5 legjobb mobil Bitcoin pénztárca (2021-es frissítés)

Bevezetés

Csakúgy, mint a készpénznél, több különböző tárhelyet is szeretne elérni a Bitcoins számára. Egy biztonságos és állandó hely nagy összegű készpénz tárolására, és egy kényelmesebb hely kisebb összegek, például a pénztárca számára. Ugyanez a logika érvényes a Bitcoin-ban is. Biztonságosabb helyet szeretne nagy összegek esetén (pl. Offline pénztárca) és kényelmes helyet, hogy könnyedén használhassa őket.

Azonban rengeteg Bitcoin-nal pénztárcák odakinn nehéz lehet kiválasztani egy biztonságos, privát és gazdag gazdag pénztárcát, amelyet szeretne. Ez az útmutató végigvezeti az iOS és Android legjobb Bitcoin pénztárcáin, így megtarthatja hódolás tovább.

A listára kerülés kritériumai a következők voltak:

  1. Támogatja a Segwit
  2. Jó múltja volt a pénztárca frissítésének
  3. Nyílt forráskódú
  4. Funkciógazdag
  5. Jó helyzetben van a Bitcoin közösséggel
  6. Nem vonták be magukat az ICO-kba

Kék pénztárca

kék pénztárca

Bár viszonylag új a játékban, a Blue Wallet könnyen megszerzi az első helyet a gazdag funkciókkal és a modern felhasználói felülettel. Az iOS-en és az Androidon egyaránt elérhető, és a Segwit az elsődleges fontosságú támogatást jelentette bevezetésük óta, és számos hasznos Bitcoin-szolgáltatást nyújtanak, mint például a Lightning Wallet, a Replace-by-Fee, csak az órát tároló pénztárcák, több pénztárca szabvány támogatása (BIP 39, BIP 44., 49. vizsgálati idõszak) és elfogadható letagadhatóság.

Jelenleg a Villámtárcájuk API-t használ a hozzáféréshez a Villámhálózathoz, vagyis Ön a csomópontját használja a Villámhálózat eléréséhez. Ön kereskedelmet folytat a decentralizációval és a biztonsággal, de ez messze az egyik legegyszerűbb és legegyszerűbb módszer a Villámhálózat használatára. 3 koppintás minden, amit meg kell tennie a Lightning Wallet beállításához.

A Segwit-nel való bevezetésük óta megígérték, hogy HD pénztárcákon és Villám pénztárcákon dolgoznak, és mindkét ígéretet teljesítették. Azokkal a funkciókkal, mint például a multialáírás és a csatlakozás a saját Bitcoin Core csomóponthoz, a kék pénztárca a jövőben még jobbá válhat.

Szamouráj pénztárca

Szamouráj pénztárca

A szamuráj pénztárca 2015 óta létezik, és manapság az egyik legnépszerűbb Bitcoin pénztárca. Az adatvédelemre összpontosítanak, olyan funkciókkal, mint a csak pénztárca nézése, az offline mód, a kőfal és a fizetés. Mindezek a funkciók nagyon megnehezítik valakinek a Bitcoin tranzakciók nyomon követését.

Új hardveres teljes csomópont indításuk is van, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a Samourai pénztárcához, ami segít a Bitcoin pénztárca lehető legbiztonságosabb futtatásában, javítva az adatvédelmet.

Szamouráj is az egyik legegyszerűbb és leg intuitívabb Bitcoin pénztárca, amelyet leegyszerűsített felhasználói felületével használhat. Bár a Samourai pénztárca jelenleg nem elérhető az iOS rendszeren, ha van Android telefonja, és olyan pénztárcára vágyik, amely csak működik, valószínűleg a Samourai a megfelelő út.

HODL pénztárca

HODL pénztárca

A Breadwallettől elszakadva a HODL pénztárca SPV pénztárcákat kínál a Breadwallet ICO és altcoin zavaró tényezői nélkül. Ahelyett, hogy egy teljes csomópontra támaszkodna a blokkok számára a pénztárcák, ehelyett választhatja az SPV csomópontot. Az SPV csomópont csak letölti a blokkfejléceket, és nem ellenőrzi a tartalmát, de hamis blokkfejlécek készítése költséges, és általában elég jó kisebb mennyiségű Bitcoin számára. A Segwit támogatással mostantól a HODL pénztárca versenyez az egyik legjobb Bitcoin pénztárcáért, amely iOS-en rendelkezhet, és elérhető az Android-on is.

Blockstream Green (más néven Greenaddress)

Greenaddress

Az Androidon és az iOS-en egyaránt elérhető Greenaddress a hibás felhasználói felület ellenére bekerül a listára, mivel olyan funkciót kínál, amelyet egyetlen más Bitcoin-pénztárca sem használ: multisignature 2 factor authentication. Ha pénztárcát készít az alkalmazáson, akkor lehetősége van létrehozni egy 2/2 vagy 2/3 multialáírásos pénztárcát. A 2/2 multimédiás pénztárcával a Greenaddress és a felhasználó mindegyike megtartja az egyiket, a 2/3-ból pedig kettőt, míg a Greenaddress 1-et. Ha költeni akar, a Greenaddress e-mailben, SMS-ben kéri az igazolást. vagy Google Authenticator. Így, még ha a kulcsod is lelepleződik, a támadó nem tudja felvenni az alapokat, ha nem férnek hozzá az általad választott 2FA-hoz..

Ezzel a funkcióval a Greenaddress a legbiztonságosabb mobil Bitcoin pénztárca. Bejelentették, hogy hamarosan megjelenik új pénztárcájuk egy vadonatúj felhasználói felülettel, a Green-kel. Lehet, hogy megérdemelnek egy magasabb helyet a jövőben, de egyelőre az 5. helyen maradnak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map