A bétatesztelők most a Híreket használják

Nem számít, hol olvassa ezt az augusztusi CoinFi frissítést, reméljük, hogy jól érzi magát!

Számunkra Hongkongban a nyár. A sütő nap és a 80% feletti páratartalom miatt a dolgok kissé izzadnak. Kívül úgy érzi, hogy az egész város ég.

Szerencsére így érezzük magunkat itt a CoinFi csapatában!

Tehát mire gondoltunk és miért pumpálnak minket annyira?

A bétatesztelők most a CoinFi Híreket használják

Képernyőfelvétel 2018 07 27., 13.31, 37

Mérnöki csapatunk több száz órája és a CoinFi közösség rengeteg várakozása után július végén elkezdtük a CoinFi News bezárt bétaverziójának bevezetését.

Míg a termék még korai béta tesztelési fázisban van, a válasz elsöprően pozitív volt, és azt mondja nekünk, hogy jó irányba haladunk.

Összegyűjtjük a döntő felhasználói visszajelzéseket, és mélyreható felhasználói teszteket végzünk, amelyek továbbra is irányítják a termékfejlesztést, és továbbra is dühösen dolgozunk a termék fejlesztésén és az új funkciók bevezetésén..

A CoinFi News eddig lezárt bétaverziójának gyors ütemezése:

  • Július 27 .: Kiadva CoinFi nagykövetek
  • Július 30-31: Kiadva az első 500 ember közül, akik a zárt béta várólistán szerepelnek
  • Augusztus 6 .: Kiadva azoknak a felhasználóknak, akik az ICO során engedélyezőlistára kerültek

Ha már rendelkezik hozzáféréssel a zárt bétaverzióhoz, nyomatékosan javasoljuk Önt jelentkezzen be a platformra és adj neki egy örvényt. A gondolatok közléséhez használhatja a felső menü „Visszajelzés” linkjét, valamint a képernyő jobb alsó sarkában található „Hibabejelentés” gombot..

Közvetlenül kapcsolatba lép a termékcsapattal, hogy segítsen nekünk tökéletes eszközt felépíteni a titkos kriptográfiai befektetők kiszolgálására.

A bétatesztelőink és felhasználói tesztelőink által már elért értékes visszajelzéseknek köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy mire nyilvánosan elindítjuk a CoinFi News-t, ez lesz az egyértelmű választás azon befektetők számára, akik lépést akarnak tartani a kriptopiacokkal.

Ne feledje, hogy a CoinFi News csak az első a funkciók hosszú sorában, amelyet idén bevezetünk.

Nyerjen néhányat a 10 000 COFI-ból, amelyet minden héten eladunk!

A múlt hónapban elindítottuk a privát CoinFi Ambassadors távirati csoportot. A csoport jelenleg több mint 100 elkötelezett tagnál ül, és gyorsan növekszik.

Az Ambassador program célja a CoinFi támogatóinak erőfeszítéseinek összpontosítása, azzal a céllal, hogy izgalmat terjesszen a CoinFi jövőképével és platformjával kapcsolatban. Ez egyben az első hely, ahol a csapat visszajelzéseket / javaslatokat kap.

Félretettünk egy 500 000 COFI-zsetont, amelyeket a nagyköveteknek esélyük lesz megnyerni azáltal, hogy intézkedéseket hoznak a CoinFi jövőképének terjesztése érdekében. Ebből a készletből hetente 10 000 COFI-tokent adunk át.

Képernyőkép - 2018 08 01, 1.51.14

Ha szeretne segíteni a CoinFi hírének terjesztésében és megnyerni a COFI-t erőfeszítéseivel, megteheti itt kell alkalmazni csatlakozzon hozzánk a privát CoinFi Ambassadors távirati csoportba.

Hogyan hat a Bitcoin egy hagyományos portfólióra??

Nemrég adtuk ki a Bitcoin befektetési kalkulátor megmutatni a befektetőknek, hogy egy hagyományos részvény / kötvény portfólió hogyan teljesített volna (kockázat-korrigált alapon) kis% -os allokációval a Bitcoin számára.

Képernyőfelvétel 2018 07 29., 9.22.53

Ha valaha is feltette magának a kérdést: “Mennyi pénzt kell kiosztanom a kriptográfia számára?”, Az kutatási jelentés a kalkulátor alatt gondosan kidolgoztuk, részletesen bemutatjuk, hogyan kell használni ezt a remek eszközt, és néhány érdekes forgatókönyvet emelünk ki a megbeszéléshez.

Képernyőkép - 2018 07 29., 9.24.10

Nyilvánvalóan nem meglepő, hogy portfóliójának kis% -ának allokálása a Bitcoin-ba az elmúlt években pozitív hatással lett volna a portfóliójára.

Viszont az, amit utólagos tesztelésünk során igazán lenyűgözőnek találtunk, az az óriási hatás volt, amelyet az újbóli egyensúlyozás gyakorol egy Bitcoin-befektetés kockázati profiljára. A kiegyensúlyozással még mindig sokat nyerhet egy magas potenciális ROI (de nagyon ingatag) befektetés, mint például a Bitcoin, jelentősen csökkentett kockázattal.

Tehát megy előre, és játsszon a Bitcoin befektetési kalkulátor hogy lássa, hogyan történhetett volna egy kis Bitcoin hozzáadása a portfólióhoz és az egyensúly helyreállítása történelmileg kockázat-korrigált alapon.

