A legfontosabb kriptovaluta események, amelyeket nem szabad kihagyni 2020 szeptemberében

kriptovaluta események

Annyi mindent kell megtudni a kialakuló kriptovaluta és blokklánc-iparról. Bár az interneten vannak ingyenes források, amelyek hasznosak lehetnek az ipar jobb megértéséhez, semmi sem felel meg a valós események által kínált információknak, interakciónak és partnerségnek.

Abban az esetben, ha nem tudnád, számos különféle esemény, például konferencia és csúcstalálkozó történt, amelyek minden évben jöttek és mentek, és 2020 sem marad el. Számtalan életet megváltoztató kriptovaluta esemény érkezett és telt el az év első felében, több ezer résztvevővel a világ minden tájáról.

Ha elmulasztotta ezeket az eseményeket, akkor nem kell aggódnia, mivel még sok más van. Ebben a cikkben megnézzük azokat a legfontosabb kriptovaluta eseményeket 2020 szeptemberében, amelyeket nem szabad kihagyni. Ha nem tudsz részt venni a való életben, számos online eseményen is részt vehetsz, amelyeken csak a világ bármely részéről online kapcsolatba léphetsz. Ez első kézből és naprakész információt nyújt az ipar legújabb fejleményeiről. A következők azok az események, amelyeket nem szabad kihagyni szeptemberben.

Blockchain World Forum

Az esemény dátuma: 2020. szeptember 24-25

Az esemény helye: Szöul, Dél-Korea

A Blockchain World Forum az egyik legnagyobb és legjobb kriptovaluta esemény. Több városban, többek között Pekingben, Sanghajban és Shenhzenben került megrendezésre, mind Kínában. Az idei rendezvényt Szöulban, Dél-Korea fővárosában rendezik. Az esemény a feltörekvő blokklánc- és kriptovaluta-iparban bővelkedő kihívásokat és lehetőségeket tárja fel, és megvizsgálja azokat a főbb iparágakat, amelyek valószínűleg a legnagyobb mértékben megzavaródnak, ideértve a jogi szektorokat, a pénzügyi szolgáltatásokat, a biztosításokat, az energiát, a zenét, a kormányzást, az ingatlanokat. Interaktív fórum lesz ezenkívül az ipar kulcsszereplői számára, mint például a technológusok, a vállalkozók, a szabályozók, a befektetők, a tudósok és a pénzügyi intézmények számára, és lehetőséget nyújt gyümölcsöző üzleti partnerségek kialakítására..

A legfontosabb előadók a következőket tartalmazzák:

 • Roman Zhdanov, a Latoken ügyvezető partnere;
 • Hai Yu, társalapító, Bit Century;
 • Chris Taylor, az Everledger igazgatója.

8. globális CoinsBank esemény

8. globális CoinsBank esemény

Az esemény dátuma: 2020. szeptember 25-28

Az esemény helyszíne: Belek, Antalya, Törökország

A. 2020-as kiadása Globális CoinBank esemény találkozó lesz a legbefolyásosabb, leginnovatívabb és legzavaróbb technológiai vállalatok számára, amelyek átalakítják a pénzügyi szolgáltatásokat a blokklánc-iparban. Az idei téma olyan kulcsfontosságú témákra összpontosít, mint a befektetés, a szabályozás, a kereskedelem, a jog, a szolgáltatások, a kiberbiztonság, a tokenizálás, a big data, a DeFi és a stabil termékek.

Az esemény számos nagyszerű ipari szereplőt és a kriptográfiai forradalom élvonalában állókat is összehozza előadóként. Ebbe beletartozik:

 • John McAfee, alapító, Ghost Coin és Ghost Phone, USA;
 • Roger Ver, a Bitcoin.com vezérigazgatója;
 • Bobby Lee, a kínai BTCC társalapítója;
 • Brock Pierce, Bitcoin Alapítvány, Puerto Rico, USA;
 • Charlie Lee, a Litecoin készítője, USA és
 • Tone Vays, Blockchain tanácsadó / kutató, USA.

