A DeFi Yield Protocol (DYP) kiküszöböli a bálna interferenciájának kockázatát

DeFi hozamprotokoll

A DeFi Yield Protocol (DYP) egy új típusú DeFi platform, amely az Ethereum intelligens szerződéseinek likviditása révén keresési módját igyekszik megváltoztatni. Lelkesen a következő generációs platform mögött álló fejlesztők bemutatni számos manipulációellenes funkció a bálnák hálózatát eltérítő kockázatának kiküszöbölésére. Ezek a rendszerek segítenek abban, hogy a hálózat likviditása révén megszerzett jutalmak minden résztvevő számára méltányosan elosztva legyenek.

A DeFi Yield Protocol (DYP) előnyei

A DYP számos döntő előnnyel jár az ágazat számára, amelyek segítik az új és tapasztalt befektetőket a magasabb megtérülés elérésében. Íme a legnevezetesebb funkciók, amelyek biztosan vonzzák a befektetőket.

Manipuláció-ellenes

A DYP középpontjában az a vágy áll, hogy minden hálózati felhasználónak tisztességes esélyt biztosítson jutalmak megszerzésére. Nem titok, hogy a bálnák pusztítást okozhatnak a piacon. A bálna közelmúltbeli beavatkozásának tökéletes példája a Sushi Swap fiaskó. Sajnos az alapító minden jelzőjét az Ethereumra cserélte, és másodpercek alatt lezuhant a projekt értéke. Pontosan ezt a forgatókönyvet igyekszik kiküszöbölni a DYP.

Ezen aggályok kiküszöbölése érdekében a fejlesztők létrehoztak egy rendszert, amely egyenlőséget biztosít a platformon lévő pénzeszközök ellenőrzésében. Lenyűgöző, hogy ez a protokoll jelképes árstabilitási mechanizmusként és integrálóként is szolgál manipulációellenes funkció.

Nyerjen Vault

A DYP bevezeti az Earn Vault protokollt, amely a nyereség 75% -át felosztja likviditásszolgáltatóknak. A fennmaradó 25% egy token visszavásárlási rendszerbe kerül, amelynek célja a likviditás növelése és a token árstabilitás fenntartása. Minden nap 00:00 UTC-kor az intelligens szerződés automatikusan megkísérli 276,480 DYP átalakítását ETH-ra.

Ha bármilyen okból kifolyólag ez nem lehetséges, mert a DYP árát -2,5-nél nagyobb mértékben befolyásolja, a rendszer folytatja a DYP maximális mennyiségének kereskedelmét, hogy ne ejtse le a token értékét. Innentől kezdve a fennmaradó összeget elosztják a következő napokban.

Átláthatóság

A DYP jutalmakat automatikusan kiosztják a likviditásszolgáltatóknak. A platform eltávolítja az emberi beavatkozást. A DYP intelligens szerződések igazságos és átlátható terjesztést biztosítanak a hálózati résztvevők számára. Ezenkívül a teljes hálózat a decentralizációra épül. A felhasználók képesek lesznek szavazni a fontos frissítésekről egy irányítási rendszeren keresztül.

Maximális biztonság

A DYP hangsúlyt fektet a digitális biztonságra. A platform intelligens szerződéseinek és rendszerprotokolljainak rendszeres ellenőrzésével garantálja a hackerek elleni kódolás stabilitását. A hibás kódolás már milliókba került a DeFi befektetőinek. A DYP-felhasználók ezen ellenőrzések révén extra bizalmat szereznek.

Hogyan működik a DeFi Yield Protocol (DYP) protokoll?

A DYP egy olyan DeFi hálózat, amelyet az Ethereum blokklánc tetejére építenek. Az Ethereum a világ legjobb DeFi blokklánca. A fejlesztők kiaknázták az Ethereum teljes potenciálját. Pontosabban, a DYP számos népszerű programozási nyelv felhasználásával épült, beleértve a HTML5, CSS3, a Bootstrap és a Solidity.

