10 ígéretes 10 dollár alatti kriptovaluta befektetés 2021-ben

ígéretes kriptovaluták

Mint láthatjuk, a Bitcoin jelenleg a kriptovaluta tér középpontjában van szokatlan árfolyamnyereségével. Ezt természetesen követi az Ethereum, amely szó szerint a második legnagyobb kriptopénz a Bitcoin után. Úgy tűnik, hogy néhány kis tőkével több figyelmet érdemel, mint amennyit most kapnak. Ez a cikk felvázolja a legígéretesebb ilyen kis sapkás kriptókat, amelyek értéke jelenleg kevesebb, mint 10 dollár.

Ezeket a digitális eszközöket különböző tényezők alapján választják ki. Ha ígéretes 10 dollár alatti kriptovalutákat keres olcsó vásárláshoz, akkor ez lehet az az információ, amelyet keresett. Tehát melyek a legígéretesebb kriptovaluták 10 dollár alatt?

1. Csillagfény (XLM)

Jelenlegi XLM ár: 0,5030 USD

Piaci sapka: 11 248 026 861 USD

Kötet (24 óra): 3 373 397 495 USD

A Stellar hálózat az egyik legismertebb kriptovaluta hálózat a fizetések terén. A Ripple-től elágazva a vállalat most szorosan versenyez anyavállalatával az átutalások elszámolása terén. A hálózatnak több millió olyan számlája van, amelyek olcsó és gyors fizetési hálózatukat használják átutalásra.

A fizetésektől eltekintve a Stellar fokozatosan a stablecoins központjává válik, amelyet ügyfelei hídként is használnak, amikor tranzakciókat küldenek a hálózaton. Mennyiség szerint a második legnagyobb stablecoin – az USDC a múlt héten indult a hálózaton. Kombinálva az egyre népszerűbb fizetéseket és a kereskedők által előnyben részesített stabil pénznemeket a kisebb volatilitás érdekében, a Stellar natív tokenje, az XLM valószínűleg sokkal fényesebb napokat fog látni.

2. Tron (TRX)

Jelenlegi TRX ár: 0,05243 USD

Piaci sapka: 3 744 403 112 dollár

Kötet (24 óra): 3 733 881 305 USD

A Tron egy meglehetősen ellentmondásos kriptovaluta projekt, amely sok kritikát váltott ki a kriptográfiai közösség egyes részeiből. A kritika ellenére az alapító és vezérigazgató, Justin Sun, úgy tűnik, nagyon a hálózat fejlesztésére összpontosít, hogy versenyezzen olyan csúcsprojektekkel, mint például az Ethereum, amelyből kijött és amellyel sok közös dolgot megoszt..

Míg az Ethereum továbbra is az intelligens szerződések és a dappok terén áll az élen, amelyet a Tron is támogat, a Tron hálózat kezd előnyt szerezni az Ethereum felett, mivel a méretezési problémák miatti tranzakciós díjak aggodalomra adnak okot az Ethereum felhasználói számára. A hálózat szintén elkezdte támogatni a DeFi tokeneket, mint például a Wrapped BTC és a Wrapped ETH. Az Ethereum DeFi rajongói közül sokan a kevésbé zsúfolt és olcsóbb Tronhoz költöztek ezzel a fejlesztéssel. Ha ez a tendencia folytatódik, a TRX mindenképpen ígéretes jövő előtt áll.

3. Dogecoin (DOGE)

Jelenlegi DOGE-ár: 0,05826 USD

Piaci sapka: 7 479 351 834 dollár

Kötet (24 óra): 5 325 286 602 USD

A mém érme, igaz? Igen, a Dogecoin az a szórakoztató kriptovaluta, amelyet azok számára hoztunk létre, akik nem igazán foglalkoznak a kriptográfia tudományos aspektusával, hogy szórakoztassák őket az űr felfedezése közben. A legutóbbi események azonban arra engednek következtetni, hogy ennél a „kutya” érménél több is lehet, mint amennyire a szem látja.

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk tweetjeinek sorát követően a Dogecoin drámai módon szivattyúzott, ezzel az idei év egyik legjobban teljesítő kriptovalutája lett. Még a kriptográfia mögött álló fejlesztők is magukra hagyták egy ideig, de a legutóbbi szivattyú szükségessé tette a visszatérést a frissítéshez és annak biztosításához, hogy a hálózat képes legyen kezelni az új érdeklődés által generált hatalmas forgalmat. A továbbiakban nem valószínű, hogy a keletkezett érdeklődés csökkenni fog, és a Dogecoin fenntarthatja emelkedését a kriptográfuson.

4. Cardano (ADA)

Jelenlegi ADA-ár: 0,8488 USD

Piaci korlát: 26 407 071 454 USD

Kötet (24 óra): 8 658 559 193 USD

A Cardano minden bizonnyal az egyik legígéretesebb 10 dollár alatti kriptovaluta. A projekt vezérigazgatója, Charles Hoskinson éjjel-nappal dolgozik, hogy az ADA különböző alkalmazási eseteknél elfogadja az alkalmazást, mivel ez döntő fontosságú a kriptovaluta értéke szempontjából..

Eddig jelentős előrehaladást ért el abban, hogy az ADA-t a kereskedők fizetésként elfogadták. A társaság együttműködött az oktatási intézményekkel is annak érdekében, hogy technológiáját igazolások igazolására használja, és a kormányokkal a technológia irányításban és más területeken történő felhasználására. Noha az érték jelenleg még alacsony monetáris értelemben, ez a jövőben megváltozhat, mivel az elfogadás a kriptopénzek értékét jelenti.

