To su najnagrađivanije bitcoin slavine u rujnu 2020. godine

Bitcoin slavine

Bitcoin slavine jednostavan su način za dobivanje Bitcoina u najmanjim jedinicama poznatim kao Satoshis. Za one koji su se posebno zainteresirali za kriptovalute i Bitcoin, oni mogu biti izvrstan način da zarade nekoliko besplatnih kripto valuta. Neke slavine samo dodele određene količine satošija na račune sudionika u određenom vremenskom razdoblju, dok druge zahtijevaju da rade neke aktivnosti, poput pregledavanja oglasa, uzimanja anketa itd..

Ovaj članak ističe najzahvalnije slavine za Bitcoin koje možete upotrijebiti za besplatno dobivanje nekih satošija, a ako se dovoljno dugo zadržavate, na kraju ćete možda dobiti dovoljno Bitcoina za eksperimentiranje s BTC transakcijama ili druge zanimljive stvari za koje kripto ljudi koriste Bitcoin.

Neki mogu zahtijevati da se prijavite, dok drugi ne. Što god vas zanimalo, postoje besplatni bitcoini za svakoga, a sljedeće slavine moći će udovoljiti vašem interesu. Dosta priče, sad krenimo odmah. Ovdje možete pronaći najisplativije slavine za Bitcoin iz rujna 2020. godine.

FreeBitco.in

FreeBitco.in

Ovo je BTC slavina u vlasništvu rudarske tvrtke, upravo onih koji su odgovorni za dovođenje novih Bitcoina u opticaj. To objašnjava zašto daju toliko besplatnih bitcoina. Besplatni Bitcoin omogućuje vam dobivanje BTC-a svakih sat vremena. Štoviše, sadrži igre i tjedne lutrije, što dovodi do više Bitcoina. Kovanice se sigurno čuvaju u novčaniku, a naknade za transakcije znatno su niske.

Ako se držite dovoljno dugo da zaradite do 30.000 Satošija, počet ćete zarađivati ​​dnevnu složenu kamatu od 4%. Također vas izdašno nagrađuju za preporuke, što znači da ako vezu s preporukama podijelite s prijateljima i oni se njome prijave za prijavu, bit ćete nagrađeni s 50% njihove satne zarade i 25% onoga što zarade na kamatama. S 18 milijuna korisnika ove bitcoin slavine i najmanje 10 milijuna korisnika svakog mjeseca, ova web stranica ne može biti legitimnija.

Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin je sjajna BTC slavina zbog činjenice da ne morate čekati neko vrijeme nakon izvršavanja zadatka da biste pokrenuli drugi. Što se tiče ove slavine, novi zadatak možete započeti čim ga izvršite, čime ne ograničavate svoju zaradu. Učestalost plaćanja također se smanjuje na 15 minuta umjesto jednosatnog intervala koji imaju neke slavine, tako da možete zaraditi češće od drugih.

Možete primiti čak 5000 satošija po zahtjevu s automatskim dnevnim kamatama od 5%. To osigurava da se vaša zarada pomnoži ne radeći gotovo ništa. Također nude 50% doživotnog referalnog bonusa za sve one koji su se prijavili s vašom referalnom vezom, a zaradu možete podići u bilo kojem trenutku bez ikakvih troškova.

FreeBitcoins.com

Ovo je još jedna vrlo korisna bitcoin slavina koja je izgrađena imajući na umu novorođenče. Ako ste novi u kripto prostoru i želite lako zaraditi neke Bitcoine, ovo je mjesto za vas. Iako uglavnom za Bitcoin, slavina sada nudi neke besplatne Clamcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, DigiByte i Monero.

FreeBitcoins.com dokazuje da se Bitcoin može zaraditi na zabavan način igranjem igara, a vi se ne morate prijaviti za račun. Jedan je od rijetkih koji daje cijeli Bitcoin samo za posjećivanje web stranice svakih deset minuta. Jedna cool stvar s ovom web stranicom je da vam ne omogućuje samo zaradu nekoliko kriptovaluta, već vam daje mogućnost da lako zamijenite kovanice točno unutar slavine, a da ne morate ići na mjenjačnicu. Ovo ne može biti prikladnije za novakinje.

Što je više? Dobivate 50% provizije za svakog prijatelja na kojeg se pozivate i u bilo kojem trenutku možete besplatno podići zaradu na svoj novčanik.

Bitcoin vanzemaljci

Bitcoin vanzemaljci jedna je od najbolje plaćajućih Bitcoin slavina u kripto prostoru. Korisnici mogu zaraditi nagradu do 4.000 satošija igrajući igre i druge aktivnosti na web mjestu.

Također ima mobilnu verziju za Android i iOS uređaje. To vam daje slobodu da neprestano zarađujete Bitcoin u pokretu gdje god se nalazili dok god ste sa svojim mobitelom. Slavina nagrađuje korisnike po satu, tako da svakodnevno možete zaraditi pozamašnu količinu Bitcoina.

Moon Bitcoin

Moon Bitcoin je među najzahvalnijim slavinama za Bitcoin. Kao i freebitcoins.com, uz Bitcoin nudi i nagrade u Ethereumu i Litecoinu. Ova slavina korisnicima daje slobodu izbora u kojim će kriptovalutama primati nagrade.

Mnogo je bonusa na slavini, a korisnici mogu zahtijevati nagrade svakih 5 minuta. Još jedna cool stvar kod ove slavine je ta što imate slobodu odlučiti koliko često ćete zahtijevati nagrade. Što duže ostanete po sesiji, to više polažete pravo i samo vi možete odlučiti koliko ćete ostati.

Zaključak

Ovo su najbolje i najisplativije slavine za Bitcoin koje smo mogli pronaći, a ako tražite gdje ćete zaraditi neke besplatne Bitcoine, ne tražite dalje.

Istaknuta slika: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map