasznos, ha olyan alkalmazásokkal foglalkozik, mint a mobilbank és hasonlók.
 • CleanWeb – Igen, a Surfshark ingyenes Adblock funkcióval rendelkezik, amely véd a hirdetések, a rosszindulatú programok és az adathalász kísérletek ellen..
 • VPN Kill Switch – a felhasználók magánéletének védelme érdekében a Surfshark rendelkezik egy Kill Switch funkcióval, amely leválasztja az internetről, ha a VPN-kapcsolat megszakad.
 • Böngészőbővítmény – Igen, a Surfshark böngészőbővítményekkel rendelkezik mind a Chrome, mind a Firefox számára.
 • MultiHop kapcsolat – A Surfshark kettős biztonságot nyújt a felhasználók számára azáltal, hogy két különböző VPN-szerveren keresztül csatlakoznak.
 • Saját DNS & szivárgásvédelem – minden Surfshark szerver rendelkezik saját DNS-sel és szivárgásvédelemmel rendelkezik az IPv4 verem használatakor.
 • Tor kompatibilitás – Igen, a Surfshark kompatibilis a Torral a privátabb és biztonságosabb kapcsolat érdekében.
 • Álcázás üzemmód – ez a funkció lehetővé teszi, hogy elrejtse online tevékenységét az internetszolgáltató elől a nagyobb magánélet érdekében.
 • NoBorders mód – egyes régiók cenzusának megkerülése érdekében a Surfshark rendelkezik a NoBorders üzemmóddal, amely hozzáférést biztosít a streaminghez, a cenzúrázott tartalomhoz és más lehetőségekhez.
 • Korlátlan telepítések – A Surfshark lehetővé teszi az alkalmazás használatát az összes eszközén és korlátlan telepítéssel.

Hardver támogatás

A Surfshark rendelkezik natív alkalmazásokkal, böngészőbővítményekkel és olyan eszközök támogatásával, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szolgáltatásaikat számos platformon használják:

 • iOS – Igen
 • Android – Igen
 • macOS – Igen
 • Windows – Igen
 • Linux – Igen
 • Playstation – Igen
 • Xbox – Igen
 • Tűz TV – Igen
 • Apple TV – Igen

surfshark alkalmazások listája

Ha a Surfshark VPN-t olyan eszközök védelmére kívánja használni, amelyek nem rendelkeznek natív VPN-támogatással, telepítheti a VPN-t az útválasztóra, és az összes eszközét egyszerre védheti meg. Ehhez ki kell választania egy olyan útválasztót, amely támogatja a VPN funkciót. A Surfshark támogatja a következő útválasztó modelleket:

 • Asus
 • DD-WRT
 • Mikrotik
 • Sabai
 • Netduma
 • Freebox
 • Paradicsom
 • Linksys – néhány modell
 • OpenWRT
 • Szinológia

Az ügyfélszolgálat áttekintése

Milyen támogatást kaphat és milyen szintű előfizetéssel?

A Surfshark egyetlen előfizetéssel rendelkezik, csak az előfizetés időtartama változik az 1, 12 és 24 hónapos előfizetésektől. De nem számít, ha már feliratkozott a Surfsharkra, vagy sem, az ügyfélszolgálatuk mindenki számára ugyanaz. Az élő csevegési lehetőség nagyon jó, és mindent megtesznek azért, hogy minden e-mailes megkeresésre időben reagáljanak.

Jó-e a támogatás?

Kipróbáltam az élő chat támogatást, és az üzemeltető nagyon barátságos volt, és minden kérdésemre természetben válaszolt. Szinte nevetséges kérdéseket tettem fel, de az üzemeltető mindent nyugodtan vett, minőségi válaszokat adott, és nem találta idegesítőnek a kérdéseimet..

Milyen gyorsan reagálnak?

Szinte azonnal kapcsolatba kerültem egy operátorral, hogy feltegyem a kérdésemet, amit nagyon kielégítőnek találtam. A Surfshark ügyfélszolgálati csapatának nagy előnye egy perc alatt válaszolni.

Úgy tűnik, hogy az internet általában érzi a támogatásukat?

Próbáltam annyi információt találni az online közösség véleményéről a Surfsharkról, és olvastam az elégedett vélemények többségét. A legtöbb hozzászólás a 24/7 élő csevegéstámogatás gyors válaszaira irányult.

Visszatérítési irányelv áttekintése

Ha nem elégedett a Surfshark előfizetés megvásárlásával, akkor az eredeti vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítést kérhet. Ez történhet az élő csevegés opción keresztül, vagy írhat egy e-mailt a Surfshark ügyfélszolgálatának.

Áttekintés

A Surfshark árképzési lehetőségei a következők:

 • 24 hónapos előfizetés esetén 1,99 USD / hó
 • 5,99 USD / hó 12 hónapos előfizetés esetén
 • Havi előfizetés esetén 11,95 USD / hónap

surfshark fizetési tervek

Az előfizetés időtartamától függetlenül megkapja a Surfshark teljes szolgáltatásait, amelyek minden eszközén használhatók, mivel korlátlan mennyiségű eszközhöz csatlakoznak. Ezenkívül korlátlan sávszélességet, adatkorlátozást és Surfshark 24/7 ügyfélszolgálatot is kap.