DYP bányászati ​​medence

Lenyűgöző, hogy a DYP bányászati ​​készlet résztvevői 10% -os bónuszt kapnak a pool által megszerzett ETH havi jövedelemből. A fejlesztők ötmillió DYP tokennel kívánják elindítani ezt a készletet. Ezeket a tokeneket bányászoknak kell kiosztani, hogy ösztönözzék őket, hogy csatlakozzanak a készlethez a platform indítását követően.

Különböző medencék

Inkluzív stratégiájuk részeként a DYP bemutatja támogatás különféle tétkészletekhez, beleértve a DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT és DYP / WBTC POOL szolgáltatásokat. Ez a választás biztosítja, hogy a felhasználók mindig hozzáférhessenek értékes likviditáshoz, amikor kereskedni akarnak eszközeikkel. A hozzáértő befektetők akár több poolban is részesedést szerezhetnek, hogy maximalizálják a hozamukat a platformon.

Hozamgazdálkodás

A DYP-felhasználók automatizált hozamgazdálkodási szerződéssel megszerezhetik kriptográfiai eszközeiket, hogy DYP-t keressenek. A hozamgazdálkodás egy másik népszerű DeFi protokoll, amely továbbra is utat talál a legtöbb csúcskategóriás platformon. A hozamgazdálkodás eltávolítja a bankokat a hitelezési egyenletből, és decentralizált felhasználói hálózattal helyettesíti őket.

Amikor megadja a kriptójának farmját, vállalja, hogy eszközeit intelligens szerződésekbe zárja, más néven likviditási készleteket. Ezen poolok fő célja, hogy más kriptográfiai felhasználók rövid lejáratú hiteleket vehessenek fel. Ezután a hitelfelvevők visszafizetik a kölcsönöket és a kamatokat. Az összes nyereség visszajelzés a kamatozó likviditási poolba. Ez viszont még több profitot eredményez.

A Hozamgazdálkodás egyik legjobb része, hogy nem feltétlenül mindegy, hogy mikor fizetik vissza a hitelt. A likviditási pool annyi profitot keres, hogy időben visszafizetik Önt, függetlenül attól, hogy mikor törlesztik a hitelt. Egyéb nyereséget és új likviditást használnak az Ön időben történő visszafizetésének biztosítására.

DYP token

A DYP token egy ERC-20 alapú digitális eszköz, amely a hálózat fő irányítási és segédeszköz tokenjeként működik. A token felhasználható díjak fizetésére, részesedésekben való részesedésre, fizetések küldésére és fogadására, valamint a létfontosságú hálózati frissítések megszavazására. Ezenkívül az összes jutalmat DYP tokenekben folyósítják.

Az ERC-20 tokenek az interoperabilitás legszélesebb skáláját élvezik a kriptográfiai szektorban. Ezeknek a token felhasználóknak számos pénztárca, pénzváltó, játék és egyéb egyedi pénzügyi eszköz áll a rendelkezésükre. Ma már több mint 200 000 ERC-20 token van forgalomban, és hetente több belépés történik.

Kormányzás

A DYP decentralizált irányítási rendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi a rendszeres felhasználók számára, hogy részt vegyenek a platform fejlesztésének irányában. A felhasználók szavaznak a frissítésekről, az új token-kiegészítésekről és arról, hogy terjesztik-e vagy kiírják-e a DYP token-jutalmakat..

DeFi Yield Protocol (DYP) elővétel és token eladás

A DYP token eladás jelenleg folyamatban van. Nevezetesen, a platform már 570 000 DYP tokent (2821,71 ETH) adott el az engedélyezési listáján. & Elővételes kör. A korai részvételnek ez a szintje jelentős piaci érdekeket jelez. A DYP tömeges forgalmában való részvétel minimális összege 0,5 ETH, a maximális hozzájárulás pedig 100 ETH.

DeFi hozamprotokoll (DYP) – A DeFi elveinek betartása

A DYP manipulációellenes protokollok bevezetése elősegíti a DeFi általános céljának elérését, a centralizált hatáskörök eltávolítását a pénzügyektől, és ehelyett a profit megosztását a felhasználók között. DYP innovatív pool jutalom-elosztó és token stabilitási rendszerrel teljesíti ezt a célt. Ezen okok miatt a DYP a következő hónapokban biztosan több örökbefogadást fog elérni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map