2018 legjobb Bitcoin-cseréje

Contents

A legnépszerűbb Bitcoin tőzsdék

Cryptos

Díjak

 • Készítő: 0,0-0,1%; Vevő: 0,1-0,2%

Célpiac

 • Globális

Pénznemek

 • USD, EUR, GBP, JPY

Letét

 • Banki átutalással

Ennek oka van, hogy a Bitfinex következetesen a legmagasabb mennyiségű USDBTC likviditást termeli, és ez nem csak az iparág legjobb 3: 1 spot-számláinak köszönhető. A Bitfinex professzionális kereskedési platformot kínál, minimális késleltetéssel, rengeteg különböző kriptovalutával és a legalacsonyabb díjakkal a piacon azonnali tőzsdén..

Kicsit nehéz lehet a dollárjait a Bitfinex hongkongi székhelyű bankszámlájára juttatni, de sok aktív kereskedő egyszerűen betétet fizet be. Az amerikai kereskedőket nem fogadják el, és a Bitfinex elkomorodik azon a kissé elterjedt gyakorlaton, hogy VPN-t használnak kereskedésre.

A hatalmas mennyiségek és viszonylag kifinomult platformjuk miatt az új kereskedőknek 10 000 dollárt kell letétbe helyezniük fiat vagy kriptó egyenértékben a kereskedés megkezdéséhez.

Bitstamp

A Bitstamp btceur likviditása a piacon a legmagasabbak között van. Megbízható, egyszerű és tisztességes díjakkal. Mindenképpen érdemes megnézni.

 • az első öt térfogatcsere
 • szolgáltatásokat kínál a legtöbb országban
 • alacsony díjak és elérhető öt kriptó

Cryptos

Díjak

 • Vevő: 0,2%; Készítő: 0,0%

Célpiac

 • Globális

Pénznemek

 • USD, EUR

Letét

 • Hitelkártya, banki átutalás, SEPA, betéti kártya

A BitStamp szilárd alternatíva. Először is, nyitva áll az Egyesült Államok, Európa és számos további piac lakói előtt. Nagyon jó likviditást kínál a legfontosabb kriptókon, nevezetesen a bitcoinon, az ethereumon, a litecoinon és a hullámosságon, és a díjak alacsonyak. A platform nagyon csupasz csontozott, és a cserefelület szorosabban közelíti meg az ügynöki tevékenységet.


A legjobb átfogó multicoin csere

Binance

A Binance piacvezető tőzsdévé vált a likviditás, az alacsony díjak és a kriptopárok számát tekintve. Úttörő szerepet játszanak az innováció és az értékes vásárlók számára is. Szerezzen 10% kedvezményt a kereskedési díjakból, kizárólag a BitReview ügyfelek számára.

 • felső kötet több száz altcoinon
 • azonnali 2 bitcoin napi kifizetési korlát egy e-mailre
 • Akár 0,05% -os díjak

Cryptos

Díjak

 • .03-0,1%

Célpiac

 • Globális

Pénznemek

 • Csak kriptográfia

Letét

 • Csak kriptográfia

Hűha, a Binance a semmiből jött elő! Az ex-okcoin CTO Changpeng Zhao ötletgazdája, a Binance megrázta a multicoin tőzsdepiacot, amelyre nagyon nagy szükség volt. A legalacsonyabb kategóriájú díjaknak, az érmék nagy választékának, az érdekes promócióknak és a stabil platformnak köszönhetően a Binance képes volt a Poloniex és a Bittrex, mint kriptográfia cseréjére, a legnépszerűbb kriptográfiai párok közül a legnagyobb mennyiséggel lebontani..

A lenyűgöző siker további összetevője a többplatformos támogatásuk. A Binance-nek vannak alkalmazásai az Android áruházban, hamarosan megjelenik egy iOS alkalmazás is. A Poloniex-szel ellentétben a mobilon könnyen lehet kereskedni. A webes platform minden szempontból ugyanolyan jó, mint a verseny, és még egy villámgyorsan letölthető klienst is kifejlesztett.

Legjobb tőkeáttételes tőzsde

BitMEX

A BitMEX kifejlesztett egy 100: 1-ig terjedő tőkeáttételeket támogató kriptográf származék kereskedési platformot. A piac legnagyobb forgalma. Kapjon exkluzív 10% -os díjkedvezményt.