Fizetési lehetőségek

A Surfshark funkcióinak használatához a felhasználóknak többféle fizetési eszközük van. A legegyszerűbb a hitelkártyás fizetés, és elfogadják a Visa, MasterCard, AMEX és a Discover szolgáltatásokat. Lehetőség van PayPal, Google Pay és más online fizetési szolgáltatások útján történő fizetésre is. De ennek a VPN-nek a valóban névtelen használatáért az emberek lehetőséget kapnak a kriptovalután történő fizetésre. 2020 májusától a Surfshark elfogadja a fizetéseket Bitcoin, Ethereum és XPR Ripple érmékkel.

surfshark fizetési lehetőségek

Gyors specifikációk

 • Kliens szoftverplatformok: Windows, macOS, Linux, iOS, Android
 • Natív támogatott platformok: Linux, routerek, intelligens TV rendszerek, Apple TV, Fire TV, Playstation, Xbox
 • Támogatott protokollok: OpenVPN, IKEv2, Shadowsocks, ChaCha, Wireguard, L2TP
 • Szerverek száma: 1700+
 • Országok száma: 63+
 • Nyilvántartásba vétel országa: Brit Virgin-szigetek
 • Fizetési lehetőségek: Hitel- / betéti kártyák, PayPal, online fizetési szolgáltatások, Google Pay, kriptovaluta fizetések
 • Szükséges valódi név: Nem
 • Titkosítási protokoll: AES-256
 • Adathasználati korlát: Nem
 • Sávszélesség-használati korlát: Nem
 • Max. nem. egyidejűleg csatlakoztatott eszközök száma: korlátlan
 • Ügyfélszolgálat: 24/7 élő chat támogatás, e-mail
 • Adatvédelmi irányelvek: Jó, naplózási politika

Záró összefoglaló

A Surfsharkról látottakból szabadon kijelenthetem, hogy ez a legolcsóbb minőségű VPN szolgáltatás a piacon. A 2 évre szóló előfizetés havi 2 dollárnál alacsonyabb árfekvésével mindenképpen megfizethetőek a legtöbbünk számára. Alkalmazásaik intuitív kialakításúak és kezdőbarátak. A Surfshark mindent kínál, amit elvárhat egy VPN-szolgáltatástól, néhány extra funkcióval együtt. Szolgáltatásai révén megóvhatja személyazonosságát a net böngészése közben, minőségi AdBlockert és védelmet nyújt nyomkövetőkkel és rosszindulatú programokkal szemben. A funkciók és szolgáltatások lehetővé teszik a Sufrshark-felhasználók védelmét nyilvános Wi-Fi-kapcsolatok használatakor, kifogástalan biztonsággal rendelkeznek pénzszolgáltatások, például online banki szolgáltatások vagy titkosítási eszközök kezelése során. Tetszik a Surfshark összes tesztelt szolgáltatása, mivel ezek jó minőséget és következetességet mutattak. Némi késés volt a sebességnél, amikor csatlakoztam távolabbi szerverekhez, és a MultiHop funkciót használtam, de erre számítani lehet. Különösen tetszettek az árak és a 24/7 élő chat támogatás. Súgójuk használhat némi fejlesztést, de a 24/7 élő csevegés támogatása pótolja a hiányzó részleteket.

Telepítési utasítások

A Windows rendszert használom, így itt megosztom a Surfshark Windows alkalmazás telepítési utasításait. Az egész kevesebb, mint két percet vett igénybe, és készen álltam a Surfshark VPN használatára.

surfshark ablakok

 • A fizetési terv kiválasztása és a fizetés után be kell állítania egy felhasználónevet és jelszót. A felhasználónév általában az Ön e-mail címe, amely könnyen megjegyezhető, és a szolgáltatás arra használja, hogy megossza veletek a frissítéseket és a promóciós ajánlatokat.
 • Ezután a hivatalos webhelyről ki kell választania az operációs rendszeréhez megfelelő alkalmazást, esetemben a Windows 10 alkalmazást. A letöltés körülbelül egy percet vett igénybe.
 • A sikeres letöltés után néhányszor kattintson a következő gombra, akárcsak bármely más alkalmazás, és majdnem készen áll.
 • A telepítés után az alkalmazás elindul, és a bejelentkezéshez meg kell adnia felhasználónevét és jelszavát.
 • A sikeres bejelentkezés után meglátja az összes rendelkezésre álló lehetőséget.
 • Egyszerű kapcsolat elérése érdekében a leggyorsabb kiszolgálói kapcsolatra van szükség, vagyis a legközelebb lévő szerverhez csatlakozik a nagy sebesség és a legjobb szolgáltatás érdekében.
 • Ha valami többet keres, böngészhet az alkalmazásban, és használhat néhány egyéb funkciót, például a MultiHop, a StaticID, és böngészhet a szervereken hely szerint.
 • A kedvenc kiszolgálók listájának összeállításával csatlakozhat egy előnyben részesített szerverhez előnyös használatra, például egy amerikai szerverhez a Netflixhez.
 • A Surfshark alkalmazás egyszerű kezelőfelülettel, szép fekete-fehér-kék bőrrel és intuitív működéssel rendelkezik.

Értékelés

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map