És ha érdekesnek találja, ne felejtse el megosztani a számokat barátaival (van egy hasznos megosztási link a számológépben), különösen azok számára, akik nem konvertáltak!

Tőzsdei jegyzési stratégiánk folytatódik

Noha csapatunk nagy része a termékre és a mérnöki tevékenységre összpontosított, továbbra is erőforrásokat fordítottunk az üzletfejlesztésre.

Június végén elindítottuk tőzsdei bevezetési stratégiánkat a Cobinhood listája. Július 11-én, A CoinFi kiterjeszti az elérést Kínába az FCoin tőzsdei jegyzésével.

Bár nem ígérhetjük, hogy minden hónapban új tőzsdékre kerülünk, biztos lehetünk benne, hogy aktívan hajtjuk végre tőzsdei bevezetési stratégiánkat, és az elkövetkező hónapokban még több tőzsdei hírünk lesz..

A tőzsdei bevezetési stratégiánkkal az a célunk, hogy minél több vásárlónak tegyük elérhetővé a COFI tokent, így amint feloldjuk a jelenleg épülő token segédprogramot, a lehető legtöbb felhasználó hozzáférhet a CoinFi ökoszisztémához.

A CoinFi Podcast

Elindítottuk A CoinFi Podcast júliusban, hogy megosszák néhány kriptográfiai beszélgetést az irodában, miközben gondolatmenedzsmentet építenek és kapcsolatba lépnek a CoinFi közösségével.

Reméltük, hogy ezek a naponta a CoinFi irodában folytatott őszinte beszélgetések betekintést és értéket nyújtanak hallgatóink számára, és az eddigi válaszaidból minden bizonnyal!

Képernyőfelvétel 2018 07 30., 9.52.43

Minden hét péntek reggel új epizódra számíthat a HKT. Podcastunk a következő csatornákon érhető el mind az iOS, mind az Android felhasználók számára.

iTunes | A Google Play | SoundCloud | Stitcher Radio

Ha tetszik a podcastunk, szívesen megszereznénk előfizetőként.

Nagyra értékelnénk azt is, ha szánna egy-két percet arra, hogy 5 csillagos értékelést küldjön nekünk. Segít abban, hogy minél több emberhez eljussunk a CoinFi podcast segítségével, és hogy növekedjen a CoinFi közösség.

Természetesen mindig keressük a fejlesztés módját. Ha konstruktív visszajelzései vannak arról, hogyan javíthatjuk a podcastot, ne habozzon, keresse meg ezt az e-mailt..

Mindenkit elolvastunk, és értékeljük konstruktív visszajelzését!

A CoinFi márka növekedése

Megújult fókuszunk részeként, hogy megosszuk a CoinFi-n épülő elemeket a kriptográfia többi részével, aktívan odaadjuk magunkat, hogy megosszuk, összekapcsolódhassunk és tanulhassunk..

2018. júliusi konferenciák

Július hónapjában vezérigazgatónk, Tim Tam Tajvanon, Koreában, Hong Kongban és Thaiföldön volt blokklánc konferenciákon, megosztva betekintését a kriptopiacokba, és bemutatva a kriptovilágnak, hogy a CoinFi milyen hatást fog gyakorolni a kriptográfiai kereskedelemben.

Havi AMA a CoinFi Core csapattal

Számos kérést kaptunk a közösségtől egy AMA-ra az alapítókkal és az alapcsapattal.

Január óta lehajtott fejek vagyunk a vállalat felépítésében, de ahogy a csapatunk növekszik és egyre több terméket dobunk forgalomba, elkezdhettünk több időt eltölteni a közösségben, ahová valóban tartozik.

E hónaptól kezdve minden hónapban rövid AMA-t futtatunk a Reddit-en.

havi AMA

Így működik:

Minden hónap elején felállítunk egy Reddit szálat. Ha kérdése van, fel szeretné tenni a CoinFi alapcsapatát, egyszerűen tegye meg a megjegyzés területen.

Több kérdést tehet fel. Csak különítsen el minden kérdést egy másik megjegyzésben. Egy hét múlva megválaszolják azokat a tíz legfontosabb kérdést, amelyek a legtöbb szavazatot kapják a közösségtől.

Ez ennyire egyszerű!

Augusztus AMA most él, és mi 2018. augusztus 8-án válaszolunk a HKT-re. Tehát lője le kérdéseit.

Végső gondolatok

A 18 teljes munkaidős CoinFiners csapatnál gyorsan növekszik, ezért lehetetlenné válik minden, a CoinFi-nél zajló havi frissítésbe csomagolása.

A CoinFi News-on kívül még nem volt alkalmunk frissíteni az általunk fejlesztett másik izgalmas termékcsomagot.

Nyugodjon meg, folytatjuk a korábbi frissítésekben említett és az ütemtervünkön bemutatott termékek fejlesztését. Amint közelebb kerülünk a kiadáshoz, ezeken a frontokon is több frissítést fog látni.

Ha izgatott az a lendület, amelyet itt építünk a CoinFi-ban, gyere köszönj a csapatnak táviratban. Folyamatosan ott vagyunk a kérdések megválaszolásában és a visszajelzések befogadásában, főleg a nagykövetek magáncsoportja.

Remélem ott találkozunk!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map