5.. EOS (EOS)

Jelenlegi EOS-ár: 4,85 USD

Piaci korlát: 4 610 215 889 USD

Hangerő (24 óra): 8 413 226 300 USD

Az EOS az Ethereum és a Tron szoros riválisa a dapps és az intelligens szerződések terén. A projekt azt tervezi, hogy a fejlesztők számára nagyon egyszerűvé válik, hogy stressz nélkül készítsenek dappokat a hálózatukra. A natív tokent, az EOS-t használják ezekre a dappokra és intelligens szerződésekre való interakcióra.

Mivel a blockchain technológia ezen aspektusa folyamatosan növekszik a népszerűségében, a token értéke mindenképpen növekedni fog, ami azt jelenti, hogy a jövő nagyon fényes lehet számára.

6.. Sokszög (MATIC)

Jelenlegi MATIC ár: 0,1097 USD

Piaci korlát: 546 120 182 USD

Hangerő (24 óra): 231 761 345 USD

A Polygon egy 2. rétegbeli hálózat, amely a méretezési megoldások nyújtására összpontosít. A Matic Network nemrégiben márkanévvé vált, a hálózatot most integrálták az Ethereum blokklánccal, hogy segítsenek megoldásokat találni az Ethereum skálázási problémáira és csökkenteni a tranzakciós díjakat. Mivel ez komoly probléma az Ethereum előtt, a Polygon ezt a nagyon szükséges megoldást kínálja a token MATIC segítségével sok folyamathoz. Az eszköz az ETH után eltarthat, és a jövőben repülni kezd.

7. Basic Attention Token (BAT)

Jelenlegi BAT-ár: 0,5509 USD

Piaci sapka: 819 136 558 dollár

Kötet (24 óra): 566 433 259 USD

A BAT egy kriptovaluta, amelyet a tartalomalkotók és -megosztók tipizálására használnak a közösségi médiában, például a Twitteren és a Redditben. Az adatvédelemre összpontosító böngésző felhasználói – A Bátor is tippeket kap a BAT-ban. Mivel egyre többen keresik az adatvédelmet, valószínűleg többen használják ezt a böngészőt és keresnek BAT-ot, ami azt jelenti, hogy egyre népszerűbbé válik, és ezáltal nő az értéke. Ezért az egyik legígéretesebb kriptovaluta, amelyre figyelni kell.

8.. DigiByte (DGB)

Jelenlegi DGB-ár: 0,07014 USD

Piaci korlát: 988 162 360 dollár

Kötet (24 óra): 111 362 243 USD

A Digibyte egy blokklánc hálózat, amely támogatja az eszköz létrehozását. Technológiailag az egyik legmegfelelőbb hálózattal rendelkezik, amelyet a csapat állítása szerint nagyon alulértékelt. Amint a hangtechnika törekszik az űrben, a Digibyte valószínűleg idővel értékesebb lesz.

9. Ripple (XRP)

Jelenlegi XRP-ár: 0,5680 USD

Piaci sapka: 25 954 788 664 USD

Kötet (24 óra): 11 898 169 275 USD

Az XRP a natív token, amelyet a nemzetközi fizetési társaság használ Fodrozódás. A tokent a RippleNet, a fizetési hálózat fizetéseinek likviditásának biztosítására használják. Az XRP nem teljesített jól, mióta a 2017-es bikapiac után összeomlott. A helyzetet rontották a jogi problémák, amelyekkel a társaság 2020 decembere óta szembesül.

Az XRP azonban ennek a kihívásnak ellenére erőteljesnek mutatkozott. Az eszköz 24 óra alatt 80% -kal nőtt, amikor a Ripple válaszolt az ellene felhozott vádakra. Az XRP rajongói elmondták, hogy ez a jelző függetlenségének a Ripple-től való demonstrációja és annak ténye, hogy a vállalat nélkül is jól teljesíthet.

Mivel a fizetés nagyon keresett szolgáltatássá válik (főleg olcsó és gyors), a Ripple valószínűleg nagyobb jelentőséget kap, ami azt jelenti, hogy az XRP is nagyobb elfogadottságot fog elérni, így a piac egyik legígéretesebb kriptovaluta. A token még most is nagy erőt mutat, ára 0,5 dollár felett van.

10. REN (REN)

Jelenlegi REN-ár: 0,9369 USD

Piaci korlát: 942 517 215 USD

Hangerő (24 óra): 300 947 383 USD

Ren egy nyílt protokoll hálózat, amely lehetővé teszi a blokkláncok együttműködését és likviditás biztosítását a DeFi tokenek cseréjéhez. Ezzel a funkcióval a hálózat azt tervezi, hogy növeli a hozzáférést a DeFi tokenekhez azáltal, hogy eltávolítja a különböző blokkláncok közötti átjárhatóság akadályait.

Ez kiküszöböli a burkolt eszközök, például a WrappedBTC használatát. A REN, a natív token, kötelékként szolgál a Ren Virtual Machine (RenVm) alkotó csomópont-operátorok között. A növekvő DeFi ökoszisztémával a hálózat jelentősége növekedhet, mivel rendelkezik a növekvő DeFi ökoszisztéma működtetéséhez szükséges kritikus technológiával.

Következtetés

A digitális pénznemek egy új befektetési eszköz, amely elősegítheti a jutalmak gyors megszerzését. A kriptovaluták ugyanakkor ingatag befektetési formák is, amelyek teljes forrásveszteséghez vezethetnek. Fontos, hogy figyelemmel kísérjük az egyes kriptográfiai eszközök piaci méretét. Az ebben a darabban említett kriptopénzek valószínűleg növekedni fognak, és a jövőben még több hasznot hoznak.

Megjegyzés: Ezt a bejegyzést eredetileg 2018. december 29-én tették közzé, és a tartalom teljessége és valóságtartalma miatt 2021. február 15-én teljesen frissítették..

Kiemelt kép: fvptrade.medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map