 • A határidős ügyletek és az azonnali derivatívák piacának legnagyobb volumenét biztosítja
 • Alacsony díjak az összes kriptopénztárnál
 • Akár 100-szoros tőkeáttétel

Cryptos

Díjak

 • Készítő: -0,25%; Vevő: 0,075%

Pénznemek

 • Csak kriptográfia

Letét

 • Csak kriptográfia

A Bitmex az első számú kriptovaluta származékos tőzsde, amely hatalmas tőkeáttételeket kínál számos kriptográfiai páron mind az azonnali, mind a határidős piacokon. A tőkeáttétel magas (1,1-100X-ig testreszabható), a díjak mikroszkopikusak és a mennyiségek abszolút hatalmasak.

A Bitmex 100% -os bitcoin. A betétek csak bitcoinban vannak. Minden kereskedés, még a nem bitcoin származékok is, biztosítva vannak a bitcoinban. Ez lehetővé teszi a teljesen névtelen számlák létrehozását, bár az amerikai kereskedőket nem fogadják el, ezért nem ajánlott VPN-t használni. A Bitmex felelős bitcoin-állampolgár, naponta egyszer kötegeli a kivonásokat, ami mind biztonsági szempontból, mind a blokklánc-torlódások minimalizálásában segít..

A Bitmex egyedülálló abban az értelemben, hogy az exponenciális növekedés nem ássa alá a támogatást. A támogatás nagy részét nyilvánosan a trollbox kínálja, de az e-mailekre is gyorsan válaszolnak. Ennek nagyon oka lehet a Bitmex által a bitcoin betétek és kivonások egyedi támogatása, ami nagymértékben minimalizálja a tranzakciós rezsit.

Második helyezett: OKCoin

Legjobb P2P kereskedési csere: LocalBitcoins

LocalBitcoins

Nem számít, hol laksz, a LocalBitcoins összeköti Önt a bitcoin eladókkal, amelyek a helyi körülményekhez igazodva biztosítják a lehető legkényelmesebb bitcoin vásárlást.

Cryptos

Díjak

 • Az eladó állította be

Célpiac

 • Globális

Pénznemek

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Letét

 • Hitelkártya, Banki átutalás, ACH, SEPA, Paypal, Betéti kártya, interac, Készpénz, OKPay, Tökéletes pénz, Csak Crypto, e-átutalás, Neteller, Skrill, Pénzátutalás

A LocalBitcoins vitathatatlanul többet tett a bitcoin elterjesztésében a világ minden sarkában, mint bármely más vállalkozás. A modell egyszerű: a localbitcoins olyan piac, amely közvetlenül összeköti a helyi vevőket és eladókat, akik tetszés szerint tranzakciókat folytathatnak az általuk választott fizetési móddal. Noha letéti mechanizmust kínálnak az online cserékhez, sok felhasználó valóban négyszemközt találkozik, felhasználva a Localbitcoins reputációs menedzsment rendszerét, amely összesíti a visszajelzéseket és az egyes tagok tranzakcióinak számát, hogy megbízhatósági pontszámot nyújtson..

A Localbitcoins gyönyörűsége, hogy a tranzakciók mennyire lokalizálhatók. Az egyes helyeken a leggyakoribb vagy legkeresettebb betéti opciók általában elérhetőek, mivel a bitcoin eladók alaposan tisztában vannak a helyi piaci feltételekkel és követelményekkel. A Localbitcoins a piactól függően drágulhat, de ez gyakran kézzelfogható alternatívák hiányának tudható be.

Minden betéti opció!

Kölyök

A Cubits kitűnő, csak bitcoinokkal foglalkozó bróker ügynökség az euróövezet piacain. Nagyon intuitív, elfogadható árképzés és rengeteg helyi betéti lehetőség.

 • Gyakran figyelmen kívül hagyott ügynöki tevékenység tonna devizabetétet fogad el
 • Rendkívül könnyen használható ésszerű díjakkal
 • Rengeteg betéti lehetőség áll rendelkezésre

Cryptos

Díjak

 • 0,9%

Célpiac

 • Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Kína, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, India, Olaszország, Japán, Liechtenstein, Malajzia, Málta, Mexikó, Hollandia, Norvégia , Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Dél-Afrika, Dél-Korea, Svédország, Svájc, Thaiföld, Törökország, Egyesült Királyság, Venezuela

Pénznemek

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HUF, INR, JPY, KRW, MXN, MYR, PLN, RUB, SEK, SGD, ZAR

Letét

 • Hitelkártya, banki átutalás, SEPA, betéti kártya, OKPay, Neteller, Skrill

A Cubits egy alulértékelt bitcoin bróker, amely több mint 20 különböző piac és valuta számára kínál betéti lehetőségeket. A Cubits veri a versenytársakat, a Coinmamát és a CEX-et nemcsak azért, mert alacsonyabb díjakat kínálnak a hitelkártya-betétekért, hanem számos, az EU-n kívül fontos fizetési opció, például az OKPay és a Skrill integrációja miatt.

