Vrhunski događaji za kriptovalute koje ne biste trebali propustiti u rujnu 2020

kriptovalutni događaji

Postoji toliko toga za naučiti o novonastaloj kriptovaluti i blockchain industriji. Iako diljem Interneta postoje besplatni izvori koji mogu biti korisni za bolje razumijevanje industrije, ništa se ne podudara s informacijama, interakcijom i partnerstvom koje nudi stvarni život.

Ako niste znali, dogodio se niz različitih događaja, poput konferencija i summita, koji su dolazili i odlazili svake godine, a 2020. nije izostavljena. U prvoj polovici godine dolazilo je i prolazilo bezbroj kriptovalutnih događaja koji mijenjaju život, s tisućama sudionika iz cijelog svijeta.

Ako ste propustili te događaje, ne morate se brinuti jer ima još toga. U ovom ćemo članku pogledati najvažnija događanja u kriptovalutama u rujnu 2020. koja ne biste smjeli propustiti. Ako ne možete prisustvovati stvarnim, postoji i niz internetskih događaja kojima možete prisustvovati samo povezivanjem na mreži iz bilo kojeg dijela svijeta. To će vam pružiti najnovije i najnovije informacije o najnovijim dostignućima u industriji. Slijede događaji koje ne biste smjeli propustiti u rujnu.

Blockchain World Forum

Datum događaja: 24.-25. Rujna 2020

Mjesto događaja: Seoul, Južna Koreja

The Blockchain World Forum jedan je od najvećih i najboljih događaja kriptovaluta. Održana je u nekoliko gradova, uključujući Peking, Šangaj i Shenhzen, svi u Kini. Ovogodišnja manifestacija održat će se u Seulu, glavnom gradu Južne Koreje. Događaj će istražiti izazove i mogućnosti kojima obiluje industrija blockchaina i kriptovaluta u nastajanju, promatrajući glavne industrije koje će vjerojatno biti najviše poremećene, uključujući pravni sektor, financijske usluge, osiguranje, energiju, glazbu, vladu, nekretnine. Također će biti interaktivni forum za ključne igrače u industriji, poput tehnologa, poduzetnika, regulatora, investitora, akademika i financijskih institucija, te pružiti priliku za stvaranje plodnih poslovnih partnerstava.

Ključni govornici uključuju:

 • Roman Ždanov, glavni partner u Latokenu;
 • Hai Yu, suosnivač, Bit Century;
 • Chris Taylor, glavni izvršni direktor tvrtke Everledger.

8. globalni događaj CoinsBank

8. globalni događaj CoinsBank

Datum događaja: 25.-28. Rujna 2020

Mjesto događaja: Belek, Antalya, Turska

Izdanje 2020 Globalni događaj CoinBank bit će sastanak za najutjecajnije, najinovativnije i najteže tehnološke tvrtke koje preoblikuju financijske usluge u blockchain industriji. Ovogodišnja tema usredotočena je na ključna tematska područja, kao što su ulaganja, regulacija, trgovina, pravo, usluge, cyber sigurnost, tokenizacija, veliki podaci, DeFi i stabilne kovanice.

Događaj će također okupiti mnoge sjajne igrače iz industrije i one koji su na samom vrhu kripto revolucije kao govornici. Ovo uključuje:

 • John McAfee, osnivač, Ghost Coin and Ghost Phone, SAD;
 • Roger Ver, izvršni direktor Bitcoin.com;
 • Bobby Lee, suosnivač BTCC-a, Kina;
 • Brock Pierce, Bitcoin FOundation, Portoriko, SAD;
 • Charlie Lee, tvorac Litecoina, SAD i;
 • Tone Vays, savjetnik / istraživač za Blockchain, SAD.

Crypto Asia Summit drugo izdanje


Datum događaja: 28. i 29. rujna 2020

Mjesto događaja: Online

Ako tražite mrežni događaj kriptovaluta kojem ćete prisustvovati u rujnu, Crypto Asia Summit je jedan koji biste trebali razmotriti. To je besplatan događaj koji će pružiti tržišnu inteligenciju za otkrivanje ključnih trendova, mogućnosti i vrhunskih kripto projekata. Polaznici će naučiti provjerene strategije, alate i uvid kako bi sudjelovali u pokretu DeFi i IPFS, ulaganju i mogućnostima rudarstva.

To je događaj za sve, uključujući investitore, programere, entuzijaste, početnike i poduzetnike bilo gdje u svijetu. Polaznici će također kratko zaviriti na kripto tržište u Aziji, gdje kriptovalute imaju puno potencijala.

Govornici uključuju:

 • Keisuke Honda, suosnivač Dreamersa VC, bivši igrač japanskog nacionalnog nogometnog tima;
 • Pēteris Zilgalvis, voditeljica digitalnih inovacija i blockchaina, Europska komisija;
 • Fernando Martinelli, izvršni direktor i suosnivač tvrtke Balancer;
 • Sean Lee, izvršni direktor zaklade Algorand;
 • Patrick Dai, osnivač i izvršni direktor tvrtke Qtum;
 • Kevin Chou, izvršni direktor tvrtke Rally.

Digitalni summit AIBC Amerike

događaja

Datum događaja: 22.-24. Rujna 2020

Mjesto događaja: Online

Ovo je događaj koji je domaćin SiGMA Group nakon uspješnog pokretanja SiGMA Europe (Malta) i SiGMA Asia (Manila). Početni digitalni summit AIBC Americas bit će koristan onima koji su već u nastajanju u industriji blokova i kripto valuta, kao i u sektoru kockanja na kopnu i mrežnom kockanju. Također će vam pomoći odgovoriti na pitanja i ponuditi prateću tehnologiju za internetske dobavljače, operatere i tvrtke.

Stvari koje ćete steći na događaju uključuju uvide stručnjaka iz industrije, visokokvalitetni sadržaj konferencija, umrežavanje svjetske klase, povezanost sa sudionicima i globalno izvještavanje.

Događaj ima impresivnu postavu zvučnika, uključujući ključne figure u industriji kriptovaluta:

 • Tim Draper, Draper Associates;
 • Alex Mashinsky, izvršni direktor tvrtke Celsius Network;
 • Ernesto Contreras Escalona, ​​MBA, voditelj poslovnog razvoja u tvrtki Dash;
 • Beatrice Collet, generalna direktorica u kampusu Chiliz Blockchain;
 • Peter McCormack, What Bitcoin Did Podcast Host i mnogi drugi.

Sljedeće teme bit će obrađene u prezentacijama i panel diskusijama:

 • Fascinantne metrike: bolje razumijevanje kripto-imovine širom LatAma;
 • Ubrzavanje rasta: Blockchain integracija, DAO & FinTech procesi;
 • Vizija 2020: Neo bankarstvo i FinTech razvoj;
 • Izazov pametnog grada: regija po regija.

Zaključak

Ovo su najvažniji događaji u rujnu za koje ćete smatrati da su vam korisni i korisni bez obzira na to gdje se nalazite na kripto putovanju, pa možete početi planirati prisustvovati barem jednom od ovih kriptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map