Crypto Asia Summit második kiadás

Az esemény dátuma: 2020. szeptember 28. és 29.

Az esemény helyszíne: Online

Ha egy online kriptovaluta eseményt keres, amelyen szeptemberben szeretne részt venni, akkor a Crypto Asia csúcstalálkozót érdemes figyelembe venni. Ez egy ingyenes esemény, amely piackutatást nyújt a legfontosabb trendek, lehetőségek és a legfontosabb kriptográfiai projektek felfedezéséhez. A résztvevők bevált stratégiákat, eszközöket és betekintést tanulnak a DeFi és az IPFS mozgalomban való részvételhez, befektetési és bányászati ​​lehetőségekhez.

Ez egy esemény mindenki számára, beleértve a befektetőket, a fejlesztőket, a rajongókat, a korai alkalmazókat és a vállalkozókat a világ bármely pontján. A résztvevők bepillanthatnak az ázsiai kriptopiacra is, ahol kriptovaluták sok lehetőség rejlik benne.

Az előadók a következőket tartalmazzák:

 • Keisuke Honda, a Dreamers VC társalapítója, a japán labdarúgó-válogatott volt játékosa;
 • Pēteris Zilgalvis, az Európai Bizottság digitális innováció és blokklánc vezetője;
 • Fernando Martinelli, a Balancer vezérigazgatója és társalapítója;
 • Sean Lee, az Algorand Alapítvány vezérigazgatója;
 • Patrick Dai, a Qtum alapítója és vezérigazgatója;
 • Kevin Chou, a Rally vezérigazgatója.

AIBC Americas Digital Summit

események

Az esemény időpontja: 2020. szeptember 22–24

Az esemény helyszíne: Online

Ennek az eseménynek a SiGMA Group ad otthont a SiGMA Europe (Málta) és a SiGMA Asia (Manila) sikeres elindítását követően. Az alakuló AIBC Americas Digital Summit mind a feltörekvő blokklánc- és kriptovaluta-ipar, mind a szárazföldi és online szerencsejáték-szektor számára hasznos lesz. Ez segíteni fog a kérdések megválaszolásában, és támogató technológiát kínál az online beszállítók, üzemeltetők és vállalkozások számára.

Olyan dolgok, amelyekre számíthat az esemény során: iparági szakértők betekintése, kiváló minőségű konferencia-tartalom, világszínvonalú hálózatépítés, kapcsolat a résztvevőkkel és globális lefedettség.

Az esemény lenyűgöző előadókból áll, beleértve a kriptopénzipar kulcsfontosságú szereplőit:

 • Tim Draper, a Draper munkatársai;
 • Alex Mashinsky, a Celsius Network vezérigazgatója;
 • Ernesto Contreras Escalona, ​​MBA, a Dash üzletfejlesztési vezetője;
 • Beatrice Collet, a Chiliz Blockchain Campus ügyvezető igazgatója;
 • Peter McCormack, a What Bitcoin Did Podcast Host, és még sokan mások.

Az előadások és a panelbeszélgetések a következő témákkal foglalkoznak:

 • Lenyűgöző mérőszámok: A LatAm-on keresztül jobban megértjük a kriptotartalmú eszközöket;
 • A növekedés felgyorsítása: Blockchain Integration, DAO-k & FinTech folyamatok;
 • 2020 jövőkép: Neo Banking és FinTech fejlesztések;
 • Az intelligens város kihívása: régiónként.

Következtetés

Ezek a szeptemberi legnépszerűbb események, amelyeket érdemesnek és hasznosnak talál, függetlenül attól, hogy hol tart a kriptográfiai útja, így megkezdheti a terveket, hogy részt vegyen legalább egy ilyen kriptovaluta eseményen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map