A CEX-től eltérően a Cubits árindexe meglehetősen közel áll az ipar konszenzusához, így a jegyzett árat többé-kevésbé széleskörűen elfogadják.

Tartsa szemmel Cashapp-t

Az amerikai bitcoin piacot nagyrészt a Coinbase uralta, amely korán jött a piacra, és szép és könnyen használható termékének köszönhetően hatalmas mennyiségű likviditást halmozott fel..

Írja be a CashApp-ot a Square-ből, amely megkezdte a bitcoin vásárlási opció kipróbálását az alkalmazáson. Hatalmas bontási potenciál van itt. Kevés olyan pénzátutalási alkalmazás van a világon, amely ekkora közönséget ér el. A Paypal egy. A Square Cash egy másik. Ne fogadjon Jack Dorsey ellen, aki a Square 16 milliárd dolláros piaci sapkájával van felszerelve, és szemben egy Coinbase-i céggel, amely egyik hibát követi el.

Öltöny- és nyakkendőcsere

Coinbase

Biztosított számlák, hatalmas likviditási mennyiségek és integrált bankkártyák megkérdőjelezhető prioritások, túlbuzgó megfelelés és silány támogatás ellenében. Szerezzen 10 dollárt ingyen az Egyesült Államok legfelsőbb bitcoin tőzsdéjén.

Cryptos

Díjak

 • Készítő: 0%; Vevő: 0,25-0,1%

Célpiac

 • Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bulgária, Kanada, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, San Marino, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Egyesült Államok

Pénznemek

 • USD, EUR, GBP

Letét

 • Hitelkártya, banki átutalás, ACH, gyorsabb fizetések

A Coinbase továbbra is a legjobb tőzsde az Egyesült Államokban, vitathatatlanul a világon a bitcoin kereskedők számára. HOGYAN – Ezt a legjobb oldalt használom a sérelmek sugárzására.

Mindegy, hogy támogatásuk teljes mértékben elégtelennek bizonyult a megnövekedett kereslet kezeléséhez. Ne felejtsük el, hogy vezérigazgatójuk bosszantó szokása, hogy olyan üzeneteket tesz közzé a twitteren, amelyek ellentmondanak vagy sem, ellentmondanak saját cégének nyilatkozataival, és ne felejtse el a folyamatos szolgáltatáskimaradásokat és fagyásokat (egyre jobban meg kell jegyeznem).

Ami igazán rácsot jelent a Coinbase-ben, az a felfogás, hogy ők (vagy pontosabban vezérigazgatójuk) mintegy megpróbálják aláásni a bitcoinokat. Intuitívnak tűnik, nem? És mégis:

 1. Panaszkodnak a tranzakciók költségeire, amelyekhez ők maguk is aránytalanul hozzájárulnak, de nagyon későn nem fektettek be egy fillért sem a probléma enyhítésére.
 2. Hónapokig tartott a segwit integrálása, és még mindig nincsenek kötegelt tranzakcióik (lásd az 1. pontot), de találtak időt arra, hogy olyan hülye dolgokat végezzenek, mint a kriptokitek integrálása.
 3. Meglepték a piacot egy bitcoin készpénzintegrációval, amely a bennfentes kereskedelemnek köszönhetõen csúcsot okozott, majd egy összeomlással, amely kétségtelenül sok vásárlójuktól vesztett el sok pénzt.
 4. Továbbra is támogatták az S2X keményvillát a közösség elsöprő akarata ellenére, egészen addig a pontig, hogy az technikailag nagyon nyilvános és megalázó módon kudarcot vallott, és az induláskor összeomlott..
 5. Vezérigazgatójuk kirakta bitcoinjának nagy részét, hogy megvásárolja az Ethereumot, és úgy tűnik, eléggé összeférhetetlenség áll fenn, amely segít megmagyarázni ezeket az egyéb dolgokat.

De ők még mindig a legjobb amerikai bitcoin-tőzsde, és PR-menedzserek alkalmazása remélhetőleg segít megelőzni a fenti dolgok egy részét.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map